feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Vildmark

Den här sektionen på feminetik.se är för närvarande vilande. Läs mer...

Innan jag dör ska jag leva på nudlar en månad.

Publicerat: 2005-02-04 16:58

Arkiv

Detta är en text från arkivet. Den publicerades ursprungligen i kategorin Jag & Feminism.

Dela

Jag slogs bara av en sån fantastisk idé för ett tag sen! Eller ja, inte var det min idé från början, det var en kompis som hade läst om någon i tidningen som sagt det. I alla fall. Hon (i tidningen) tyckte att innan man dog skulle man köpa svindyra skor och leva på nudlar i en månad.
Vilken fantastisk idé! tyckte jag. Helt värdelöst, men det vore ju sjukt kul att kunna skryta med det efteråt! Så jag bestämde mig för att jag köpa vita moonboots och ett stort förråd av nudlar.

Men ojsan hoppsan, det kunde jag ju inte göra! Jag är ju feminist, och det där är ju _feminimt_, något som feminister inte kan vara. Då är vi ju EMOT det vi kämpar för - att kvinnor ska bli män! Istället måste jag sluta raka mig under armarna och skaffa säckiga jeans.

Okej, men då fick jag en ny idé! Jag ska regissera en porrfilm! Helst skulle Johnny Depp vara med och spela mot Jason Isaacs (han som spelar Lucius Malfoy i Harry Potter-filmerna), och så skulle det vara massa heta bögporr-scener med. Mjo, det skulle vara något, kanske lite svårt att få skådespelarna att ställa upp - men skam den som ger sig!

Jag kan ju inte göra det heller. Hur skulle det se ut? ”Titta bara vad feministerna gör, bögporrfilm! Det är klart att det är något fel i huvudet på dem”. Men vadå! Jag kanske också vill ha lite kul...
Men nähä, ingen porrfilm då. Man ska ju inte stödja den branschen ändå. Fast Johnny Depp och Jason Isaacs.... Jo, man skulle ju missa något.

Idéer har jag i alla fall inte svårt med, så jag kom snart på en ny grej! Jag ska gå genom en park, mitt i natten, med en halvfull starköl i vänstra handen, med kort-kort kjol och mini-litet linne. Jag ska bara gå på dåligt upplysta vägar, så att folk inte ser mer än nödvändigt. I högra handen ska jag ha ett stort och brutalt baseballträ och sen är det bara hoppas på ett våldtäktsförsök. Då jävlar!

Men oj, nej, så kan jag ju inte göra! Hallå, vad tänker jag med egentligen? - Jag kan ju inte slå ner folk sådär! Man får faktiskt inte försvara sig... eller alltså, det får man ju, men... ja, du fattar, alltså... MAN KAN JU INTE SPÖA FOLK MED BASEBALLTRÄN.
Nähä? Nä, nä, nä. Klart jag inte kan. Det är ju synd om de stackarna som är sexuellt frustrerade och inte kan kontrollare sina lustar. Då får jag skylla mig själv som har kort kjol, jag spelar efter deras regler! Ett baseballträ är faktiskt helt emot spelreglerna! Någon måtta får det vara.
Ja, då får man väl springa runt med en uppblåsbara Barbara som man kan muta dem med. Men då blir man väl gruppvåldtagen bakom en lyktstolpe och dragen inför rätta pga ärekränkning.

Nej, nu orkar inte jag lyssna på vad jag får och inte får göra för att jag är feminist/tjej/kvinna/medborgare. Jag har ju mitt ansvar mot gruppen. Om jag rakar mig under armarna är jag ett grupptrycksoffer. Om jag inte gör det är jag en sån där äcklig feministjävel. Att jag kanske tycker att kroppsbehåring är äckligt hör visst inte hit.
Köper jag moonboots (eller varför inte en JL-tröja?) och lever på nudlar en månad så är jag dum i huvudet och ofeministisk. Säkert är det ett försök att behaga alla män i min närhet, jag får väl ingen annars?
Regisserar jag en porrfilm så är jag inne på fel spår. Dessutom förstör jag för alla andra feminister, jag får ju alla att framstå som konstiga människor som tänder på bögporr.
Och går jag runt med baseballträ för att hålla kåta losers på avstånd, ja, då är jag manshatare. Inte bara manshatare, jag kräver säkert också att ha rättigheten att få klä mig som jag vill också. Det här går vi inte med på.

Synd för er, jag har inte tid längre. Jag ska nämligen införskaffa moonboots, nudlar, baseballträ och numret till Johnny Depps manager. Någonstans måste man ju börja...

Angelina Aftonstjärna

Leva livet

Användarkommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna text.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?