feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Hjälpa motsatta könet på krogen


Gå till senaste inlägget#1  Hjälpa motsatta könet på krogen Perfume
2008-05-28 23:06:37

Ok. Skrev ett inlägg om hur man nog kan hjälpa killar på krogen, genom att snacka och kunna nog njuta av en öl och tillsammans spana in tjejer och få en att träffa någon lättare, då man redan har en tjej vid sin sida ( Nu känns han något tryggare. Först behövs det kännas tryggt, före man kan börja ens känna attraktion ).

Men hur kan vi killar hjälpa tjejer ute på krogen ?
Vad brukar vara ett vanligt problem som kan dyka upp, och hur skulle man då kunna ha trevligt umgänge och vara till hjälpande hand ?

Kanske sätta sig brevid en ensam tjej och säga att man helt enkelt är därför att hålla kvinnotjusarna borta, tills hon får sin öga på nån?

Tycker det är ändå en massa underliggande manshat och kvinnohat, som tycks göra visa trådar allt för inflytelserikt OT-suktande, så. Kom med egna förslag. Mina funkar iaf.
Några andra bra ideer ?

#2  Sv: Hjälpa motsatta könet på krogen Blindalina
2008-05-29 00:44:23

Vilken trevlig idé. Att umgås förebyggande på krogen för att hjälpa varandra få så bra kväll som möjligt. :)

det är ju inte alltid man är intresserad av ngn på nåt romantiskt sätt, och inte heller vill prata i 30 min för att skaffa vänner, utan bara socialisera lite men på ett hänsynsfullt och givande sätt där man dock tar varandra på allvar och trivs. detta kan säkert vara ett steg mot en mer avslappnad, konstruktiv och givande krogmiljö. :)

#3  Sv: Hjälpa motsatta könet på krogen Blindalina
2008-05-29 00:45:25

se en främmande krogtjej som en av grabbarna liksom, och tvärtom. utan att avsexualisera den eller ngt.

#4  Sv: Hjälpa motsatta könet på krogen Blindalina
2008-05-29 00:50:51

ett vanligt problem är väl att vi, både kvinnor och män, laddar in så mkt i det andra könet på krogen. även om man pratar med nån som en kamrat och inte vill nåt annat finns det oftast undertoner av att reka om det finns nån sexuell/amorös laddning eller inte. det är ju iofs halva grejen med det hela, men inte alltid! om man som du säger även kan alternera till att se varann som en tjejpolare eller killpolare partner in crime och ta några öl ihop på detta vis så skulle säkert stämningen lättas upp en hel del och det skulle vara mindre cherchez la femme/homme air över hela stället.. kanske.

#5  Sv: Hjälpa motsatta könet på krogen Blindalina
2008-05-29 00:52:22

inte för att det inte brukar vara det.. folk tar ju alltid öl ihop i blandade gäng..haha. speciellt i göteborg. men jag fattar nog hur du menar i #1 tror jag.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?