feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

"bad guys" , Alfa o beta hannar ?


Gå till senaste inlägget#1  "bad guys" , Alfa o beta hannar ? Perfume79
2010-04-07 18:13:37

Vilka här använder fortfarande sådana begrepp som tas upp i min rubrik ? För det tycks inte finnas en chns att kunna komma till consenscus , då subjektivabegrepp används väl , som t.ex manipulatiokn, Ändå tycks de användas flittigt.

Fast min fråga är;Vad är en bad boy ? Alfahanne , betahanne ?
Jag vill inte ni läser andras beskrivningar utan att vi nog klura ut ifall man pratar förbi varandra , ifall man använder dem vedertaget.

Jag vet vad problemet med dessa är m.m.
Så skriv gärna. Upplys oss

#2  Sv: "bad guys" , Alfa o beta hannar ? vejde
2010-04-19 14:01:12

Har du sett "Lost"? Jag sitter just nu och tittar på första säsongen (på Internet). Ibland är det lättare förklara om man har något konkret att exemplifiera med.

Karaktären Jack är en typisk alfahanne. Ledartyp, snygg, stark, modig, hjältepotential, ansvarsfull, omgivningen ser upp till honom, lyssnar på honom etc.

Karaktären Sawyer är en typisk bad boy. Också snygg och ibland modig, men också ansvarslös, självisk, lever för dagen, verkar inte ha fört ett laglydigt liv.

Karaktären Hurley är en typisk betahanne. Snäll och harmlös för det mesta, men ingen womanizer direkt. Inte världens bästa självförtroende, verkar behöva en ledare och blir snabbt Jacks lydiga sidekick.

Något förenklat, men ungefär så här.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?