feminetik.se feminetik.se

Just nu 26 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Samma syn på porr som USA:s kristna höger


Gå till senaste inlägget#1  Samma syn på porr som USA:s kristna höger Intryck
2013-12-17 18:37:12

Hur känns detta?

Borde ni inte undvikit att göra en grej av att NI (inte de frivilliga porrskådisarna) känner obehagliga känslor av "objektifiering" när ni ser kvinnor medverka i porrfilmer - bara för att undvika den här kopplingen, liksom?

#2  Ang: #1 av Intryck Rodriguez
2013-12-17 20:29:49

USA:s kristna höger är mot knark också.
Bör knarket släppas fritt?

Är du emot feminism? Hur känns det att dela åsikt med bin Laden?

Och så vidare...
Inlägget uppskattas av Henrik och udd

#3  Sv: Samma syn på porr som USA:s kristna höger TalkingBad
2013-12-18 12:45:39

Vare sig höger eller vänster, vare sig de säger de själva eller talar "genom" en man, är kvinnor emot porr. Atminstone smutsig eller valdsam sadan. Hur man sedan försvarar denna standpunkt är en sidosak.

I en uppenbarligen gedigen studie jag hörde om pa radio nyligen, reagerade kvinnor mycket olika pa samma reklambild med en halvnaken kvinna. När klockan kostade 10 euro, bedömdes reklamen som billig, äcklig, och förnedrande - av kvinnor fran alla möjliga politiska övertygelser. När klockan däremot angavs kosta 1299 euro (eller nagot sadant), var det mycket fa som ansag reklamen kvinnoförnedrande.

Detta är väl ända ett rätt bra bevis pa att det är viktigt för kvinnor att sex i samhället portträtteras som nagot värdefullt och sällsynt, eftersom de da som grupp har kontroll över en värdefull och sällsynt tillgang. Den instinkten, tror jag, ligger i grunden och är rätt utbredd; annars skiljer sig resonemangen pa vänster och högerkanten bara i detaljer.

Vad tror ni?

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?