feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

när man googlar...


Gå till senaste inlägget#1  när man googlar... chalky
2006-05-15 12:30:58

..."feminetik" dyker det upp massvis av forum där feminetiks moderatorer får ta sinnessjuka mängder skit. varför? jag tror personligen så tror jag att det beror på att feminetik, till skillnad från många andra forum, även bjuder in meningsmotståndare. när vissa av dessa inte följer reglerna och blir utkastade kan dom inte ta det.

#2  Sv: när man googlar... elinlite
2006-05-15 12:44:51

Jag skulle också bli jätteledsen om jag blev utkastad från feminetik. När folk skriver så mycket hemskheter så är det ofta för att dom är frustrerade och besvikna.

#3  elinlite chalky
2006-05-15 12:51:09

självklart. men man måste ju kontrollera sej. personangrepp mm är inte tillåtet av uppenbara skäl, och man måste argumentera inom ramarna för hur en debatt borde föras. sen skulle jag tro att många blir utslängda på grund av sexistiska inlägg, något som jag anser kan likställas med rasism och inte ska tolereras.

#4  Sv: när man googlar... macramatic
2006-05-15 12:52:29

Jag har varit på en hel del diskussionssajter och jag måste säga att Feminetik håller den absolut högsta kvaliteten av dem alla. Och detta är till största del p g a en vaken moderering.

De flesta gånger mina inlägg blivit moddade så har det oftast varit väl motiverat och jag har varit lite tanklös.

Att det finns en bunke debattörer som varnar för denna sajt av olika anledningar, ser jag bara som skönt. För det är just de debattörerna som det aldrig är konstruktivt att föra en debatt med. Efter bara ett par inlägg hänger de sig åt kaskader av personangrepp och situationen blir sedan närmast komisk.

Sen jag började hänga på Feminetik sommaren -04 så har det funnits några perioder som varit mörka och hemska p g a en eller ett par debattörer som genomfört olika former av mobbing- och hatattacker mot oliktänkande. Dessa har efter en tid blivit utslängda. Och en har sett att dessa vidriga människor fortsatt iscensätta hatattacker mot Feminetik. Visst, för mig kan de gärna göra det, bara jag slipper dem härinne.

Därför kan jag inte ösa nog med lovord till gänget som håller i Feminetik. Ni gör ett fantastiskt jobb!!!

Och ett speciellt tack till Alvunger som mer eller mindre viger sitt liv åt feminismen och Feminetik.

#5  macramatic chalky
2006-05-15 13:12:41

håller med till hundra. för övrigt tycker jag att jäif är en sjukt bra grej. problemet är bara att även dessa puckon nån gång måste övertygas till nån grad för att man ska kunna uppnå nåt. en sjukt irriterande men viktig tanke.

#6  Sv: när man googlar... macramatic
2006-05-15 19:03:35

Se det som en rodeotävling. Den som kan rida köttberget längst, vinner. :-D

#7  Sv: när man googlar... SGTallentyre
2006-05-15 21:18:12

Under åren har flera "hardcorefeminister" blivit bannade från feminetik och försökt driva kampanj mot sajten. Så det är inte bara jäifare som gör det.

#8  SGTallentyre chalky
2006-05-16 15:30:46

på vilka grunder?

#9  Sv: när man googlar... SGTallentyre
2006-05-16 16:33:09

På vilka grunder de driver kampanjer får vi nog fråga dem om.

#10  chalky elinlite
2006-05-16 17:27:26

alla som blivit bannade har blivit bannade av samma anledning: de har brutit mot reglerna.
INGEN har blivit bannad pga av att de skulle vara nån viss sorts feminist, utan endast för att det sätt de skrivit på inte har varit i enlighet med reglerna.

håller med macramatic, det är otroligt vaken och duktig moderering på feminetik! YEAY CREW!

#11  Sv: när man googlar... Alvunger
2006-05-16 17:39:33

=)

Ja, modsen får verkligen ta mycket skit. Tyvärr är det ju något som kommer med posten så att säga. Moderatorerna här gör ett fantastiskt jobb, såväl jäif som diskussion. Men så skall vi inte glömma att klimatet på ett forum skapas i första hand av de som använder forumet. Det är medlemmarna som gör sidan till vad den är.

Och jag vill förtydliga att såväl jäifare som feminetister har blivit bannade pga sitt beteende. En och annan gammal feminetist bedriver fortfarande någon form av kampanj. Sist gick det ut ett mejl på en offentlig rätt pretto lista om att jag var antifeminist. Så kan det gå.

Ps, det finns en ledig crewpost. Come on det är jätteroligt :D Ds.

(Tusen tack för vänliga ord.)

#12  elinlite chalky
2006-05-16 19:40:21

jag har inte sagt att jag inte håller med. jag tycker bara det är tråkigt när ett så bra forum får ta så mycket skit bara för att vissa inte kan hålla sej till ganska enkla regler.

#13  Sv: när man googlar... SGTallentyre
2006-05-16 21:46:32

Jag har inte påstått att någon har blivit bannad _på grund av_ att hn tillhört någon viss feministisk inriktning.

Det jag menade var att det bland de bannade användarna finns både helhjärtade feminister och helhjärtade antifeminister. Vissa av de förra tyckte att feminetik inte var feministiskt nog och vice versa.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?