feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Vildmark

Den här sektionen på feminetik.se är för närvarande vilande. Läs mer...

Släpp våldtäktsmännen loss - det är sommar!

Publicerat: 2004-06-29 13:58

Jaha ni brudar. Då var det dags att dra på sig små tuttlinnen och kjolar där röven sticker ut och svaja på ostadiga ben ut i sommarnatten och bli våldtagna.

Arkiv

Detta är en text från arkivet. Den publicerades ursprungligen i kategorin Politik & Samhälle.

Dela

Ett trevligt litet surprisesex på joggingrundan? Ett gangbang i en trappuppgång? Varför inte lite avancerat S/M på en karg strand? Allt ofrivilligt naturligtvis. Skrik och sprattlande är ett plus, men det går även bra att bli paralyserad och rädd. Det spelar liksom ingen roll för våldtäktsmännen. Nu är det sommar och nu skall det våldtas! Ställ dig i kö, ta en nummerlapp för all del, maka på dig broder, här skall jag in.

Poliserna varnar kvinnorna nu på sommaren. Värmen lockar ut våldtäktsmännen ifrån sina mörka hålor. De kan bara inte motstå all bar kvinnohud, likt mogna persikor gungar brösten stillsamt under det vita linnet. Och då blir det typ ba liksom så va att man liksom våldtar ba. Fattar ju vem som helst. Sommar, värme, öl, krog och så förvandlas de män "som har den böjelsen" (säger en dum polismästare i en korkad intervju som jag inte tänker referera till) till våldtäktsmän. Hur de klarar sig resten av året vet jag inte. Hur de kan hålla inne på simhallen och på gymet är för mig en gåta. Men på sommaren rinner bägaren över. Måste vara solsting. Elle nåt.

Våldtäktsmännen måste gilla feminister. Framförallt på sommaren. Feminister säger att kvinnor skall få gå nakna på stan om de vill, utan att bli petade på. Tänk om vi gjorde det på vintern! Då skulle vi förvisso frysa, men ändå, vi skulle ju underlätta för våldtäktsmännen (som får tillgång året om) och för poliserna (de får inte för många våldtäkter att inte ha tid med och lägga ned på somrarna) och så kan vi sprida ut våldtäkterna över året. Så kan alla få sig en lagom dos sådär.

Eller kanske vi kan minska våldtäkterna på annat sätt. Ha på oss vinterkläder på sommaren - det borde väl ta hand om problemet? Fula åttiotalsoveraller, moonboots, ruggiga pälsmössor... Ja varför inte skidglasögon när vi ändå är igång?

Det verkar bara vara på somrarna som vi har det här problemet. "Våldtäktsvåg orsakad av värmebölja" löd den korkade rubriken på den ännu mer korkade artikeln som jag fortfarande inte tänker referera till. Det är uppenbarligen värmen som orsakar det här. Värme, mer folk i rörelse, alkohol. Då våldtas fler kvinnor. Är inte män fulla på vintern också? Blir det något slags överslag för dessa män på sommaren? "Oooooh så många kvinnor, ooooh så många öl jag druckit, ooooooh så tunt linne hon har." Men på vintern är det lugna gatan, chips o mys i tevesoffan?

Det där håller inte för mig. Sommaren orsakar inga våldtäkter. De män som våldtar är de som orsakar våldtäkterna. Och de är lika fördärvade i januari som i juli. Fast det talar vi ju aldrig om. Vi talar om sommar, huxflux massa våldtäkter, och så alla puckade kvinnor som aldrig lääääär sig! Som fortsätter att envisas med att gå på krogen på sina svajiga bara ben. Men nu är det ju SOMMAR. Nu kan vi bli VÅLDTAGNA! När som helst på året kan vi traska hem, förfriskade och lättklädda, bara vi inte gör det på sommaren!!

Jordgubbar, sill, nubbe och en ovälkommen kuk. Mmm den svenska sommaren är fantastisk!

Släpp våldtäktsmännen loss, säger jag. Er tid är här!


Josefine Alvunger

grundare av feminetik.se

Användarkommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna text.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?