feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Vildmark

Den här sektionen på feminetik.se är för närvarande vilande. Läs mer...

Enkla lösningar till utlösningar

Publicerat: 2005-06-22 15:31

Arkiv

Detta är en text från arkivet. Den publicerades ursprungligen i kategorin Sexualitet.

Dela

På Aftonbladets hemsida finns en intressant artikel. Det är nu vetenskapligt bevisat att kvinnor har svårt att få orgasm därför att dem tänker för mycket. Min tolkning är att kvinnan helt enkelt är för spänd och har för många orosmoment i hjärnan. Dessa kan tänkas vara: Luktar jag illa? Gör jag rätt nu? Kommer dem kalla mig för slampa efterat? Osv osv.

Har är några saker jag önskar vore annorlunda:

-Porrfilmerna... Suck. Både killar och tjejer... Gäsp... E de verkligen såhär sex måste gå till?

-Klitoris – ordet borde få sig en spridnig så fler fattar vad det är (även om jag tyävrr har väldigt svårt för just det har ordet... kan vi inte hitta på ett bättre? Hur ofta säger man testikel i ett manligt sammanhang?).

-Hur många bra namn finns for kvinnans könsorgan? Killens ”snopp” funkar for mig, och alla har nog hittat ett bra namn for penis (varför är det alltid i singular?) som dem känner sig naturliga med. Men tjejens... slida? Mus? Kissemurra? Framstjärt? Låter ju’nte bra.

-Killar är bockar.

-Tjejer är horor.

-Killar runkar. Dem gör det liksom.

-Tjejer onanerar. Ibland. Puttiputt.

Låt oss bevara sex så heligt som möjligt och kanske inte vika ut allt. Men samtidigt – vägen till njutning ska inte behöva vara så krokig och bucklig som den är. Vi måste börja informera folket och förändra attityder. Först då äntligen kommer kvinnan att kunna slappna av. Så många mår dåligt för att dem kanske gör saker dem egentligen inte vill. Andra kanske helt enkelt inte vill leka porrskådis i sänghalmen men mots av oförståelse hos killarna. Själv e jag jävligt frustrerad och har svårt att ta in hur många det är som ännu inte har hittat till klitoris (singular).


Lank till artikeln i Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story…

Sofia L

Användarkommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna text.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?