feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Vildmark

Den här sektionen på feminetik.se är för närvarande vilande. Läs mer...

Jag, en cancersvulst på samhällskroppen.

Publicerat: 2005-11-29 12:51

En pastor har blivit friad i HD och är numera skyddad av Högsta Domstolens skenhelighet som ger Pastorn en okränkbar rättighet att hata och hetsa.

Arkiv

Detta är en text från arkivet. Den publicerades ursprungligen i kategorin Övrigt.

Dela

Snälla Pastorn, härmed erkänner jag att dina rättigheter är överordnad mina, så har Högsta Domstolen sagt, så är det i Sverige idag. Hetslagen är ett skämt, den ger mig inget juridiskt skydd, den är ett hån mot mig, jag innefattas inte av den, jag får öppet hatas och hetsas mot.

Jag skaffa skaffa en t-shirt med texten cancervulst och rita en måltavla på ryggen så att hatarna och hetsarna indentifierar mig lättare, eller räcker det med en markering, kanske ett regnbågsband, precis som en folkgrupp i Tyskland på 30 talet hade en gul markering som gjorde det lättare att identifiera och förfölja dom.

Är det dags att gå in i garderoben igen, gömma sig, dra sig undan från hatarna och hetsarna, börja skämmas för sin abnormitet, vidrighet, onormalitet, ....för sin kärlek, som förr i tiden, under dom mörka åren, åren då jag var juridískt klassad som sjuk.

År dags att göra det otänkbara, det som strider mot ens natur, mot allt som känns normalt, rätt och riktigt, visa för alla att jag också är normal, jag är ingen cancervulst, knacka inte mig, jag ska bli hetero, jag lovar, jag ska inte våldföra mig på djur, bara du eller dom du hetsar att hata inte knackar mig Pastorn.

Varför säger DIN Gud att hata är Gudomligt, men MIN Gud att kärlek är en gåva från Gud?

"Förlåt dem min Gud ty Högsta Domstolen vet icke vad den gör"

Suvi S

Användarkommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna text.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?