feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

intervjupersoner till forskningsprojekt sökes!


Gå till senaste inlägget#1  intervjupersoner till forskningsprojekt sökes! Karin Rudefelt
2005-01-17 17:29:51

Hej
Jag heter Karin Rudefelt och jobbar för närvarande i ett forskningsprojekt för Lunds Universitet och deras Medie- och Kommunikationsvetenskapliga avdelning. Mitt jobb är att intervjua politiskt engagerade ungdomar mellan 15-20 (framför allt de som ännu inte börjat läsa på universitets- eller högskolenivå). Politiskt engagemang är här väldigt brett definierat och de personer som jag specifikt ska intervjua skall ha ett uttalat intresse av jämlikhetsfrågor och/eller genusfrågor men inte vara representant för något formellt politiskt parti.

Min fråga till dig är: vet du någon eller några personer som jag skulle kunna kontakta och fråga om de kan tänka sig att ställa upp på en sådan personlig intervju? Studien är konfidentiell - inga personnamn eller uppgifter om personerna kommer att finnas med i undersökningens rapportering.

Kanske gäller detta dig själv eller så har du kanske tips om personer som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig med detta? Av praktiska skäl är det viktigt att de bor i Malmö eller Lundområdet.

Jag vore väldigt tacksam för din hjälp.

Nedan hittar du mina kontaktuppgifter. Enklast är väl att du mailar mig. Om du själv kan tänka dig att bli intervjuad vore det väldigt bra om du skrev när och hur jag lättast kan nå dig.

Tack på förhand/
Karin Rudefelt

E-mail: karin_rudefelt@hotmail.com

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?