feminetik.se feminetik.se

Just nu 30 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Players!


Gå till senaste inlägget#1  Players! Player_80
2005-01-21 16:52:22

Vad har detta med feminism att göra? Jo ett återkommande ämne i feminismen är att män sägs utnyttja kvinnors sexualitet. Feministiska kvinnor och män pratar ofta direkt illa om OSS KILLAR som anammat players livsstil och vill ha sex av tjejer utan att planera långsiktigt. En kompis berättade för mig om den här websidan och jag beslutade mig för att DELA med mig av MINA kunskaper. Jag har inte mycket tid för detta (den är dyrbar för mig) så mitt bidrag blir några längre nyskrivna generella texter jag har liggande.. Jag kommer eventuellt att svara på frågor om ni har några. Jag ser inte min livsstil som fel så jag kommer inte att försvara den utöver det som redan finns i texterna.

SLUTA SNACKA SKIT OM PLAYERS!

Jag ”utnyttjar” tjejer för sexuell njutning. Ja jag anammar livsstil som player. (Lyssna nu till punkt innan ni kommer och klagar på mig och min ”typ” av kille för nu skall jag visa er MIN SIDA AV SAKEN)…….. Se detta brev som en unik chans att få lite klarhet.

Egentligen är ”UTNYTTJA” helt fel ord i sammanhanget eftersom det ger intrycket att jag är oärlig på något sätt och inte tänker det minsta på tjejen. Detta är fel så in i höga skyar. Jag tänker precis lika mycket på tjejen som på mig själv och ser till att HENNES NJUTNING av vår kärleksstund är lika stor som min --- allt annat är ett misslyckande för mig och mina plikter som man. En mans PLIKT i ett sexuellt förhållande är att vara uppmärksam på vad tjejen för stunden vill och ge henne det. Ju större njutning för tjejen ju större njutning för mig. Det är en regel helt utan undantag att de tjejer man ger fantastiskt sex själva är bäst i sängen. Sex kräver bägge (eller alla om fler än två) personers medverkan för att bli så bra som det kan vara. Practise makes Perfect! =P

Vad jag INTE gör är ställer upp på kvinnors och samhällets fantasibild om hur en man och en kvinnas förhållande med en man förväntas skall se ut. Jag vet att jag har vad kvinnor vill ha och jag är inte så ”billig” eller ”dum” att jag ger upp något så speciellt FÖR MIG som min monogami. Vill en kvinna ha ensamrätt på mig får hon ha något BRA MYCKET BÄTTRE ATT KOMMA MED ÄN VAD ANDRA KVINNOR HAR! Jag vet att jag är en extraordinär människa. Detta genom ”Socialt Bevis” att folk vill vara med mig och vara som mig bevisar att jag är speciell och jag behöver sålunda inte rätta mig efter andra. Jag ger kvinnor som är smarta, vackra, attraktiva, skojiga och intressanta nog (enligt mig) chansen att vara med mig. Jag ger dem orsak att vara med mig, jag ger dem orsak att ha sex med mig. Sedan när de vet vad jag har att komma med är det deras val…Det är ingen som tvingar dem att hoppa i säng. De väljer att hellre hoppa i säng än att se mig spendera min tid med en annan tjej.

Det är INTE MITT FEL om de börjar tänka på långsiktig framtid med mig… jag ger dem aldrig orsak att tro något sådant. Jag tar överhuvudtaget aldrig upp ämnet eftersom det skulle krävas minst 1 månads sexuellt förhållande (i förväg) med en tjej innan jag ens överväger att ge henne exklusiv ensamrätt på mig (och därmed också viss makt över mig) Jag är 100% ÄRLIG vilket är mer än man kan säga om de flesta tjejers pojkvänner….. Om tjejerna vill vara oärliga mot mig och sig själva och LÅTSAS som att jag är deras exklusiva pojkvän för att vi har sex ihop så är det faktiskt deras problem. Då har de krav på mig medan jag inte har några krav på dem. När tjejer jag inte ställer krav på lönar mig och den FRIHET jag ger dem med att ställa krav på mig så dumpar jag dem. Det är deras fel, inte mitt. Och de gör själva det valet, de har alltid egna fria val. Jag tvingar ingen kvinna till någonting.

Jag är inte med tjejer för att spela samhällsroller, jag är inte med tjejer för att få en massa krav, tjejer KAN inte ställa krav på mig eftersom jag lätt kan hitta en annan tjej med förstånd och vett att uppskatta vad jag erbjuder istället för att jaga en fixide om det ultimata förhållandet som inte finns. Jag kan fixa en tjej i säng som har pojkvän/är gift, det är inte alltför svårt för den som har 1) rätt inställning och 2) kunskapen sålunda vet jag att kvinnors egen monogami är väldigt lite värd för mig (och killar rent allmänt) Sålunda bryr jag mig inte om det, monogami är vad mig anbelangar något kyrkan i svunna tiden hittade på… Jag slipper svartsjuka =( och allt elände den medför. Fråga er själva hur stor del av era liv svartsjuka tar upp. Fråga hur mycket elände den ställer till med.

Ni kan klaga och säga att jag undviker ansvar men sanningen är att mäns ansvar för tjejer försvann samma sekund kvinnor fick egna pengar. Det enda ekonomiska ansvar män har idag är om de skaffar barn. Jag har inget alls emot att betala kvinnors DEJTER och upplevelser men jag gör det bara med kvinnor jag redan har sex med. Jag vägrar att låta mig utnyttjas av kvinnor som någon sorts BANK bara för att samhället fått för sig det. Jag betalar inte för möjligheten att kanske få sex – någonsin! Jag betalar inte för garantin att få sex heller. Horor är värdelösa för mig….. varför skulle jag betala för något jag lätt får gratis? Pornografi och utvik är en krydda i livet för män… liksom alla andra män uppskattar jag kvinnlig fägring såväl i verkligheten som på bild och film. Om kvinnan erbjuder sig att betala notan så kan jag däremot tänka mig att göra det åt henne som en gentlemannagärning.

Ni kan klaga och säga att jag objektifierar kvinnor. Sanningen för mig är den att kvinnor SJÄLVA bygger sitt värde hos MÄN sexuellt. En kvinna dejtar vilken man som helst utan att bry sig om vad den mannen vill eller känner. En kvinna är trevlig mot vilken man som helst utan att bry sig om vad den mannen vill eller känner. Överhuvudtaget finns det bara ett enda sätt för mig att veta att en kvinna anser mig vara något extra som MAN och det är att ha sex med henne. HA SEX är det enda kvinnor inte gör med vilken MAN som helst så enkelt är det. Sålunda har kvinnor genom åren diskvalificerat sitt eget värde på alla sätt utom sexuellt. Allt annat de kan erbjuda ger de lika gärna till manliga FLICKvänner. Och är sålunda inget av värde för mig som inte vill vara en sådan. Detta är ren logik, kvinnor kan inte ge mig något de ger till nästan vem som helst och tro att det är värt något FÖR MIG.

Här har ni också förklaringen till ERA problem med killar som ”bara” vill ha sex.
SÅ HÄR SER DET UT: Ju mer en kvinna anstränger sig för att män skall se henne icke-sexuellt som en hel människa ju mer får männen ALLTING annat gratis av kvinnan och behöver henne enbart till sexuell njutning (Observera att vi män VILL ha kvinnor till annat, VILJA och BEHÖVA är två helt olika saker) Så länge kvinnor kategoriskt GÖR sex med dem till det enda speciella vi män kan få kommer män som vill känna sig speciella i kvinnors sällskap (vilket av naturliga orsaker är alla män) att försöka ha sex med dem. (Kvinnor som beklagar detta borde fråga sig om inte DE vill känna sig speciella i mäns sällskap)

Varför skulle vi MÄN vilja vara annorlunda ? Var snäll och svara på den frågan.

Och de män som lyckas bäst kommer alltid att vara Players eftersom de har sex så ofta att de är bäst på att låtsas som om de inte vill ha sex med kvinnan från början… vilket kvinnan ALLTID uppfattar som positivt när det i själva verket är extremt negativt för henne SÅVIDA INTE hon är helt ointresserad av långsiktigt förhållande eller monogami (Min uppfattning är att alla tjejer försöker uppnå monogami, ÄVEN de som inte är intresserade av monogami och direkt skulle dumpa killen om han gjorde henne till hans enda eftersom UTMANINGEN då var borta) De killar tjejer uppfattar som desperata och obehagliga är att döma av vad jag sett nästan alltid ute efter den ENDA RÄTTA. Sålunda diskvalificerar tjejer ofta sin EGEN möjlighet att bli ihop med killar i långvariga förhållanden där han inte har någon annan eftersom de vanligen inte ger de killar som har de värderingarna en chans ens. Det är DE killarna tjejer som vill ha ett långsiktigt kärleksförhållande borde satsa på.

Ur min synpunkt ägnar kvinnor en stor del av sina liv åt raffinerat självbedrägeri när de inbillar sig att de skall hitta en manlig partner som inte vill ha dem för sex utan något ANNAT så kvinnorna själva kan ANVÄNDA sin sexualitet som en bonus att belöna killen med när han gjort något bra och därmed KONTROLLERA killen. (Och likaledes undanhålla sex för honom när han är stygg) och ändå vara lyckliga. Det är inte många killar som vill bli kontrollerade av tjejer och ännu färre av dem vill det i någon form av förhållande. Alla killar vill ha tjejen även för sex oavsett hur mycket de uppskattar andra saker med henne så vem försöker ni lura, killen eller er själva =?

End Part 1

#2  Ursäkta, men... Michea
2005-01-21 17:37:27

...vilken sorglig liten värld du måste leva i.

"Exklusiv ensamrätt"..."vett att uppskatta det jag erbjuder"..."Jag vet att jag har vad kvinnor vill ha"...."jag ger kvinnor (...) chansen att vara med mig"...

Hmm, det är möjligt att du är en 'player' och att tjejerna svimmar av upphetsning framför dina fötter... Men för mig representerar din attityd den mest oattraktiva gruppen människor som finns. Ingen ödmjukhet, ingen empati, ingen känslighet utan bara hybris och egenkärlek.

Jag kan förstås inte motbevisa det du säger om att killar inte behöver tjejer till annat än sex, men det låter väldigt osannolikt. I så fall pågår det en gigantisk konspiration i hus och lägenheter runtom i hela Sverige, till och med i mitt eget hem.

Nej, då är det troligare att du har en bit kvar att utvecklas mognadsmässigt. En dag i framtiden kommer du nog se tillbaka på de åsikter du uttrycker här och rodna av skam. För att sedan, förhoppningsvis, gå hem och krama din underbara flickvän som har fått dig att inse att ett förhållande handlar om mer än att diktera krav.

Jepp.

#3   Fredrik
2005-01-21 18:25:15

Herregud så patetiskt..
så mycket text, så lite sagt.

#4  svar: Michea Player_80
2005-01-21 19:31:04

Sorglig enligt vem? Jag trivs bättre nu än nånsin när jag var yngre och tjejer bara utnyttjade mig för att få vad de ville ha. Jag ser varje vecka hur tjejer utnyttjar killar till allsköns saker för att sedan ha sex med andra killar som är... just det Players... vanligen utan att veta om det själva. Den ÖDMJUKHET du efterlyser hade jag i mängder när jag var yngre... Vilket som för alla andra då ledde till brist på sex och frustration eftersom de flesta tjejer inte tänder sexuellt på ödmjukhet.

DET pågår heller ingen konspiraton men uppskattningsvis minst 1/3 av alla kvinnor i förhållande har haft sexuella affärer vid sidan om (Skulle inte förvåna mig om riktiga siffran var mycket högre) det är INTE svårt för en kille som mig att få en gift/upptagen kvinna att vara otrogen om man visar rätt sorts intresse och pga detta sätter jag inget värde på monogamiskt tänkande.

Empati har jag i mängder, det är därför jag vet hur vad jag säger uppfattas av kvinnor. Jag har ingen hybris alls (jag relaterar bara till hur verkligheten ser ut) och egenkärlek är det INGET fel i. Ja jag tycker om mig själv, tycker inte du om dig själv? Trivs du inte med dig själv? Varför? Enlit mig är det omöjligt att bli lycklig om man anser sig själv misslyckad. Anser du att det är bättre att INTE tycka om sig själv?

Och vad gäller förhållande så utöver de krav som gäller för att hamna i ett (som alla tjejer har på killar för övrigt, ni går inte till sängs med vem som helst eller hur?) så har jag när jag är i förhållandet INGA KRAV på tjejen. Så var fick du kraven ifrån? Jag har haft många underbara flickvänner. Jag har varit både LOSER och WINNER så jag vet hur dynamiken ser ut.

#5  Allmänt Player_80
2005-01-21 19:36:29

OM PLAYERS ALLMÄNT

I övrigt vet jag många kvinnor som TROR de vet vad en player är och hur de känner igen honom. DUH! Om de känner igen honom är han ingen player (ingen bra iaf;). Hela poängen är att en player vanligen får sex när han vill och sålunda kan han närma sig en kvinna utan sex i skallen. Han behöver inte ens försöka dölja det sexuella behovet för det finns inte där. Det sexuella behovet hos en player kommer inte förrän kvinnan lärt känna honom om HAN ANSER ATT HON DUGER!

- Förenklat kan man säga att en player är en KILLE som anammat kvinnors sätt att skaffa sexpartner efter egna värderingar. En kvinna som söker partner kommer 1) först att prata med en kille hon inte är rent sexuellt intresserad av för att se om hon blir intresserad, 2) hon kommer att försöka få honom intresserad av henne medan hon själv bedömer honom. 3) Om hon bedömer honom värdig försöker hon få honom sexuellt intresserad så han vill bli hennes pojkvän.

- En player som söker sexpartner kommer 1) först att prata med en tjej han inte visar sexuellt intresse för. 2) han kommer att se till att hon blir intresserad av hans bländande personlighet medan han bedömer hennes värde som framtida partner. 3) Om han bedömer henne värdig försöker han få henne sexuellt intresserad så hon vill bli hans flickvän… Den ENDA skillnaden är alltså att killar som är players vill ha sex medan kvinnor vill undvika det eftersom de inte vill bli sedda som ”billiga slampor”

- En kille som INTE är player kommer däremot 1) Att vara nervös först men så småningom närma sig kvinnan som han tycker är söt. 2) Kvinnan kommer med 100% säkerhet att missuppfatta hans intryck och se det som tecken på alla möjliga negativa saker hon inte vill ha i en man. 3) Killen är redan sexuellt intresserad av kvinnan, kvinnan vet om det… är hon inte också intresserad innan killen öppnat käften är det vanligen GAME OVER. I regel ÄR hon inte intresserad men vid enstaka tillfällen har killen sån tur att hon av en eller annan orsak är det. Därav orsaken vanliga killar pratar om att ha ”tur i kväll” när de gäller att få hem en tjej i sängen.

För en player är MÅLET att få tjejen i säng så fort som möjligt (dvs bli någon för henne… innan de haft sex är han bara en nobody för henne. OBSERVERA att tjejer som träffar killar har exakt samma mål nämligen att bli någon för honom.. vare sig hon vill ha sex med honom senare eller inte)

Jag har dock sett hur LOSERKILLAR tror att kvinnor bestämmer sig för sex och sedan är det bra. NEJ! det går oftast inte alls till på det sättet. Om kvinnor får bestämma från första början och killen är dum nog att respektera ett verbalt beslut kommer kvinnan ALDRIG att ha sex med honom första kvällen…. Inte för att hon inte vill utan för att hon skäms för SIN lust och är rädd att bli sedd som slampa! … Det som händer när man tar hem en främmande tjej som man redan fått intresserad är att hon BEHÖVER ABSOLUT känna sig SÄKER OCH BEKVÄM… innan HON TILLÅTER SIG SJÄLV HA DET SEXLIV HON ÖNSKAR!… Gör mannen ingenting gör kvinnan ingenting och då händer ingenting… Gör mannen fel får kvinnan obehag och åker hem. Visar mannen osäkerhet känner kvinnan den och blir själv osäker. Tar mannen initiativet och gör rätt (här handlar det om gradvis fysisk kontakt) kommer kvinnans motstånd så småningom att släppa.. det som då inträffat i henne huvud är att DU genom dina handlingar gett henne känslan av att det är ”RÄTT” … en kvinna som har den känslan har inga spärrar längre mot att ha sex med en man hon är attraherad av men innan det känns ”RÄTT” är det mannens uppgift att skapa den känslan… Innan det känns rätt för henne är det våldtäkt att ha sex PUNKT!

En player måste vara empatisk och uppmärksam på kvinnans sinnesro. Jag HÅLLER HELT MED alla kvinnor här som säger att killar som har sex med tjejer måste veta om hon var med på det eller inte.

Mannen ser på kvinnans ansiktsuttryck om hon är med på det eller inte.. Det är det som är hela skillnaden på att veta när en viss punkt är nådd och hon är med på det.


TJEJER ÄR LIKA YTLIGA SOM MÄN

Jag anser dessutom av egen erfarenhet att tjejer är precis lika YTLIGA som killar. ENDA skillnaden är att killars utseende som tjejer uppfattar det BASERAS mycket mer på personlighet och det intryck vi ger och INTE hur vi ser ut. Det är dock fortfarande ett utseende dvs ETT YTTRE INTRYCK, kvinnor som raggar på mig är inte ett dugg intresserade av mitt inre de är intresserade av att JAG visar intresse för deras inre. De är intresserade av mig eftersom jag anlägger en mask (aka MENTALT SMINK) som de uppfattar som attraktiv och som gör mig snyggare i deras ögon när jag tittar på dem, konverserar med dem etc ---. Jag accepterar denna ytlighet och har inget emot den. Vad jag reagerar mot är att så många kvinnor pratar skit om killar på basis av att killar som mig vill ha (och ofta har) sex med snygga tjejer.

Well Guess What? Tjejer vill ha sex med snygga killar och det enda som skiljer sig är vad som gör att en tjej UPPFATTAR en kille som snygg…. Jag blev chockad när jag först kom in i denna livsstil och upptäckte hur de killar som var mycket snyggare än mig som jag trodde var populära enbart var populära som FLICKvänner åt tjejerna de var med. Tjejer raggar på de killar de uppfattar som snyggast men DET är inte alltid samma killar som andra killar uppfattar som snyggast. En tjej kan inte byta ut en connection hon redan har med en kille (som ser medelmåttig ut) bara för att hon ser en snyggare kille.

Jag behöver inte be om ursäkt för mina begär SOM MAN. Vad samhället tycker skiter jag fullkomligt i. De flesta styrande kan inte komma i närheten av mitt värde hos kvinnor utan att BETALA pengar för det. För mig är sex man betalar för VÄRDELÖST! Betalar jag för det bekräftar det ingenting, ger ingenting, kan lika gärna ha sex med en rosa dammsugare om så är. De flesta politiker vet av allt att döma ingenting om kvinnor. De lever i roller de inte valt själva utan som kyrkan och samhället valde åt dem. De jagar en lycka som inte ens existerar… Det lever inte lyckliga liv de existerar bara… Därav deras totala oförstånd gällande lagstiftande som berör relationer mellan män och kvinnor. Därav deras oförmåga att handskas med de situationer som uppstår. Våldtäkter, misshandel, vårdtvister och annan skit som en annan inte ens releverar över.

Ja det var mina 5 cent på ämnet killar som utnyttjar (fel ord) tjejer för sex dvs PLAYERS! Sluta snacka om hur det är accepterat för killar som vet att de vill ha sex med tjejer (för att veta att tjejerna tycker de är speciella) Vadå accepterat? … Det är inget som hindrar tjejer från att göra samma sak… ingenting. Vad klagar ni över? Både ONS och KK är en realitet redan. Kom och utnyttja oss killar sexuellt bara…=D ENDA ÄKTA problemet tjejer har är att de ständigt söker långvariga fasta förhållanden med de killar som visar minst sexuellt intresse för dem när de träffas (För att de av TROR det tyder på äkta kärlek OCH attraheras mest till dem).. och sedan känner sig lurade trots att de borde fatta att det är DE killarna med det beteendet som överlägset mest sannolikast kommer att byta ut sin flickvän inom en nära framtid…

End Part 2

#6  Tillägg Player_80
2005-01-21 19:47:42

Jag har VALT en Polyamorös livvstil eftersom den är mest givande för mig. Innan jag gjorde det för några år sedan var jag som alla andra vanliga killar, en förlorare som letade DEN ENDA TJEJEN att göra lycklig och som därför blev oviktig för tjejerna jag hade känslor för. Observera att huruvida jag vill ha ett förhållande med en tjej nu är ett val. Tidigare hade jag inget val, tjejerna hade tidigare hela valet och tjejer gör nästan alltid samma val. Vill jag ha den enda nu är det inget problem... Tvärtom det är nu hennes problem att ha mig. Men jag kan välja en tjej och välja att vara henne trogen och göra henne lycklig.

#7  del 3 Player_80
2005-01-21 19:53:25

KVINNLIGA PLAYERS/SLAMPOR

Och gällande KVINNLIGA PLAYERS… Eftersom män vill HA sex så fungerar det inte så att tjejer utnyttjar killar för sex. Kvinnliga players är de kvinnor som ger killar intrycket att de eventuellt i framtiden tänker ha sex med dem och sedan drar nytta av så många av de förmåner de skulle fått om de var killens flickvän (dejter & drinkar (ofta betalda), uppskattning, uppmärksamhet, närhet, romantiska promenader etc) UTAN att någonsin ha sex med honom. Mannen är då en billig MANLIG SLAMPA som sabbar för andra män. Om en tjej däremot knullar runt med män hon inte bryr sig om blir hon en BILLIG SLAMPA!…Varför? Jo för då ger hon män vad hon (och andra kvinnor) har att erbjuda (sex) gratis utan att få de saker hon vill ha (romantik, närhet, uppmärksamhet, uppskattning, etc) och sålunda sabbar hon för andra kvinnor.

Players däremot ger de kvinnor de har sex med alla de andra sakerna kvinnor vill ha OCKSÅ under tiden de är med dem och sålunda behandlar vi inte kvinnor dåligt på något sätt. Det är aldrig "bara sex" Sålunda är inte en kvinna en slampa för att hon har sex med oss oavsett efter hur kort tid vi varit tillsammans. Det är inget fel av oss att vilja dela våra upplevelser med fler kvinnor, om kvinnan inte har någon orsak att tro att det gäller ett monogamt förhållande är det heller inget fel av oss att ha sex och dela närhet med andra kvinnor. Detta kallas att vara Polyamorös vilket dock inte alla players är. Det finns inget fel i vad en player gör. Kvinnor som KÄNNER sig lurade har lurat sig själva att tro att de kan hålla fast en sådan man för evigt. Vad de kvinnorna aldrig frågade sig var vad de hade att erbjuda KILLEN som var så speciellt att ingen annan kvinna hade det.


PLAYERS INSTÄLLNING

Tjejers stora problem är att de inte verkar kunna styra sin sexualitet och anpassa sig till de män som passar deras mål bäst. Och det lustiga är att tjejer så ofta anklagar oss killar för att inte kunna styra våran =) Att bli en player ÄR nämligen en anpassning… ALLA players har börjat som vanliga killar som anammar de vanliga losertendenserna, det är killar som ville kunna ha sex med en viss typ av tjejer och upptäckte att de var tvungna att anpassa sig till verkligheten för att ha skuggan av en chans. Alla players vet skillnanden mellan vad som funkar och vad som inte gör det.

Om en vanlig kille FRÅGAR… ”Jag är kär i den tjejen hur gör jag för att få henne intresserad av mig?” SVARAR jag (och andra insatta): Träffa och ha sex med minst tio andra tjejer…. När du gjort det och om du fortfarande tycker hon är speciell så vet du redan svaret. Och det är sant, då har han chansen att få sin älskade och göra henne lycklig något han troligen inte hade innan dess.

Denna inställning är skillnaden mellan natt och dag. Ju mer en kille värderar EN viss tjej ju mindre värderar DEN tjejen den killen i minst 99% av alla tillfällen. Tjejer som säger de vill ha kärlek kan aldrig STÅ för den åsikten. Möter tjejen som söker kärlek en kille som redan har känslor för henne tycker hon i bästa fall att han är gullig men pinsam, i värsta fall att han är obehaglig/desperat och oavsett vilket har hon INTE SEX med honom utan letar rätt på en kille som INTE har känslor för henne och har sex med honom istället.

Tjejer kan helt enkelt vanligen inte hantera förälskade killar de träffar. Vad tjejerna verkar vilja är 1) Attrahera en kille som inte är kär och 2) På något konstigt sätt FÅ honom att bli kär i dem senare. Precis som de vill attrahera en trasig kille och ”fixa” honom. JAG vet inte vad det är, moderskänslor eller något men ALLA players spelar enligt dessa regler … Och detta är vad som fungerar i verkligheten. Naturligtvis är detta väldigt bra för players eftersom vi då har sex med tjejen och sedan anstränger hon sig dessutom för att vi skall bli kära i henne =) allt annat än trist för killen.

OK jag skall avsluta detta med att förklara situationen så enkelt som det överhuvudtaget går.

1. Killar som tycker om kvinnan de träffar är nervösa
2. Killar som inte bryr sig om kvinnan de träffar är inte nervösa

RESULTAT: Nervösa killar uppfattas i REGEL som desperata av kvinnor och desperata killar anses inte attraktivt av kvinnor (De uppfattas som svaga, dåligt självförtroende, fega, dåliga med kvinnor, trista, och värdelösa) killar som tycker om kvinnan de träffar hamnar i ”Vi kan väl vara vänner” landet fortare än kvickt.

Vad blir det då för killar kvar som kvinnor attraheras till?

Sluta prata om players som något dåligt och respektera istället det faktum att vi anpassat oss efter vad kvinnor vill ha/attraheras till för att få vad VI vill ha nämligen närhet, känslor, sex, passion och skoj… En player vill ha alla dessa saker av kvinnor (dvs inte bara sex) men eftersom han vill vara ”någon speciell” för kvinnan är han inte intresserad om hon inte vill ha sex med honom… Valet är hennes om hon vill bli ”spelad” eller ”spolad” och vill hon ha chansen att behålla honom är det hennes jobb att vara så speciell att han inte blir/är intresserad av någon annan kvinna. SITT jobb har han redan gjort eftersom hon vill ha honom.

End Part 3


ALLA tjejer har krav på hur killen skall vara för att hon skall ens överväga ett förhållande... Varför skulle killar vara mindre värda?

#8  kära player_80 josephine
2005-01-21 20:00:36

hahahahahaha...
Jag återkommer med en mer nyanserad kommentar senare. Kanske. Om jag anser dig VÄRDIG.
Fan, någon borde snacka om hur tjejer verkligen fungerar med dig. Orkar inte göra det själv bara. Har din mamma inte lärt dig något?

#9  OK besvara denna--- Player_80
2005-01-21 20:06:46

Vad är det tjejer själva anser ha som de sätter STÖRST VÄRDE på.
Vad är värt mest för kvinnor?

Knappast deras bil iaf... den saken är klar.

#10  Player_80 Michea
2005-01-21 20:15:25

1. Du är rätt sorglig enligt mig. Mest därför att du uppenbarligen har haft så dåliga erfarenheter av det motsatta könet att du har utvecklat en totalt snedvriden syn på hur tjejer och människor i allmänhet fungerar.

2. Hur vet du att tjejer inte tänder på ödmjukhet?! Du är kanske inte en sådan expert som du vill ge sken av att vara...

3. Det är bara pinsamt att skryta över hur lätt man har att få personer att vara otrogna mot sin partner. Och det bekräftar min bild av dig som en rätt empatilös människa. Det krävs nämligen inte särskilt mycket empati för att förstå hur ont det gör för den bedragna partnern.

4. Att du "vet" hur man får tjejer att känna sig uppskattade betyder inte heller att du är en empatisk person. Eller försvinner empatin i samma sekund som du har dragit över och spolat tjejen?

5. Egenkärlek i måttliga mängder är sunt. Din verkar ligga på Helge Fossmo-nivå, av dina texter att döma.

6. Jag trivs väldigt bra med mig själv för tillfället, tack. Och jag varken är eller känner mig misslyckad. Speciellt inte när jag läser det du skriver...

7. Det krav du verkar ställa på tjejer är total kravlöshet. Det är också ett krav. Om du hänger med.

8. Min sambo läste ditt påstående om att killar inte behöver tjejer till annat än sex och höll på att skratta ihjäl sig. Av speciella skäl så har det funnits väldigt långa perioder när vi inte har kunnat ha sex med varandra, men jag har varken blivit dumpad eller bedragen. Det är kanske en liten indikation på att det finns annat människor i förhållanden behöver hos varandra?

9. En liten hemlighet: Din typ är inte särskilt svårgenomskådad. Många tjejer har som hobby att skratta tillsammans bakom ryggen på killar som du, som tror att ni är guds gåva till kvinnorna. Snällt eller elakt, det kan diskuteras. Men det är ett faktum.

10. En mans värde stiger inte i och med antalet sexpartners. Beklagar, men så är det.

#11  #9 Michea
2005-01-21 20:18:54

Det faktum att du tror att de frågorna är möjliga att svara på visar hur lite du vet om kvinnor. Om människor. Om verkligheten.

#12  ;) karl Astrid
2005-01-21 20:55:24

"Ur min synpunkt ägnar kvinnor en stor del av sina liv åt raffinerat självbedrägeri när de inbillar sig att de skall hitta en manlig partner som inte vill ha dem för sex utan något ANNAT"

Det var här jag slutade läsa.

#13  Karl Astrid Michea
2005-01-21 21:14:32

Önskar nästan att jag hade följt ditt exempel... Kan inte skaka av mig känslan av att vilja dunka huvudet i väggen tills minnet av 'Players' inlägg är utplånat och min tro på mänskligheten är återställd. Just nu hör jag undergångsmusik i huvudet...

#14  Men det är ju jättebra! UppåtEmma
2005-01-22 10:22:03

Fram för fler manliga players! Det finns inget bättre än lättfotade killar - alltid bra att ha en i bakfickan om den man siktade in sig på först inte vill följa med hem och titta på etsningarna. Mer billigt sex åt folket!


;-P

#15  OK vissa missförstånd här Player_80
2005-01-22 14:27:17

1. Ja jag har haft dåliga erfarenheter tidigare (det har de flesta killar)... Men eftersom mitt liv nu fungerar bra så är det bevisligen inget fel på min kunskap om hur kvinnor fungerar.

2. Jag har många kompisar... Rankade man dem efter ödmjukhet skulle de med minst ödmjukhet vara de som tjejer helst är ihop med och har sex med och det är bara ett exempel.

3. Jag skryter inte, jag redogjorde för fakta. Det är en väsentlig skillnad. Jag gav !!!aldrig!!! sken över att vara stolt, det var inget skryt jag berättade bara att kvinnor inte sätter hälften så stort värde på trohet som de ger sken av. Det är DERAS FRIA val - jag tvingar dem inte.

4. Du vet tydligen inte vad empati betyder. Eller så struntar du i definitionen. Att vara empatsk är inte samma sak som att vara självuppoffrande. Jag har !!!aldrig!!! sagt att jag skiter i de kvinnor jag haft sex med efter att jag haft sex med dem så VAR fick du den iden från? Jag vill helt enkelt inte ha ett förhållande. Det är mitt fria val. Det är inte mitt fel om kvinnan jag raggar på tror det. Då är det hennes förutfattade meningar om killar som spökar.

5. Ingen kommentar, jag trivs med mig själv och ser det som tecken på hysteri att du jämför mig med religösa galna mördare. Det är ju RELIGIONEN som står för hela den här "vara med enbart en i taget" idiotin som genomsyrar samhället. Med all otrohet du ser omkring dig hur tusan kan du tro att det är naturligt?

6. Bra för dig

7. Skall jag friska upp minnet åt dig?

"krama din underbara flickvän som har fått dig att inse att ett förhållande handlar om mer än att diktera krav"

OK vi reviderar svaren. JAG får inte ställa krav på kvinnan det är inte ok, Om det inte finns några krav på någon av oss är det heller inte ok. M.A.O. anser du att det ENDA som är ok i ett förhållande är när TJEJEN kan ställa krav men killen inte kan det? Skall det vara jämställdhet?

8. Jag vill inte ha något förhållande som sagt (sexuell relation ja, förhållande nej). Eftersom jag inte har något förhållande så är det absurt att du pratar om att bli !!!bedragen!!! Jag bedrar ingen. Jag är 100% ärlig. Och som sagt, det är skillnad på BEHOV och ÖNSKEMÅL. Jag påpekade bara att det är väldigt få saker min flickvän kan ge mig som jag inte kan få av mina tjejkompisar.

Men vill du så berätta gärna vad jag BEHÖVER en flickvän till som jag inte kan få av tjejkompisar. Jag har varit typ 3-4 tjejers bästa närmaste vän. Det var till MIG de gick med sina killproblem eftersom jag "förstod dem" (deras ord INTE mina) Vilka behov skall tjejen uppfylla för mig? Jag är nyfken.

9. Jag vet allting om hur tjejer motiverar sina handlingar. Tjejer kan skratta åt vilka killar som helst helt utan orsak, de har dock ingen riktig motivering så det bjuder jag på så länge jag är vinnare när det gäller. Tror du att det berör mig det minsta om tjejer tycker det är roligt att skratta åt att jag är populär bland kvinnor? Tror du att tjejer kan utnyttja män sexuellt ens? Majoriteten av alla män VILL ha sex så vad har de att komma med?

En lättfotad kille = En kille som ger tjejer vad de relationsmässigt vill ha utan att få ha sex.

Lättfotad kvinna = Kvinna som ger killar sex utan att få tllbaka vad tjejer relationsmässgt vill ha.

Så jag är inte lättfotad. Jag är inte kvinna och kan sålunda inte bedömas som om jag vore kvinna oavsett hur mycket det skulle önskas. Jag vet inte vem som fått för sig att män är kvinnor men det är en absurd inställning.

#16  inga missförstånd här inte UppåtEmma
2005-01-22 15:17:10

klart du är lättfotad, men vad är det för fel på det? lättfotad betyder att man ligger med flera och har kravlöst sex - det är inte olika def. för kvinnor och män, det betyder en och samma sak.

Jag hurrar för dig och tycker du ska fortsätta precis så, så länge det gör dig lycklig - jag tackar skaparen för alla lättfotade karlar som gav mig fantastiska ligg då jag var singel och behövde det. Det absolut bästa sexet har jag haft med folk jag inte brytt mig om mer än så (alltså är intresserad av nåt mer) för då finns det heller inga krav eller föreställningar typ "tycker han jag är konstig om jag föreslår detta, får han krav på sig om jag vill ha det så här, vill han ta hem mig till sin mamma och pappa efter att jag gjot såhär" osv osv. Kravlöst sex är bra sex.

go player!

#17   Ell
2005-01-22 15:47:40

Det här är en vänligt inställd kommentar men, har du funderat på om du är sexmissbrukare? Det du skriver, och jag antar att du är ärlig i texten, får mej att ana ett missbruk som inte är sunt. jag ber dej fundera på detta

#18  Lärande detta men... Player_80
2005-01-22 16:53:07

Med tanke på den negativa stämningen är det dags att summera.

1. Toleransen för alternativa livsstilar är låg, verkligen äkta människovärme. Jag gissar på förutfattade meningar som orsak. Många kommentarer saknar grund.
2. Jag bedrar inte tjejer (frånvaron av förhållande gör otrohet omöjlig för övrigt), jag skiter inte heller i tjejer för att jag haft sex med dem, lagom kul att bli beskylld för dylika påhitt när man bara utbyter lite lärdomar. Kanske dags att läsa lite noggrannare?
3. ELL Jag är inte sexmissbrukare (vad fick du det ifrån?), jag har ungefär lika mycket sex som andra killar, bara med högre krav på tjejerna och oftare med olika tjejer. Alla människor har sexuellt behov, skillnaden mellam tjejer/killar ligger i vad man först prioriterar. Eftersom jag vill vara speciell och inte "billig" prioriterar jag sex först. Tjejer gör vanligen precis likadant som mig fast med närhet och romantik först.
4. Billig och lättfotad är samma sak
5. Det är lustigt att tjejer blir så antagonistiska här online, när de blir så förtjusta IRL eller hur?
6. Med mig blir aldrig en kvinna en "slampa" en gentleman pratar inte om vilka kvinnor han haft i sängen. Och för övrigt vill jag inte ha "Bara sex" som sagt, bara sex är trist och ogivande. jag vill ha passionerat sex med en kvinna som jag är nära.
7. Skillnaden mellan behov och önskemål verkar ha ignorerats, jag påpekade att de mesta av de saker jag delar med mina flickvänner kan jag få från tjejkompisar. Sex däremot är exklusivt för flickvänner därav ordet BEHOV.
8. Jag hjälper kvinnor att tillåta sig själva ha de upplevelser de ofta önskar men sällan vågar ha av rädsla för femtielva olika saker.
9. Påståendet att kravlöshet skulle vara ett krav är komik på hög nivå. Jag har inte pratat om något annat än människors fria val, min uppfattning är att flera här är emot människors fria val.
10 Lösryckta citat är betydelselösa, min beskrivning av vad som pågår är baserad på egna iakttagelser och samtal med mina flickvänner...
11. Ciao (Ev, inlägg med intressanta synpunkter kan jag svara på men jag slösar inte tiden med att försvara min rätt att göra och ge kvinnor egna fria val oberoende av popkulturens ide av hur man skall leva.

#19  hallå Player UppåtEmma
2005-01-22 17:01:57

har mina inlägg gått omärkta förbi? är jag osynlig? är mitt tangenbord trasigt?

jag stöder helt och fullt din livsstil, har själv haft en liknande tidigare vilket var helt underbart för mig på sitt sätt. jag applåderar att du är rak och ärlig och inte kör med nåt fånigt spel där du lovar guld och gröna skogar och inger falska förhoppningar. om fler skulle vara raka och ärliga i sin kommunikation skulle vi slippa mkt olycka.

#20  Player_80 Michea
2005-01-22 17:47:30

Lycka till i livet, hoppas du någon gång träffar en tjej som kan krossa den fantasibild av kvinnor som du har byggt upp.

#21   Ell
2005-01-22 23:59:44

Du verkar inte ha en sund inställning till sex eller kvinnor.

jag har också varit singel och haft kul. man dras ju till folk som är på samma plan, dvs inte vill ha förhållanden och flyr de som vill ha det. jag tycker inte du är vidare speciell och detta är inte antifemninistsik. jag undrar var du har fått den ide'n ifrån? Många av mina feministvänner har haft en period då de har släppt loss och det är viktigt att våga göra detta. som tjej blir man stämplad som slampa om man är "player" som du kallar det och därför tycker jag att det är possitivt av tjejer att göra så. Det som är avvikande är ofta negativt men det som är norm accepteras.

Sen tycker jag att du har en negativ inställning till alla här och svara med en bitter ton. Skyll dej själv om vi svara irriterat.

#22  Kära player Sigrun
2005-01-23 08:24:33

Well, jag tycker på det hela taget att en polyAMORÖS livsstil kan vara bra, men det har då en viss betoning på AMORÖS, att man faktiskt har djupa känslor för dem man också har sexuella relationer med.

För min egen del är det tämligen irrelevant med relationer med människor jag inte bryr mig ett skit om. Det värsta vore att upptäcka att man hade haft sex med någon som man dagen efter tyckte var en fullständig idiot!

;(

(Tilläggas kan att sannolikheten för att det blir en jättebra sexuell erfarenhet inte heller är alltför lysande).

#23   UppåtEmma
2005-01-23 10:51:20

men hallå, att inte bry sig nämnvärt om är väl inte på någotsätt samma sak som att tycka nån är en idiot!
Ett onenightstand har alla förutsättningar att vara kärleksfullt om än inte "rosa moln nu ska vi gifta oss" nivån.

Kåthet är för övrigt en känsla det med.

#24  Träffsäkert Tomas
2005-01-23 13:18:48

Oj vilken bra tråd. Vilken insikt. Player_80, jag förstår att du är populär om du har energin och intelligensen att skriva sådana inlägg som du gjorde.
Tyvärr har jag inte personligheten att anamma din livsstil, utan lever som många andra män i ett "OK" förhållande där jag får sex i utbyte mot att jag låtsas att min flickväns personlighet är så fantastisk att jag aldrig skulle vilja njuta med någon annan.
Skulle gärna göra slut trots att jag är rädd att förbli ensam, men är så förbannat omtänksam att jag inte vill såra henne. Hursomhelst, applåder!

#25  Tomas Nettan
2005-01-23 13:24:46

Är du ironisk?

#26  #25 karl Astrid
2005-01-23 13:40:59

jo, jag skulle tippa på det!

#27   Tomas
2005-01-23 14:51:26

Nej. Det vore barnsligt att försöka skyla över player_80's poänger genom att försöka göra narr av honom utan att komma med konkreta synpunkter. Jag tycker player_80's inlägg var mycket klarsynt.

#28   Karl Astrid
2005-01-23 15:41:47

"Tyvärr har jag inte personligheten att anamma din livsstil, utan lever som många andra män i ett "OK" förhållande där jag får sex i utbyte mot att jag låtsas att min flickväns personlighet är så fantastisk att jag aldrig skulle vilja njuta med någon annan."

Så du säger att denna kommentar är seriös? Varför vara med en tjej som du knappt vill vara med? Är det så så viktigt att ha flickvän?

#29  Intressant syn på kvinnor(s sexualitet) Häftigt! Zork
2005-01-23 16:00:58

"Jag kan fixa en tjej i säng som har pojkvän/är gift, det är inte alltför svårt för den som har 1) rätt inställning och 2) kunskapen sålunda vet jag att kvinnors egen monogami är väldigt lite värd för mig"

Det är antagligen lätt att fixa en pojke i säng som har flickvän/är gift. Också. Faktiskt. Men det skulle ändå aldrig falla mig in att göra det. Dels så finns det så otroligt många andra killar som jag(eller vilken annan tjej som helst, i princip) kan få i sång (på fyra sekunder...). Ofta kallar dessa killar sig "Player" och tack vare vår kvinnliga list så har vi till och med lyckats få dessa killar att tro att det är de som har kontrollen. Dels så blir det för psykologiskt påfrestande för alla personer i förhållandet som jag förstör. Jag känner medlidande.

"Och de män som lyckas bäst kommer alltid att vara Players eftersom de har sex så ofta att de är bäst på att låtsas som om de inte vill ha sex med kvinnan från början…"

Intressant cirkelresonemang. "En player är en person som får så många som möjligt i säng och därför är den bra på det. Därför är de de enda som kommer att få andra i säng." Hm. Vartifrån kom alla players från början isåfall?
Nåväl, intressant iaf.

"En kvinna som söker partner kommer 1) först att prata med en kille hon inte är rent sexuellt intresserad av för att se om hon blir intresserad, 2) hon kommer att försöka få honom intresserad av henne medan hon själv bedömer honom. 3) Om hon bedömer honom värdig försöker hon få honom sexuellt intresserad så han vill bli hennes pojkvän."

Oj! Här chockerade du mig ordentligt! Så vitt jag vet så har jag varit kvinna hela mitt liv. Jag har ändå aldrig gjort sådär. Fördommar? :)Jag skulle aldrig få för mig att börja ragga på en person jag inte var intresserad av. Jag får inte ut något av det. Däremot så är det en fördel att först veta hur personen fungerar i sängen, speciellt då det bara är sex jag är ute efter. Men då vill jag å andra sidan inte ha honom som pojkvän. Hm. Nåväl. Schyssta fördommar, har du sett för många amerikanska såpor?

"player som söker sexpartner kommer 1) först att prata med en tjej han inte visar sexuellt intresse för. 2) han kommer att se till att hon blir intresserad av hans bländande personlighet medan han bedömer hennes värde som framtida partner. 3) Om han bedömer henne värdig försöker han få henne sexuellt intresserad så hon vill bli hans flickvän…"

Hrm. Varför skulle en player bedömma en persons värde som framtida partner? Eller menar du framtida sexuella partner? Hur bedömmer man sådant? Bara genom att stirra på personens kropp eller börjar ni diskutera sex också? :)

"Vill jag ha den enda nu är det inget problem... Tvärtom det är nu hennes problem att ha mig. Men jag kan välja en tjej och välja att vara henne trogen och göra henne lycklig."

Häftigt. Tror du på det där själv? Som sagt, det intressanta med players är eran godtrogenhet. Ni har fortfarande inte insett hur utnyttjade ni blir.

"Eftersom män vill HA sex så fungerar det inte så att tjejer utnyttjar killar för sex. Kvinnliga players är de kvinnor som ger killar intrycket att de eventuellt i framtiden tänker ha sex med dem och sedan drar nytta av så många av de förmåner de skulle fått om de var killens flickvän (dejter & drinkar (ofta betalda), uppskattning, uppmärksamhet, närhet, romantiska promenader etc) UTAN att någonsin ha sex med honom."

De här definitionerna har jag inte heller stött på tidigare. Men vill du veta en hemlis? Tjejer vill HA sex! :D
"förmånder de skulle fått om de var killens flickvän" bah! Vad tusan har fått dig att tro att det enda killar vill ha är sex och det enda tjejer vill ha är "uppskattning, uppmärksamhet, närhet, romantiska promenader... (tihi)"?
Aja, det är väl mest synd om dig egentligen. Men så länge du mår bra så är det väl ok. Men du har fortfarande en jävligt inskränkt syn på kvinnors och mäns sexualitet.

"Tjejers stora problem är att de inte verkar kunna styra sin sexualitet och anpassa sig till de män som passar deras mål bäst."

Har du lust att utveckla det där? "styra sin sexualitet och anpassa sig..." hm.. Jag satsar mer på att hitta en pojk som redan är "anpassad" till mina sexuella behov (dvs. en som gillar det jag gillar) istället för att tjafsa och kränga och försöka ändra på sig. Det är bara trassligt. Jag kräver perfekthet!

"Om en vanlig kille FRÅGAR… ”Jag är kär i den tjejen hur gör jag för att få henne intresserad av mig?” SVARAR jag (och andra insatta): Träffa och ha sex med minst tio andra tjejer…. När du gjort det och om du fortfarande tycker hon är speciell så vet du redan svaret. Och det är sant, då har han chansen att få sin älskade och göra henne lycklig något han troligen inte hade innan dess."

Häftigt. Men vad jag har hört och upplevt så är "horbockar" (lättfotade killar som har sex med hela bygden) inte särskilt höga i kurs när det gäller potentiell framtida partner. Däremot så kan de vara bra i sängen och är brutalt lätta att få ned på rygg. :)

"Tror du att tjejer kan utnyttja män sexuellt ens? Majoriteten av alla män VILL ha sex så vad har de att komma med?"

Jag hävdar envist att majoriteten av alla tjejer VILL ha sex. Jag menar, det är inte direkt så att jag har sex för någon killes skull...

"Tjejer kan helt enkelt vanligen inte hantera förälskade killar de träffar."

Hehe. Du svarar ju på dina egna frågor. Anledningen till att tjejer inte kan hantera förälskade killar är för att tjejerna inte vill ha något mysigt förhållande med romantiska skogspromenader. De vill "bara" ha sex. Men samtidigt så vill de inte krossa killarnas hjärtan. Det är en svår balansgång det där.

"En lättfotad kille = En kille som ger tjejer vad de relationsmässigt vill ha utan att få ha sex.

Lättfotad kvinna = Kvinna som ger killar sex utan att få tllbaka vad tjejer relationsmässgt vill ha."

Som sagt. En otroligt gammalmodig och fördomsfull syn på kön och sexualitet. Du utgår ifrån att tjejer inte kan njuta av sex och att killar inte kan njuta av relationer. (alternativt: att killar inte kan njuta av något annat än sex)

Tänk om du visste hur utnyttjad du är av alla tjejer... Det vore säkert en häftig upplevelse för dig!

#30  Zork Henrik E
2005-01-23 16:41:05

"Dels så finns det så otroligt många andra killar som jag(eller vilken annan tjej som helst, i princip) kan få i sång (på fyra sekunder...). Ofta kallar dessa killar sig "Player" och tack vare vår kvinnliga list så har vi till och med lyckats få dessa killar att tro att det är de som har kontrollen. "

Vi har haft en diskussion de senaste dagarna om kvinnors dominas på partnermarknaden, du bekräftar att det är så med denna kommentaren. Lägger speciellt märke på "vilken annan tjej som helst". Så därmed så handlar det inte bara om de allra snyggaste tjejerna utan de flesta som har total kontroll över partnermarknaden. Även de mest oattraktiva tjejerna har ganska bra överläge ivarje fall emot sina motsvariga på manliga sidan. När ska vi ha jämställdhet på partnersmarknaden? Jag tror personligen det är många män som är beredda att gå ner 2 procent i lön i byte emot att få överta kvinnornas sits i partnermarknaden.

#31  Henrik E UppåtEmma
2005-01-23 18:00:58

Få dem att gå ner de 20% som skillnaden faktiskt är så har vi en deal!

#32  31 Tomas
2005-01-23 18:40:55

Inte om man räknar med utbildning.

#33  GoaEmma ( kommunist ? ) Henrik E
2005-01-23 19:34:55

Jag visste inte att du var en anhängare av planekonomi, för det är rålönegapet du pratar om där. Där man jämnför just en bolagchefs lön med en städerskas.

Dock så är jag ganska övertygad om att de flesta singelmännen skulle vara beredda att gå ner 20% i lön för få eran sits i partnersmarknaden. Det är ju trots allt mycket därför de jobbar hårdare, för få en chans på det motsatta könet.

#34  UppåtEmma Player_80
2005-01-27 21:49:13

Härligt UppåtEmma... ledsen att jag inte svarat tidigare men tack för de värmande orden.

#35  Sigrun Player_80
2005-01-27 21:52:42

Som jag redan sagt är det inte bara sex det handlar om. Jag skapar djupa känslor jag delar med andra människor (kvinnor). Det är ju det som är poängen. Att sedan känslorna inte varar för evigt... det är ju alla medvetna om. Det gör dem inte mindre äkta eller härliga under själva ruset så att säga.

#36  Zork Player_80
2005-01-27 22:04:30

Det är antagligen lätt att fixa en pojke i säng som har flickvän/är gift. Också. Faktiskt.

Jo men det är enkelt för en kvinna att fixa killar i säng i vilket fall som helst medan killar som vill fixa tjejer får jobba för det (Många jobbar som tusan med uppvaktning etc och får ingenting ändå, their loss, my gain)

"och tack vare vår kvinnliga list så har vi till och med lyckats få dessa killar att tro att det är de som har kontrollen."

Klassisk kvinnologisk rationalisering, du ger dem vad de vill ha från dig utan krav och sedan tror du att du på något sätt kan utnyttja dem. Utnyttjande förutsätter något de inte ville därav tjejer som inte vill bli utnyttjade för sex. Du kan inte utnyttja dem med mindre att de ger dem något de inte ville.

"Vartifrån kom alla players från början isåfall?"

Alla players (i stort sett) är från början vanliga förlorarkillar, detta är vad som sporrade dem att lära sig hur de inte skulle vara det. De visste vad de ville ha (sex med snygga brudar) och de hade nog energi att ta reda på hur det skulle gå till.

"Jag skulle aldrig få för mig att börja ragga på en person jag inte var intresserad av"

Inte var rent sexuellt intresserad av skrev jag, jag påstod aldrig att du skulle vara ointresserad.

"Hrm. Varför skulle en player bedömma en persons värde som framtida partner? Eller menar du framtida sexuella partner? Hur bedömmer man sådant? Bara genom att stirra på personens kropp eller börjar ni diskutera sex också? :)"

Sexuella värdet finns redan, players raggar inte på henne annars, det värde som bestäms är om hon är rolig/givande att umgås med. Detta är vad som ger henne chansen före andra lika snygga och sexiga kvinnor.

"Häftigt. Tror du på det där själv? Som sagt, det intressanta med players är eran godtrogenhet. Ni har fortfarande inte insett hur utnyttjade ni blir."

Ja vi får allt vi vill ha av de vi vill ha det, vi kan välja och vraka, vi betalar inte och ändrar inte på någonting. OJJ vad utnyttjade vi är ;)

#37  Zork Player_80
2005-01-27 22:18:26

"De här definitionerna har jag inte heller stött på tidigare. Men vill du veta en hemlis? Tjejer vill HA sex! :D"

Ingen hemlis, vill du höra en äkta hemlis? Tjejer vill BARA ha sex med killar som är speciella. När de hittat en sådan kille skapar de en bild av honom som stämmer in på den bild av kille hon redan har ser ut. Om hon säger hon vill ha killar med humor så har killen då humor etc... De flesta killar har ingen aning om detta.

"Har du lust att utveckla det där? "styra sin sexualitet och anpassa sig..." hm.. Jag satsar mer på att hitta en pojk som redan är "anpassad" till mina sexuella behov (dvs. en som gillar det jag gillar) istället för att tjafsa och kränga och försöka ändra på sig. Det är bara trassligt. Jag kräver perfekthet!"

Perfekthet finns inte hos singelkillar, hittar du perfekthet har killen med 90% säkerhet sex med minst en till kvinna bakom din rygg. Är han perfekt så kan han det det vet du. Sorry men så ser valet ut för dig.

"Häftigt. Men vad jag har hört och upplevt så är "horbockar" (lättfotade killar som har sex med hela bygden) inte särskilt höga i kurs när det gäller potentiell framtida partner"

Nej de är bara populära som sexpartners.... när de sedan DUMPAR kvinnan för en ny kvinna måste kvinnan självklar säga att det inte var något särskilt med honom (hade det varit sant hade hon aldrig haft sex med honom så fort alls) Och är du feminist gillar du nog inte ordet HORA mer än vi gör det. Då skall du nog inte definiera män till något baserat på det ordet heller.

"Jag hävdar envist att majoriteten av alla tjejer VILL ha sex. Jag menar, det är inte direkt så att jag har sex för någon killes skull..."

Som sagt, JA jag vet att alla tjejer vill ha sex med mig och killar som mig. Men det är enbart för att vi är smarta nog att gå på vad som funkar. Vi har alla varit vanliga förlorarkillar innan vi började ha sex med brudar andra killar kan drömma om tack vare insikt i verkligheten.

"Hehe. Du svarar ju på dina egna frågor. Anledningen till att tjejer inte kan hantera förälskade killar är för att tjejerna inte vill ha något mysigt förhållande med romantiska skogspromenader. De vill "bara" ha sex. Men samtidigt så vill de inte krossa killarnas hjärtan. Det är en svår balansgång det där."

Jo det är väl den balansgången kvinnor jag "Bara haft sex med" försöker gå när de kommer tillbaka och vill ha mer av det jag gav dem och upptäcker att de inte hade ensamrätt (Märk väl, jag är inte i ett förhållande så när de återkommer har de ingen rätt att kräva att jag är trogen heller...)

LOL Utnyttjad... Hurdå?--- Jag kan inte utnyttjas för någonting jag inte vill ge frivilligt, och om kvinnor så gärna vill ha sex borde de sluta känna sig utnyttjade av att killar utnyttjar dem för sex genom att 1) Charma 2) Ha sex 3) Dumpa men hur DE kvinnorna känner vet vi redan.

#38  Michea Player_80
2005-01-27 22:23:14

"10. En mans värde stiger inte i och med antalet sexpartners. Beklagar, men så är det."

Beklagar tjejen men så här är verkligheten.

En mans värde stiger hos män OCH kvinnor i och med antalet sngga kvinnor han HAR MÖJLIGHET att ha sex med. Detta är en universiell sanning (Men du har delvis rätt, han måste inte ha sex med alla. Det räcker om han har det med en 10 poängare)

Vill dina tjejkompisar ha mig kommer du att tycka att jag är mer attraktiv - automatiskt. Det kommer från en tid när den typen av reflexkänslor hade andra funktioner. Våra hjärnor och känslor hänger inte med i tiden helt enkelt. Jag kan be tre av mina kvinnliga (Snygga) bekanta stöta uppenbart på mig så alla ser... efter det kan jag välja vilken kvinna jag vill och hon har redan sett vilka kvinnor som vill ha mig så....

#39   Elvira
2005-01-28 00:15:24

Låter som om dina vänner och du är väldigt omogna. Det är ju ett tecken på osäkerhet om man vill ha någon bara för att alla andra vill.

#40  20% Kapten_Slump
2005-01-28 11:16:11

Kvinnor har redan sänkt mäns löner med 20% genom progressiva skatter som kvinnors röster på sossepartierna har drivit fram.

Så Sverige har världens mest jämställda löner och ni har "makten" i gratissexmarknaden fortfarande.

#41  Player_80 Michea
2005-01-28 14:46:56

...och sen gick vi ut och klubbade ner en mammut som vi grillade över lägerelden i grottan.

#42  Hmmmm... MrG
2005-01-28 16:42:54

Michea

Låter mysigt tycker jag ;)

MrG

#43  MrG Michea
2005-01-28 18:04:07

Hehe.

#44   Kalle
2005-01-28 18:09:09

Gammalt djungelordspråk:
Q: How do you eat an elephant?
A: A little piece at a time...

Bon Appetit, turtleduvor där ;-) ;-)

#45  Kalle Michea
2005-01-29 01:08:33

Typiskt män att tolka in sexuella budskap i allting. ;-)

#46  Elvira Player_80
2005-01-29 18:33:33

"Det är ju ett tecken på osäkerhet om man vill ha någon bara för att alla andra vill"

Svar: BARA om det är något du inte vill ha av egna orsaker också.

Vad är det ett tecken på för andra om du vill ha något ingen annan vill ta emot ens om de fick betalt för det?

#47  Oerhört intressant att läsa dina tankegångar, men vad/var är poängen? Sedated
2005-01-30 03:31:44

Jag tror att man är gladast om man lyckas skapa något unikt med en person istället för att gå igenom samma typ av outvecklade stadie med ett dussintal tjejer. Låter väldigt självdestruktivt att leva som player livet igenom. Men alla har naturligtvis olika värderingar och synsätt på saker och ting och vi befinner oss alla på olika plan. Lycka till med livet i alla fall!

#48   Karra
2005-01-30 21:38:16

Jag visste fan inte ens vad en "player" VAR innan jag läste den här tråden. Man lär så länge man lever.

#49  Player_80 du Rockar!! Minion
2005-02-02 01:27:51

och det gör ni andra också då ni får tråden att gå vidare =)
Men jag måste säga att det är mycket uppfriskande att läsa så mycket schyssta tankar på ett annars ganska tabubelagt område.
Mycket av det player_80 pratar om kan man läsa mer om på http://www.fastseduction.com/guide/
Läs och njut och fröjdas över möjligheterna till bra och framförallt mycket sex... för alla vet att training makes perfect ;)

#50   Linda
2005-02-03 15:32:26

En del är lättfotade och en del är trogna i ett förhållande och en del kanske lever i celibat en tid, men folk måste väl få vara hur de vill där.

Skillnaden mellan ONS och sexköp är ju självklar. Det handlar ju om gratis eller om betalt. Jag fattar inte dom som påstår att ONS och sexköp är samma sak.

Om jag ska säga nåt så visst kan man bli sårad och besviken om man tror typ att man har funnit sitt livs kärlek och denne visar sig ha varit ute efter ett typ engångsligg. Eller om man förväntat sig att partnern ska vara trogen men inte visar sig vara det. Jag tror att det är viktigt att man försöker vara ärlig mot varandra vad gäller sex, om man vill försöka undvika att såra och göra illa. Och även killar kan bli besvikna och sårade pga kvinnliga players.

Ena stunden säger Alvunger att usch för en kille som har varit otrogen mot henne, och i nästa stund säger hon att hon och hennes pojkvän är players båda två. Hur seriöst verkar detta vara från Alvungers håll? Det skulle väl vara bäst om vi skulle kunna frigöra oss från denna unga medelklasskvinnas diktatur, och ha ett feminismdebattforum som är demokratiskt förankrat, moget och seriöst.

#51  Linda med fler som klagar över att bli utkastade från Tycka Clintan
2005-02-03 18:58:39

Vad är det för fel på JÄIF?

Här får man uttrycka sig fritt och vara precis så individualistisk som man vill (inom lagen).

Alvunger & co gör ett jättebra jobb som håller igång detta community och jag tycker det är ett ovanligt trivsamt och väl fungerande sådant. Jag är tacksam för att Feminetik finns.

Alvunger är bara människa och inte ens Clintan är felfri så ta det som en man att ni blir befriade från feminismens bojor och ta chansen att uttrycka era åsikter och funderingar här i JÄIF.

#52  Linda josephine
2005-02-03 21:39:05

Det står dig fritt att lämna denna omogna diktatur om du vill. Jag trodde du sa hejdå förut?

#53  Player_80 feather
2005-02-04 02:26:39

Player_80 har tyvärr helt rätt. Kvinnor har absolut en tendens att dras till de män som serverar dem rätt sorts fantasi. De går på det gång på gång på gång, blir besvikna på män och tar ut sin besvikelse på någon stackars snällis till man, och låter honom köpa henne X antal drinkar innan hon skadeglatt dumpar killen, som i sin tur blir besviken på kvinnor och bestämmer sig för att bli... ännu en player... På krogen ansluter han sig till den ständigt ökande en armén av mer eller mindre lyckade Mr Backslick Tangocharmör, som tror att varje kvinna är en Frk Aja-baja-bröllop-först som måste överlistas och manipuleras med allsköns strategier, alltifrån subtilt serverat skryt om ekonomisk rikedom (funkar skrämmande bra på många kvinnor), till lagom avvägd grad av låtsat ointresse, till spelad plötslig passion etc beroende på vad det tilltänkta "offret" kan tänkas gå igång på. När han lyckas kan han förstås inte behandla henne med respekt eftersom hon låtit sig "luras", hey vaddå vem gillar en sucker?
Det gör det helt omöjligt för intelligenta kvinnor med stolthet att ha kravlöst sex utan att låtsas att de blir "lurade" och därmed idiotförklara sig själva. (Hur porrigt är det att både bli behandlad som en idiot och dessutom låtsas att man förtjänar det...?) Så intelligenta babes med ryggrad måste nobba Mr Backslick Tangocharmörer på löpande band, och vill hon ha kravlöst sex måste hon jaga själv, rycka den som passar och hångla upp honom INNAN han hinner börja med sitt, som han tror, listiga terrängsonderande och skräddarsydda manipulerande, och DÅ får hon finna sig i att bli betraktad som en... "billig slampa...
Eller kanske BÅDE "billig slampa" OCH "lurad", som Player_80 anser enligt nedan följande citat:

"Om en tjej däremot knullar runt med män hon inte bryr sig om blir hon en BILLIG SLAMPA!…Varför? Jo för då ger hon män vad hon (och andra kvinnor) har att erbjuda (sex) gratis utan att få de saker hon vill ha (romantik, närhet, uppmärksamhet, uppskattning, etc) och sålunda sabbar hon för andra kvinnor."

Tack för alternativen, men jag passar nog...

#54  Jag fattar inte... Michea
2005-02-04 12:35:51

...att jag aldrig träffar på dessa kärlekskranka, ynkliga våp till tjejer som varje lördagskväll suckar och särar på benen en stund i utbyte mot några romantiska komplimanger och en kram eller två. Lever jag verkligen så isolerat?

#55  Michea Kapten_Slump
2005-02-04 16:53:26

Nej, de är väldigt få här hemma men om du umgåtts med svenska au-pairtjejer i London någon gång så ska du se att du hittar några stycken.

#56   Joss
2005-02-04 17:00:40

Det är intressant att se hur manliga våldsbrottslingar och förbrytare får säckvis med kärleksbrev från hugade kvinnor. Kvinnliga våldsbrottslingar och förbrytare får däremot inga brev från manliga intressenter.

Är det könsrollerna som spökar eller?

#57  Joss UppåtEmma
2005-02-04 17:41:23

Det får dom visst det.

#58  Det är så lustigt... detta med respekt =D Player_80
2005-02-10 16:04:00

"När han lyckas kan han förstås inte behandla henne med respekt eftersom hon låtit sig "luras", hey vaddå vem gillar en sucker?"

Respekt är nog det ord som kvinnor (och vissa kuvade män) missbrukar allra mest av alla ord som finns. Det är nämligen så här enkelt: När en man charmar en kvinna, tar hem henne och har härligt sex med henne och sedan lämnar henne gör han sig inte vid något tillfälle skyldig till "Respektlöshet"

Han är inte av "respektfullhet" skyldig att träffa henne något mer för att han låtit henne dela passion med honom. Det lustiga är att när kvinnor charmar män och sedan lämnar dem när de fått sitt lilla roliga (utan att ha haft sex med dem) då är det ingen tjej som någonsin tar ordet RESPEKT i sin mun.

Jag är inte skyldig att vara ihop med kvinnor jag charmat mer än kvinnor är skyldiga att ha sex med killar de charmat på krogen. Det har inte med respekt att göra det har att göra med att kvinnor förväntar sig att killar tar mest hänsyn till deras intressen och önskemål och ingenting annat.

Att kalla players respektlösa för att de inte vill ha förhållande med kvinnor som vill ha det med dem ser jag som ett skämt! Vänd på det så blir kvinnor respeltlösa för att de inte har sex med de killar som vill ha sex med dem! För att inte tala om alla kvinnor som haft sex med killar men sedan bestämt sig för att det var ett misstag och så vill de inte träffa honom något mer medan han den stackaren trodde hon ville vara ihop.

Ur den synvinkel ni pratar respekt här visar kvinnor killar ingen respekt alls så varför skulle killarna vara annorlunda? Jag visar mina kvinnor respekt under den tid jag är med dem, jag ljuger inte, jag förtrycker dem inte, jag får dem att må bra. Det är mer än vad jag kan säga om vad några av mina vänners flickvänner gör.

Istället för att kräva respekt av killar kan ni vackra damer slå er ner och fundera över hur ni visar killar respekt. Vad gör ni för att visa att ni respekterar killar i era liv?

#59   UppåtEmma
2005-02-10 16:14:08

oj, Player - du är inte purung va? Jag anar en generationsklyfta här nämligen vad gäller ONS och beteende kring det....

#60  UppåtEmma Player_80
2005-02-10 17:01:36

Vad tror du "80" står för mitt nick? Inte skostorleken väl och längden vore väl att överdriva ;)

Vad var det med ONS du ville påpeka och vad svarade du på min fråga? Hur visar du killar respekt med hänsyn till vad killar (och inte du/andra tjejer) prioriterar i livet?

#61  Till "feather" Player_80
2005-02-13 15:10:06

"Player_80 har tyvärr helt rätt. Kvinnor har absolut en tendens"

Ursäkta mig men vad menar du med ((TYVÄRR)) helt rätt?

Enligt den officiella feministiska synen är ju kön skapade sociala konstruktioner.
Det skulle betyda att dessa fantasier som kvinnor har också är det och de kan när som helst välja att skippa sin subjektiva syn på män och anamma verkligheten. Det var ju det jag gjorde. Med skillnaden att jag inte motsvarade den manliga könsrollen i min ungdom. Sexuell dragning är ju bara sexuell dragning, om dessa kvinnor nu enbart är uppfostrade/socialiserade att söka de män som stämmer in på fantasierna så är det väl bara för dem att sluta gå till de män de socialiserats att söka sig till? Inget tvingar dem att ha sex med de män de dras sexuellt till eller hur? De kan väl ha sex med de män de tänder "mindre" på lika gärna om de inte är nöjda med nuvarande situation?

Kan de inte det skulle det i mina ögon bevisa att dessa saker styrs av medfödda instinkter, jag känner många män som haft sex med/varit ihop med kvinnor de tände mindre på så kan inte kvinnor själva förmå sig att göra detta visar det att de vad gäller vissa saker är medfött olika män.
Såvida inte man vill erkänna biologiska olikheter som innebär att kvinnor inte KAN agera enligt de mönster män gör finns det alltså inget "Tyvärr" i denna diskussion.
Kvinnorna är vuxna självständigt tänkande varelser som gör frivilliga val. Jag kan inte utnyttja någonting eftersom jag inte har någon makt att påverka utgången SÅVIDA inte kvinnor styrs av medfödda instinkter och det är ju redan bestämt från högre ort att så är det inte eller hur? Kvinnorna kan när som helst säga nej oavsett hur frestade de blir.

Alltså är jag och alla andra killar som har koll fria att göra våra egna självständiga val. Det finns inget "tyvärr" i detta för kvinnorna gör dessa val fullt medvetna om situationen. Vi är det val de föredrar helt enkelt. Det är bara synd om killar som saknar koll och inte förstått detta. Det var ju det som var poängen med mitt första inlägg! "Sluta snacka skit om players" De killarna borde skaffa sig koll istället det är mitt förslag ;)

#62  player_80 feather
2005-02-18 04:20:02


Att "behandla någon med respekt" betyder INTE att man eftersträvar ett monogamt kärleksförhållande med den personen.
Skrev jag någonstans att kravlöst sex innebär respektlöshet?
Nej.
Det tolkade du in helt på eget bevåg.
För på din planet finns det bara EN (1) kvinnotyp - nämligen den som din taktik och ditt "mentala smink" fungerar för och därmed dina förutfattade meningar stämmer på.
Tyvärr.
Tyvärr för mig, för jag kommer aldrig ha sex med en sådan skicklig sexmästare som du anser att en player är eftersom det är så irriterande att bli idiotförklarad av "det mentala sminket" (som MÄRKS, tro mig...) En man som tror att han behöver en STRATEGI för att ha sex med mig utgår redan från start från att jag är så motvillig att jag måste duperas, manipuleras, besegras, luras och VALLAS i säng som något slags motspänstigt FÅR.
Och jag har aldrig haft/vill inte ha sex med en man som tar mig för ett FÅR.
Capisce...?

Varför är det förresten så viktigt för dig att titulera dig "player"?
Som om det inte vore riktigt lika najs att "bara" vara en smaskig hunk med färgstarkt sexliv och gott självförtroende?
Varför måste det finnas en "player" och en "played"?
Är det ingen sport annars, kanske...?


#63  Player 80 Fairytales
2006-02-15 05:09:06

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#64  Sv: Players! feather
2006-02-15 05:16:23

:-O
Holy shit...!
REKORD i ålder på återupplivad tråd!!

#65  deja vu... Sjodin
2006-02-15 17:17:39

Den här stilen känner jag igen. Är det inte allas vår gamle härlige "Anonym_Redux" som tröttnat på att hålla monolog på passagen och nu ska testa sina teser här...

För er intresserade så har just detta ämne diskuterats till leda på passagens feministforum. Här har ni något att bita i, feminetister.

Min åsikt?

Omoget,empatilöst och larvigt.

#66  Sv: Players! kezo
2006-02-15 22:52:09

Intressant, jag frågade här vad en player var och nu är det borta, men jag hann i alla fall läsa svaret ; )

#67  Sv: Players! feather
2006-02-16 01:12:10

Varför raderades Fairytales' inlägg...?
Någon som vet?

#68  #65 Sjodin feather
2006-02-16 01:14:06

Notera att det här är en årsgammal tråd.
Denne Anonym_Redux - figurerar han NU i passagen?
Vore intressant att se om han förändrats.

#69  Sv: Players! KarroBerg
2006-02-16 13:27:22

Kezo: Den definiftion som du fick stämmer inte. Player kommer från att leka med någon/lura någon, och spelar absolut inte med öppna kort.

#70  Sv: Players! Mattias
2006-02-16 13:36:35

feather: Jag skrev innan att jag trodde det kunde ha att göra med att hennes inlägg kunde tolkas som att hon försökte ragga kunder. Någon annan anledning kan jag inte komma på.

#71  Sv: Players! bengtboman
2006-02-16 13:51:28

KarroBerg sa:
Player kommer från att leka med någon/lura någon, och spelar absolut inte med öppna kort.


Det betyder att vi härmed talar om personer som vid upprepade tillfällen begår "retoriska" (läs "demagogiska") våldtäkter!

#72  Karro Berg kezo
2006-02-16 14:46:07

Så då är trådstartaren ingen player, för han påstår sig ju spela med öppna kort?

#73  Sv: Players! Mattias
2006-02-16 21:39:39

feather: Oj det blev kanske lite konstigt. Jag menar att jag skrev det där innan, men det försvann pga serverstrulet.

#74  feather Sjodin
2006-02-16 22:16:01

jodå.. kolla in nicket "Anonym-Redux" eller "AR" på feministforumet och/eller singelforumet.

Samma gamla snack där hela tiden...

#75  Sv: Players! Magnus89
2006-02-16 22:53:10

Haha! Jag måste skratta åt Player80 av en anledning.

En "player" pratar aldrig om kvinnor om sitt "playande", de vägrar aldrig erkänna att de kan bli "playade".

Jag själv är vad man kallar "player", jag vet precis hur man får en flicka att attraheras av mig. Vissa av er sa att Player80 aldrig skulle få er i säng. Möjligt, men en bra "player" skulle det. Ni märker aldrig om en bra player "playar" er. Jag hatar verkligen ordet player. Jag föredrar termen upplyst, jag har gått ifrån samhällets könsroll om att alla killar ska ge flickor presenter och betala notan och sådana saker.

För övrigt är bara termen player något man säger för att skilja på en kille med gott självförtroende med rikt sexliv och en som verkligen vet vad han sysslar med.

#76  Sv: Players! Magnus89
2006-02-16 22:55:52

För övrigt är det verkligen fel att säga att players utnyttjar tjejerna, för om man ser vilka som generellt utnyttjar vilka så är det tjejerna som utnyttjar killarna. Skolan drar ner killarna i smutsen som gör att de får helt fel uppfattning om hur världen fungerar. De tror att tjejerna kommer att gilla dem mer sexuellt om de hämtar vatten eller postar ett brev åt dem eller liknande.

#77  Sv: Players! kezo
2006-02-16 22:58:38

Alltså, jag fattar inte. En player skulle kanske få mig i säng om jag fann honom attraktiv. Annars inte. So?

Eller så kan man säga att jag skulle få en player i säng om han fann mig attraktiv. Det är väl _verkligen_ att bryta mot könsrollerna?

Än en gång - vad skiljer en player från en annan kille (eller tjej) som har många lösa förbindelser istället för att binda sig vid någon?

#78  Sv: Players! vitastjerna
2006-02-16 23:31:11

Det finns ju en hel massa olika anledningar till varför folk knullar. Jag träffade en gång en kvinnlig player som sökte upp mig (hennes vännina och jag hade haft en kort affär en tid dessförinnan) för att jag var stenbock. Hon samlade på alla stjärntecken och hade utsett mig till testet av stenbocken.

Hon var nykter och körde ut mig till Bro den kvällen. Jag var påtänd och knullade som en duracellkanin hela natten. Dret roliga var att det senare kom fram att jag även kände han som var skytten. Och att han också hade varit speedad. Så jag vet inte vad det säger om urvalet, testet eller zodiaken.

Nu kallade hon sig inte själv för player. Och det var väl bra. Jag brukar bli jävligt skeptisk när någon försöka sätta epitet på sig själv. Storyn svalnar på något sätt, det blir ju mer trovärdig när bästa kompisen berättar för andra om hur man är (och roligare)...

#79  Mattias feather
2006-02-17 03:23:50

:-D
Jahaaaa!

Ja, jo, jag fick också den uppfattningen när jag läste hennes inlägg...

#80  #75 #76 Magnus89 feather
2006-02-17 04:06:45


Haha! Jag måste skratta åt Player80 av en anledning.
En "player" pratar aldrig om kvinnor om sitt "playande", de vägrar aldrig erkänna att de kan bli "playade".


:-D
Tro mig, jag skrattade också när det begav sig!


Jag själv är vad man kallar "player", jag vet precis hur man får en flicka att attraheras av mig. Vissa av er sa att Player80 aldrig skulle få er i säng. Möjligt, men en bra "player" skulle det. Ni märker aldrig om en bra player "playar" er. Jag hatar verkligen ordet player. Jag föredrar termen upplyst, jag har gått ifrån samhällets könsroll om att alla killar ska ge flickor presenter och betala notan och sådana saker.


YES!!! Du gör helt rätt!! Fan, de har väl egna pengar och ska betala för sig själva istället för att freeloada på män av gamla traditioner som inte längre behövs.

Men kolla nu här - termen "player" indikerar att man luras. Om en snubbe lurar mig på något så LÄR jag ju märka att jag blivit lurad förr eller senare eller hur...?
Och Player80 påstår att han är en SÅ bra player att hans offer inte blir arga på honom efteråt - dvs de KÄNNER sig inte lurade - och allvarligt talat, varför skulle de då VARA lurade???
Om alla är nöjda och glada efter avslutat sex - vem är då lurad, och på vad...?

Om du vet precis hur du får en flicka att attraheras av dig så GRATTIS - du har det lättare än många andra, och jag är uppriktigt glad för din skull.
Men om en man lyckas väcka mitt intresse på krogen så ser jag det som ena halvan av ett joint venture - för uppenbarligen har även JAG lyckats väcka HANS intresse om det slutar med att vi har SEX...
Han kan ju lixom inte rimligtvis vara totalt ointresserad av mig om han vill ha med mig hem...?
:-D

Och jag skiter i om han blev intresserad av mig FÖRE jag blev intresserad av honom - eller om han "bara" blivit förförd av min snygga häck (so?), eller om han tänder på att jag är coolast på dansgolvet eller självsäker och snabbkäftad eller smartare än hans polare - eller om jag själv tänder mest på hans grymma axelparti, eller fantastiska självförtroende eller för att HAN är smartare än MINA polare (ingen risk iofs, men drömma kan man ju...), eller rolig och snabbkäftad eller oozar sex appeal - I dont friggin' care! Vill vi ha sex med varandra så vill vi - vad är problemet?
VARFÖR skulle någon av oss vara en player och den andra played...?


För övrigt är bara termen player något man säger för att skilja på en kille med gott självförtroende med rikt sexliv och en som verkligen vet vad han sysslar med.

Vet vad han sysslar med...? Du menar någon som får det han vill ha för att han vet hur han ska få det...? Är charmig, snygg och kan framställa sig själv i boostat oemotståndligt sexig dager med trovärdighet eftersom han faktiskt VET att han ÄR charmig, snygg och sexig...?
Någon som vet vad han sysslar med.
Men fortfarande ingen player.
För att vara en player måste man ju playa någon, lura någon på något. Och vem luras på vad om två personer som vill ha sex med varandra faktiskt har det...?


För övrigt är det verkligen fel att säga att players utnyttjar tjejerna, för om man ser vilka som generellt utnyttjar vilka så är det tjejerna som utnyttjar killarna. Skolan drar ner killarna i smutsen som gör att de får helt fel uppfattning om hur världen fungerar. De tror att tjejerna kommer att gilla dem mer sexuellt om de hämtar vatten eller postar ett brev åt dem eller liknande.


Du vet, folk är olika.
De omtänksamma personerna tycker att omtänksamhet är attraktivt.
Egensinniga rivjärn brukar attraheras av andra egensinniga rivjärn.
Lika barn leka bäst.
Det är ingen idé att försöka attrahera ett rivjärn med omtänksamhet, eller den omtänksamme med rivjärnets hårda hantering.
Jag är ett rivjärn.
Ingen förför mig genom att hämta vatten åt mig.
Å andra sidan förför jag inga snällisar genom att vara burdus och vass mot dem heller. De blir bara ledsna och tror att jag inte tycker om dem.

Att det finns rivjärn som gärna drar nytta av de omtänksammas omsorger är beklagligt - men det är ingalunda ett beteende som bara kvinnliga rivjärn ägnar sig åt. Tro mig - det kryllar av manliga rivjärn som utan att blinka åtnjuter kvinnlig omtänksamhet hemmavid - och utan att tveka skulle bedra henne per omgående om det där sexiga rivjärnet vid bordet bredvid skulle vara villig.
Vad är skillnaden?
Varför är pojkarna mer lurade än flickorna?

Och en player utnyttjar någon, som därför blir played. Sker inget utnyttjande finns ingen player.

#81  #77 kezo feather
2006-02-17 04:07:26

Just så.

#82  #78 vitastjerna feather
2006-02-17 04:08:01

*LMAO!*

#83  Sv: Players! Magnus89
2006-02-17 10:15:37

Feather, det är just därför jag hatar termen "player". En "player" får dig att vilja ha honom, då blir ingen lurad. För att en "player" ska börja försöka "playa" dig så ska du känna dig lyckligt lottad. För en "player" (kom gärna på en annan term än "player") ger sig bara på de snyggaste på stället, för han vet att han får det han vill ha.

Skillnaden är att killar behöver "playa" för att lyckas, för att jag har inte mött en endaste tjej som varit attraherad av en snäll kille som bara överöser dem med komplimanger. Jag var själv sådan, allt jag fick höra dagarna i enda när flickorna jag tyckte om träffade andra var "Du är så go, du kommer träffa en jättetrevlig tjej.. jag önskar verkligen att min pojkvän var som dig". Detta är givetvis en massa bullshit har jag lärt mig, därför har jag helt ändrat livsstil och nu kan jag få vem jag vill.. ingen förlorar på det.

#84  Sv: Players! Sthlmjesper
2006-02-17 10:31:39

Magnus89,

Grattis till att ha insett detta redan när du fortfarande är såpass ung.
Önskar att jag också gjort detta långt tidigare...

Komplimanger och snällhet är direkt negativa egenskaper när det gäller att få tjejer intresserade. Att det sedan alltid låter annorlunda i teoretiska diskussioner ska man inte låta sig luras av...

#85  Sv: Players! kezo
2006-02-17 10:50:03

Snällhet är _aldrig_ negativt. Komplimanger i övermått kan däremot göra en misstänksam...

Jag tror att de killar som "överöser" tjejer med uppmärksamhet och komplimanger, ofta drar nitlotter helt enkelt för att tjejen tror att killen inte menar vad han säger. Och många gånger är det väl sant? Det är bara något han kör med för att ha chans på tjejen.

Därför har de killar större chans som är lite mer återhållsamma, visar sig intresserade av att prata med tjejen mm, men inte mer än så. De killar jag verkligen har fastnat för, har varit killar som jag har lärt känna successivt och som i takt med detta har sagt positiva saker om mig som uppenbart varit _ärligt menade_. Precis som jag har gett _dem_ komplimanger som varit _ärligt menade_, inget annat.

Så ser en bra relation ut - oavsett om den är lång eller av mer tillfälligt slag.

Det jag ställer mig frågande till är varför det öht har uppstått ett ord som "player". Som någon skrev - det antyder på något sätt att personen luras.

#86  Sv: Players! fjallyoghurt
2006-02-17 10:53:15

"ingen förlorar på det" säger Magnus89. Jag tror något annat. Jag tror alla förlorar på att killar måste spela roller för att bli uppskattade (gäller förstås bägge kön, men nu handlade det om player-beteende). Det skickar ett tydligt budskap till alla unga killar: "du duger inte som du är". Vem man är är ointressant, det som ger utslag är vem man låtsas vara. Fy f_n vilken j_vla värld. Tur man hunnit bli för gammal för sånt där.

#87  Sv: Players! Magnus89
2006-02-17 13:31:27

Fjallyoghurt:

Det var inte så jag menade, "playandet" är en lösning på problemet. Det är inte ett sätt att skapa ett problem. Vi kan inte förändra alla världens flickors instinkter, men vi kan förändra på oss själva. Att sedan "playa" betyder inte att man är en skitstövel som många tror. Det handlar bara om att visa att man har ett stort självförtroende, vilket många skitstövlar har. Jag själv har inte förlorat något på att anamma denna livsstilen. Jag mår bättre än vad jag någonsin har gjort!

På ett sätt stämmer i inte man inte duger som jag är, eftersom att detta är hur jag har blivit. Jag är en ny människa.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?