feminetik.se feminetik.se

Just nu 18 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Öka barnafödandet, lätt och säkert.


Gå till senaste inlägget#1  Öka barnafödandet, lätt och säkert. Dr kaiser.
2004-10-02 12:55:21

[Denna tråd har blivit flyttad hit till JÄIF av moderator. Se feminetik.se:s regler.]

Hela tiden ältas det om och om igen hur medelåldern i Sverige blir högre och högre och att barnafödandet miskar och att landet går i konkurs snart.
Vad gör då politikerna åt detta växande problem. Jo. dom ökar intagningen av nysvenskar av utomeuropeiskt ursprung som förökar sig frodigt. Tyvärr så jobbar endast ett fåtal av dessa individer så det löser inga problem utan har gjort problemet akut.
Dock finns det en lika kostnadseffektiv som säker lösning på problemet. Visa PORR på tv! De flesta människor, både kvinnor och män uppskattar lite mysig porr men vill inte gå och hyra porrfilm nere på macken en fredagkväll eftersom det är tabu.
Varför visas det då inte lite barntillverkningsstimulerande material om kvällen? (På betal TV kanalerna görs det så, men de är få som har dessa kanaler)
Jo, anledningen till bristen på porr beror framför allt på att den extremt högljudda minoritetsgruppen "feministerna" har gjort det fult med porr. Att sedan de flesta uppskattar porr får man inte ta hänsyn till.
För ett antal år sedan sände TV4 "erotik i sommarnatten" men blev tvungna att sluta med det. Rätta mig om jag har fel med således är problemet vårt land står inför idag till stor del beroende på feministernas trångsynthet!

#2  Håller med. Robert
2004-10-02 13:48:17

Jag tror faktiskt att man praktiserade detta i Frankrike med ganska lyckat resultat. Det behövs troligen anra åtgärder också på helt andra områden, men detta skulle kunna vara en början för att lösa barnlöshetsproblemet. För min del får dom gärna återuppta "erotik i sommarnatten".

Om man gjorde detta så kunde man ju samtidigt få till en vettig diskussion om vad som är bra och vad som är dålig porr. Många feminister har ju en synpunkt som går ut på att porren inte är dålig i sig, men att det är "sättet som kvinnan framställs på som är fel". Genom att öppet visa porr så kan man ju få igång en seriös diskussion om vilken typ av porr som är acceptabel. Jag tror att man då faktiskt skulle komma fram till att många av dessa påståenden om hur kvinnor framställs är helt grundlösa. Det är ju lättare att starkt fördömma någonting som ingen har sett.

Men egentligen så tror jag att det barnlösa samhället till stor del är en följd av att kvinnorna gett sig ut på arbetsmarknaden, och den antipati som nu råder mellan kvinnor och män. Det ser jag som det avgörande problemet och detta är det inte ens säkert att det går att lösa på något enkelt sätt.

#3  en mycket arg uppåtemma! UppåtEmma
2004-10-04 09:14:32

"dom ökar intagningen av nysvenskar av utomeuropeiskt ursprung som förökar sig frodigt. Tyvärr så jobbar endast ett fåtal av dessa individer så det löser inga problem utan har gjort problemet akut."

VAD i helvete? Ska sånt här skit få stå kvar på forumet? Vad är det för sätt att uttrycka sig på? Nu blir jag förbannad.

#4  Big deal... ufpopen666
2004-10-04 09:29:25

Ärthjärnor nerlusar olika forum med nationaldemokratiska åsikter. Är det så himla upprörande? Ute klottrar andra idioter väggarna fulla med taggar. Tragiskt, men knappast upprörande.

Dock förstår jag inte hur dessa utomeuropeer fixar barn då de inte är speciellt kända för att konsumera porr.

Funderar också på om jag och min fru skulle skaffa fler barn ifall vi glodde på porr. Hmm... Jag har aldrig haft problem med att få upp den. Och vi bestämde att vi inte skulle ha fler, så jag tror inte det hade hjälpt. Det skulle i så fall om det var någon idiot som läste porr och sen våldtog min fru.

Sen tror jag inte det blir så mycket barn gjorda om man glor på porr. Porren har ju missat det där med vart säden ska komma för att det ska bli nåt i ugnen.

#5   josephine
2004-10-04 11:13:04

Kanske skulle det födas fler barn om det visades porr på marknätskanalerna. Tycker dock att det finns några problem med denna teori:
* Porren har blivit mer lättillgänglig det senaste dryga årtiondet med sattelitkanaler, Internet osv. Detta verkar inte gett några resultat. Varför skulle skillnaden då ligga i en marginell ökning i tillgången?
* Om det skulle födas fler barn som resultat av en tillfällig kåthet, skulle detta vara positivt för samhället? Vilka skulle till störst grad påverkas av detta tror ni? De stadgade paren som redan börjat planera för barn i sin framtid med allt vad det innebär eller skulle vi kanske se fler ensamma föräldrar, mammor och pappor som inte riktigt var redo för ansvaret? Vad händer med abortstatistiken? Vad händer med bidragsberoendet?

Jag ser gärna erotik på tv, men inte i syfte att alstra barn. Problematiken med det låga födelsetalet är i mina ögon en politisk fråga i bemärkelsen att samhället/staten måste underlätta för människor att skaffa barn. Jag tycker att det kan vara en fråga för feminismen, men inte som trådskaparen antyder, att det är feminismens skuld.

#6  ? Kerstin
2004-10-05 11:50:22

Varför skulle kvinnor sluta äta p-piller bara för att de kollade på porr oftare?

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?