feminetik.se feminetik.se

Just nu 21 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

lära känna sin kropp ? LELO ?


Gå till senaste inlägget#1  lära känna sin kropp ? LELO ? lillgammal1
2009-10-30 15:36:33

Hej! jag vill lära känna min kropp men vet inte hur jag ska göra.. har väldigt svårt för att känna efter och tillfredställa mig själv vilket leder till att jag blir så sexuellt osäker, har börjat få vestibulit vilket jag mår väldigt dåligt över :/

tänkte att jag kunde prova med en stav (?) utséendet är väldigt viktigt för att jag ska kunna känna mig bekväm men den som finns på Apoteket (IRIS LELO) känns nästan lite stor.. den har en minsta diameter på 36mm och en största på 42..

jag har hört att man ska börja med en mindre och sedan försigtigt gå till någon bredare variant och tänkte då på LIV LELO, den finns bara att beställa med en minsta diameter på 29mm och den största på 35mm den känns nästan för liten, och det blir dyrt att "byta up sig" till Iris sedan.. Tror Iris är mer lik min pojkvän men den är väldigt hård så jag kan inte överväga..

Någon som har IRIS eller LIV från LELO och kan delge mig sina åsikter? Skicka ett medelande om inte annat, jag har väldigt svårt att bestämma mig och om jag inte kan hitta njutning på egen hand kommer det nog aldrig kännas 100% avslappnat med min pojkvän när det gör så här pass ont..

#2  Sv: lära känna sin kropp ? LELO ? Marit
2009-10-30 17:59:52

Hur pass känner du vad du njuter av i stort? Om du bortser från sexuella situationer...
Uppskattar du beröring? Vilken sort? På vilka kroppsdelar? Ofta? Hur? När? Jag tror att det är här du ska börja. Sensuell njutning av olika slag. Hård, mjuk, etc etc etc.

Ge dig själv tid, strunta i sex med penetration tills du verkligen inte kan låta bli för att du är så kåt att du vill omsluta något... alla kommer inte dit hän. Du kanske inte är sådan? Är sex överhuvudtaget intressant för dig? Ditt mail andas bara smärta och det gör mig ont att höra. Sex ska vara till glädje. Annars kan man lika gärna såga sig i tummen med en såg.

#3  Sv: lära känna sin kropp ? LELO ? lillgammal1
2009-10-30 18:36:34

Jag älskar sex, det är det bästa jag vet. Men det är också det jag mår som mest dåligt över.. eftersom jag vet att det kommer göra ont är det nästan omöjligt att slappna av och då försvinner som lusten av sig självt..

Sen är det inte det enklaste att prata om med min pojkvän heller.. vi pratar om det, vi pratar om allt. men jag vill inte att han ska känna att det är hans fel och jag känner mig ju väldigt dålig och oduglig.. så ja det stämmer faktiskt, sex är mer smärta än glädje men det borde gå att komma dit? om jag provar själv och försöker att slappna av? för det gör inte lika ont när jag försöker själv men det är ju svårt när man inte har något att.. använda? heh. :/

#4  Sv: lära känna sin kropp ? LELO ? Marit
2009-10-30 19:12:02

Men jag undrar igen, varför sådan panik? Skippa penetration, det finns ju miljoner andra saker att roa sig med som INTE kan göra ont. Ge det tid. Ge dig tid att läka, har du tendenser till vestibulit så verkar det dumt att göra kopplingen sex- otrevlig smärta starkare.

Gör inget som känns obehagligt eller gör ont. Det vinner inte er relation någonting på, om det får honom att känna "att det är hans fel", så må det vara hänt. OM han vill pressa dig till något som inte är skönt så ÄÄÄR det ju hans fel.

Jag säger det igen - gör BARA det som är trevligt och skönt. Bara. Nej, inga idéer om att forcera detta tror jag på. Slidan är stor nog att föda barn igenom, som bekant ... Spä inte på din känsla av att duga genom att tro att du måste prestera något eller ÖVA.
I den mån du leker med dig själv så gör det för att det är skönt och fantastiskt, annars gör du väl allt till prestation och sorg!?

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?