feminetik.se feminetik.se

Just nu 19 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Porrstjärna i Lund


Gå till senaste inlägget#1  Porrstjärna i Lund David M
2004-11-11 10:09:15

Var det nån här som var där och bevittnade hennes lilla tal och blottade bröst?

#2  Tyvärr inte MEN när Chippendales turnerade runt Ludwigh
2004-11-11 11:56:04

Sverige så var det inga feminister som protesterade...

Jag tycker kvinnobröst är vackra.
Är jag en snuskig gubbe nu då?

#3  Jorå. Alvunger
2004-11-11 13:16:26

Jag var där.

#4  alvunger Karl Astrid
2004-11-11 13:21:10

Vad sa hon? Vettiga saker ?

#5  Ludwigh Lurvnos
2004-11-11 13:53:38

Liksom skönhet sitter i betraktarens öga, så sitter svaret på din
fråga i den "betittades" huvud; om din uppskattande titt är önskvärd så är du kärleksfull och ömsint. Om din titt däremot inte var önskvärd - då är du en snuskig gubbe. Problemet är att veta i förväg, innan hon anmäler dig för sexuella trakasserier. Så jävligt är det...

#6  Vad David M
2004-11-11 14:33:26

jag vet buades det eller jublades det mest.

Så går det när man sätter onyanserade pöblar i en publik.

Någon borde kanske ställt sig upp och sagt det självklara. Att det viktiga inte är vad olika individer väljer att göra utan vad.

#7  Lurvnos Henrik E
2004-11-11 15:01:55

Det är ju därför stort sett alla "snuskiga" gubbar är fula. Deras blickar och evt närmande betraktas ju inte likadant som då en snygg macho-kille gör samma sak. Första fallet kan bli som du sa åtal för sexuella trakasserier medans det i andra fallet så kanske de gör upp under täcket.

Det visar ju egentligen bara återigen på vilken social elitisk värld vi lever i. Då de fulas handlingar kan betraktas som olaglig trots de gör samma sak som den snygge.

#8  in the ass of the beholder bespökare
2004-11-11 15:10:36

Ungefär...

Det påminner mig om en kompis från gymnasiet. Han brukade "provklämma" lite på dansgolvet på discot. Då fick han snabbt reda på intressenivån sa han. Fast han såg iofs oförskämt bra ut. Ibland kom det fram vilt främmande tjejer och satte sig i knät på honom helt oprovocerat.

#9  Henrik E Lurvnos
2004-11-11 15:17:07

Huvet på spiken, Henrik.
"Alla är jämlika, men en del är mer jämlika än andra"
eller hur var det det stod i en berömd bok.
Så hur gör man då? Kan jag lämna in ett kort i helfigur, jämte
uppgifter om dialekt, vikt, skostorlek och ett andedräktsprov
till någon auktoriserande myndighet, som sedan kan avgöra om jag
ska ha rättigheten att flirta?
Man vill ju inte hamna i finkan, men heller inte leva i celibat om samhället inte så kräver...

#10  jaha Kerstin
2004-11-11 15:31:09

det var ju intressant att ni tydligen vet hur alla som är anmälda för sexuella trakasserier ser ut. De är tydligen fula allihop. För vi tjejer vill ju gärna bli tafsade på av alla snygga killar. Jag fullkomligt ÄLSKAR att Svenne på tunnelbanan trycker upp handen i arslet på mig, för han är ju såå snygg.

Har ni bildbevis eller sitter ni bara och slänger ur er lite "sanningar" så här på eftermiddagen?

#11  bildbevis bespökare
2004-11-11 15:34:37

Är det bildbevisen på de skyldiga eller de oskyldiga du främst är intresserad av Kerstin? :-p

#12  Haha jättekul Kerstin
2004-11-11 15:50:04

Jag är intresserad av hur ni kommit fram till att man kan bli dömd för sexuella trakasserier om man är ful och har tittat på nån.

#13  Kerstin bespökare
2004-11-11 15:55:57

Nu blev jag plötsligt intresserad av hur du fick för dig att det var det de kom fram till?

#14  Kerstin Lurvnos
2004-11-11 16:05:11

citerat från http://www.vardguiden.se/Article.asp?c=2639 :
------------------------------------------------------------
När någon tar på dig, ger dig blickar, kommenterar mot din vilja eller kallar dig hora eller bög är det en form av sexuella trakasserier och emot lagen.

Sexuella trakasserier är en typ av mobbning som har könet som utgångspunkt. Du blir kränkt därför att du är kvinna eller man. Det är alltid du själv som avgör om du blir trakasserad eller inte. Det som är okej för en person, kan upplevas som sexuellt kränkande för en annan. Det är bara du själv som kan känna efter när någonting inte känns rätt för dig!
-------------------------------------------------------------
Så att uppenbarligen finns lagrum för att dömas för en ovälkommen blick. Och att risken att blicken är ovälkommen
ökar ju mindre attraktiv man är, är väl tämligen logiskt.

Att kvinnor i regel inte är intresserade av en hand i baken av en främling oavsett hans utseende - det förstår vi nog alla...
Gör man så när man flirtar, då var man troligen på toa när Gud delade ut hjärnor ;-)

#15  instämmer Karl Astrid
2004-11-11 16:31:08

Helt uppenbart är att killar med bra utseende kan gå snabbare och hårdare fram med tjejer (raggningen kan ligga på gränsen till det otillåtliga). Fula killar däremot,*host*, kan jag tänka mig, blir "lättare", eller oftare anklagade för att vara "äckliga".

Förenkling: om en snygging och en fuling utför samma roliga sexistiska skämt på krogen så blir det oftare betraktat som äckligt av den fula.

Och omvänt för killar. Om en skabbig tjej försöker så blir det bara äckligt. Om däremot brittan eller aguilera skulle få för sig att slita av mig alla kläder och våldta mig på plattan så skulle ingen bli gladare än jag.

Tur för mig att jag är så snygg så att ingen har anmält mig... än:)

#16  bespökare Kerstin
2004-11-11 16:47:43

Jo, det kom jag fram till genom att lägga ihop dessa citat:

"om din uppskattande titt är önskvärd så är du kärleksfull och ömsint. Om din titt däremot inte var önskvärd - då är du en snuskig gubbe. Problemet är att veta i förväg, innan hon anmäler dig för sexuella trakasserier"

"Det är ju därför stort sett alla "snuskiga" gubbar är fula. Deras blickar och evt närmande betraktas ju inte likadant som då en snygg macho-kille gör samma sak. Första fallet kan bli som du sa åtal för sexuella trakasserier medans det i andra fallet så kanske de gör upp under täcket."

"Då de fulas handlingar kan betraktas som olaglig trots de gör samma sak som den snygge"

"Man vill ju inte hamna i finkan"

Vassego!

#17  Kerstin Henrik E
2004-11-11 19:59:29

Det du måste fråga dig själv är hur det kommer sig att den snuskiga gubben i de flestas ögon en ful ( bokstavligen nu )man. Är det så att fula människor rent generellt sätt är sämre människor eller lever vi i en social elitisk värld? Där samma handlingar bedöms olika efter utseende?

#18  Jag hörde inte Alvunger
2004-11-12 11:16:27

ett enda burop. Däremot var det ett par feminister som artigt ställde sig upp och ställde frågor. Ingen av dem var anklagande eller negativa.

Resten av föreläsningen gick dock ut på att fnissa och jubla åt Cicciolina, och manligt jubel höjdes när hon berättade att kvinnor bör hälsa sina män nakna, med endast ett förkläde på och ha bordet dukat. De skall strunta i hur trötta de är o bara älska med mannen på bordet. Då jublades det.

Sen berättade hon att mannen naturligtvis skall hälsa sin fru likadant om det är han som kommer hem först. Inte lika mkt jubel.


Och sen frågade män henne hur en bra älskare är och om det är sant att hon legat med en häst.


Ungefär vid det tillfället gick jag. Jag kom för att lyssna på en kvinna med intressanta och ovanliga erfarenheter som sitt förflutna till trots slagit sig in på den politiska banan. Jag fick sitta och lyssna på fnissfniss och män som stötte varandra i sidorna och höhöade och som i ett svep reducerade henne och hennes erfarenheter och åsikter till en knulldocka.

Nämnas bör naturligtvis att det var fler som gick därifrån, och att självklart satt inte alla män i salen och höll på sådär. Det är omöjligt att veta vad som rörde sig i folks huvuden, men jag kan då inte förstå varför man bjuder in en så intressant person och sedan behandlar henne som Fråga Olle. Var det någon som var en onyanserad pöbel så var det de män som sett henne i porrrullar och som gick för att fråga ut henne om hennes filmer. Jag hade nog missförstått hennes besök och AF:s intentioner med att bjuda in henne. Föreläsningen hette "Peace, love and arts." Inte "fråga ut en porrstjärna om hennes sexliv". Jag är inget prydo, jag har inget emot att man diskuterar sex. Men jag trodde i min enfald att folk var intresserade av något annat vad gäller henne. Till exempel hennes politiska budskap.

#19  Henrik E Kerstin
2004-11-12 11:18:08

Måste jag verkligen fråga mig själv det?

I mina ögon är den snuskiga gubben inte "ful". Jag har stött på så många så jag vet att de kommer "in all shapes and sizes"...

En gång blev jag fasthållen i flätan av en kille på krogen. Det gjorde ont. När jag satt fast i hans grepp så passade han på att klämma mig på rumpan. Till saken hör att han är känd, ung, snygg, relativt rik, känd och framgångrik. Har tidigare varit ihop med en fotomodell och tv-hallåa.
Enligt ditt resonemang borde jag ha blivit smickrad och följt med honom hem. Vilket jag definitivt inte gjorde. Jag blev så jävla förbannad så att jag kokade och väste "släpp mig, din äckliga jävel". Så var för "måste" jag fråga mig något som jag inte håller med om?

Men, ja, tyvärr lever vi i en elitistisk värld. Jag önskar att det inte var så.

#20  Alvunger David M
2004-11-12 11:59:59

Sorligt att det blir till ett skådespel.

Men tyvärr blir det ofta fallet eftersom det för de flesta svenskar tycks vara omöjligt att intellektuellt resonera kring stark "magkänslefrågor".

#21  Alvunger Rolle
2004-11-13 14:51:38

Bara så du vet så är hästscenen fake. Det är inte hon utan en annan tjej, och det är inte en häst utan en målad träpinne, förhoppningsvis sandpapprad och lackad.

#22   bespökare
2004-11-13 15:36:31

Ännu en myt krossad. Här har jag halva livet gått och trott på den där om Cicciolina och hästen.

#23  Kerstin... Lurvnos
2004-11-16 11:12:59

Vart tog du vägen?
Nöjd med svaret?

#24  Lurvnos Kerstin
2004-11-16 16:53:44

Mjo mja det är jag väl...

#25  Ciccolina och Hästen Lennart Hyland
2004-12-22 14:45:24

Så ni påstår att hela scenen med hästen är fejk? Själv tycker jag att det ser jävligt äkta ut när hon runkar av hästen. Vissa scener ser suspekta ut när hon blir påsatt av hästen (träpåle, kanske). Men jag förstår inte hur träpålen kan få utlösning eller sitta fast i hästen.

Var har ni hört att det INTE är äkta?
Sitter med filmen här och ser efter om det är äkta eller inte.

#26  Henrik E Kapten_Slump
2004-12-23 14:51:02

"Är det så att fula människor rent generellt sätt är sämre människor"

Ja, fula människor är mindre värda. De är inte lika roliga att umgås med, man behöver aldrig känna sig "tvungen" att ha sex med dom utan det är bara att dissa direkt och otrevligt med eftersom man ändå inte vill vara kompis med en ful människa. Om man skulle ha oturen att råka börja prata med en i början - vederbörande kanske inte vet sin plats i den sociala skalan men då är det bäst att snabbt visa var han eller hon hör hemma.

Umgås man med fula människor tror dessutom andra att man själv är ful så det är bäst att undvika dem helt.

Fula människor har också rent allmänt sämre sociala färdigheter eftersom de har mycket mycket sämre kontaktnät och rent allmänt pratar mindre med folk än vackra pga ovanstående orsaker.

Eller något sådant.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?