feminetik.se feminetik.se

Just nu 15 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Ville bara säga


Gå till senaste inlägget#1  Ville bara säga Sandra
2003-12-01 23:05:31

Fram tills nyligen så var jag en av dem som ansåg att det var diskriminerande att man bestämde vilka som fick vara med och diskutera etc och inte. Och det är det väl på ett sätt. Men nu förstår jag plötsligt varför det är nödvändigt. Att kunna ha en konstruktiv diskussion om hur man kan arbeta feministiskt för en gångs skull och slippa lägga sin tid på att försvara sitt ställningstagande. Ofta blir man påhoppas av antifemnister etc och det tar på krafterna att hela tiden svara dem men aldrig få föra en diskussion med likasinnade. Därför är jag tacksam för forum som detta. Tack. =)

#2  Håller med Anna
2003-12-01 23:49:05

Instämmer helt. Diskussioner om feminism har hittills präglats av ensidiga diskussioner där feminismen som sådan ifrågasätts av antinissar. Inget fel med det, i sig. Men det blir otroligt enformig i längden och till slut enbart utmattande. Utan "input" ingen "output". :)

#3  Håller också med. Catharina
2003-12-01 23:59:47

Jag instämmer också till 100%. Sedan finns det ju tyvärr de som inte är feminister men som ändå envisas med att ibland skriva utanför sin egen avdelning men det är ändå betydligt bättre här än på många andra nätsiter som är dedikerade till att diskuera feminism.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?