feminetik.se feminetik.se

Just nu 32 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Framtida radikalitet


Gå till senaste inlägget#1  Framtida radikalitet suresh
2006-10-05 14:33:53

Vilken pop-ideologi kommer nu efterträda feminismen? Den veganska anti-artismen, anti.sverigedemokratisk front eller nonkonsumtionsrörelsen?

#2  Suresh Sopasopa
2006-10-05 15:06:47

Jag tror att eran av pop-ideologi är över. Sverigedemokraterna vill ju numer ”försöka” framträda som ett icke-nazistiskt parti med folkliga värderingar som även tilltalar invandrare, extrema djurrättsaktivister skulle idag ha mycket svårt att kunna framträda i en tv-soffa i och med att man numer lätt inser att deras kamp för djuren istället handlar om en löjligt utopisk dröm att få leva mer nära naturen än stenåldersmänniskan själv, marxistromantiken är över – Lars Ohlys avböj från kommunismen är ett symptom på detta, moderaterna vill dessutom ha ett nära samarbete med facket och fobin att vara så djävla politisk korrekt i invandrarfrågor har dämpats bl.a. i och med att fler invandrartjejer berättar öppet om sina hårt kontrollerande liv. Mycket handlar alltså om att fler, inte bara de insatta, är mer kunniga idag. En bidragande orsak till det är bl.a. att media inte enbart försöker göra dokumentärer om storebror statens översitteri. När Jan Josefsson (en journalist jag annars inte tål) gjorde sin dokumentär om vänstern och kommunismen och när Evin Rubar gjorde sina dokumentärer om religiösa friskolor och om könskriget så var det precis som en bomb slog ner. Folk köper inte längre de här tramsideologierna.

#3  Sv: Framtida radikalitet Golem21
2006-10-05 15:27:10

Silencianismen.
Rätten för alla att få vara tyst i en tyst miljö.

Vadbudskap nr 1: Ett tyst dag per år! Den dagen håller alla bara käften, stänger av alla maskiner, ligger i hängmattan, besöker kyrkan, utan att behöva höra käften glappa på någon präst, eller röker gräs.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?