feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Vildmark

Den här sektionen på feminetik.se är för närvarande vilande. Läs mer...

Anropar SOS

Publicerat: 2006-08-06 03:30

Hjälp mig, jag tror att jag tillsist håller på att tappa hoppet om män. Det glider mig ur händerna i allt snabbare takt trots att jag verkligen försökt hålla fast. Jag tror jag behöver all hjälp som finns att få...

Arkiv

Detta är en text från arkivet. Den publicerades ursprungligen i kategorin Övrigt.

Dela

Förra veckan sa en vän till mig att jag hade en väldigt cynisk syn på hela manligheten. Cynisk? Jag? Hallå, jag har ju alltid varit sedd som en person som är snäll, ibland till och med är för snäll, och lite naiv. Som alltid såg något positivt i allt, alltid ville se det där positiva. Och den bilden stämmer väl ganska bra. Eller stämde snarare. För jag tvingades medge att hon kanske inte var helt fel ute.

Förändringen måste ha smygit sig på så bra att jag inte märkte det själv. Och den utlösande faktorn var att få diverse önskemål om begränsningar i aborträtten nedkörda i halsen. Alternativt lagstiftade tvångsaborter när det finns en motvillig pappa. Att matas med ännu mer gnäll om hur ORÄTTVIST det är mot män att prata om misshandlade kvinnor, utan att bry sig om att det är MÄN som utsätts för MEST våld i hemmet. Och förresten handlar det där med kvinnofridsfrågor egentligen om ett gäng manshatares önskan att SVARTMÅLA och PEKA UT oskyldiga män.

Att tvingas lyssna på självrättfärdiga, självbelåtna karlar som högljutt deklarerar sin omtanke och sympati till prostituerade kvinnor, samtidigt som de predikar om att det borde vara Deras Självklara Rätt att köpa dessa kvinnors kroppar. Och att som en extra bonus få veta att alla som inte delar den åsikten är moraliserande och empatilösa. Eftersom att motståndet mot sexköp bara är av moraliska skäl. För alla vet ju att feminister bara låtsats bry sig om de prostituerade, när de i själva verket föraktar dem. Ja, och så är det ju förstås så att lite av sexköpsmotståndet handlar om det klassiska manshatet och försök att smutsa ner och skambelägga Mannens Sexualitet. Vilket i sig dessutom förstärker Kvinnans Sexuella Makt. Att väldigt få kvinnor märker av denna makt, i alla fall inte på ett positivt sätt är bara en av de största feministiska lögnerna.

En cynisk syn på män var det visst. Chockerande....

Men om det finns något botemedel så ska jag i alla fall prova det.

Magga

Användarkommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna text.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?