feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Jag träffade F! för ett tag se.......


Gå till senaste inlägget#1  Jag träffade F! för ett tag se....... Snorkeln
2006-10-15 13:43:41

....... det var ett par dagar innan valet. Jag gick runt bland valstugorna och ställde ett antal frågor till dom olika partierna, eftersom jag hade lite svårt för vad jag skulle välja i årets val.

Jag pratade med (M) när det kom fram en F! representant och ställde fram sin rosa byrå vid (M)s stuga, och hon pratade om hur bedrövligt det var att just(M) var så dåliga på att ha med kvinnor på sina listor, det tyckte jag var rätt kul... ja alla vet nog varför, så naturligtvis var jag tvingad att högt och tydligt(så att alla hörde) fråga hur det kom sig att F! inte tillåter mer än 25% män i sin styrelse. Snacka om att det blev ett mycket gott skratt bland dom andra partiernas representanter. 30 sekunder senare hade hon plockat sin byrå och dragit därifrån för att aldrig mer visa sig.

Vad kan man då lära sig om denna händelse............. jo man kanske inte ska ställa krav på andra som man själv inte kan leva upp till..............pinsamt för vissa.............skitkul för andra(med andra ord mig).


Visst har jag med detta lyckats få in lite vardagsantifeminism......

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?