feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Patetiska Antifeminister


Gå till senaste inlägget#1  Patetiska Antifeminister Mira
2003-12-10 23:38:06

Ni undrar varför era inlägg blir raderade, men på ert forum så blir man avstängd om man skriver för mycket. Dessutom ifrågasätts varför inläggen är av så skiftande kvalitet, och därefter dras (på antisvis) slutsatsen att Mira är flera personer, pinsamt så det förslår.

Här blir ni raderade för att ni inte följer reglerna, varför stänger ni av feminister på www.antifeminist.nu? För att de säger vad de tycker och gör det FÖR ofta för er smak.

Tack men nu har ni visat vad ni är för några... ickedemokratiska mansgrisar som har ett dåligt dolt kvinnohat till grund för era ogenomtänkta idéer.

Tack för mig :)

#2  Hmm... MrG
2003-12-11 01:25:17

Det är AFS som betalar utrymmet på sidan. Det är du som är gäst. De får göra precis vad de vill med sin hemsida - Precis som Josefine får göra med sin. Skaffa en egen hemsida istället för att gnälla här...

Att de [AFS] sedan stänger av dig har jag full förståelse för, det som förvånar mig är att de inte gjort det tidigare...

MrG

#3  Jo jo Mira
2003-12-11 01:39:56

Då kanske antisarna ska leva som de lär? Räkna antal upprörda inlägg här från antisar som anser att de inte får yttra vad de vill...

Dessutom anser jag att det är korrekt att radera inlägg som inte följer uppsatta regler. Att blockera en ip-adress utan att förklara varför och med en antydan om att det rör sig om för många inlägg är skrattretande.

Klart de gör som de vill med sin sida, jag har aldrig påstått något annat.

Känns faktiskt som en merit att inte vara välkommen där :)

Du skulle kanske kunna tala om varför du anser att de skulle stänga av mig tidigare, för att jag inte håller med dem? Eller för att antisarna får det svårt med sina usla argument?

Dessutom MrG, så skriver jag var jag vill, jag gnäller var jag vill... att du anser att jag ska skaffa en egen sida och att du själv hänger här säger en hel del om dig.

#4  Hmm... MrG
2003-12-11 02:10:06

Om AFS anser att du inte har något att tillföra diskussionen utan bara förstör så stänger de av dig. Du ska nog vara försiktig att tänka så höga tankar om dig själv att det var för att de inte klarade av att möta dina argument. AFS har haft mängder med antagonister vars enda intresse varit att provocera och förstöra diskussioner. Dessutom har de haft mängder av vettiga feminister som har kunnat föra en saklig diskussion utan att sänka sig till sandlåde-nivå - Vilket har lett till att de är kvar på forumet, till skillnad mot dig.

Sedan har du ju helt fel angående att du skriver var och vad du vill - Du skriver som gäst hos personer som betalar för ett domännamn - Alltså skriver du där genom deras tillåtelse.

Sedan kretsar inte världen runt dig Mira - Varför i helvete skulle Josefine, Feminetik eller någon annan dödlig vara intresserad av att du uppenbarligen inte kan uppföra dig som gäst på en meningsmotståndares hemsida?

Du är mig veterligen den första som lyckats bli avstängd från AFS - Att du tar det som en merit säger det mesta om dig och vilket uppsåt du egentligen hade med dina diskussioner på AFS.

Over and out.

MrG

#5  Du förstår nog inte Mira
2003-12-11 02:29:02

Du har uppenbarligen inte förstått min kritik. Jag menar att det går bra att gnälla här som antisarna gör då deras inlägg raderas och sedan sker samma sak. Förstår du, dubbelmoral....

Om jag trodde att Josefin var intresserad av inlägget hade jag inte postat det här. Det här är riktat till antisar.

#6  Mira David M
2003-12-11 09:12:24

HAde jag fått bestämma hade jag inte stängt av dig men jag måste säga att bilden jag fått av dig är inte att som påläst intellektuellt dragit en slutsats som sedan skiljer sig från vår. Nä, kalla mig elak men jag ser dig mer som än fjortis-feminist som vill reta upp folk. Men det ger jag folk rätt att vara.

#7  ¿ JoeHill
2003-12-11 09:13:06

Vilka antisar? De är väl inte en grå massa?

Det finns väl olika typer av antifeminister precis som det finns olika typer av feminister.

#8  Kan inte annat.. Lars
2003-12-11 11:38:37

..än att hålla med MrG. Är själv inte antifeminist, men har diskuterat lite på AFS, och sandlåde-beteende tillför inte diskussioner något. Är någon oförskämd, otidig, nedlåtande etc och spammar skit i alla trådar så ser jag ingen anledning till att låta den personen vara kvar.

Om man däremot bemöter andra som man själv vill bli bemött och diskuterar istället för att sprida invektiv omkring sig så tja..

#9  Suck... Mira
2003-12-11 13:30:20

Inläggen har varit av skiftande karaktär, så skriver någon. Men det som tas fasta på är "sand-lådebeteendet". Jag är van att ta seden dit jag kommer.

Hur som helst så är det ingen av er som kommenterar kritiken ag för fram. Jag bryr mig inte om att jag personligen blivit avstängd, tro det eller ej. Men att AFS stänger av en feminist för att hon skriver för mycket, det är rätt komiskt. För de gånger jag valde att INTE svara på inlägg så fick jag kritik för det. Att jag bara svarade på utvalda frågor :)

AFS har visat vad de anser om yttrandefrihet. För mig är det en vinst.

Men förstå att det jag skriver inte har med mig att göra utan med fenomenet att antisar beter sig illa i andras forum och blir raderade och sedan gör de samma sak själva. Rätt skoj...

#10  ¿ JoeHill
2003-12-11 13:47:47

Kanske bara är jag? Men jag får bilden av att Mira förespråkar ett könskrig.

#11  Mira.. Lars
2003-12-11 13:49:14

..det är skillnad på att skriva för mycket (skit/spam) och skriva för mycket (sakliga inlägg). Sen har jag inte så stor koll på vad AFS har för forum-regler, är själv inte AF'are (även om jag skrivit ett och annat inlägg där). Har du brutit mot några forumregler så är det lika självklart att du stängs av därifrån som att Josefine raderar inlägg som är i fel forum.

Rent personligen så tycker jag att avstängningar är fel, du har precis lika stor rätt att debattera på AFS som jag har (i alla fall så länge du sköter dig och just debatterar istället för att sprida invektiv etc).

#12  Försök att se vad jag skriver Mira
2003-12-11 14:31:13

Jag har inte brytit mot några regler. Spam är när man skickar samma meddelande flera gånger efter varandra. När jag skickat inlägg efter varandra beror det på att jag svarar på frågor. Ett inlägg av mig genererade 20 inlägg av antisar som alla krävde svar, lätt matematik att se vad som händer.

För mig är avstängningen ett bevis på att man helt enkelt inte orkade med Mira för att hon hade svar på tal. Visst bad hon folk fara åt helvete, men oftast efter att de bett henne göra saker med andras könsorgan mm.

Det är lätt att granska AFS forum efter deras egna regler, det får tex inte bytas samtalsämne i pågående trådar, vilket görs i ALLA trådar. Nåväl, deras problem. Eller ska jag säga ert problem?

#13  Va? Mira
2003-12-11 14:33:35

JoeHill, vad får dig att tro att jag vill ha ett könskrig? För att jag kritiserar antisarnas sätt att sköta sitt forum och hur de agerar på andras?

Det är typisk antisretorik, tar man upp en fråga så förvandlas den snart till något helt annat. Vänta bara snart jämförs jag med en nynazist som läser "Mein Kampf" hela dagarna.

#14  Vad Kalle
2003-12-11 15:30:43

Vad är syftet med att komma "inklampande" här, och börja tjafsa om AFS's forumregler, det första du gör?

#15  Kan nog.. Lars
2003-12-11 15:41:14

..hålla med Kalles inlägg där.. okej, AFS-folket tyckte du var jobbig och stängde av dig. Du tolkar det som att de stängde av dig för att du hade svar på tal, men rent personligen - och baserat på lästa inlägg/svar - så tror jag Josefine har bättre svar på tal (och det utan att använda invektiv i vartannat inlägg!), och mig veterligen så är Josefine inte avstängd på AFS.. hmmmmmm..

#16  Kalle och Lars förstår inte poängen... Mira
2003-12-11 18:20:35

Kalle och Lars: Ja, vad är syftet med att "komma inklampande här" i er lugna vrå? Kan det vara så att kritiken var att antisar är inkosekventa och gnäller över att de blir avstängda och gör samma sak själv?

Ingen stor grej att bli avstängd från AFS, försök förstå det pojkar... kritiken rör något helt annat. Nu har jag skrivit det ett antal gånger utan att ni förstår. Så då ska jag lämna er åt att gnälla över sådant ni inte förstår.

Ps, jag har aldrig utgett mig för att vara trevlig mot antisar, tvärtom. Jag gillar er inte och demonstrerar det klart och tydligt, like it or not .

#17  Mira Annica
2003-12-11 18:33:51

jag följde med dina diskussioner på AFS och tyckte du gav bra svar på allt, faktiskt, men blev fruktansvärt illa bemött. Jag tror att de flesta på AFS forum är mer inställda på att kränka feminister än att diskutera, som någon skrev om någon annan här, och då blir det som det blir. Man får det forum man skapar.

Snälla nån, blir nån feminist väl bemött på AFS forum? Allvarligt?

#18  Tonen Josefine Alvunger
2003-12-11 18:53:17

Jag klarar inte riktigt tonen där, de flesta inlägg är så sarkastiska och liksom andas elakhet och skratt under. Jag fick en känsla av att alla verkligen tyckte jag var en idiot, som inte förstod bättre och jag fick tipset att "spänn av lite med det där könssnacket så får du roligare" ungefär... ganska nedlåtande. Så jag fick känslan av att min närvaro där mest roade folk, och att ingen läste eller tog till sig.

Fick dock.. nu skall vi se.. mail från fyra eller fem st som ville diskutera vidare, och de var jättetrevliga. (även om en skrev att jag var söt o så i andra mejlet och bad mig att inte tolka det fel, varpå han i tredje mailet avslutade med "händerna på täcket". Orkade inte ens kommentera det. han menade ju inget illa, men herregud, snacka weird, när man inte ens kan bli bemött i textform utan sexuella anspelningar, O så undrar folk varför man är feminist. Jag är inte ett smack intresserad av komplimanger, jag debatterar ju för tusan och vill bli tagen på allvar. Men den "lilla" nyansen av kränkning såg han väl inte... försökte väl vara snäll...) Vart var jag, jo dessa män som mailade mig har jag all respekt för, och debatten kan ju bli mer avspänd i mailform. Fast en grej var lustig. Fick ett mail efter jag deklarerat att jag var färdigdebatterad där av en annan man än den jag debatterade med. O han körde friska nazism och rasismjämförelser i vanlig ordning, men då jag tog mig tid att svara på hans brev, fast det var rätt otrevligt, fick jag inget tillbaka. Inte ens tack för att du tog dig tid. Tycker jag är det minsta man kan begära...

Well. Det är väl kanske ingen idé att gnälla för mkt på AFS. Uppenbarligen fyller det en funktion för många där. Och många AFSare tycker att feminetik är helt värdelöst, vilket inte är så konstigt.

Vi får väl trösta oss med att vi har ett härligt och trevligt och respektfullt klimat på feminetik, vilket jag tycker att även Mira skall tänka på. jag förstår din besvikelse till hundra procent, och jag förstod faktiskt den kopplingen du gjorde till att vissa anti/ickefeminister här har synpunkter på mina regler. Dock har de ju den synpunkten för att de verkligen vill vara med och för att de har vettiga saker att säga (oftast), något jag förstår. Och de är ju heller inte ansvariga för att du blev avstängd på AFS, och kallar du dem patetiska här i någon sorts gruppanda, så tar det inte lång tid innan vi har exakt samma sorts stenkastning här och det vill vi inte.

Så, du har många bra poänger, och jag håller med Annica, flera av dina inlägg har absolut haft substans. Men jag antar att du drogs med i nån form av hetsning som båda sidor deltog i av elakheter och jag tycker det är synd att du inte drog därifrån på egen hand, för det är ju mest deras förlust om de har debattörer som kränker feminister som vill möta dem i debatt. AFS kommer aldrig bli tagna på allvar med det greppet, å andra sidan kommer inte feminetik bli det heller om vi använder oss av samma metoder. Här finns ju möjligheten att totalt ignorera alla antifeministiska inlägg om man vill, genom att inte trycka på JÄIF. Jag kan garantera att du inte blir bemött så här, för de inläggen raderas.

Men då får du ställa upp på samma regler. Inga undantag här, från nåt håll. Välkommen :)

#19  Hmm... MrG
2003-12-11 19:43:20

Det här blir intressant...

MrG

#20  "Miras" framtid Mira
2003-12-11 20:17:50

MrG, jag vet inte vad du förväntar dig... att det ska bli krig eller tjejfajt så att du får sitta och heja på? Ledsen men så blir inte fallet. Du gav over and out för ett tag sedan, stå för det.

Josefin har helt rätt, jag har (och har aldrig sagt något annat) haft en mycket offensiv och bufflig roll på AFS, de som jag anser inte förtjänar bättre svar har fått vad jag anser att de förtjänar.

Att jag inte gav mig därifrån självman är väl ett destruktivt drag hos mig. Jag har tidigare samtalat med antisar (under annat namn) på samma sätt som Josefin och andra som fortfarande har tålamodet kvar att göra så, det gav ingenting... ville prova att samtala på deras eget vis och det gav en hel del. Det har faktiskt förts en hel del bra diskussioner där under vissa stunder.

Jag kan också tala om att "Mira" inte stannar här, som jag redan talat om för samtliga på AFS så är "Mira" enbart för min kommunikation med antisar. Jag är totalt mig själv då jag diksuterar feminism med andra feminister. Många på AFS har frågat varför och förklaringen är att det faktiskt finns ett uppenbart hot mot feminister som inte är anonyma hos AFS. Vi är fler som vet vad vi talar om. Självklart har "Mira" resulterat i flera försök till att reda ut vem hon egentligen är, allt från ett flertal olika feminister som driver AFS till vansinne, eller andra på nätet uttalade feminister.

Annica, tack... jag har faktiskt varit seriös i 90%, resten är reaktioner på antisar :)

#21  Hmm... MrG
2003-12-11 21:37:09

Jag sade bara att det skall bli intressant att se om du kommer att fortsätta debattera på samma sätt som du gjorde på AFS. Men eftersom Mira tydligen bara är ett alter-ego så har jag ingen aning om vem du egentligen är - Nackdelen med internet.

Angående hot: Jag hade ute min e-post adress i början när jag skrev på AFS. Något som jag slutade med vecka 1.

Hej då Mira - Hoppas vi inte möts igen, utan att jag får träffa den riktiga personen bakom namnet som förhoppningsvis går att diskutera med.

MrG

#22  Mira Kalle
2003-12-12 09:15:51

Tanken har möjligtvis inte slagit dig, att det inte är samma personer här som på AFS?

OK, jag erkänner att jag flera gånger brutit mot Josefines regler och skrivit i fel forum. Men jag har bett om ursäkt för detta och Josefine har nu förklarat BAKGRUNDEN till reglerna tillräckligt många gånger för att t o m jag ska fatta...

Sedan om du vill kalla mitt ifrågasättande för gnäll, tja, jag kan väl inte hindra dig. Men mitt förra inlägg gällde egentligen följande: Om du nu tyckte det var så hemskt på AFS, varför då försöka dra ner Feminetik till samma nivå det första du gör?

#23  PS. Kalle
2003-12-12 11:22:07

För att undvika att bidra till det beteende som jag själv kritiserar så kommer jag inte att posta mer i den här tråden...

#24  Återigen suck... Mira
2003-12-12 16:02:22

Kalle: Dra ner feminetik till samma nivå som AFS? Det är väl knappast någon idé att fråga vad du menar eftersom du skickligt nog sett till att slippa svara.

MrG: Visst slipper du Mira... Hon har aldrig tvingat sig på någon. Du svarade här av fri vilja, det tror jag du förstår.

#25  Hmm... MrG
2003-12-12 16:49:38

Suck

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?