feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Medlem

Här på feminetik.se har vi två olika typer av medlemskap:


feminetist
- för feminister

feminetik.se är till största del en feministseparatistisk hemsida och har därför ett särskilt medlemskap avsatt för feminister. Som medlem får du tillträde till
  • Vår community, där du kan ladda upp information om dig själv och komma i kontakt med andra medlemmar, kolla på och ladda upp bilder från medlemsträffar, själv anordna träffar i din stad, delta i vår snabbchatt eller surfa runt på klotterplanken. Communityt syns bara för inloggade feminetister.
  • Diskutera, där du kan skriva i alla forum samt får en egen "diskussionskoll" som håller reda på vilka trådar du startat och deltagit i.
  • Utblick, där du kan posta händelser i kalendern samt lägga in länk-, bok- och filmtips.
Även om du inte vill aktivera dig på feminetik.se så betyder det mycket om du löser ett medlemskap ändå.
JÄIF:are
- för ickefeminister

JÄIF står för "jag är inte feminist" och är en förkortning som har hängt med nästan ända sen feminetiks födelse.

Som JÄIF-medlem får du skriva inlägg i de två forum i Diskutera som inte är knutna till feminetisterna; "JÄIF" och "Om webbplatsen". Du kan också fylla i en presentation som bara syns för inloggade medlemmar.

Vi ber dig respektera denna uppdelning och välja medlemskap samvetsenligt.

Kallar du dig inte feminist, så skall du självklart inte lösa feminist- medlemskap på en feministseparatistisk hemsida. Solklart!

feminetik.se är en privatägd sida och skall alltså inte betraktas som någon form av public service. Missbrukar du ditt medlemskap har feminetik.se full frihet att radera det.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?