feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Ladyfest + lite annat kul på gång!


Gå till senaste inlägget#1  Ladyfest + lite annat kul på gång! Anna
2005-03-03 10:18:34

Välkomna på fest!

Fre 4/3 fixar Ladyfest Sthlm och Blond en fest ihop i boulehallen. Frida Hyvönen spelar live tillsammans med Åsa Jacobsson. Frida Hyvönen är en norrländsk pianogud som snart släpper sin debutskiva på The Concretes skivbolag. Suverän live! För kvällen har hon med sig gästen Åsa Jacobsson som ni sett spela med bland annat Marit Bergman och Anna Ternheim.

Vi kommer även att visa två kortfilmer och Sofia Pirat uppträder med sin spokenwordpoesi. Asynja och Ellekari (The Tiny) spelar skivor.
Ett litet tips är att komma i tid eftersom vi bara släpper in 150 pers och glöm inte att bli medlem i boulehallen (om du inte är det redan) på http://www.lysypingwin.se/pingwin/

När: Fre 4 mars, 19-01
Var: Boulehallen, Närkesgatan 6 (nära Nytorget)
Pris: 40 pix

Det blir en makalös afton... Välkomna!

Ladyfest Gbg!
Nu har våra Göteborgssystrar börjat smida planer för en Ladyfest. Kontakta Malin på lemalin@spray.se om ni har idéer eller är sugna på att engagera er!

Ladyfest Sthlm
Även vi har börjat vakna till liv och har påbörjat arbetet med ytterligare en fet Ladyfest Sthlm i november. Vi håller er underrättade!

LADYFESTERBJUDANDE: PROFESORA i Stockholm 3-5 mars!
Det behövdes ingen jury för att utnämna Catti Brandelius till Miss Universum. Så varför kräva en doktorsavhandling för att hon ska bli Profesora? Vår tids upplysningskvinna presenteras i en föreställning om fakta som av någon outgrundlig anledning fallit ur historieböckerna. Profesora visar dig ljuset och låter hälsa att vi ska anteckna allt, för allt kommer att komma på provet.

- Kunskap är ingenting värt förrän det hamnar i en forskningsrapport. Innan dess så kallas det kvinnlig intuition och det kan man ju inte lita på, säger Catti Brandelius. Profesora är hennes sätt att lösa upp den gamla slipsknuten.

Av: Catti Brandelius
Musik: Uje Brandelius
Medverkande: Catti Brandelius och Marcella Svensson
Producerande avdelning: Riksteatern/JAM*

Spelperiod
Torsdag 3/3 kl. 19.30 Södra Teatern VÄRLDSPREMIÄR!
Fredag 4/3 kl. 19.30 Södra Teatern
Lördag 5/3 kl. 19.30 Södra Teatern

Biljetter
LADYFESTPRIS: 120:- (Ordinarie 150:-)

www.sodrateatern.com eller
08-556 97 230

Mer information
http://www.riksteatern.se/jam

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?