feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Kul att vara tjej!


Gå till senaste inlägget#1  Kul att vara tjej! D Hanson
2005-02-10 17:14:19

Kul att vara tjej!
Eller hur! Inte nog med att vi ofta får lite lägre lön än killarna så har vi mindre chans att bli befodrade med tanke på att vi närsomhelst kan börja föda en massa barn helt okontrollerat. Det spelar ju ingen större roll att vi har samma utbildning eller hur eftersom alla vet att killar bara är mer intelligenta, ta tex MUFs styrelse: Där finns det fler killar som heter Carl eller Karl än vad det finns tjejer. Talande bevis eller hur!

Sen är det ju klart att vi borde lagstifta om att alla tjejer i kjol kan antastas utan lagliga repressalier, för även detta är ju ett klart faktum: Kjol=Knulla!?

Samma gäller ju även string trosor, eller hur? Varför skulle det annars i papper från våldtäkts rättegångar stå att tjejen hade trosor på sej (vilket man oftast har) det måste ju betyda en hel del vid bedömmningen av trovärdighet, eftersom den sitter i underkläderna som alla vet. Och självklart så skall ju tjejen bevisa att hon inte ville våldtas, söndertrasade underliv och blåslagen kropp är inget konkret bevis i dessa fall, absolut inte heller om flera killar deltog och turades om ( och sedan skröt om det), dom vet ju ändå ifrån TV att det är sånt tjejer vill ha! Fler länder borde ta och ändra på lagen, det är väl dumt att en kille skall behöva bevisa att den totalt förstörda tjejen som knappt kan tänka klart efter allt som hänt faktiskt ville ha sex med honom och flertalet av hans vänner. Låt henne som inte vågar titta upp i rättsalen bevisa att hon blivit utsatt.

Och i skolan så är det okej att bli tafsad på och kallad hora, killar bara är såna det är bättre att ni tjejer slutar att retas och tar på er varsin säck istället för annars får ni allt skylla er själva.

Känns superbra att vara tjej idag!

#2   Maj
2005-02-10 21:43:36

Oh, hard is the fortune of all womankind.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?