feminetik.se feminetik.se

Just nu 16 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Värmland


Gå till senaste inlägget#1  Värmland Anna
2003-12-01 22:40:21

Jag är en 20årig tjej i Kristinehamn som söker feminister i värmland som känner för att engagera/organisera sig lokalt.

Jag behöver folk som vill mötas, diskutera och stöta och blöta feministiska tankar, idéer och synsätt. Vi kan vara varandras bollplank på gräsrotsnivå :)
Kanske kan vi bilda någon slags feministisk förening/organisation lokaliserad till värmland och skapa en lokal systersida till feminetik?

Jag finns!

#2  sida.. Josefine Alvunger
2003-12-09 13:10:40

Du Anna, om du så smått börjar dra i lite trådar, så är det fullt möjligt att skapa en systersida. Jag kommer flytta feminetik till en annan server för att få mer uttrymme (och skapa det efterlängtade inloggning och medlemsskapet med bättre funktioner i diskussionsdelen) nån gång i januari-februari. Så ta dig en rejäl funderare på om du skulle ha tid/kunskap att administrera en sådan sida. Det skulle vara fantastiskt roligt om det bildades en liten grupp i värmland som på regelbunden basis uppdaterade var de träffats, vad de gjort och vad de diskuterat/kommit fram till. Behöver ju inte vara en enormt komplicerad sida, utan skulle kunna fungera mest som en webblogg. Och det kan vi nog knåpa ihop :)

Så andra värmlänningar, haka på nu, nu har ni chansen :)

#3  jag har ju lite resurser.. Anna
2003-12-09 18:09:28

Problemet är väl först och främst att få kontakt med fler feminster häromkring. De finns nog bara men letar lite. Att fixa ihop en sida handlar mest om tid (och kunskap!). Men jag har en uppsättning människor omrking mig här som är riktigt hajj på det mesta om datorer så jag ska ta mig tid under jullovet när jag får massa ledig tid, så att de får lära mig allt. :)
Det skulle vara skitkul att starta en systersida och en liten värmlandsgrupp. Vad menas med webblogg förresten? Inloggningsfnktion antar jag?

#4  en webblogg Josefine Alvunger
2003-12-09 18:22:07

fungerar ungefär som en dagbok. Ni skulle kunna utse en sekreterare som sammanfattar vad "mötet" har handlat om, samt uppge tid och plats för nästa möte. Samtliga protokoll kan samlas i arkiv, tex arrangerat efter månad. Webbloggar är rätt enkla varianter, o med stor sannolikhet kan man fixa en gratis färdig version som det bara är att ladda upp till en server, o så kan jag länka till den härifrån. Jag har inte så mkt koll på dem, har aldrig använt nån, men sett ett par och det verkar smidigt. Blir inte överdrivet avancerat, men avancerat är dumt. Content is king.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?