feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Om sajten

FAQ

Observera att nedanstående text kommer från en annan version av FAQ:en än den aktuella. Informationen som står där kan vara inaktuell. Du uppmanas att istället läsa den aktuella versionen.

 1. Jag kan inte logga in, det verkar vara något fel, vad skall jag göra?

  1. Har du aktiverat ditt medlemskap? Du måste bekräfta din epost-adress genom att klicka på aktivera-länken i brevet du fick skickat till dig i samband med registreringen. Denna länk är bara giltig i en månad. Om du inte har fått brevet finns en risk att det har fastnat i något spam-filter. Kolla det.
  2. Tillåter du cookies i din webbläsare? Detta är ett måste för att inloggningsfunktionen på feminetik.se ska fungera.

   Firefox: Verktyg->Inställningar->Sekretess. Kryssa i åtminstone "Tillåt att webbplatser lagrar kakor". Att kryssa i "Endast för den ursprungliga webbplatsen" är okej.

   Internet Explorer: Verktyg->Internet-alternativ->Sekretess. Välj säkerhetsnivå "Mellanhög".
  3. Är du inne på sajten via adressen www.feminetik.se?

   Feminetik går att nå via flera olika adresser. När du loggar in gäller inloggningen enbart för just den varianten du loggat in via. Det kan röra sig om med eller utan www först i adressen och/eller t.ex. com, net eller org som huvuddomän. Detta är inget problem i sig, problemet uppstår i och med att alla länkar du klickar på inom feminetik leder till just varianten www.feminetik.se. Du måste därför logga in via den adressen.
  4. Innan du mailar webmaster@feminetik.se, kolla så att du verkligen skrivit in lösenordet och användarnamnet rätt (jämför gärna med uppgifterna i brevet, versaler eller gemener spelar roll) och att du inte har caps lock-knappen intryckt.


Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?