feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Vildmark

Den här sektionen på feminetik.se är för närvarande vilande. Läs mer...

Saker som definitivt förstör din morgon

Publicerat: 2005-07-07 22:11

Arkiv

Detta är en text från arkivet. Den publicerades ursprungligen i kategorin Övrigt.

Dela

Morgonen är viktig, den bestämmer ödet på resten av dagen. Man vill absolut inte att något av dessa saker ska inträffa;
 Man vaknar upp och märker att man har fått mens, och det är ju inte så kul (LÄS: man har blod i trosorna och jävligt ont i magen!). I det här läget är det bästa man kan göra att ta en Ipren och gå och lägga sig igen (helst med en värmedyna på magen eller ryggen).
 Man har kommit så långt som till påklädningsfasen och märker att favorittröjan är krympt! Man misstänker starkt att sambon råkat tvätta den i 60o istället för 40o. Fly förbannad går man in och kikar i den allt för tomma garderoben för att hitta något nytt man kan ha på sig.
 När man väl fått på sig kläderna ska man kasta i sig en snabb frukost. Förtvivlat märker man att sambon (som går upp mycket tidigare) redan käkat upp alla mackor! Vad kan man göra i en sådan situation? Man vill inte ta en hårdmacka, det är inte speciellt lockande på morgonen men man vill inte heller försöka sig på något så ambitiöst som gröt. Det får helt enkelt bli den övermogna bananen (som är den ända frukten som finns kvar!).

Lyckas man ta sig förbi alla dessa hinder borde man få en guldstjärna, men än är inte prövningarna slut;

 När man går på bussen är det inte mycket man begär av busschauffören, ett hej och ett leende är det ända som behövs. Dessvärre händer det allt för ofta att det sitter en gammal, sur gubbe bakom ratten som bara muttrar när man stiger på. Om man inte tycker om människor tycker jag inte att man ska ha ett sådant jobb. Nej, sätt er på nåt kontor eller i nån gammal verkstad, JÄVLA GUBBTJYVAR!!!
 Sista (men absolut inte minsta!) problemet man kan stöta på är att ens MP3 spelar inte fungerar (när man sitter på bussen) av någon outgrundlig anledning (okej då, jag glömde byta batterier…). Det här är otroligt frustrerande med tanke på att det sitter en kille bakom som lyssnar på crapmusik (heavymetal). Jag kan inte låta bli att bli skogstokig!!!

Och det var receptet på en riktig misslyckad morgon.

Arbetssökande

Användarkommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna text.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?