feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

praktik som genusvetare?


Gå till senaste inlägget#1  praktik som genusvetare? nnn
2011-02-18 14:33:22

om ni har tips på ställen som kan vara intressanta för en genusvetare, får ni gärna hojta till.

jag har kontaktat kvinnojourer men utan framgång samt rfsu som inte kommer ta emot praktikanter mer, vilket är trist eftersom det just nu är en genusvetare på praktik hos dom. annars har jag funderat på en fritidsgård som arbetar med kill/tjejgrupper och har fokus på relationer, jämställdhet och trygghet, vilket jag känner är intressant. dock är tiderna där lite "fel" (typ 15-20) så jag vet inte riktigt om jag ska kontakta dom eller ej.

praktiken är alltså kopplad till min utbildning (kandidatprogram i genusvetenskap) och helst vill jag vara i malmö, så det begränsar kanske mina möjligheter en del... om ni har förslag får ni gärna skriva i alla fall.

tack! :)

#2  Sv: praktik som genusvetare? udd
2011-02-21 20:45:40

Har du kollat med tjejjourer där i krokarna? De blir ofta lite bortglömda så jag kan tänka mig att det är lite färre förfrågningar som kommer dit än till kvinnojourerna. Stjärnjouren (Sundbybergs tjejjour) sökte en praktikant för någon dryg månad sedan bland annat här på feminetik.se. Just den platsen är tillsatt men det kanske finns andra jourer som är intresserade nu.

Hoppas du hittar en praktikplats!

#3  Sv: praktik som genusvetare? tattis
2011-03-20 20:58:30

Har du hittat praktik? jag är nyfiken=)

Om inte, så skulle jag ha kollat med ideella organisationer. exempelvis rädda barnen, men det finns ju fler. Jag vet att rb i lund tar emot praktikanter...internationella kvinnoföreningen i malmö kanske tar emot. Lycka till!

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?