feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Tack Robert, Erik, David, Weowe, MrG, JoeHill!


Gå till senaste inlägget#1  Tack Robert, Erik, David, Weowe, MrG, JoeHill! Järngänget
2004-04-26 12:19:22

Vi ville bara säga: Robert, Erik, David, Weowe, MrG, JoeHill! Tack för att ni lämnar ut er själva och era funderingar överallt på dessa sidor. Sedan vi hittade hit har vi en tillsynes outtömlig källa till glädje! Fortsätt med detta!!

Ett tips till er andra som också skrattar med på antifeminist-sidorna: För er som har pseudonymen Weowe som favorit kan vi tala om att denne/denna? även verkar ha Aftonbladets nätsida som arbetsplats! Men, med, som det ser ut, tillgång till både tid och kapacitet, varför slösa bort denna komiska gåva på något så ickelukrativt som en magisteruppsats i genushistoria?

Kolla bara in denna fruktansvärt roliga från Weowes hand och huvud:

”Aga måste införas å det snaraste! Sedan agan avskaffades har en njutnings- och privategoistisk hössäcksattityd gjorts till samhällets fundament, i strid mot människans biologi, det sunda förnuftet, den vetenskapliga metoden och estetisk moral. Det är redan för sent att rädda alla! Oundvikligen måste vissa ruttna äpplen skakas till marken, om inte samhällsträdet skall braka samman för deras dödvikt. Ja, låt dessa släppa taget, som vill hävda att det inte finns något att hålla fast vid, att alla påståenden är lika sanna och inget beteende oacceptabelt eller sjukligt. Låt se ifall de verkligen vidhåller denna osanning då vi släpar dem till slakt!
Aga är nödvändigt om vi skall kunna vända den trend som leder rakt i fördärvet. Tre örfilar om dagen och marsch i säng utan kvällsmat, det bör vara mottot för uppfostran av kommande generationer. De gamla och visa skall ännu en gång visas vördnad, de unga och oförståndiga ånyo veta hut och lyda. Ordning och reda i handel och vandel, skick och fason i tal och hållning, prydlig klädsel och ett pliktmedvetet, strävfullt, flitigt leverne i all allmänhet är egenskaper som lade grunden för vårt västerländska samhälle, detta samhälle som nu tillåter en hutlöst fräck generation av latmaskar och vedervärdigt slödder att leva högt på sina uppblåsta teorier om alla kulturers jämlikhet, vetenskapens vara som enbart en kultur bland alla andra, verkligheten och storheter som kön och sexualitet som inget annat än fantasifoster och individen som helt utan plikter och ansvar gentemot samhället. Samma samhälle, som däremot är skyldigt att tillhandahålla individen med livets nödtorft, underhållning, möjligheter att utöva vad slags leverne det än må gälla, särskilt om detta kan påvisas vara av utländskt ursprung, och då gärna så främmande som möjligt. Samma samhälle, som inte bara tillåter dem att vältra sig i romantiserande av tyranniska och förtryckande kulturer världen över, utan även att förringa och peka finger på det självt, och på den kultur som gav upphov till det, den rationella, empiriska och förnuftiga, den allmänmänskliga, fria, vetenskapligt sanna.”

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?