feminetik.se feminetik.se

Just nu 11 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Killar och kontakt


Gå till senaste inlägget#1  Killar och kontakt Anna
2004-04-26 22:29:54

Jag har träffat en kille och vi blev snabbt bra kompisar. Vi bor dock inte i samma stad och till en början så ringde vi varann ganska ofta. Men nu, helt plötsligt ringer han inte längre och besvarar heller inte mina samtal. Till en början blev jag förvånad, sen arg och nu har jag helt plötsligt börjat skylla allt på mig själv. "Kanske jag var för framfusig?", "Kanske tror han att jag är kär i honom?" och "Kanske har jag gjort nåt dumt, sårat honom?" Varför blir det så? Jag vet att jag inte gjort nåt fel, ändå anklagar jag mig själv. Nåt tips om vad jag kan göra åt situationen alternativt vad den beror på?

#2  Känner igen mig.. Isak
2004-04-28 12:55:02

Jag har samma problem..

En nära kompis till mig (hon är tjej) har börjat dissa mig. :( Vi har varit jättebra vänner i många år men så nu i sommras började hon helt plötsligt bete sig helt konstigt och hörde inte av sig när hon sa att hon skulle och hon svarade inte när man ringde osv.
Jag känner igen det här 'förvånad > arg > skylla på sig själv' också..

Jag har fortfarande ingen aning om varför hon beter sig såhär. Jag försöker få kontakt med henne titt som tätt och när vi stöter på varandra på stan så brukar det verka som hon vill träffas för hon föreslår det. Men det är alltid 'vi kan väl höras i veckan?' och så hörs vi aldrig sen. Och jag vill inte hålla på å tjata längre - hon får ta kontakt med mig om hon vill liksom, annars får det vara.

Jag har en annan kompis som har berättat om sin 'nästan kille'. Han dissade henne rätt hårt ett tag, men när de pratade om det nyss så förklarade han det på ett sånt sätt så att det verkade som att han gjorde det för att han bara fick en 'knäpp' för att han var osäker på sig själv och hade dåligt självförtroende.. Jag vet inte om det är representativt för de som håller på såhär, men det stämmer säkert in på några iaf.

Oavsett varför din kompis gör såhär så tycker jag att du ska försöka prata med honom. Håll på å ring, och ring med skyddat nummer eller från en telefon som han inte känner ingen numret från, så att han inte låter bli att svara för att han ser att det är du. Fråga honom vad han håller på med och säg ifrån på skarpen ifall han inte vill berätta i första taget och slingrar sig!

Lycka till!

#3  Pojkvänner Fredrik P.
2004-05-24 02:33:30

Jag är öppet homosexuell och har varit det i drygt fem år, och just det där hände mig med en kille jag faktiskt träffat på en chatsida. Allt var frid och fröjd men så plötsligt slutade han svara - skickade inga SMS (vilket vi gjorde säkert 20ggr/dagen). Jag blev tvärförbannad. Kanske överreagerade jag (mina heterovänner säger att jag är riktigt klängig), men så gör man väl ändå inte!

Det visade sig till slut att det fanns en hemsk händelse bakom allt: han hade vurpat med sin MC och låg med skallfraktur på intensiven. (Han blev återställd och vi höll kontakt en stund, men.. ni vet - vi växte isär =(

Kanske inte säger så mycket, men nu för tiden är jag i alla fall mer benägen att fria än att fälla.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?