feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Vildmark

Den här sektionen på feminetik.se är för närvarande vilande. Läs mer...

Småflickor på Lunarstorm.

Publicerat: 2004-10-23 18:14

Arkiv

Detta är en text från arkivet. Den publicerades ursprungligen i kategorin Övrigt.

Dela


Jag har ett konto på lunarstorm. Nej, det är inget jag är stolt över och för att upprätthålla min heder måste poängtera att jag inte använder mig (så mycket) av det längre.

Min lillasyster är 10 år och hon har också ett konto på lunarstorm och som en ansvarstagande storasyster gled jag in på hennes krypin (det är alltså så presentationen kallas på communityn) för att se så att allt gick rätt till. Som bekant finns det många läskiga människor på internet som specialiserar sig på unga flickor. Dessutom var jag nyfiken på hur hon hade framställt sig själv.

Det första jag möttes av var en söt bild på min blonda lillasyster med gröna plastörhängen och ett alldeles underbart leende. So far so good. Sedan började jag läsa hennes presentation. Hon skrev att hon hade en råtta som hon tyckte mycket om, att hon hatar skolan och beskrev kort sina vänner innan hon kom till delen då hon skulle beskriva sig själv. Till min fasa hade hon i sin presentation förklarat att hon bland annat gillade att ha korta kjolar och urringade topar på sig, något som inte ens stämmer.

Jag slängde mig på telefonen och började fråga ut lillasyster om det hon hade skrivit och förklarade att det finns många äckliga gubbar på internet som tycker om småflickor med korta kjolar och urringade topar. Flickan är tio år! Sedan visade det sig att i hennes vänskapskrets (som till en stor del består av ett par år äldre tjejer) som också hade lunarstormkonton så tävlade man om vem som hade bäst och snyggast krypin. Detta hade resulterat i att man kopierade den text hos sina vänner som man själv inte hade och inte brydde sig så mycket om vad som egentligen stod där.

Lillasyster verkade i alla fall förstå vad jag menade med mina varningar och jag fick hjälpa henne att skapa ett mycket finare och bättre krypin än sina vänner som för övrigt blev avundsjuka och började kopiera hej vilt.

Jag har sett att det finns föräldrar runt omkring på lunarstorm och uppmanar alla till att ha koll på sina yngre nära och kära som på något sätt finns presenterade på internet.

Maria Andersson

Studerande

Användarkommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna text.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?