feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

!Feminism light


Gå till senaste inlägget#1  !Feminism light Puck
2005-06-13 14:07:31

Det är lite svårt att förstå att nu nästan alla påstår sig att vara feminister. Männen gapar och ylar i flock att de är feminister och att nästan alla säger sig vara för jämställdheten. MEN nu undrar jag hur det kan komma sig att även om så många vill så blir det inget av.

När tror ni har lightfeminister fått förändringar till stånd. Det har alltid varit radikala feminister som satt sina fanor i eld. Det är så även i dag. Hur kan vissa vara så aningslösa och blonda i historiskt faktum?

Vi måste skapa från grunden annan sorts samhälle innan vi ens kan börja tänka på dessa banor. Så länge vi har mixpar-idealet med sin heteronormativa matris som härjar så kommer vi alltid vara undersåtar till männen. Detta även om det till sysnes ser annorlunda ut i vissa enstaka fall.

Vad menar dessa lightfeminister att de nu bjuder in män att styra ossa i våra organisationer. detta är totalt makaberst. När männen kommer som mecenater in i vart som helst så gör de tyvärr inte detta av gått hjärta utan de vill ha valuta för pengarna. Kan någon kvinno-organisation vara så naiv att tänka så dumt.

Tänk på dessa kvinnor som kommer till kvinnojouren och får veta att deras män är bakom finansieringen. Ni kan bara ana vilken policy sådan förening kommer att ha i verkligheten och vilken ställning den misshandlade kvinnan får då. Lite skrattretande och blåögt i max är det av kvinnor som borde veta och se bättre än så.

Alla feministiska riktningar borde inse att radikal feminism är allas vårt hjärta och vår hjärna. Vi kan inte överleva om våra radikala krafter anfalls så där och förintas - nu även inifrån. Detta bara för en sådan strunt STV2 "dokumentation", som har utarbetat en helt omogen kvinna med sina patriarkala rådgivare.

#2  Sv: !Feminism light wintermute
2005-06-13 15:01:20

Jag tror att du underskattar människans förmåga till altruistiska beteenden. Ex. så var många vita engagerade i medborgarättsrörelsen i staterna utan att ha personligen ha någonting att vinna på detta. En del av dessa riskerade sina liv - och några blev också av med det - inte för någon personlig vinning utan för sin övertygelse att rasism och segregation var fel. Detta innebär givetvis inte att de förändringar som drevs igenom var vita människors verk - det stora flertalet aktivister var fortfarande svarta - eller att alla vita som deltog gjorde det utan någon form av baktankar, men det visar åtminstone att det finns folk som är beredda att göra saker av andra skäl än sin personliga vinning.

#3  Jag kan förstå dessa Puck
2005-06-13 15:09:56

människor eller i detta fall män som kanske har förälskat sig till någon som är eller har varit misshandlad. Men så vitt jag fått känna män i allmänhet så är de inga jesusar precis. Altruism är en sorts egoism och jag tvivlar på att det skulle vara bara rena känslan som sådan. Men visst det kan nog vara indirekt sådant genom vilket man kan förverkliga sig mer som hero i vissa valda kvinnors ögon.

Men är inte detta konstigt att jämställdheten inte kan slå genom då så många vill. Vilka är de som inte vill? Är de egoister? De kanske tycker inte att de är förtryckare /förtryckta.

#4  Sv: !Feminism light wintermute
2005-06-13 15:30:36

Det är givetvis möjligt att hävda att "sann" altruism inte finns för att sådant drivs av interna belöningssystem (alltså "kicken" av att göra det som en anser rätt) men det förändrar inte det att beteendet fortfarande sker utan krav på yttre belöningar.
Jag håller iofs med dig om att de flesta män (eller personer överhuvudtaget) inte är några jesusar men både bland de som aktivt engagerar sig i feminsistiska frågor och de som uttrycker ett mer passivt stöd så lär ett brett spektrum av anledningar finnas representerade.
Jag tror säkert att det finns många - inte minst i vårt politiska toppskikt - som svär tilltro till feminismen av ren opportunism, ett sätt att vinna röster (jag misstänker att detta är en stor del av anledningen till att så lite händer trots att alla partier numera verkar hävda sig vara feministiska). Jag tror också att det finns en hel del som - precis som i ex. djurättsfrågor eller tredje-världen-frågor - gärna snackar vitt och brett men inte är beredda att ge upp någonting själva.
Grejen är dock att jag fortfarande tror på människans förmåga till att genom empati och sin känsla för moral faktiskt uppträda genuint altruistiskt (om vi nu räknar bort interna belöningssystem). Naivitet är givetvis ingen hit, men alltför mycket misstänksamhet är inte heller bra IMHO. Det mesta blir giftigt i för stora mängder.

#5  Sv: !Feminism light Puck
2005-06-13 15:55:11

Det är svårt att skapa en bild av sådan altruistisk människa. Jag tror att det är inte händer annars än att man själv har upplevt något sådant och så vill man hjälpa andra i liknande situation. Visst har många män vuxit upp i våldsamma förhållanden och fått sin släng från sleven.

Men tyst är dessa män i samhället. Har inte hört deras röst så ofta. Har du? Vad säger de då? Nu bildades ett manligt nätverk som ville - ja - vad? Det har inte blivit så mycket ut av det heller.

Hur är det med trafficking då? De män som jobbar inom polisen och som ville ta fast skurkar blir faktiskt mordhotade och många gånger är helt bakbundna t ex just i Norrland, var detta nätverkssäte fick sitt upphov i. Var finns dessa nätverks män då när det gäller? Skulle de kunna hjälpa polisen eller göra något. Men nej det är alltid så att när det är fråga om kvinnor så är det inte så viktigt att vara verksam. Sådana signaler kommer hela tiden.

#6  Sv: !Feminism light wintermute
2005-06-13 20:17:03

Jag tror faktiskt inte att egna upplevelser av saken är nödvändigt, jag tror att empati och känsla för moral räcker. Som ett annat exempel så kan jag väl ta Läkare Utan Gränser där jag tror att ganska få själva har drabbats av det som de försöker göra någonting åt.

Vad gäller det där med tystnad så är det ju inte så att våra större medier ger folk plats hur som helst, de feminister som kommer till tals i egenskap av just detta tycker jag verkar vara en ganska liten skara (bör nämnas att jag inte följer större medier så där värst noggrant, så jag har inte jättemycket att bygga min uppfattning på). Å andra sidan så finns det ju alternativa medier - inte minst på nätet (t.ex. det här forumet, mycket cred till Alvunger och crew för det) och letar en lite där så tycker jag inte att de manliga rösterna saknas.
Jag vet inte om jag tycker att det är riktigt rimligt att förvänta sig att det här nätverket i Piteå skall hinna åstadkomma någonting stort så här pass kvickt, även med de bästa intentioner så blir det (åtminstone i min erfarenhet) alltid knepigt att hitta på bra metoder för att föra sin kamp. Sedan lär vi ju knappast få höra om eventuella mindre saker som de kanske kan ha åstadkommit, där är ju återigen problemet med vad medierna anser ha nyhetsvärde (precis som med landets alla kvinnojourer, knappt ingen medieuppmärksamhet alls tills Rubar satte igång sin lilla kampanj).

#7  Sv: !Feminism light LittleSparrow
2005-06-13 20:48:16

"Vad menar dessa lightfeminister att de nu bjuder in män att styra ossa i våra organisationer. detta är totalt makaberst."
Styra, varför måste det va så att så fort att en man kommer in o organisationen så ska han styra? Kvinnor i sånna organisationer bör väl ha mer skinn på näsan än att låta sånt hända? Däremot så ser jag inga problem i att det finns stödmedlemmar som kan hjälpa till med saker som kanske ej berör just konakten med drabbade kvinnor.
"När männen kommer som mecenater in i vart som helst så gör de tyvärr inte detta av gått hjärta utan de vill ha valuta för pengarna."
Valuta hur då?

"Kan någon kvinno-organisation vara så naiv att tänka så dumt."
Jag tycker inte det bör ses som nainitet eller dumt, men det beror ju på vilka faror man ser i det hela.

"Tänk på dessa kvinnor som kommer till kvinnojouren och får veta att deras män är bakom finansieringen."
För det första, skulle en man skänka pengar till en kvinnojour om han misshandlar eller på annat sät gör något mot en kvinna så hon skulle behöva besöka en kvinnojour? Om det nu skulle vara så så är det väl inte mer än rätt att han betalar för det..... Han har ju ingen rätt att kräva något..... På samma sätt som inte jkag kan kräva vad mina pengar ska gå till då jag skänker dem till tex röda korset.

Se inte det som kritik eller påhopp , jag är bara nyfiken och vill veta varför du som jag ser det hårdrar resonomanget på ett sätt jag inte för tillfället redigt håller med om.

#8  Puck Likviditet
2005-06-13 21:55:54

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#9  Sv: !Feminism light Puck
2005-06-13 22:00:11

"Jag tror faktiskt inte att egna upplevelser av saken är nödvändigt, jag tror att empati och känsla för moral räcker. Som ett annat exempel så kan jag väl ta Läkare Utan Gränser där jag tror att ganska få själva har drabbats av det som de försöker göra någonting åt."

Det är inte bra exempel ta upp Läkare Utan Gränser och jämföra detta med frivilliga män som nyfiket vill veta hur det gick till när kvinnan fick stryk. Jag tycker nästan att det är perverterad nästan som att brottslingar återvänder på brottsplatsen, typ.

"(Jag vet inte om jag tycker att det är riktigt rimligt att förvänta sig att det här nätverket i Piteå skall hinna åstadkomma någonting stort så här pass kvickt, även med de bästa intentioner så blir det (åtminstone i min erfarenhet) alltid knepigt att hitta på bra metoder för att föra sin kamp."

Visst man välkomnar denna häpnadsveckande uppteckning att när en björn råkade riva en man fick det spaltmeter av allehanda yl, medans när 20tal kvinnor dödas årligen har betraktas som baggis i manshjärnan. Visst är detta jättestor nyhetsstjärna på manshimmel, att de äntligen tagit bort sina skygglappar. Men redan det är lite skrattretande. Här har vi funnits med dem årtusenden och först NU kom detta initiativ. En av gubbarna sa att de alla är så in i h medvetna om deras överordning och kvinnans sämre läge i samhället. Ja ja det tar tid innan man kommer till nya lösningar efter det att man förstått att något är fel i nuet.

"Sedan lär vi ju knappast få höra om eventuella mindre saker som de kanske kan ha åstadkommit, där är ju återigen problemet med vad medierna anser ha nyhetsvärde (precis som med landets alla kvinnojourer, knappt ingen medieuppmärksamhet alls tills Rubar satte igång sin lilla kampanj)."

Må hända att björnrivna män har mer nyhetsvärde än dessa män i Piteå som nu rest sig och vill ta ansvar för skiten de skapat. Menar inte alls att det är på något sätt fel deras initiativ. Men någonstans kan jag lukta manliga hyckleriets mekanismer, att när de blir jagade mot väggen så säger de vad som helst att slippa tråkiga konsekvenser i stunden. Kvinnorna faller pladask i detta och tycker att ja karlar är bra.

#10  Sv: Till LittleSparrow Puck
2005-06-13 22:26:12

"Styra, varför måste det va så att så fort att en man kommer in o organisationen så ska han styra? Kvinnor i såna organisationer bör väl ha mer skinn på näsan än att låta sånt hända?"

Ja varför händer det? De är vana att ta över och trampa på andra?
De har pengar och de har alltid sådant konspiratorisk homosocialt kamratskap. Kvinnoorganisationer är enda fristad till oss kvinnor.
Ska de klampa in även där. Jag var inte tidigare då mycket mot detta men nu när jag såg hur ROKS kvinnor behandlades i media så... Jag tycker att dessa kvinnor har gjort enorm insats som plattas till och reduceras bort som ingenting. Skulle någon manlig motsvarande organisations käbbel behandlat så i median och sedan kommit på slutsatsen att nu måste kvinnorna komma in som stöd. VA! Är alla galna?

"Däremot så ser jag inga problem i att det finns stödmedlemmar som kan hjälpa till med saker som kanske ej berör just konakten med drabbade kvinnor."

Detta betyder i många fall att män skaffar pengar till jourerna. Jag tycker det är upprörande. Så som deras uttalande har alla år varit att kvinnorna använder den kom bankkonto. Jag tycker att det är steget ner utan återvändo. Menar vidare att de manliga mekanismerna är just sådana att de köphandlar hela tiden. När de gjort något även om det var en snutt så slår de på bröstet och hedrar sig själva och sina bröder och vill ha makt i byte eller andra förmåner. Kanske bara att FÅ SE!

"Se inte det som kritik eller påhopp, jag är bara nyfiken och vill veta varför du som jag ser det hårdrar resonemanget på ett sätt jag inte för tillfället redigt håller med om."

Nej inte alls jag tar inte det som påhopp. Det var helt sakligt. Men jag har sett det hela i annat perspektiv. Det finns en stenhård struktur som män är klistrade i. Det är inte så lätt att komma ur det.

Ville män vara hjälpliga så kunde de utveckla sin förmåga att göra något t ex mot dessa män som håller på med trafficking, men det är säkert för brännbart då kicken kan vara alldeles för omedelbar och därmed pinsamt.

#11  ugh!!! Puck... :) Likviditet
2005-06-13 22:29:46

"Visst man välkomnar denna häpnadsveckande uppteckning att när en björn råkade riva en man fick det spaltmeter av allehanda yl, medans när 20tal kvinnor dödas årligen har betraktas som baggis i manshjärnan."

Då kan man lika gärna fråga sig hur de 20tal kvinnorna i sverige får ens en notis i ett större sammanhang.

#12  Sv: !Feminism light wintermute
2005-06-13 22:34:15

Nä, den där tycker jag var ett slag under bältet. För det första så är det är ju knappast så att alla - eller ens en större del av - de män som engagerar sig i den feministiska kampen är inblandande i kvinnojourernas verksamhet (vilket jag antar är vad du syftar på här?). För det andra så finns det ju fler funktioner att fylla inom en sådan organisation än att ta reda på detaljer etc. som kan användas vid en anmälan. Vidare skulle jag gärna vilja veta utifrån vad du drar slutsatsen att en man som engagerar sig i sådant arbete gör det för att han "nyfiket vill veta hur det gick till när kvinnan fick stryk"?
Läkare Utan Gränser tog jag upp som ett exempel på att det finns människor som ägnar sig åt altruistiska beteenden. Jag skulle vilja be dig att låta bli att försöka vända saker som jag skriver till någonting helt annat, jag tycker inte att det är ett schysst sätt att bemöta någon på.

Visst, det är jättetragiskt hur medierna ser på nyhetsvärde, jag håller helt med dig om det. Det är också jättetråkigt att det har dröjt ända till nu för ett sådant här initiativ att komma och att detta initiativ har fått så mycket mer medieutrymme än det enträgna arbete som ex. kvinnojourerna har bedrivit under lång tid, men jag kan inte se varför detta skulle ligga de män som engagerar sig till last?
Jag tycker också att det är ett annat ämne än det som vi diskuterade från början, nämligen huruvida män kan engagera sig i den feministiska kampen utan baktankar.

#13  Sv: Till Likviditet Puck
2005-06-13 22:42:06

Jag tycker att du skriver mycket bra och jag instämmer. Jag hedrar dig och dina åsikter och välkomnar alla sådana män som du. Det var felet ligger är att du är väldigt sällsynt och du kanske tror att allt går åt det hållet. Men nej, det finns riktiga fascister till män som har bara viljan att skada. Jag har kommit i kontakten med dem inte minst här på nätet. De hatar alla kvinnor som kan något som har åsikter och som är självständiga.

Vi är hela tiden grupperade av män. Därför tog jag till rubriken feminism light och lightfeminister. Män ger oss olika namn, bitsch, våp, natzismfeminist, manshatare osv...De styr med sina benämningen vårt sätt att vara och välja. De använder detta manliga språk som vapen mot oss. Har inte så höga tankar innan motsatsen bevisas.

#14  #13 Likviditet
2005-06-13 22:49:40

Lugna dig nu, snälla, för din egen skull! Om du tar alla 25 åringar i sverige så kan jag garantera dig om att jag inte är sällsynt.

"nazismfeminism", fan, den var bra! Det ska jag kalla min EX-flickvän som kallar mig för "djuret" :)

#15  Sv: !Feminism light Xenu
2005-06-13 23:00:50

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#16  Likviditet Tiriq
2005-06-13 23:05:00

Va, har du aldrig hört antifeminister jämföra feminism med nazism?

#17  Sv: #13 Puck
2005-06-13 23:07:10

25 åringar ja, det kan jag tänka mig att unga människor är det.
Men vem/vilka tror du som styr här? Är inte det gubbe 50+ med kostym, slips och kvinnostryken skjurta. Dessa män har avancerad stil att undanskuffa kvinnor. De har massor med pengar och matar kvinnornas shoppande för att ha makten och kontrollen över dem.

#18  Sv: Till Xenu Puck
2005-06-13 23:11:42

Jag är helt seriös och S.C.U.M är verkligen för stort betydelse för mig. Man känner sig hel och hittar vägen till egna rötter. Jag tycker verkligen att den är mycket bra bok, den är nästan som en enda tanke. Jag men jag menar det vad jag sa. Det är mer aktuellt i dag än vad jag trodde.

#19  Puck Likviditet
2005-06-13 23:20:23

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#20  Sv: !Feminism light sisyfos
2005-06-13 23:29:08

http://susning.nu/Godwins_lag

#21  Sv: Herskartaktiker Puck
2005-06-13 23:37:36

Det är så lätt att i varje vända kalla motståndaråsikter natzistiska.
Det skvallrar bara att argumentationen inte räcker till längre och personen i fråga kan inte diskutera om ämnet.

Feministerna som tycker om S.C.U.M har inget med Hitler att göra.
Hur kan man dra sådana paralleller kan jag inte förstå alls. Vi lever hela tiden unde förtryck och försöker kämpa oss fria. Våra systrar är till många av oss enda som vi har medans män har resten.

#22  En parallell Likviditet
2005-06-13 23:41:22

Skulle ju kunna vara att Hitler ville döda judar bara för att de var judar och solana ville döda män bara för att de var män :)

Att ta till Nazism-parallellen är ibland nödvändigt när individer spårar ur i sin teoritisering eller biologism.

#23  #1 Puck Malmstig
2005-06-13 23:41:34

Instämmer. Även om jag inte täcks av vi:et.

#24  Likviditet, Xenu Malmstig
2005-06-13 23:45:01

Förstår inte i vilka feministiska sammanhang ni rört er i om Pucks ståndpunkt verkar så udda. För min del uppfattar jag hennes position som relativt mainstream i ett feministiskt umgänge.

#25  Sv: !Feminism light Ell
2005-06-13 23:49:51

har för mej att förlöjligande och ironiserande av en annan person är härskartekniker, vilket jag tycker mej se i den här tråden mot Puck

#26  Sv Puck
2005-06-13 23:50:46

Nej det är inte sådan utrotning som Solana menar.

Plus att män själva har sagt att de inte kan behäsrka sina hormonala behov. Det var därför hon kallar män djur. Det är en kapitel i sig. Män är just biologister inte feminister.

Men det här med lightfeminismen är lite roligt att män nu är i fokus och de vill forma vad feminism får lov att vara. Men gu´om Solana vill omforma mannen så är det hitlerism. Var är proportioner?

#27  Sv: !Feminism light sisyfos
2005-06-13 23:56:30

"Män är just biologister inte feminister."

Det är jag inte alls.

#28  Sv: Till sisyfos Puck
2005-06-14 00:02:00

Ja men det är män som hela tiden tjutar att de inte kan behärska sig sin penis utan om t ex en kvinna råkar gäspa så kan det hända att penis åker till hennes munhåla. Det funkar så i vårt lagstiftning. Basbudskapet är att vi kvinnor måste ta avsvar för att män beter sig hyffsat i form att vi klär oss, beter oss och dricker på ett sätt som inte skapar frestelse till mannen. Är inte det biologistiskt lagstiftning.

#29  Sv: !Feminism light Xenu
2005-06-14 00:22:16

>>"utan om t ex en kvinna råkar gäspa så kan det hända att penis åker till hennes munhåla. Det funkar så i vårt lagstiftning"

Nej, det fungerar inte så i vår lagstiftning. Det var åklagaren som schabblade, alternativt medveten tog en stor risk att få gärningsmannen frikänd för att öka chansen att få strängare straff eller för att få uppmärksamhet från medierna. Sedan valde Aftonbladet & CO att presentera det hela som att domstolen ansåg att gärningsmannen inte hade begått något brott.

#30  Sv: !Feminism light sisyfos
2005-06-14 00:23:20

Jag blir personligen förolämpad varje gång nån idiot drar till med ett "when the testosterone hits in, nothing can stop a guy" (Dr Phil, citerat av Katarina Wennstam). Jag kan fanimig behärska min kuk, och jag kräver att det ska krävas av alla andra karlar också.

#31  Puck Likviditet
2005-06-14 00:30:05

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#32  Sv: !Feminism light Xenu
2005-06-14 00:30:15

>>"Plus att män själva har sagt att de inte kan behäsrka sina hormonala behov. Det var därför hon kallar män djur. Det är en kapitel i sig. Män är just biologister inte feminister."

Tyvärr tror jag inte att din välvilliga tolkning av Solanas avsikt övernstämmer med verkligheten. :-/

I sakfrågan håller jag dock med dig. Idén att alla män är våldtäktsmän kommer från konservativa (mestadels män), inte från feminister.

Att en del feminister har tagit över denna världsbild anser jag är väldigt destruktivt och ytterst värt att kritisera. Men det är djupt orättvist att anklaga dem för att vara de främsta eller första förespråkarna av den synen.

Vi hade ett riktigt pucko av denna typ på JÄIF för bara någon vecka sedan. kallade sig "spam", och predikade att det är kvinnors eget fel om killar sextrakasserar dem, eftersom de borde veta att alla män gör vad som helst bara de blir uppkåtade och får chansen. Detta kompletterat med att han minsann inte låter sin tolvåriga dotter klä sig sexigt, eftersom haqn VET att ALLA MÄN skulle försöka få detta barn i säng. Jag hoppas verkligen att den killen var fejk, men jag befarar att han finns på riktigt. Jag har mött enstaka sådana gubbar i verkligheten. :-/

#33  Sv: !Feminism light Nettan
2005-06-14 04:26:10

Trollstav Den här tråden är full av härskartekniker, personer som gör sig lustiga över andra signaturer och ironiseranden. Oavsett vad som sägs i sakfrågan och om man håller med eller inte så är den sortens beteende INTE ok. Det har varit en hel del generaliserande över män och manligt beteende men det går att argumentera emot, så som vissa av debattörerna har gjort, och behöver inte bemötas med dåligt beteende.

I det här fallet handlar det dessutom om en helt ny signatur och praxis på feminetik.se är INTE att bemöta nya signaturer med hån och ren mobbning.

Det är dessutom INTE ok att klistra in saker från personers presentationer utan att ha ok:at det med den berörda personen först. Alla som läser här på feminetik.se har inte tillgång till presentationerna och således är det upp till var och en att avgöra om man vill dela med sig av den infon till alla eller inte. Vad som skrivs i ett slutet sällskap är inte alltid tänkt att vara till för allmänheten, respektera det.

#34  Sv: Hej Nettan Puck
2005-06-14 11:33:51

Tack för det. Tråkigt är att män tar vid sådana metoder när man skrapar deras invanda världsbild. Min stil kan uppfattas provokativt då kvinnorna förutsattas visa bara en viss sorts beteende. Och nu har män börjat diktera villkor på feminismen. Vår strävan kommer att modifieras så att det passar till männens väl och ve. Inte första gången sådana tuktningsåtgärder och försök äger rum i historiens gång. Jag kan tippa bara att med mjukfeminismen kommer man inte någonvart. Det är klart. Förtrycket är som ocean överallt det är mycket mycket större än vi vill ens erkänna.

#35  Puck elv
2005-06-14 12:13:05

Av pur nyfikenhet:

Hur ser ditt idealsamhälle ut? Hur ska könen förhålla sig till varandra i din feministiska utopi?

#36  Sv: elv Puck
2005-06-14 15:55:23

Du kan gärna ställa denna fråga till mig eller kanske hellre alla andra senare under en ny rubrik. Jag har lite tajt om tid just nu.

#37  Puck elv
2005-06-14 17:18:13

Faktum är att jag frågar med anknytning till aktuell tråd, men jag väntar så gärna tills du har lite mer tid.

Din tråd, so far, har gått ut på att männen håller på att ta över feminismen och att de kan inte göra något åt det riktigt, strukturerna är för starka så de borde hålla sig borta. I vilket samhälle, undrar jag då, kan män vara med i en rörelse utan att ta över enligt dig? Vilken dag ska vi släppa in männen i feminismen om vi ska stänga dem ute idag?

#38  Sv: !Feminism light Xenu
2005-06-14 18:52:21

>>"Alla som läser här på feminetik.se har inte tillgång till presentationerna och således är det upp till var och en att avgöra om man vill dela med sig av den infon till alla eller inte."

Glömde att presentationerna är dolda för oreggade.
Ber härmed om ursäkt för att jag citerade ur hennes presentation.

#39  Puck Likviditet
2005-06-15 13:50:39

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?