feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Vildmark

Den här sektionen på feminetik.se är för närvarande vilande. Läs mer...

De flesta jag hatar är män

Publicerat: 2004-08-27 15:13

De flesta jag hatar är män, visst ingår det ett par kvinnor, men de är förvånansvärt få till antalet.

Arkiv

Detta är en text från arkivet. Den publicerades ursprungligen i kategorin Politik & Samhälle.

Dela

Jag hatar Bush och administrationen kring honom, jag hatar Saddam Hussein, jag hatar Joseph McCarthy, jag hatar Josef Stalin, jag hatar Adolf Hitler, jag hatar... Listan kan göras lång. Varför innehåller den då bara män? Är det för att kvinnor inte är lika lätta att hata? Är det för att kvinnor inte gör lika dumma saker? För mig är det självklart att ingen av de senaste två frågorna innehåller svaret. I själva verket är det mycket enkelt.

Kvinnor utvecklas inte till hatobjekt. De har inte chansen att göra så pass dumma och världsomfattande beslut, som vissa utav herrarna ovan. Kvinnorna har varit förpassade till receptionen på de stora företagen. Som Michael Moore så tjusigt skriver i sin bok Korkade vita män: Vi är har färgade anställda, det sitter en färgad i receptionen. Finns det något smartare sätt att kväva upproret? Kvinnorna blir sekreterare och receptionister. På så sätt talar man alltid med en kvinna då man talar med företaget, men självklart säger man inget viktigt till henne...

För visst kan kvinnor vara lika idiotiska som karlarna jag nämner ovan. Det finns redan i skolåldern tjejer som tar täten och trycker ner andra, de finns, men vart hamnar dessa tjejer? Du kan nu påstå att de växer upp, men betyder det inte då, att killar inte växer upp? Det gör de ju faktiskt!

Det är dags för de där kvinnorna att ta för sig. Att kasta Bush och "valfritt namn" (resten på min lista är ju döda), ur stolen och säga ifrån. Det är dags att bevisa att vissa kvinnor, är precis lika dumma, som vissa män.

Ge mig några kvinnor att hata, för de flesta jag hatar män.

Elin Greenfish

Student

Användarkommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna text.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?