feminetik.se feminetik.se

Just nu 26 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Komisk fundering


Gå till senaste inlägget#1  Komisk fundering Furre
2004-09-21 21:19:58

Om man betraktar offermentalitet som ett typiskt drag i den traditionella kvinnliga könsrollen och ansvarsfullhet som ett drag i den manliga så blir feminismen som betraktar kvinnor som offer och samtidigt vill avskaffa könsrollena ett tämligen motsägelsefullt fenomen. Kvinnan som är mest "offer" (feminist) och mannen som tar på sig mest skuld (feminist) blir enligt samma logik också de mest könsrollskonservativa. Samtidigt är nog Billy den mest könsrollsöverskridande signaturen på detta forum.

Är jag könsrollskonservativ som skämtar om detta?

#2  Att vara ansvarsfull Alvunger
2004-09-21 21:41:37

och att ta på sig skuld är väl knappast samma sak?

Men visst, med din logik är Billy mest könsrollsöverskridande här. Jag vet ingen i hela världen med större offermentalitet. Billy kanske är en kvinnlig feminist rentav? Dags att börja fundera på könsbyte kanske.

#3  Alvunger Furre
2004-09-21 22:39:17

Ja kvinnlig är han väl kanske men feminist, nä det tror jag inte. Men han kanske anser att det finns en del att tjäna på att byta kön.

Uppmaning till alla: Sluta upp med denna avskyvärda heteronormativitet. Sluta håna Billy för hans könsöverskridande sätt. Är det inte tillåtet för honom att vara offer bara för att han är kille?

#4  Furre: Robert
2004-09-21 23:34:44

Billy blir inte hånad för att han skriver att han är ett offer. Billys problem är att han allt för ofta häver ur sig extrema generaliseringar och att han inte lyssnar på vad andra personer har att säga. Istället för att diskutera med andra personer här på forumet så predikar han mest.

Att framställa alla negativa effekter av att vara man är väl knappast Billys patent heller. Innan jag beslutade mig för att bli en sansad debattör så var just framställandet av mannen som offer mitt huvudtema, och jag kan därför förstå lite av vad Billy är ute efter. Men jag tror att det finns mer eller mindre bra sätt att få till en mer balanserad syn på detta.

Dessutom så är det väl ett allmänt fenomen att människor som på ett för överdrivet sätt tycker synd om sig själva gör människor i närheten irriterade. Att ta på sig offerrollen är ju en uppmaning till att andra ska ta mer hänsyn till en, men om det inte känns rättfärdigat så upplevs det som egoism. Det är väl i princip det som gör att många män irriterar sig på att alla kvinnor kollektivt tar på sig en offerroll och därigenom uppmanar alla män kollektivt att ta mer hänsyn till kvinnor. Jag vet inte om det är avsikten med framställningen av kvinnor som offer, men jag tror att det blir effekten. Vi tycker helt enkelt inte att det är rättfärdigat att ta speciell hänsyn till kvinnor.

#5  Mansförtrycket Alvunger
2004-09-21 23:43:29

Ja faktiskt. Ni har helt rätt. Billy är ett offer för mansförtrycket.

Men vad skall vi göra för att komma åt det? Vad är de starkaste fundamenten i mansförtrycket och hur skall vi komma tillrätta med det?

Eftersom inte snälla killar får ligga med tjejer (kanske det värsta i förtrycket - fruktat orättvist att vara snäll men inte få sex som lön för sin snällhet) så kanske vi borde försöka genomföra att alla tjejer MÅSTE ligga med minst tre snälla killar i veckan?

Jag kan ta på mig uppgiften att ligga med Billy. Eftersom jag som feminist har en väldig stor skuld i detta så erbjuder jag mig att ligga med honom för att sona mina brott. Billy är ju en snäll kille som helt orättvist inte fått ligga med tillräckligt många tjejer. Hans vänlighet och medmänsklighet lyser igenom alla inlägg. Klart karln skall få lite sex!

#6  Trevligt detta! Billy
2004-09-22 03:29:06

Genom att ha mer utskällda åsikter än alla andra här får jag alltså sexuella erbjudanden? Snacka om att ge mig vatten på kvarn. Är det någon som är snäll här är det isåfall ex. Thomas eller Robert men inte tusan ger du dem denna typ av erbjudanden.

Är det någon som är "bad boy" vägrar anpassa sig efter andras önskemål och avskydd av kvinnor här är det ju uppenbarligen Billy. Sålunda skulle ditt erbjudande om det var äkta med all önskvärd tydlighet bevisa att det jag sagt stämmer. Genom att bli ex. avskydd och vara elak mot kvinnor får man mer sex än genom att vara snäll, trevlig och tillmötesgående.

"så kanske vi borde försöka genomföra att alla tjejer MÅSTE ligga med minst tre snälla killar i veckan?"

Jag betvivlar att killar som skämtade om att ligga med tre mindre snygga kvinnor i veckan skulle vara lika roliga och bli lika lättsamt bemötta. Tjejers utseende är motsvarigheten till killars tuffhet ifall du inte förstått det. Och om du hade läst mina inlägg på det ämnet hade du vetat att när avsaknad av bekräftelse som man (tänkbar sexpartner) saknas är sex med kvinnor inte alls lika eftertraktat av män. Därav det låga antalet män som besöker prostituerade. Därav är inte sympatisex särskilt eftertraktat av män, jag är inte riktigt säker på orsaken till detta ämne men jag måste nog avböja då jag är osäker på motiven bakom det hela. Tack ändå =)

#7   UppåtEmma
2004-09-22 08:52:35

*hahaha* fan de längder kåta kvinnor måste gå för att få sig lite! skitsamhälle!

Billy jämför killars beteende med tjejers utseende dvs män värderas utifrån vad de gör (är snälla eller är tuffa) men tjejer utifrån hur de ser ut (är snygga eller fula). Är inte det ett feministiskt manifest så bit mig i arslet!

PS Billy: det sexuella erbjudandet fick du för att du är ett självutnämnt offer! Eller är du en "tuff" kille som får det så ofta du vill och du är rädd att den ordningen rubbas i ett mer jämställt samhälle? jag börjar ana ugglor i mossen...

#8  UppåtEmma Billy
2004-09-22 11:24:25

De längder kåta kvinnor måste gå???

Skämtar du med mig eller? Kåta kvinnor kan för tusan fixa sex när som helst, hur som helst och nästan var som helst.

"0% av kvinnorna på ett universitet svarade Ja på en sexuell invit från snygga okända män medan 75% av männen svarade Ja på sexualla inviter från snygga okända kvinnor."

Den undersökningen är väldigt talande för hur långt kåta kvinnor EGENTLIGEN behöver gå. Kåta kvinnors problem med att hitta sex är emo rena påhittet. Den ENDA problem kåta kvinnor har vad gäller att fixa sex är att de vill fixa sex utan att detta framkommer från första början. De vill inte känna sig "billiga" eftersom billiga tjejer evolutionärt dissats av killar som tänkbara partners pga den dokumenterade risken att de då får försörja en annan killes barn.

I USA är detta nämligen dokumenterat, 10% av alla människor uppskattas ha en annan pappa än de tror pga kvinnor haft flera sexpartners. Detta har man kommit fram till genom DNA-tester. I de "raggkurser" jag nu studerar ingår beskrivningar vad detta beror på och vilka skillnader som råder när en otrogen kvinna har sex men en kille som inte är hennes man. Det är nästan så man inte tror det man hör men mycket är redan dokumenterat vetenskapligt bevisat på betydligt starkare grund än genusvetares axiom.

"Är inte det ett feministiskt manifest så bit mig i arslet!"

Som redan har bevisats av mig och bekräftats av andra här på feminetik är feminister väldigt ivriga att skurkförklara killar som bara går på utseendet (snygga tjejer) "deras fel att tjejerna får anorexia, dåligt självförtroende, måste skaffa silikon bla bla bla..." medans många feminister inte har det minsta emot att tjejer bara "TÄNDER" på tuffa utåtriktade killar med visat självförtroende.

Och eftersom jag nu pratar enbart om ATTRAKTION så är det tusan ingen värdering det är frågan om. Värdering måste vara ett val. Attraktion är inget val! Blir du attraherad av en kille är det ingenting du kan göra åt detta annat än att låta bli att agera efter attraktionen och ha sex med honom. Att låta bli att ha sex har dock ingen effekt på attraktionen i sig.

PS: Det sexuella erbjudandet jag fick hade jag inte fått om jag inte skapat negativa känslor här. Inte en chans! Tjejer vill inte ha sex med omanliga killar, inte ens på skämt. Vad menar du med ugglor i mossen? Att jag skulle vara tuffing som behandlar kvinnor som dörrmattor? Tyvärr måste jag göra dig besviken, jag har inga kvinnor att kunna behandla som dörrmattor ens om jag ville eftersom detta är förunnat killar de ser som män - inte som kompisar.

Varför skriver feminister ständigt att antifeminister måste vara "rädda" för något?

#9  billy JoeHill
2004-09-22 11:30:28

"Varför skriver feminister ständigt att antifeminister måste vara "rädda" för något?"

Det är en form av härskarteknik.

#10  Billy: Robert
2004-09-22 12:01:40

Bra försök, men det du säger inehåller en hel del motsägelser. Du säger att följande påstående skulle bevisa varför kvinnor har hur lätt som helst att få sex:

"0% av kvinnorna på ett universitet svarade Ja på en sexuell invit från snygga okända män medan 75% av männen svarade Ja på sexualla inviter från snygga okända kvinnor."

Det enda det här bevisar är att snygga kvinnor har lätt att få sex, men hur många kvinnor är att betraktas som snygga? Var går gränsen för snygghet? Det kan ju faktiskt vara så att vara så att en majoritet av kvinnor inte är snygga, varför man inte kan applicera ditt resonemang på dem. Fula kvinnor kanske har det jättesvårt men det vet du ingenting om.

Och om du nu tycker att det är så förfärligt att kvinnor attraheras av vad du beskriver som utåtriktade killar, är inte det bara lika dåligt som att killar bara skulle bli attraherade av snygga kvinnor? Om nu denna skillnad ens stämmer, för jag kan mycket väl tänka mig att även fula killar kan ha det svårt även om de har gott självförtroende och är elaka, och jag kan ocskå tänka mig att det finns snygga tjejer utan självkänsla som också har svårt att hitta pojkvänn.

Förresten, innan du drar allt för stora växlar på det sexuella erbjudandet du fick så kanske du ska ta i beaktande att erbjudandet kanske inte var helt seriöst menat. Jag kan åtminstone se en nivå av ironi i Josefines uttalande.

#11  JoeHill: Robert
2004-09-22 12:03:15

Jag som trodde att du var feminist. Ni feminister använder väl er inte av härskartekniker eller?

#12  Robert Billy
2004-09-22 12:35:51

"Det enda det här bevisar är att snygga kvinnor har lätt att få sex"

Och vad har jag då sagt tidigare? Jo att i stort sett ALLA kvinnor kan bli (dvs uppfattas av killar) som snygga genom att lägga ner lite jobb på detta (LITE jobb jämfört med den mängd jobb män behöver för samma effekt, män har dock en FÖRDEL. kvinnor går inte på utseende i närheten av lika mycket som män gör det, kvinnor har andra BEHOV) Robert! Var tusan var har jag sagt att det är förfärligt att kvinnor attraheras till utåtriktade killar? Det är varken förfärligt ELLER fel annat än för de killar som inte känner till detta och tror de kan bli poppis genom att motsvara det påhittade fantasi-idealet personlighet & humor. Det jag klagar på är att kvinnorna inte ERKÄNNER detta och den effekt det har (många utåtriktade killar är inte bra för dem, de har dock inget försvar mot attraktionen)

Sålunda attraheras kvinnor av en viss typ av killar (tuffa & rika) och killar attraheras av en viss typ av tjejer (unga och vackra) och ingetdera är i sig DÅLIGT! Att tjejerna dock skickar mängder av killar i fördärvet genom att ge dem HELT andra premisser är vad som jag egentligen klagar på. Liksom jag asner att tjejer som dras till tuffa utåtriktade killar skall ge fan i att ge män dåligt samvete för att de dras mest till unga snygga tjejer.

Fula killar som i övrigt motsvarar tjejers ideal har INGA problem att fixa de snyggaste tjejerna. Marilyn Manson är ihop med en playboymodell (Dita), skulle du kalla honom snygg kanske? Skulle du kalla Svennis snygg? En ful kille som vet hur han framställer sig själv kan ragga upp Hawaiian Tropic modeller men tjejer VILL ATT KILLAR skall tro att utseendet har lika stor betydelse för deras val. Du har blivit lurad av tjejerna om du tror att hur du ser ut har stor effekt på attraktionen. Tjejerna vill att du SKALL tro det beror på att du är ful att du inte får tjejer, detta säkerställer att du själv inte tokdissar de tjejer som inte motsvarar DITT utseendeideal, tänk lite på det.

"och jag kan ocskå tänka mig att det finns snygga tjejer utan självkänsla som också har svårt att hitta pojkvänn."

Ja då kan du betrakta dig själv som grundlurad. De enda SNYGGA tjejer som har svårt att fixa kille är de som är så snygga att nästan ingen kille vågar gå fram till dem och nästan alla killar som gör det beter sig som lallande fånar. T.o.m. ofröskämda skitsnygga tjejer som är otrevliga mot alla de möter kan LÄTT fixa kille, vad tror du det beror på?

Och om du tänker efter lite inser du nog att jag inte har den minsta orsak att se Alvungers erbjudande som ett skämt. Att hon erbjuder sig att ha sex med mig när jag är agressiv och bestämd är HELT i linje med vad jag sagt hela tiden. Naturligtvis kommer hon däremot att säga att det var ett skämt nu när jag avböjt pga min "fåniga manliga stolthet"

Vet du vad jag gör nu? Jo jag läser en av de där kurserna i hur man får bättre lycka med kvinnor. Här skall du få ett smakprov.

Kvinnor föredrar rika män eftersom de männen ger kvinnorna de rätta KÄNSLORNA. Ger du däremot kvinnorna de rätta känslorna kommer de sålunda att behandla dig somom du VORE RIK.

#13  Experter Billy
2004-09-22 12:40:21

De killar som skrivit de böcker på området jag nu läser är experter, de anser att kvinnor och män har biologiskt olika hjärnor. En av dem poängterar t.o.m.
"Det jag föreslår nu kommer du inte att begripa alls eftersom du är man, skit i detta! Du BEHÖVER inte begripa detta, bara veta att det funkar, vilket du upptäcker genom att PROVA"

#14  robert JoeHill
2004-09-22 12:50:08

"Jag som trodde att du var feminist. Ni feminister använder väl er inte av härskartekniker eller?"

Inte alla, men vissa. Det finns idioter överallt.

#15  bad boys bad boys watcha gonna do UppåtEmma
2004-09-22 13:00:49

Ääää, var inte så blygsam Billy. Du är säkert värsta casanovan, avslöjad. Med din skickliga konversationsförmåga och självsäkerhet har du säkert ett helt harem av trånande kvinnor vid fötterna, din alfa-hane där. Buse.

"Den ENDA problem kåta kvinnor har vad gäller att fixa sex är att de vill fixa sex utan att detta framkommer från första början. De vill inte känna sig "billiga" eftersom billiga tjejer evolutionärt dissats av killar som tänkbara partners pga den dokumenterade risken att de då får försörja en annan killes barn"

Det enda slutsatsen man kan dra av det är att kvinnor får inte sex vad de än gör! Försöker de "spela" till sig sex fattar inte killen vad de menar. Säger de rent ut att de vill drar killen öronen åt sig för då är hon billig.
Du motsätter alltså dig själv i två olika efter varandra följande stycken, för innan skrev du "Kåta kvinnor kan för tusan fixa sex när som helst, hur som helst och nästan var som helst."

VAD ska en kvinna göra enligt dig för att få sig något? Du har ju redan fastställt att för män räcker det att vara värsting/rik.

PS jag skrev att DU BILLY var rädd. I egenskap av DIG SJÄLV. Jag vet inte vad andra antifeminister är.

#16  vidare UppåtEmma
2004-09-22 13:05:27

"De killar som skrivit de böcker på området jag nu läser är experter, de anser att kvinnor och män har biologiskt olika hjärnor"
Är de experter eller anser de sig veta? Bestäm dig. Jag tar gärna del av dessa experters vetenskapliga bevis för dessa hjärnskillnader. Källhänvisningar tack. Med årtal och var man kan ta del av dem gärna.

#17  Billy Furre
2004-09-22 13:23:17

Du vet att det till största del är den gamla vanliga hollywoodsynen på män och kvinnor du förmedlar. Alltså inget nytt.

Men jag håller med om att de kvinnor som låter sig styras av hollywood- eller biologiska ideal inte borde ge dig dåligt samvete för att du går igång på hollywood- eller biologiska ideal.

Jag tycker dock att din människosyn inte verkar bättre än de sega feministernas. Om det är så att du har rätt så spelar det ingen roll. Jag erkänner att jag "förtränger" ditt sätt att betrakta världen på och fortsätter låta mig styras av de kvinnliga idealen.

#18  UppåtEmma Billy
2004-09-22 13:51:38

Nej jag är ingen casanova, de fula killarna var populärare än jag bland tjejerna i gymnasiet. De hittade sina nicher typ nitar & läder, styrketräning, röka & snusa etc... Däremot var det många killar (och inga tjejer) som sade att jag var ful. Detta trodde jag på enda tills jag träffade en kille som de flesta tjejer tyckte var snygg men som inte heller fick flickvänner. Då insåg jag att jag kanske inte var så himla ful iaf och det ju en liten tröst. Jag insåg dock aldrig den logiska kopplingen till att den killen av alla ansågs vara trevlig. Att anses vara trevlig är en dubbel förbannelse för en kille. Anser man att en kille är trevlig FÖRVÄNTAR man sig att han är trevlig och blir SUR när han inte är det. Detta är den sanna bakgrunden men nog om mig nu. Jag är ändå inte särskilt intressant som person annat än att feminister skall försöka "sänka" mig på ett eller annat sätt.

Jag skall berätta något för dig

Kvinnor har massor av olika sätt tillgängliga att "sänka" män i hemlighet. När dessa metoder syns öppet är det dock i stort sett alltid MÄN som använder kvinnors metoder för att sänka andra män. Du ser detta varje dag i skolan, jag är van vid detta. Jag är så van att jag har utvecklat väldigt elaka försvar mot dessa metoder, dessa försvar funkar dock enbart på tjejer och det är inte så ofta tjejer försöker sänka män, oftast försöker de få andra män att göra det jobbet.

Angående kvinnors förmåga att fixa sex

Slutsatsen du drar är helt felaktig, kvinnor som anses vara billiga blir INTE ratade som sexpartners av killarna. Killarna har gärna sex med de tjejerna om de är snygga (Hora/Madonna fenomenet) sålunda behöver de bara vara snygga - inte spela spelet - kvinnor spelar spelet för nöjes skull. DÄREMOT kommer billiga kvinnor att ratas av många killar när det handlar om att välja FAST PARTNER!

Hänvisar ÅTER till David M:s utmärkta sammanställning av psykologisk forskning på området (tråden sexuell selektion)

"1) Kvinnors krav förändras inte så mycket beroende på vad man söker. Dvs sexpartner eller långsiktig partner. Kraven ser ungefär lika ut.
2) Män däremot har helt annorlunda krav på sexpartner och långsiktig partner"

Tjejer MÅSTE lära sig att sluta att utgå från att det som är bra för tjejer måste duga för killar också och vice versa. För övrigt:

a) För att få sex behöver en kvinna bara vara (uppfattas som) snygg. Många mannekänger är skitfula men uppfattas som snygg pga att de är sminkade och beundrade av andra (i verkligheten är det kläderna som beundras)

b) Jag har sett mängder av feminister om och om igen säga att killar som är emot feminism enligt dem måste vara RÄDD för något. Det är det enklaste sättet att känna igen inlägg skrivna av drivna feminister.

#19  Furre Billy
2004-09-22 14:02:10

Jag erkänner att jag "förtränger" ditt sätt att betrakta världen på och fortsätter låta mig styras av de kvinnliga idealen."

Denna åsikt har jag redan sett förklaras i en av böckerna jag nu läser. Du låter dig styras av de kvinnliga idealen eftersom du inte vet vad som är kvinnliga ideal. Du kan inte identifiera dessa eftersom de i grunden är skapade av män och då är det skitsvårt att se hur kvinnor skulle få nytta av dem om man tror att män vill förtrycka kvinnor. Exempelvis kommer du (och de flesta andra män) aldrig att inse att religion är kvinnliga ideal. Du lever kort sagt efter lagar och seder som skapades av män.

Hur går då detta ihop?

Jo dessa regler var till nytta för ett FÅTAL män men var och ÄR till betydligt större nytta för de flesta kvinnor. De män som skapade dessa ideal struntade helt i majoriteten av de andra männen. Idag finns nästan inga män som har nytta av dem men desto fler kvinnor. Kvinnorna har dock samma "Gräset-är-grönare" mentalitet jag redan beskrivit därför kritiserar de förteelser som om de tas bort är till större nackdel för dem själva.

If Men Have All The Power How Come Women Makes The Rules?

Besvara den frågan tack.

#20  Furre Billy
2004-09-22 14:07:19

Självklart förmedlar jag gamla ideal. De begrep nämligen dessa saker automatiskt mycket bättre då än nu. De gamla hollywood-idealen byggde på iden att män och kvinnor kan leva med varandra och acceptera varandra. De NYA idealen leder automatiskt till att män och kvinnor knappt kan leva med varandra och därav alla skilsmässor idag, vi försöker sträva emot biologin vilket leder till negativa emotioner.

#21  sagostund i fablernas värld UppåtEmma
2004-09-22 14:15:25

"Jag skall berätta något för dig"
Vad roligt, sagostund! *drar fram en sacco-säck och slår sig ner*

"Kvinnor har massor av olika sätt tillgängliga att "sänka" män i hemlighet. När dessa metoder syns öppet är det dock i stort sett alltid MÄN som använder kvinnors metoder för att sänka andra män. Du ser detta varje dag i skolan, jag är van vid detta. Jag är så van att jag har utvecklat väldigt elaka försvar mot dessa metoder, dessa försvar funkar dock enbart på tjejer och det är inte så ofta tjejer försöker sänka män, oftast försöker de få andra män att göra det jobbet."

Spännande! Vad är detta för sätt? Hur funkar de? Hur vet vi att de är kvinnors metoder om det i princip bara är män som använder dem? Hur lär kvinnorna ut dessa metoder till männen? Vad får de männen för reaktioner? Vad får de kvinnor som väl använder dem för reaktioner? Vad finns det för försvar som man kan använda mot män då, när de försöker sänka andra? Hur försvarar du dig mot männens sänkningar (iom att dina elaka försvar bara funkar på kvinnor)?

"Slutsatsen du drar är helt felaktig, kvinnor som anses vara billiga blir INTE ratade som sexpartners av killarna. " Jo, det blir dom visst.

"Många mannekänger är skitfula men uppfattas som snygg pga att de är sminkade och beundrade av andra" Vilken skala mäts deras snygghet på? går det att mäta? jag trodde det var en tycke-och-smak-fråga. Där ser man. Baken är alltså INTE delad. Hela världen lider av förstoppning. Inte konstigt att så många har oral-diarre.

"Jag har sett mängder av feminister om och om igen säga att killar som är emot feminism enligt dem måste vara RÄDD för något. Det är det enklaste sättet att känna igen inlägg skrivna av drivna feminister". Så då menar du att när jag skrev det till dig så gjorde jag det som talesperson för alla feminister mot talespersonen för alla antifeminister. Är det ungefär samma resonemang som när en man våldtar en kvinna så är det Män som våldtar Kvinnor... brukar inte du reagera rätt hårt mot sånna argumenteringar??

#22  ?! UppåtEmma
2004-09-22 16:03:18

"If Men Have All The Power How Come Women Makes The Rules?"

Because they don't.

#23  UppåtEmma Billy
2004-09-22 16:43:15

Orsaken att vi vet detta är kvinnliga metoder är att de är otillämpbara utan kvinnligt stöd - alltså att kvinnor håller med om dem. Exempel: Killar kan reta Hugh Hefner för att han är ful och har liten kuk. Hugh Hefner bryr sig inte eftersom inget kvinnligt stöd finns för att endera argument skulle betyda ett skit för honom. Utan feminin uppbackning är dessa argument värdelösa. Det är kvinnors sätt att hålla män i schack helt enkelt. De funkar inte hos enbart män eftersom de måste ha kvinnlig uppbackning oavsett omständigheterna.

På samma sätt anammar kvinnnor manliga metoder för att trakassera andra kvinnor. Bästa exemplet på detta är att kalla kvinnor feta fula horor. Detta är SÄRSKILT EFFEKTIVT eftersom hora betyder något helt annat när tjejer säger det än när killar säger det.
Kille - Hora! :Du ligger med vem som helst (bara du får betalt)
Tjej - Hora! :Du är så ful och slampig att ingen kille vill ha dig som flickvän, de utnyttjar dig bara till sex.

Skulle killarna behandla s.k. horor med respekt och gärna ha dem som flickvänner skulle det vara fullkomligt meningslöst av andra tjejer att kalal de tjejerna horor. Utan manligt stöd funkar inte den metoden att "sänka" tjejer heller. osv...

Exempel på verbalt försvar: Angriper en kvinna ditt inre, angrip hennes yttre, angriper en kvinna ditt yttre angrip då hennes yttre OCH inre. Detta funkar även på internet genom att man använder orden "du är säkert..." Elakt, men det fungerar, bäst är dock om man slipper använda elakheter och ondska för att försvara sig.

#24  UppåtEmma Billy
2004-09-22 16:56:23

Förklara en sak för mig tack, om en kvinna blir billig genom att ha många sexpartners hur tusan får hon sexpartners när hon är ratad? Är det något särskilt nummer som gör henne billig och ratad? Jag har ALDRIG sett en riktigt snygg kvinna bli mer ratad än en ful med färre sexpartners.

Min erfarenhet är att snygga kvinnor kan bli ratade som sexpartners av endast två anledningar, 1) De ger sådant överlägset intryck att få killar ens tar kontakt 2) De är bara intresserade av killar som är ännu mer attraktiva bland kvinnor än de själva är bland män.

#25  Billy Furre
2004-09-22 18:17:09

Så att jag inte känner igen mig i dina beskrivningar av män beror på att matriarkatet har uppfostrat mig till att inte göra det. Jag har blivit uppfostrad till att förtränga den biologiska mannen inom mig för att tjäna kvinnor?

Du är kul Billy. Du lirar verkligen på samma nivå som extremfeministerna.

#26  Furre Billy
2004-09-22 18:30:23

För det första (och detta har jag påpekat många gånger) KAN jag inte uttala mig generellt om alla mina inlägg. Vill du kritisera något jag skrivit så se till att det framkommer VAD du kritiserar. I detta fall, vad ä det du inte känner igen i mina beskrivningar av män?

Hur skulle du beskriva vad som är typiskt manligt?

#27  Billy Furre
2004-09-22 18:31:47

Sen undrar jag varför du anstränger dig. Om det är så att kvinnor är biologiskt utrustade med en förmåga att tala i tungor och vara motsägelsefulla varför vill du då ändra på detta? Om du fick din vilja fram så skulle det ju då innebära att kvinnor började handla emot sin biologi och det kan väl aldrig vara positivt? Kvinnor kanske har en evelutionär drift att både vilja ha kakan och äta den och det borde du väl isf inte vara emot eftersom att handla emot förmodade biologiska drifter alltid är negativt.

#28  Furre Billy
2004-09-22 18:32:24

"Du är kul Billy. Du lirar verkligen på samma nivå som extremfeministerna."

Skitsnack, jag använder inte de 1 promille av kvinnorna som är prostituerade eller det okända antal som är makemisshandlare för att dra slutsatser om hur kvinnor generellt är funtade.

#29  Furre (vad kommer allting ifrån?) Billy
2004-09-22 18:35:11

Jag vill inte ändra på någonting! Jag vill förhindra att kvinnor ändrar samhället utifrån helt påhittade premisser. Jag vill inte ha MITT liv påverkat av beslut baserade på hycklerier.

#30  Billy: Robert
2004-09-22 18:37:32

Du säger:

"Och vad har jag då sagt tidigare? Jo att i stort sett ALLA kvinnor kan bli (dvs uppfattas av killar) som snygga genom att lägga ner lite jobb på detta"

Jaha, så detta blir sant bara för att du har "sagt det tidigare"? Vem tror du att du är egentligen? Gud? Kan du inte säga att alla svältande människor i världen får mat också så är det fixat när du nu ändå besitter denna gudomliga makt.

För att tala alvar så tycker jag inte att din utsaga har någon trovärdighet alls. Att vara vacker bygger till exempel genomgående på ansiktssymetri och vackra proportioner. Detta är ingenting man kan fixa med lite smink utan är någonting som man föds med. Inte ens enkel plastikkirurgi kan garanterat ådstakomma någonting riktigt vackert.

"Sålunda attraheras kvinnor av en viss typ av killar (tuffa & rika) och killar attraheras av en viss typ av tjejer (unga och vackra) och ingetdera är i sig DÅLIGT!"

Jaha, så du anser att du har belägg för att det är så? Du anser altså att alla tjejer attraheras av en viss typ av killar, inga undantag? Jag får en bestämd känsla av att du i vanlig ordning är ute och cycklar i det blå.

Så du menar altså att din målsättning är att kvinnor ska sluta att säga åt killar att de ska vara snälla, och att de istället ska uppmana killar till att bli tuffa mot dem? Tjejerna ska alltså säga till killar att de ska bete sig som svin emot dem för annars har de ingen chans? Din målsättning är altså ett macho-land med en massa män som springer runt och "beter sig som svin"(som du själv brukar kalla det). Vad är det för mening med det? På vilket sätt skulle det förbättra någonting? Ditt förslag på förbättring måste betraktas som urbota dumt. Hur i helsike kom du på detta, jag är nyfiken?

Jag kan då säga rakt av att jag inte skulle ställa upp på din vision. Jag har ingen avsikt att "bete mig som svin", och jag skiter högaktningsfullt i vad det får för konsekvenser för min eventuella fortplantningsförmåga. Till skillnad ifrån dig så finns det gränser för vad jag gör för att få knulla. Att bete sig civiliserat är en av grundbultarna i hela samhället och ingenting man kan förhandla bort. Det du förespråkar är ju en tillbakagång till ap-stadiet. Varför inte söka upp ett lämpligt zoo där det finns chimpanser?

#31  Billy Furre
2004-09-22 19:28:13

Jag tänkte fel i mitt förra inlägg. Jag tänkte att du var ute efter att maximera de biologiska drifternas utlopp i samhället, men jag tänkte inte på att könens biologiska drifter kan inkräkta på varann. Du tycker således att kvinnor får för stort utlopp för sina biologiska drifter på bekostnad av män och vill ändra på detta.

Liknelsen med extremfeministerna beror på att du generaliserar vitt och brett utan att ge någon osäkerhetsfaktor när du beskriver hur könen är funtade.

När jag sa att jag inte kände igen mig i dina beskrivningar av män tänkte jag bla på dessa uttalanden.

"2) Män däremot har helt annorlunda krav på sexpartner och långsiktig partner"

Jag vet inte om jag stretar emot min biologi för att jag inte håller med. Jag bryr mig inte om min framtida fru har varit hora eller inte, så länge hon inte är det när vi är tillsammans.

"Min erfarenhet är att snygga kvinnor kan bli ratade som sexpartners av endast två anledningar, 1) De ger sådant överlägset intryck att få killar ens tar kontakt 2) De är bara intresserade av killar som är ännu mer attraktiva bland kvinnor än de själva är bland män."

Sen kanske jag är trött eller helt enkelt intresserad av att göra något annat än att knulla. Det kan även vara så att smaken är som baken och vi tycker att olika tjejer är snygga. Men om vi säger att det finns en tjej som jag tycker är snygg på mitt jobb så finns det väl ingen anledning till att rata henne förutom det att atmosfären på jobbet kan bli lidande. Sedan kan jag rata snygga tjejer på rent trots men det kankse är en omedveten taktik från min sida för att få deras upmärksamhet. Det finns alltså mycket som kan gå fel för snygga tjejer.

#32  Robert Billy
2004-09-22 19:34:52

Nej men jag påvisar att tjejer överdriver detta in absurdum. Tjejer skall vara SNYGGA - inte fotomodeller.

Att vara vacker är väldigt lätt att påverka. Man kan antingen förändra sig själv eller den kontext i vilken man uppfattas. För tjejer är bara kläder en gigantisk del av detta. Tjejer som inte har problem med fetma behöver bara klä sig lite fräckare för att öka sin dragning. Män däremot behöver utseendemässigt både muskler och tajta kläder. Lyckligtvis behöver inte män attrahera enbart på utseende, detta behöver dock kvinnor.

Attraktion på strukturnivå Robert, på strukturnivå. Sålunda stämmer detta på kvinnor och män men det stämmer inte på ALLA kvinnor och män.

Min målsättning är INTE att män skall vara svin. Man behöver inte vara svin för att ragga (men det underlättar) på samma sätt behöver man inte vara kriminell för att bli rik (men det hjälper) min målsättning är att premisserna som ges är riktiga åt bägge hållen. Sanningen är at kvinnor enbart uppmuntrar toffelbeteende för att kunna dra nytta av det. PÅ samma sätt som många feminister vägrar att bli bjudna på öl och dyl. borde de sluta dra nytta av att män TROR de tjänar på att vara trevliga, snälla etc.. Den enda skillnaden är att kvinnor utnyttjar män som bjuder för att tjäna PENGAR medans de utnyttjar män som är trevliga för att tjänma gratis KÄNSLOR!

#33  Robert Billy
2004-09-22 19:35:55

Jag försöker förhindra genusstatiet från att införas. Jämfört med genusstatiet är t o m apstadiet att föredra även om det finns bättre alternativ.

#34  Tjäna gratis känslor? Alvunger
2004-09-22 19:37:34

Det är verkligen verkligen synd om dig Billy.

Vet du, jag kan kasta in lite gulligull och känslor i sexpaketet också, eftersom kvinnor inte bara vägrar snälla män sex, de roffar åt sig av deras känslor också.

Så ett styck knull och lite gulligull erbjudes.

#35  Furre Billy
2004-09-22 19:52:03

Ja, kvinnor säger att de vill förhindra bägge könens biologiska driffter men då menar de att män och kvinnor enligt dem skall sluta ragga på utseende.

Detta är det enbart kvinnorna som tjänar på eftersom de inte raggar på i första hand utseende utan vilka känslor männen frammanar hos dem. Sålunda vill de LÅTSAS ge upp utseende så att killarna skal ge upp utseende vilket i praktike innebär att killarnas biologi stoppas medans kvinnornas är densamma.

Som exemplel/bevis för detta tar jag Catharinas inlägg ur tråden "Vilken punkt i detta stämmer inte generellt?"

---------------------------------------------------------------------- ---------------------------
"Vari ligger då kritiken mot att män vill att kvinnor är på ett visst sätt? Jag vill att kvinnor skall vara snygga, smala, sexiga, trevliga, ha fina former, bröst storlek större hellre fasta än hängiga, snygg häck, de skall vara klädda på ett visst sätt de skall ha håret i vissa frisyrer, de skall vara rakade både under armarna och mellan benen, Ja, det är naturligtvis synd om de som vill ha sex men som är lite fula och manliga men jag kan inte se att jag har något ansvar för att leta rätt på fulare, okvinnliga tjejer bara för att de känner sig missgynnade.

När jag läser tidningar och ser på reklamer föredrar jag skitsnygga tjejer gärna med stora bröst. Om de är korkade gör ingenting då de bara finns där för att titta på. Jag kan inte se att jag skulle ha något ansvar att titta på fulare utvikstjejer (som L Skugge) bara för att få de tjejer som inte är lika snygga, smala, vältränade etc att må bättre med sig själva. Jag har personligen träffat kanse 10-20 utvikstjejer i verkliga livet och de var verkligen lika snygga i verkligheten som i tidningen. Det är givetvis synd om de tjejer som inte har lika gudabenådat snygga kroppar men som sagt, jag TÄNDER inte på de tjejerna.

Jag vill också påpeka att det för mig är lika obehagligt och onaturligt att ändra på min "lite blyga, snälla utstrålning" som det är för er tjejer att bli lika snygga som Janna Svensson i Slitz men liksom jag uppenbarligen inte har stort val i frågan så har inte ni det heller, Jag jobbar som bäst på att bli lika ytlig och utåtriktad som partykillarna i min omgivning, sålunda är det bara för er att jobba på att bli lika snygga som Natascha Peire så möts vi på diskot och alla blir nöjda. Välkommen till den jämställda verkligheten!"

..med att faktiskt hålla med en antifeminist om detta.

Det var faktiskt riktigt klockrent skrivet..

Jag har själv reagerat på att många kvinnliga (inte jag själv givetvis..) feminister tycker att män bör ändra sin idealsyn på vilka kvinnor de helst vill knulla med, samtidigt som de inte alls verkar vilja ifrågasätta synen på de män de helst väljer att ha sex med.

Likaså har många kvinnor en slags motsvarande hora/madonna bild av män. En viss sorts män duger till att ha tillfälligt sex med, men inte att ha som pojkvän, och tvärtom. Detta samtidigt som man gärna kritiserar hora/madonna bilden av kvinnor som många män har...

Skrämmande, men i den här debatttråden så har faktiskt Billy vissa väsentliga poäng.
---------------------------------------------------------------------- ---------------------------

Ser du kopplingen till detta gamla inlägg? Kvinnor offrar gärna biologin så länge idioter tror att kvinnors biologi vid raggning har att göra med killarnas utseenden. Försök du få kvinnorna att inte ragga på de killar som KÄNNS mest rätt istället. Då skall du få se på motstånd mot att ta bort biologiska aspekter som aldrig förr

#36  Alvunger Billy
2004-09-22 20:04:48

Jag tvivlar på att du skulle tycka det var lika roligt om coola killar gjorde som du i akt och mening att jäklas med tjejer de tyckte var feta & fula (särskilt om du kände de tjejerna). Jag tänker inte ta åt mig dina insinuationer att detta resonemang är felaktigt. Man ser dagligen kvinnor uppmuntra killar de inte är intresserade av för att få en så kallad ego-boost. DITT erbjudande till mig är som jag ser det inget annat än försök till en sådan ego-boost. Just dessa är orsaken att kvinnors raggning ses så negativ. Vi killar vet inte vad tusan ni försöker uppnå. Själv skulle jag aldrig tokragga på en tjej jag var ointresserad av varken som ego-boost eller skämt. Killars motsvarighet till detta dyker nänmligen inte upp förrän efter de haft sex.

#37  Egoboost? Alvunger
2004-09-22 20:20:33

Ja jag boostar ihjäl mig. Här erbjuder jag sex öppet och tydligt, ändå får jag nej. Ett tydligt bevis på att kvinnor inte alls får sex bara de ber om det.

Du har aldrig tänkt på att det kan vara så att de snälla killarna inte vill/vågar/har lust att ligga med sexvalkyriorna som tar hem machokillarna? Du har aldrig tänkt på att de snälla killarna vill åt de snälla tjejerna?


Jag vet inte hur din omvärld ser ut. Men kring mig ser jag fula vara ihop med fula, snygga med snygga, fula med snygga. Jag ser rika och fattiga. Jag ser socialt kompetenta och blyga. Kärlek har en tendens att uppstå i de mest skilda situationer. Den är blind som bekant. Attraktion är högst individuellt vilket innebär att även blyga (fula?) killar som du har chans på såväl sex som kärlek. Kanske inte om du trycker ur dig samma bitterhet och offermentalitet som här iofs. Det är rätt osexigt.

#38  Billy: Robert
2004-09-22 20:46:40

Är du förresten säker på att du inte förväxlar snällhet med naivitet och social inkompetens? Naiva människor har alltid utnyttjats och kommer alltid att utnyttjas, men det gäller inte bara kvinnor som utnyttjar naiva män, utan även män som utnyttjar naiva kvinnor. I yrkeslivet utnyttjas naiva människor friskt åt både höger och vänster. I alla samanhang är man helt enkelt sårbar om man inte själv ser till att ta för sig av det man behöver, mänskligheten fungerar så. Men vad är det du vill säga med detta i så fall? Att du var naiv förut men att du nu istället bytt naiviteten mot elakhet?

Du säger att du pratar om attraktion på strukturnivå, men varför använder du inte då ett språk som gör att detta blir uppenbart från punkt ett. Att först göra grova generaliseringar och sedan i efterhand komma och försöka ta tillbaka och nyansera inger inte direkt förtroende.

Bortsett ifrån detta så kan jag dock hålla med om att du identifierat en någorlunda intressant frågeställning. Jag har precis som du ibland fått känslan av att feministister i media går till angrepp mot mäns innebyggda biologi samtidigt som de inte ifrågasätter kvinnans biologi på samma sätt. Om vi antar att männens attraktion till kvinnliga och kurviga former är medfödd så är det ett klart övergrepp att gå till angrepp mot det och misstänkliggöra män som gillar vackra kvinnokroppar. Det är att ta männens medfödda instikter, kalla dem för ideal och sedan stampa på dem, hårt. Någon motsvarande debatt om vilka ideal som killar förväntas infria finns inte.

Men jag tror att detta lika ofta är en fråga om missförstånd. Mycket av kritiken mot utvikstjejer och sexualisering är inte en kritik av inehållet utan formen och samanhanget. Till exempel kan man ju argumentera för att hålla det offentliga rummet fritt ifrån bröst och rumpor utan att för den delen vara emot männens attraktion till kvinnokroppar. Man kan också kritisera porrbranchens villkor utan att för den skull företräda åsikten att män inte ska få attraheras av stora bröst.

Det är bra att du försöker väcka debatten om vilka ideal som begränsar männen, och tro mig, jag skulle också vilja föra den debatten.

Men jag tror att du misslyckas med att skapa en seriös sådan debatt eftersom du är så väldigt generaliserande och oresonlig. Dina sanningar är oftast för vågade och för generaliserande, och därför blir du gång på gång överbevisad varpå du tappar i trovärdighet. Tänk på följande metaforer: En mjuk kvist böjs i vinden och överlever medan den hårda kvisten knäcks i den. Det handlar inte bara om att ta i så att man spricker. Det handlar också om att ha ryggen fri och inte ständigt göra dessa felsteg.

#39  Att en tjej ger sitt telefonnummer... Billy
2004-09-22 20:56:56

Är ingen garanti att det är hon som svarar när man ringer.

Jag har beskrivit detta tidigare, män eftersträvar att bli sexuellt bekräftade både av kvinnor de är intresserade av och kvinnor de inte är intresserade av. Ju mindre vana männen är vid detta ju viktigare blir det för dem ÄVEN om de ex. har flickvän. Detta är förklaringen att inte fler män går till prostituerade, det finns ingen äkta sexuell bekräftelse där. Sålunda blir samvaro med prostituerade lättsam (eftersom männen inte behöver anstränga sig) men meningslös (eftersom ingen bekräftelse finns)

Eftersom killars bedömning av tjejer ligger på utseendet fungerar inte din anmärkning. Det är nämligen så enkelt att de snälla tjejerna oftats ser likadana ut som de elaka. Att sedan snyggare tjejer kan uppfattas elaka beror på att tjejerna pga vana att raggas och kunna fixa vilken kille som helst är ointresserade av alla killar förutom de som de inte kan fixa - vilket är de elaka killarna.

För länge sedan konstaterade jag att man inte kan bedöma en tjejs snällhet på utseendet. Det tog ett tag att märka att de snälla tjejerna i min närhet då var de snyggaste och att de elakaste var de mindre snygga. En av de fula och FETA tjejerna betedde sig riktigt illa men såg alla anmärkningar av egen person som fördomar om feta människor. En dag gjorde hon en grov elakhet för mycket mot mig då insåg jag att hon var en fet subba och att det inte gjord nån skillnad om hon var smal eftersom hon då varit en smal subba med det beteendet!

Snällhet sitter inte i utseendet. Och dessa tankar har jag aldrig med mig på krogen, tvärtom dessa är följden av hur det blivit när jag varit gentleman på krogen. En personlighet som inte funkar och jag läser just en bok på ämnet som förklarar varför.

#40  Alvunger Billy
2004-09-22 21:09:44

Jag är tacksam att du är villig att hjälpa till men problemet är inte brist på sex (inte till större delen iaf). problemet är Brist på sexuell bekräftelse av kvinnor leder till lågt självförtroende. Lågt självförtroende leder till brist på sexuell bekräftelse. Sexuell bekräftelse innebär att ses som 3) tänkbar sexpartner av kvinnor. Alternativen är (enligt DeAngelo) 1) Inget intresse, 2) Intresse som kompis och slutligen 4) Intresse för långvarigt förhållande.

Detta visar en liten svaghet i mina tidigare resonemang

Ett problem som trevliga killar ofta har är att ses de som tänkbara för långvarigt förhållande håller tjejer igen på sex. blir det sedan inget seriöst blir effekten exakt samma FÖR KILLEN som om tjejen uppfattade honom med inget eller vänskapligt intresse. Detta leder till att alternativ 4) försvinner för killen om det inte blir något. Endast tjejen uppfattar då att det hela inte var på lek. Dessa omständigheter gör varje år flera killar mörkare till sinnes ÄVEN om det funnits intresserade tjejer till en början så märks detta inte för dem.

#41  Saken är att Alvunger
2004-09-22 21:24:07

vill man ha sex så får man se till att träffa någon som vill ha det med en. Vill ingen ligga med dig så är det synd, du duger väl helt enkelt inte. Det är den krassa verkligheten.


Att det skulle bero på en kvinnlig konspiration om att dissa trevliga killar är fullständigt vanvettigt. Alla mina tjejkompisar är ihop med genomhärliga och gulliga killar. Mina ex är också ena riktiga gullegrisar, även om den snuttigulligaste trevligaste gentlemannen visade sig vara rena ärkekräket. Sånt är livet. Man vet inte alltid vad paketet innehåller, även om man panikartat försöker analysera omslaget.

Jag tycker du uppvisar extremt dålig kvinnokännedom. Klart det går dåligt på kärleksmarknaden om du sitter och vrider allt agerande 14 varv. Ett tips är att du (och de stackare som eventuellt tror på det du skriver) börjar behandla kvinnor som MÄNNISKOR. Du klagar på att kvinnor spelar spel. Vad uppmanar du själv till? Att man skall vara otrevlig bara för att tjejer vill ligga med otrevliga killar? Kör den stilen du. Sen kan du ligga och gräma dig på dödsbädden, ensam och med sönderskavd kuk.

Tjejer "håller" inte igen på sex. Det finns ingen lag som råder där. Vissa har massor med tillfälliga sexuella förbindelser livet igenom, andra är oskulder hela livet, andra har perioder av vilt knullande för att sedan celibata sig i fyra år.

Livet är hårt, det är inte en självklarhet att få sex bara för att man så önskar.

#42  Felaktig logik Billy
2004-09-22 22:16:55

Det handlar inte om vad andra vill, det handlar om dina möjligheter att som man påverka vad andra vill med ditt eget beteende. "Du duger inte" finns det inget som heter. Alla duger förutsatt att de har kunskaperna. Varenda människa vet att kvinnor är människor varenda man vet eller borde veta att kvinnor inte reagerar lika, eftersträvar lika, tänker lika eller motiveras lika som män.

Eftersom detta hela tiden handlat om hur man skall behandla kvinnor skulle ditt sk TIPS betyda att man skall behandla kvinnor som om de vore killar. Detta inser nog de flesta inte leder någonvart och är typiskt exempel på det jag sagt hela tiden. Jag vågar nog påstå att är du attraherad till en kille vill du INTE han skall behandla dig som en killkompis och en kille som behandlar dig som en killkompis blir du inte attraherad av alls.

För tredje gången nej jag anser inte män skall behöva vara otrevliga kriminella strulputtar. Sedan förstår jag inte alls flera av de andra saker du säger här för de är direkt motsägelsefulla till saker du sagt tidigare.

"Att man inte dunkar normala helyllekillar i säng beror naturligtvis på att med dem har man nåt att bygga på, och vill inte spoliera det för lite nattliga dumheter."

Att du säger att man inte dunkar helyllekillar man vill bygga långsiktigt på i säng tyder på just det, att du tidigare ansett att kvinnor inte gör detta. Nu säger du att kvinnor inte "Håller igen" på sex när de är intresserade av killar långsiktigt, bestäm dig.

#43  Billy Furre
2004-09-23 10:24:26

Billy, försöker du stöta på oss eller. Är det därför du är så otrevlig?

#44  till billys försvar Danne
2004-09-23 13:15:36

Själv håller jag väl med om högst 10% av det billy säger men för varje otrevlighet och personangrepp han häver ur sig får han tjugo tillbaks. Det han säger är ofta extremt generaliserande men det är iallafall konkret och, förbluffande nog, för det mesta ovederlagt på ett konkret plan. För det mesta som sagt. I övrigt anser jag inte att han är mer obenägen att ta till sig andras åsikter än vad furre, alvunger och kanske jag själv är. Sällan har jag sett folk ändra ståndpunkt eller ens tillgodogöra sig delar av billys resonemang i det här forumet. Som sagt, inte heller jag. Robert kanske undantagen, har inte läst allt han skrivit.

Billy, jag håller inte med dig men jag hoppas att jag aldrig kommer att argumentera mot dig på samma nivå som många här gör.

#45  Danne Billy
2004-09-23 13:27:24

Du måste skilja på otrevligheter och personangrepp. Jag kan acceptera att jag beskylls för att vara otrevlig, med mina erfarenheter om hur "Trevliga" personer blir sedda (Erfarenheter som styrks av flera föredragshållare på ämnet) framför allt av kvinnor så får du faktiskt ursäkta om jag inte lindar in alla ord i bomull eller sammet. MEN personangrepp är något jag definitivt inte håller på med. Jag atttackerar åsikter, jag påstår inte att folk är dumma i huvudet det är skillnad!

Och som jag redan sagt är min oförmåga att tillgöra mig saker en följd av att det mesta som skrivs är så osjälvständigt och o-eget att det inte finns något att sätta sig in i. Undantaget när folk skriver som Robert i diskussionen kring homosocialitet som faktiskt krävde eftertanke. En eftertanke jag är beredd att skänka alla liknande neutrala texter som inte från första början utgår från att män (individuellt, kollektivt eller strukturellt) skall ÄNDRA på sig.

#46  Furre Billy
2004-09-23 13:29:51

Jag är otrevlig när jag blir otrevligt behandlad. Inte särskilt sällan det händer här om jag säger så.

#47  Jag har bestämt mig Billy Alvunger
2004-09-23 13:50:32

Det jag säger är klart och tydligt: det finns inga generella regler över hur kvinnor beter sig. Att jag inte dunkar helyllekillar i säng beror för det första på att de inte verkar vilja ha mig, och för det andra på att om jag skall bygga en långvarig relation med någon så känns det som att det spolieras om man har sex med varandra innan man ens känner varandra. Det är MIN åsikt, men så vet jag flera par som byggt en relation även efter att de haft sex första natten.

Jag skrev att man borde behandla kvinnor som MÄNNISKOR. Du drar slutsatsen att de borde behandlas som killar. Din kvinnosyn tycker jag då står ganska fastlagd. Behandla du tjejer som du själv vill bli behandlad så löser det sig nog. Eller ja, om du vill bli satt under lupp, ifrågasatt i varenda steg du tar, analyserad till minsta beståndsdel och sedan ifråntagas tolkningsföreträde över ditt eget beteende... så kanske det inte bringar till så mkt jaktlycka vad gäller kvinnor.

Var har jag skrivit att jag vill bli behandlad som en "killkompis"? Du är ju totalt ute och seglar.

Du har förresten inte besvarat min bevisning. Jag erbjöd sex, jag fick inget sex. Du står motbevisad.

Hur skall du nu ta dig ur detta?

#48  Alvunger Billy
2004-09-23 15:03:43

Efter att nu ha läst ordentligt på området och lyssnat på mängder av material, inspelade föreläsningar etc.. kan jag bara konstatera att det klart och tydligt finns generella regler över hur kvinnor beter sig jämfört med män. Alla kvinnor har inte samma behov men generellt har ALLA kvinnor fler kvinnliga behov än manliga behov. Dessa behov styr vårat handlande.

Ditt uttalande är som om jag skulle säga: Orsaken att jag inte dunkar Penthouse-Pet i säng är att hon inte verkar vilja ha mig. I själva verket vet hon inte ens om jag vill ha henne så ditt uttalande stämmer inte såvida inte killarna ifråga först VET att du vill ha dem. Något de ofta inte har en aning om eftersom tjejer i stort sett aldrig SÄGER detta. Om du är en av de få tjejer som alltid ser till att killar vet vad du vill genom att SÄGA detta vet jag dock inte. Att de är få vet jag med 100%.

För det andra finns det INGET som säger att långvariga relationer har någon som helst fördel av att man väntar med sex. Vänta med sex är något kyrkan hittade på eftersom det var raka motsatsen till de hednareligioner kyrkan inte vill vi tillhör. Kyrkolagarna uppfanns av män MEN det är kvinnor som har störst nytta av dem idag eftersom kvinnor inte vill att män skall dejta och ha sex med flera tjejer samtidigt! Orsaken att kvinnor skulle tjäna på detta i dagens samhälle torde vara uppenbar.

Och det finns inget bevis eller tecken att du egentligen menade vad du sade liksom det inte finns något bevis att en kvinna som ger mig hennes nummer ger mig rätt nummer, att hon svarar om jag ringer, eller att hon även om hon svarar är intresserad av annat än en ego-boost. Alla dessa saker måste en man antagligen SJÄLV luska ut eller STYRA upp genom eget beteende. Slutligen finns det ingen orsak att du skulle vilja ha sex med mig som skulle få MIG att känna mig bättre. Antingen är det sympatisex eller så är det bad boy sex. Ingetdera ger mig annat än mindervärdeskomplex om jag inte kan fixa på något annat sätt. Sålunda är detta den "fåniga manliga stoltheten"

En stolthet du borde vara glad över för fanns den inte hade vi MÅNGA fler killar som gick till horor och förstorade den verksamheten.

#49  Billy Danne
2004-09-23 19:08:55

Det var inget angrepp, det var ett försök till försvar av dig.

#50  Alvunger Kalle
2004-09-24 08:39:00

Vad är det för skillnad på en helyllekille och en genomhärlig gullegris? ;-)

#51  Alvunger, Billy Henrik E
2004-09-24 17:36:31

Rolig tråd, tror inte för en sekund att Alvunger menar allvar med sin invit men lika roande för det. Hon kanske så här i stridens heta menar allvar. Men då det skulle komma till kritan så skulle hon nog backa ( garanterat vågar jag nog nästan säga, men jag känner inte henne så jag ska inte säga förmycket. ).

Billy är en person man antingen tycker har helt rätt eller helt fel, han är en sådan person som spridder känslor då både positiva som negativa. Jag själv kan hålla med han i några punkter som han har talat om och några har jag tyckt raka motsatsen till, och visst han generaliserar lite för mycket ( påminner om feminsterna på den punkten ). Men han får oförtjänt mycket skit. För han största brott på detta forumet är att han generaliserar, jag personligen tycker att påhoppen emot honom är värre än hans generaliseringar.

PS: Alvunger om du nu ska starta någon form goodwill tåg, varför inte börja med Robert som jag har för mig har skrivit på forumet att han är 27 år och oskuld. DS

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?