feminetik.se feminetik.se

Just nu 16 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Angående Billy


Gå till senaste inlägget#1  Angående Billy Påpekar
2004-10-02 15:05:37

Hej, jag ber om ursäkt till Josefine Alvunger att jag postar på detta forum. Detta är dock ett engångsfall. Jag har läst att det funnits folk som faktiskt var intresserade av Billys åsikter och det enda detta inlägg gäller är att Billy nu har mailadress.

anonym_redux@hotmail.com

Där kan ni nå Billy om ni har funderingar, kritik, åsikter ni vill ha analyserade/kommenterade etc... Sålunda kan de som är intresserade av de ämnen Billy diskuterat (Homosocialitet, Jämställdhet praktiskt, Biologins effekt på relationer etc) störa Billy och de som inte vill bli störda av Billy slipper störas av Billy =)

Hoppas detta mess var ok, Hadet bra allihopa.

#2  Bra initiativ Henrik E
2004-10-02 16:32:39

Bra initiativ tycker jag detta var. Inte för tänker maila han, men det finns nog några som vill veta mer så därför var detta bra.

Varför skulle det vara fel att posta denna tråd i detta forum? Vilket annat forum vore mer lämpligt? Jag förstår inte varför du ber om ursäkt och säger att det är ett engångsfall? Ska du nästa gång posta det på ett forum där han inte var aktiv på, eller?

#3  Henrik E Johanna
2004-10-02 17:12:39

Anledningen till att han ber om ursäkt är om jag får gissa för att Billy är bannad från feminetik.se...

#4  Billy stack väl Alkis
2004-10-03 02:49:19

Vad jag minns så skrev billy ett sista inlägg vart han skrev att det poänglöst att fortsätta diskutera här av hur man mottog hans ideer o sätt att uttrycka ting rent generellt eller absolut: Tror han nöjde sig helt enkelt låta bli att va petig,, eller inte.

Oavsätt så verkade en sådan småsak inte kunna godtas här av vissa diskussionssugna feminetikare att det kunde ha medfört intressanta slutsatser. Nåt så galet som övertygelse är ju tabu!
Men att annars kalla sig ist är ju okej! *flin*

#5  Att bannad ellerinte bannad Du måste skriva ett namn.
2004-10-03 11:50:55

Hur ska ni ha det nu, blev han bannad eller tröttnade han och gick självmant?

#6  Du måste skriva ett namn. Henrik E
2004-10-03 18:20:11

Är inte Johanna Webmaster? i sådana fall så bör ju hon veta det. Dock så fick han chansen tydligen att skriva ett avslutningstal.

#7  Svar Påpekar
2004-10-04 20:56:15

Billy blev inte bannad i den betydelsen men Feminetik kunde eventuellt abuse-anmäla honom då han tydligen av misstag råkat skriva en och annan sak som kunde vara otillåtet. Billy funderade i efterhand om han skulle kontakta feminetik och be dem att precisera vad det var han skrivit som var så hemskt/fel/inkorrekt men det enklaste var att sluta skriva eftersom det var det enda FE ville. FE hade sina fullt godtagbara orsaker eftersom de hade fått indikationer på att andra personer lämnade FE JÄIF forumet pga Billys huseringar. Billy accepterade de skälen och slutade skriva på feminetik. Hans sista meddelande var mest riktat till FE som svar på FE´s förfrågan vilken FE precis som de utlovat raderade strax efteråt.
Billy var nöjd. FE var nöjda.

Thats it.

#8  Påpekar Rolle
2004-10-06 16:21:32

Om du nu inte är Billy så hoppas jag att du har hans medgivande till att publicera hans mailadress här. Om du är Billy så skriv det då.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?