feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Allmänt gnäll, jag har tråkigt...


Gå till senaste inlägget#1  Allmänt gnäll, jag har tråkigt... Kalle
2004-04-30 15:12:10

Alltså, jag fattar inte hur Liza Marklund kan få betalt för att skriva samma krönika om och om och om igen...

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0…

#2  ... Matti
2004-04-30 22:47:23

Så hemskt patetiskt av henne att skriva nåt sådant som inte har något intresse att stå till svars för de addresserade o deras kritik av hennes jävla smörja.
Om jag inte möter en intelligent tjej snart kommer jag bli fördomsfull !

#3  * Catharina
2004-05-01 00:47:52

"Om jag inte möter en intelligent tjej snart kommer jag bli fördomsfull !"

Du kanske inte har tänkt så långt som att det kanske inte är "tjejernas" intelligens det är något fel på utan snarare brist på din egen?

#4  Sant Matti
2004-05-01 02:28:29

Men jag har alltid trott att isf så skulle jag inte förstå vad nån snackade om ifall jag inte var tillräckligt intellektuell.
Nä. Du Catharina är då en av dem intellektuellaste tjejerna jag har haft äran att chatta med.
Vad jag egetnligen söker är en korkad idiot som tycker inte t.ex en trejdedel står för ett minioritet, vars värld bygger på mer än på simpla siffor och tycker världen är komplexare än så.
O nån som förstår att jag menade det inte mer än ett reflektion över vilka som olyckligtvist har haft oturen att besudla min öppenhet gentemot människor. Du vet. En så korkad idiot att man faktiskt känner sig märkvärdig. Du vet. Som kloka du känner dig när du har att göra med sådana som mig.

#5  ... Matti
2004-05-01 02:31:03

"en trejdedel står för ett minioritet,"
Marjoritet skulle det stå. Fy fan vad svårt jag har svårt att tänka som de som har ett fullt fungerande hjärna.

#6  * Catharina
2004-05-01 02:40:07

"Du vet. En så korkad idiot att man faktiskt känner sig märkvärdig. Du vet. Som kloka du känner dig när du har att göra med sådana som mig."

Ack ja så när du skrev "Om jag inte möter en intelligent tjej snart kommer jag bli fördomsfull !" så menade du det inte som något negativt..att tjejer överlag var/är ointelligenta, och att du vill träffa på undantaget??

Så tolkade jag det nämligen.

Ska bli Intressant om någon tolkar det annorlunda

#7  Ja Matti
2004-05-01 03:48:31

Jag menade det som ett antydan av ett rimligt skäll för uppkomsten av fördomar, visserligen på min bekostnad. Du däremot antog att det skulle va inget mer än orimligt hellre än att anta att det kanske finns ett tämligen rimlig skäl för det. Och undantaget här är inte undantaget i allmänhet. Altså undantaget för mig vore nog att umgås o höra kanske vad majoriteten tycker. Men jag kommer inte precis i kontakt med dem som inte tänker med arslet i media. Petra östergren som undantag då. Hon är skön. \(^_^)/

Tolkar det annorlunda ?
Du tolkande inget. Du tog för vad det stog.
Ifall du skulle ha försökt tolka det istället med vad du redan borde veta om mig så kanske du skulle du har förståt vad jag insinuerade. Du kanske t.om hade låtit bli att ta till dig av en "härskarteknik".
För du borde väl veta att jag inte skulle tycka nåt sånt, men visserligen så försöker du 'genomskåda' mig fortfarande att va inget mer än ett elak mansgris o därför fann du inte inlägget det minsta udda med vad jag har försökt få fram sedans jag började skriva här ?
Fördomar är fel ? Vi är alla individer ?

#8  Har tidigare läst den här krönikan.... Fredrik L
2004-05-01 21:17:49

... och jag tycker den är så jävla dålig att jag funderar på att bojkotta allt vad kvällspress heter ett par år framöver. Jag kräks nästan.

#9  Spy på du monica
2004-05-02 12:32:32

Jaha? Men det stämmer ju. Unga kvinnor flyr landsbygden och kvar blir bittra machomän som inte fattar vad som hände. Som fiskar, jagar, super, åker skoter och lever på bidrag. Är det sistnämnda så himla macho egentligen?

Machomannen - som inte ens sätter på sig bilbälte för att det är fjolligt - är utdöende. Dör han inte i en bilolycka så dör han ut av kvinnobrist.

#10  Hmmm... MrG
2004-05-02 12:39:42

Monica: Eftersom du är feminist så utgår väl du ifrån att macho mannen är en social konstruktion - Vem tror du uppfostrar dessa macho-män?

MrG

#11  Hahaha Matti
2004-05-02 12:40:24

Men snälla.

#12  Två sidor av samma mynt. JoeHill
2004-05-02 13:00:09

..den ena tigs det om.

Att landsbygden avfolkas främst på "kvinnofolk" är en realitet. Men vart tar kvinnorna väger?

Jo, till de stora städerna där DE är överrepresenterade.

Konstigt, men att singelkvinnor är överrepresenterade i 20-30 årsåldern i Stockholm tas sällan upp som ett problem. Kanske för att det inte är ett problem. Att män blir ensamma i norr är inte heller ett problem. Allt löser sig till slut. Öststaterna har ett kvinnoöverskott och nu när det gått med i EU så blir hoppet inte så stort...

Att sedan orterna i norr dras med hög arbetslöshet är ett annat problem. Men jag röstar för att dra in deras bidrag, så får vi se om de kan tänka konstruktivt och tjäna sina egna pengar.

#13  Jo Matti
2004-05-02 13:19:26

Fast varför inte över hela sverige istället ?
Själv är jag arbetslös, o samtidigt som man drar in dessa bidrag så vill jag att 'svenska' staten upphör med att bete sig som så att de skulle ha något som helst rätt att säga något om vad tillhör vem inom de svenska gränserna. Och att man går med på att man inte har avgett ett löfte, svärt eden att leva i enlighet med svenska lagar.
Om nåt bör dem åtminstone erkänna att det hela är då frågan om makt o att de ser som så att de okupperar vad vi känner till som sverige. Att de inte förväntar att jag ska betala skatt överhuvudtaget ifall det inte går till de som är arbetslösa, har yrkesskador whatever.. Efter det kommer jag att bygga migsjälv ett egen stuga i landet, fiska all jävla fisk jag vill. Döda utrotningshotade djur om jag så vill och skjuta inträdare. Vart de kriminella är inte desto mindre ansedda att va dåliga än nån annan.
Låt dem starkaste överleva! :)
Jag väntar fortfarande på den dan..
Men jag behöver höra dessa sanningens ord först.
Tills dess försöker jag hitta arbete där det finns inte mer än två tillgängliga.
Jag kommer nog att jobba som bonde iaf, men inte förän jag har dödat nåns familj o snott deras bil så att jag kan åka till jobbet: Dem är ju ändå arbetslösa. De bidrar ju inte med nåt nog dessa norrlänningar.

#14  P.S Matti
2004-05-02 13:48:19

Medans jag väntar ivrigt på svar så kom jag att tänka på att det kan låta som om jag försökte var sarkastisk. Det är jag inte. Seriöst ? Vore det inte bättre med att de arbetslösa som jag var illa tvungna att göra NÅT åt vår egen situation ?
Kunna skapa sitt egna framtid med sina bara händer med nåt som inte känns som
Sverige- Allt detta var mitt före du någonsin kan ta till dig av landet för digsjälv ! Betala skatt hora ska du också göra medans vi låter dig ruttna o förtvina bort.

#15  * Catharina
2004-05-02 16:14:31

"Hahaha

Men snälla."

Men Matti då, det är väl ändå inte snällt att håna MrG på det sättet.

#16  * Catharina
2004-05-02 16:14:37

"Hahaha

Men snälla."

Men Matti då, det är väl ändå inte snällt att håna MrG på det sättet.

#17  monica Fredrik L
2004-05-02 16:27:44

Krönikan är full av förrakt, vanvettiga överdrifter och ett värdelöst språk. Det sistanämnda är som vanligt när det gäller Marklund. Sämre författare får man leta efter.

#18  Svarade Monica på frågan? Mats L
2004-05-02 16:51:41

MrG ställde en intressant fråga. Finns det något intressant svar?

#19  ¿ JoeHill
2004-05-02 17:52:55

Flera frågor:

Är man "misslyckad" om man har låga betyg?

Kommer de med höga betyg lyckas bättre/vara lyckligare?

Var det inte samma visa för 10/15 år sedan då småpojkarna spenderade tiden framför datorer istället för att göra läxorna? Blev de misslyckade? Nej, de blev rikast i världen!

Tänker man konstruktivt lyckas man oavsett betyg.

Man lär sig INTE tänka konstruktivt i skolan!
Pojkar gör det i alla fall INTE i dagens feminiserade skola.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?