feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

feminetik.se i Bang


Gå till senaste inlägget#1  feminetik.se i Bang Alvunger
2005-01-12 16:12:51

Tänkte bara upplysa er om att vi har fått en liten rad i Bang, efter Petra Östgrens artikel. Jag kontaktade ju henne för länge sedan och bad henne skriva en text om varför hon blev feminist och hur den processen gick till. P sa ja, men upptäckte att hon skrev så långt o intressant o ville därför sälja den till Bang. Bang accepterade o verkar i sitt senaste nummer ha anammat tanken och låter fler personer skriva "feministiska utvecklingsberättelser". Efter Ps artikel står det att idéen till hennes artikel kom från mig och feminetik.se.

Jag väntar nu på att Bang skall tacka mig för min fantastiska idé ;0) Nej, skojar bara. Men det är ju kul att vi omnämns där!

Så vi får väl se det som en liten vinst :)

#2   Linda
2005-01-12 23:38:57

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#3   Hanna_B
2005-01-12 23:42:29

Petra Östergren har IMHO en massa konstiga åsikter, men det är - även detta IMHO - svårt att inte anse att hon är feminst.

#4  Josefin och artikeln i bang Petra Östergren
2005-01-13 00:21:37

Ja - tack Josefin för att du bad mig skriva en text för Feminetik! Eftersom texten blev mycket längre än ett kort inlägg, och jag inte kunde komma på hur jag skulle kunna korta ned den kontaktade jag bang redan förra våren som blev intresserade och ville ha den. Huruvida det var denna text som sedan inspirerat till ett helt utvecklingsroman nummer låter jag vara osagt (men man får tyvärr inte betalt för att skriva där..) men det var iallafall roligt att skriva den och sammanfatta livet som feminist! Förhoppningsvis kan texter som de i senaste numret av bang också göra att våra gemensamma nämnare, liksom olikheter, blir tydligare och leder till mer respekt och samarbete.

Så fort jag får den slutredigerade texten från bang skickar jag den till Josefin som kan lägga ut den här.

Petra

#5  Tack Petra! Alvunger
2005-01-13 01:35:50

Kul att se dig här!

Och ursäkta att jag skrev att du ville "sälja" den till Bang, en person kontaktade mig och bad mig skriva för dem och skrev att de betalade 999 kr för en text. Så jag levde i tron att de betalade för sina texter.


Hur som haver, även jag är ute efter mer respekt och samarbete, över olikhetsgränser. Det var ju därför jag skapade feminetik.se! Och jag tar tacksamt emot slutredigerad text! Jag är säker på att det är fler som är intresserade av dina tankar.

Hälsningar J

#6   josephine
2005-01-13 08:17:12

Vad roligt, jag läser Petras texter med stort intresse. Kul också att feminetik växer (det är så många fler besökare numera!) och uppmärksamas.

Linda, på ett diskussionsforum har folk olika åsikter, även om vi samlas under epitetet feminister. Det finns ganska många pro-porrfeminister. Bara för att du anser det vara fel är de inte mindre feminister för det. Så ta tillfället i akt att diskutera, ha ett öppet sinne och vidga dina vyer. Antingen kommer du fram till att din ståndpunkt behöver modifieras, eller så får du ännu tydligare ramar för din ståndpunkt.

#7  Lite sent kanske, men... Kerstin
2005-01-29 13:51:33

... hur har det gått med Petras text? Kommer den att läggas ut här? Jag har just läst den i Bang och tyckte att den var väldigt intressant. Över huvud taget var det spännande att läsa alla olika feministers utvecklingshistoria. Många kloka tankar och intressanta erfarenheter.

#8  ? Feministen!
2005-01-29 14:46:16

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#9  Hehehohohihihahaha ufpopen666
2005-01-29 14:51:11

Den var rolig... Ursäkta mig...

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?