feminetik.se feminetik.se

Just nu 13 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Felira


Gå till senaste inlägget#1  Felira Nettan
2004-03-08 19:47:34

Hej!

Är precis hemkommen från en manifestation på Stortorget i Örebro. De som höll i det var den feministiska studentföreningen Bella från Örebro Universitet. Inbjudna talare från alla partier utom centern och sossarna (tror jag), och även en projektledare för Kvinnofrid i Örebro län höll tal. Mysigt värre!

Alexandra Zetterman (fp), medlem i Felira Örebro utförde en liten kupp och eldade upp ett par stringtrosor i protest mot den dagliga tvångsmatningen av idealkvinnan som alltid kåt, glad, tacksam och ständigt leende mitt framför Aftonbladets kameror. Håll utkik efter Alex i pressen imorgon!

Hoppas ni har haft en bra Internationell Kvinnodag!

#2  Härlig dag! Josefine Alvunger
2004-03-08 20:05:27

Ja, min dag var åxå bra. Jag var o föreläste på en gymnasieskola för treor. Jag misstänker att jag inte var populäraste föreläsaren de haft, det blev diskussion och debatt (en tjej tyckte jag var aggressiv o grov i mun, kan inte förstå vad hon menar, jag är väl from och ljuv och timid? ;0)) men det är ju det man eftersträvar. Smarta ungdomar, de sväljer inte allt man trycker i halsen på dem. Kunde de bara tillämpa sin skepcism mot andra företeelser också och inte godta dem som objektiv kunskap så skulle vi kanske komma nånvart på allvar.

Och så var Skånska dagbladet där.. Så håll utkik efter mig därimorron. Alex hamnar i pressen o jag i lilla Skånskan. Men det är alltid nåt :0)

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?