feminetik.se feminetik.se

Just nu 25 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Vuxenmodellers löner


Gå till senaste inlägget#1  Vuxenmodellers löner Billy
2004-09-21 15:30:42

Kopierat från en mindre känd/halvkänd vuxenmodells agentur. Skall detta föreställa de beryktade "kvinnolönerna" ? När en tjej i 25-årsåldern kan hålla dessa priser hur skall feministerna kunna locka dem att sluta? Efterfrågan kommer ju aldrig att sjunka. Själv tycker jag det är sjukt att kvinnor väljer att bli prostituerade när de kan göra modelljobb för i stort sett samma summor. 800-900 spänn/timme för att fotas i baddräkt/raffset jobb i minst 3 timmar och garanterad inkomst på 2500 kronor. 600 kronor i timmen för att vandra runt i bikini och promota något på en klubb eller mässa. Garanterad dagsinkomst 3600 kronor. Det kräs ju inte många timmars arbetstid/månad för att hålla sig flytande om jag säger så.


I am NOT available for Hardcore XXX work!
I am available for all magazine shoots!
My Rates:
General promotion work $75/hr. Minimum 6 hours
Swimwear/Lingerie work $90/hr. Minimum 3 hours
Artistic/Figure work $100/hr. Minimum 3 hours
Glamour Nudes $150/hr. Minimum 3 hours
Erotic Nudes for websites only $175/hr Minimum 3 hours

#2  Billy Mattias
2004-09-21 15:36:32

"Själv tycker jag det är sjukt att kvinnor väljer att bli prostituerade när de kan göra modelljobb för i stort sett samma summor."

Det är väl inte säkert att de kvinnor som blir prostituerade har möjlighet att göra modellkarriär?

#3  Mattias Billy
2004-09-21 16:01:56

"Det är väl inte säkert att de kvinnor som blir prostituerade har möjlighet att göra modellkarriär?"

Varför inte? Det är ju i stort sett samma krav. Det enda som behövs är en snygg kropp och att kvinnan inte är alltför gammal. Tittar man på de websajter där prostitution erbjuds så inte tusan är det fula tjejer. De möjliga orsakerna jag kan komma på är lathet och okunnighet om möjligheterna. Strippor och Modeller som hållit på ett tag tjänar lika mycket som horor såvida det inte rör sig om lyxprostituerade. Och lyxprostituerade är det inte många som är. Strippor och modeller kan dessutom ta bättre betalt ju mer vana de får.

Igår fick jag för övrigt tillskickad så kallad amatörporr av en kompis. En kille med videokamera annonserar efter "calendar girls" när de kommer filmer han dem och övertalar dem att klä av sig och "mera" jag vet inte om det hela är äkta eller skådespeleri. Verkar inte vara fejk iaf helt sanslöst hur han övertalar den ena efter den andra av tjejerna att vara med på porr istället för lättklädd fotografering. Jag kan tänka mig att det är äkta och många fler tjejer vände vid dörren när han stod där med videokamera.

Han tvingar ingen att göra någonting, han bara filmar, smickrar dem och berömmer dem. Flera gånger påpekar han att dörren är öppen om de inte vill vara med längre. Howard Stern har kommentaret denna sajt (nvg) som "Good porn" flickorna är visserligen tack vare ålder (runt 20) och framför allt position underställda mannen men någon ovilja märks inte, tvärtom länge sedan jag såg porr där tjejerna skrattade som mycket. Jag tycker bara det är sjukt hur en fotografering i underkläder blir ren porrfilm. 100% säker på att det är äkta kan man inte vara men heller inte på att det är fejk. Svårt att fejka trovärdigt tror jag personligen. Men kan det verkligen vara så är många tjejer som haft sådan uppväxt att de inte kan säga nej till den typen av killar?

#4  Billy Mattias
2004-09-21 16:27:53

Det är möjligt att det finns prostituerade som är tillräklig snygga för att bli modeller. Men jag tror knappast att det gäller alla. Så där har vi skilda åsikter. Inte mycket mer att säga om det.

#5  Jag kan då bara konstatera Billy
2004-09-21 16:53:33

...att det är många modeller som inte är snygga nog att vara modeller. Vidare har en kvinnas utseende lika mycket med hur hon fixas till (sminkas etc) som med hennes rikiga utseende. Som jag sade finns det bara en snygg kropp kan det mesta andra ordnas.

#6  Billy Mattias
2004-09-21 17:07:19

"Nej utvik ger med få undantag inte alls mycket pengar i kassan jämfört med andra jobb."

Var det inte du som skrev detta? Det var under signaturen billy bob thornton. Jag antog att ni var en och samma.

Även om man kan få mycket pengar för ett modelljobb så betyder det inte att man kan leva på det. Alla prostituerade har inte snygga kroppar.

#7  Mattias Billy
2004-09-21 22:10:46

Utvik = Utvik
Naken & underklädesmodellande = Naken & underklädesmodellande.

Utvik är inte alls samma sak och man får inte mycket betalt av att hamna i Slitz & Cafe (de tidningar som brukar åsyftas med utvik) Det är sant att alla prostituerade inte har snygga kroppar men jag tror nog de flesta har det. Det är lite av en förutsättning för yrket att folk vill ha ens kropp.

#8   josephine
2004-09-21 22:43:16

Hm, du kanske får läsa på lite om prostitution Billy. En person i min närhet prostituerade sig. Hon var sprutnarkoman, och behövde pengar till heroin. Ofta sov hon i trappuppgångar, soprum eller ute. Detta leverne gör en inte fräsch direkt. En utmärglad blek och ärrad kropp, ett tomt ansikte. Inte köpte torskarna hennes skönhet direkt, men hon hade alltid kunder. Om du sätter dig in i varför män (och kvinnor) köper sex kanske du förstår att skönhet inte är primärt.

För att se hur välbetalda dessa kvinnor är kan du inte ta ett exempel. Det är inte ett dugligt statistiskt urval.

Övertalning av tjejer är ett ganska vanligt grepp inom porrfilmen, och oftast är det fiktion.

#9  josephine Billy
2004-09-21 23:09:23

Först en liten fråga till dig, hur har ni här på feminetik behandlat de uppgifter JAG förmedlat från mina kompisars erfarenheter?

Jag skulle inte haka upp mig på dessa småsaker om jag inte var döden trött på feminetikers subjektiva beteende. Jag har sett flera inlägg som skriver saker på samma självklara sätt jag kritiserades för men inte tusan får de sin retorik analyserad och det är uppenbart att när det inte är JAG som sabbar trådar är det ingen som klagar på de som sabbar trådar med orelevant gallimatias. I övrigt hänvisar jag dig till det inlägg jag skrev innan du skrev ditt "Det är sant att ALLA prostituerade inte har snygga kroppar" Jag är övertygad om att det finns fler internet-horor än det finns gatuhoror i Sverige. De flesta internet-horor har snygga kroppar. Skönhet är primärt men alla män som köper sex har av en eller annan anledning inte lyxen att välja.

Om vilken sliten ful kvinna som helst alltid har kunder att tjäna pengar på är det kanske dags att fråga sig varför så många svenska män anser sig BEHÖVA köpa sex. För att inte tala om att fråga sig varför så många kvinnor anser sig ha så tunga utseendeideal att nå upp till. Skulle männen hellre betala för sex från fula kvinnor än få det gratis av vackrare kvinnor tror du? Eller kan det vara så att jag har mer än en poäng när jag påpekar hur kvinnor bara vill ha sex med de killar som är på ett visst sätt egentligen?

--------------------------------------------------------------
Prova dessa tankar ett tag ....Sedan är det välkänt bland killar att tjejer föredrar killar som är resursstarka när det gäller fasta förhållanden (Svennis är bra exempel, ful gammal tunnhårig men jösses vad alla kvinnor tycker han är "sexig") sålunda har killar haft klart högre motivering än tjejer att nå höga positioner och löner, detta garanterade dem möjlighet till bra familj. Nu när skolan femininiserats inser dock de flesta killarna (inte spetskompetensen dock, de ligger alltid över tjejerna) att deras möjligheter att skaffa familj på den vägen krymper, då sjunker 1) Deras motivering att jobba sig till en högavlönade betydelsefull position och 2) Deras motivering att skaffa familj. Kvinnor flyttar hemifrån, männen har ingen chans att konkurrera så de skiter i hela grejen och åker skoter. Sedan skaffar de som kan a) horor b) postorderfruar från öst.

Vilket leder till fler ensamboende singlar och fler barn som bara har en förälder i hushållet.

Vi får medelålders män oförmögna att attrahera kvinnor n(om de inte är fysiskt starkka, rika eller bäggedera), och många medelålders kvinnor ointresserade av nästan alla män utom de män som ligger högst upp på karriären SAMT de unga fysiskt starka männen. det vi då får är sexturism, äldre kvinnor som utnyttjar u-landsboende mäns fattigdom för att få den typ av sex och samlevnad de inte kan få i Sverige. De medelålders kvinnorna som har bra jobb har nämligen rejält höga krav på hur männen skall vara för att duga.

De män som accepterar (och kan klara) dessa medelålders kvinnors krav på hur män skall vara och agera blir tofflar som lever i familj men inte trivs alls med tillvaron eftersom de förnekas manlighet. HÄR kommer framför allt prostituerade kvinnor att hitta massor av manliga kunder. Familjefäder som tvingats anpassa sig efter sina fruar och som inte trivs med tillvaron kommer att behöva kvinnor att vara "män" över. De får det inte hemma så då blir det till att besöka prostituerade. Denna utveckling HAR VI OCKSÅ REDAN SETT. De flesta av horornas kunder är gifta män i 40-årsåldern.
---------------------------------------------------------------

Du kan hata mina teorier om du vill men du kan inte förneka att de stämmer bra in på den utveckling vi tydligt ser exempelvis i lappland. Jag gjorde inget statistiskt urval eftersom det inte gick, de flesta modeller har inte sina gagen offentliga.

Fråga, vad anser du vi skall göra åt att män anser sig behöva ha sex med prostituerade så till den grad att de köper sex? Du inser väl att det är idiotiskt att förneka att männen anser sig behöva detta. Vad vill du göra åt detta behov josephine (som jag förutspår kommer att öka i framtiden när fler kvinnor får högre krav som led i jämställdheten) ?

#10   josephine
2004-09-22 00:03:01

Jag bygger ingen svulstig teori och säger "här är sanningen", jag berättade bara hur det har sett ut från där jag står. Det är skillnaden.

Visst finns det fler som prostituerar sig via Internet nu. Det är ju en naturlig följd av dels Internets framväxt och utveckling som kommunikationsmedel, dels vår lagstiftning.

Jag har svårt att köpa din teori redan på första meningen: "Sedan är det välkänt bland killar att tjejer föredrar killar som är resursstarka när det gäller fasta förhållanden[…].” Nä. Eller, tja, om man har ett val mellan en trevlig man med hål i fickan och en likvärdigt trevlig man med en miljon på kontot är det teoretiska valet inte svårt. (Attraktion funkar dock oftast inte så.) Jag är inte beredd på att skriva under på det där.

Sedan följer något jag tolkar som att kvinnor ställer så höga krav på männen (typ att de ska städa, laga mat och träffa sina barn?) vilka männen inte vill leva upp till så att förhållanden kraschar till höger och vänster och så är mannen tvungen att köpa sig en rysk fru för att tillfredställa sina behov (plus att hon ska städa, laga mat och ta hand om hans barn?). Slutsatsen tolkar jag som att svenska kvinnor måste sluta kräva jämställdhet av sina män så lever fler familjer lyckliga?

För att säga att de förnekas sin manlighet måste man definiera vad manlighet är vilket förmodligen varierar otroligt. Om det är så viktigt för mannen att vara manlig, varför ger han då upp det? Och varför skulle kvinnor vilja att han gav upp det? Du har väl konstaterat att det är de buffliga matchomännen som får alla kvinnor?


Intressant tankeexperiment, men nä. Är det bara männens behov som ska tas i beaktande? Och alla kvinnor som blir ensamstående, hur kommer det sig att de inte går ut och köper rätten till en annan människas kropp? Tror du mäns och kvinnors sexualitet är så olika? Eller är det könens olika syn på var deras befogenheter sträcker sig? Synen på vad man egentligen köper? Min lösning är att männen tar ansvar för sin egen sexualitet. Vad är din lösning?

Antar förresten att det var IQ du syftade på med "spetskompetens". Det har riktats kritik mot sättet att mäta. Vilka har utformat testet? Kanske off topic, men var tvungen att inflika det då du nämnde det av någon anledning.

#11  josephine Billy
2004-09-22 02:45:05

EMO. Du behöver faktiskt inte bygga en enda svulstig teori heller. Det finns mängder av böcker för dig med teorier. Som feminist har du det mesta förpackat. Som motståndare av feministiska genusteorier är jag dock tvingad att snickra ihop egna teorier. Det är betydligt enklare att vara för feminism och jämställdhet på feministiska villkor än det är att vara emot detta. Jag är ute på väldigt nya vatten. Jag tänker inte fortsätta debattera attraktion. Alla svar på ämnet stämmer exakt in på de svar David DeAngelo ger på sina seminarier. Jag förstår nu hur persona gör det näst intill omöjligt för er att acceptera diskursen. I valet mellan trevlig och garanterat rik väljer kvinnor strukturellt rik. Rik tryggar framtiden vid giftermål, fattig trevlig funkar bara för stunden. Dessutom är alla kvinnor övertygade om att män kan ändra på sig därför skulle kvinnan i ditt exempel ta miljonären och jobba på att få honom lika charmig som den fattige mannen.

Sedan följer feltolkning på feltolkning. Om städa, laga mat och träffa barnen var det enda män behövde göra för att göra sina fruar nöjda hade vi inte haft en bråkdel av de skilsmässor vi har här i landet. Nej de svåra kraven har inte med vad kvinnorna vill männen SKALL göra att göra. Det är de saker kvinnor vill män INTE gör som män ändå vill göra som orsakar flest separationer. Om förhålladen med ryska fruar handlade om att städa, laga mat och ta hand om HANS barn skulle ingen ta hit dem. Det klarar vi män utmärkt av själva tack. Du begriper tydligen inte varför män behöver kvinnor och projicerar dina egna önsketankar som orsak bara för sakens skull. Män behöver kvinnor av samma orsak som kvinnor behöver män. För att bli kompletta. Två personer tillsammans blir mer än två personer var för sig. Starka sidor kompletterar svaga. Ying samverkar med Yang.

"Slutsatsen tolkar jag som att svenska kvinnor måste sluta kräva jämställdhet av sina män så lever fler familjer lyckliga?"

Nej men de måste omdefiniera jämställdheten och sin bild av hur mannen skall vara innan Sverige går socialt och ekonomiskt åt h-e! Om tillräckligt många män tröttnar, blir ensamstående och radikalfeminismen därmed uppnår sitt mål så går landet åt h-e begriper du inte det? Som utvecklingen går nu kommer fler män att tappa intresse för både jobb och familj, vilka skall hålla Sverige flytande när 40-talisterna går i pension om männen bor ensamma och skiter i kvinnor i allt förutom sexuell samvaro? Männen kommer att lära sig endast det viktigaste dvs hur man fixar tjejer i säng och hur man jobbar såpass mycket att man klarar egen levnad (Som Pelle sade, jobba mindre utan familj, samma levnadstandard). De som blir förlorare blir de svaga och de gamla.

Vad skall vi göra sedan? Importera 2 miljoner invandrare på stört? Hur ser vi till att få de med rätt kompetens och utestänga de som inte behövs? Hur förhindrar vi att invandrarna skapar en isolerad maktfaktor i Sverige som bara tar hand om deras önskemål om detta skulle inträffa?
Det är knappt detta land klarar att försörja sig MED egnagerade män. Blir fler killar ointresserade av familj och jobb så får vi riktiga problem. Jag kan tänka mig hur mycket ansvar för det scenariot feministerna som orsakade det tar, NOLL. Winberg kommer ex. att ligga vid poolkanten i Brasilien då.

"För att säga att de förnekas sin manlighet måste man definiera vad manlighet är vilket förmodligen varierar otroligt"

Fel, manlighet är lika vart man än beger sig. Kvinnor som män har i grunden samma tankar om manlighet. Feminister anser dock ofta att denna manlighet hindrar dem i dittan och dattan och vill därför avskaffa den. För att kunna avskaffa manlig könsroll måste man veta vad det är som skall avskaffas detta vet du mycket väl. Sålunda vet redan de flesta vad manlighet är. SME hade 4 punkter som gav en bra men bristfällig sammanfattning. Manlighet är alltså alltid samma/lika men YTTRAR sig olika från person till person. Det är dock samma manlighet det handlar om oavsett hur den yttrar sig.

"Om det är så viktigt för mannen att vara manlig, varför ger han då upp det? Och varför skulle kvinnor vilja att han gav upp det? Du har väl konstaterat att det är de buffliga matchomännen som får alla kvinnor?"

Detta är helt korrekt. Vad gäller yngre kvinnor är det machomän som gäller. Det finns hela kurser på området som går ut på att lära vanliga killar simulera machomäns stil. Orsaken att kvinnor försöker förändra männen är "gräset är grönare på andra sidan" mentalitet. Flera gifta män har förklarat detta fenomen när kvinnor vill utforska alternativen oavsett vilka de är. Kvinnor som är ihop med alfahannar försöker göra dem snällare. På samma sätt kommer kvinnor som är ihop med resursstarka men mesiga män att bli förbannad om de männen inte är självständiga utan frågar dem hur de vill ha det. Då kommer "be a man!" argumentet ofelbart upp. De män som faller till föga har visat sig omanliga och löper stor risk att kvinnan letar en annan man.

Manlig styrka är nämligen beroende av att män vet när kvinnor testar gräset och att männen då står för sina åsikter även när kvinnorna har andra åsikter än männen. Många män tror här att de tjänar på att ändra sig men långsiktigt ökar de risken att förhålladen tar slut genom att ge upp sina åsikter vid fel tillfällen för att kvinnan säger hon vill det. Jag har själv gjort detta misstag så jag vet vad jag pratar om (Vid det tillfället hade jag ingen aning om detta)

"Intressant tankeexperiment, men nä. Är det bara männens behov som ska tas i beaktande?"

Vilket behov är det du pratar om nu?

"Och alla kvinnor som blir ensamstående, hur kommer det sig att de inte går ut och köper rätten till en annan människas kropp?"

De behöver det helt enkelt inte, de kan fixa sex när som helst hur som helst gratis. Att de inte gör det har att göra med vilka krav de har på sexparner. Varför skulle de betala när de kan få gratis?

"Tror du mäns och kvinnors sexualitet är så olika?"

Att mäns och kvinnors sexualitet är väldigt olika VET jag, David M har sammanfattat skillnaderna från ämnet Evolutionspsykologi i en annan tråd. Mäns och kvinnors sexualitet kan inte annat vara än olika. Män vill vara åtrådda av så många kvinnor som möjligt (även om de är trogen en) Kvinnor däremot vill ha några få favoriter och ser helst att ingen annan man raggar på dem. Kvinnors sexualitet är alltså nästan raka motsatsen till mäns.

"Eller är det könens olika syn på var deras befogenheter sträcker sig? Synen på vad man egentligen köper? Min lösning är att männen tar ansvar för sin egen sexualitet. Vad är din lösning?"

Det är pinsamt uppenbart att med "ta ansvar för sin sexualitet" menar du att det bara är för de män som inte kan fixa sitt sexbehov att gå utan. Lätt för en tjej som aldrig kan sätta sig in i den situationen att säga! Jag citerar BusterB för hans beskrivning av kvinnor angående våldtäkt är 100% korrekt även i detta: "Reality—at least this kind of reality—doesn't matter to women. All that matters it that they're better protected. I'm sure that if you ask feminist women they'll say that it is a sad fact of life, but in order to protect women there must be some casualties, and they're willing to sacrifice as many men as it takes to protect their sisters. Sacrifice is easy when you're not the one paying the price."

Vad gäller prostitution behövs ingen lösning, det finns inga argument jag sett för att sex efter att ha tagit emot pengar skulle vara mer traumatiskt än om det var efter att ha tagit emot drinkar, eller en resa till hawaii eller nåt annat. Prostitution kan man tillåta utan problem. Man köper ingenting annat än en tjänst. Kvinnorna som prostituerar sig behöver inte acceptera alla kunder. Om förteelsen är laglig kan de skyddas och säga nej till de som de inte vill ha sex med. Den prostituerade har hela makten och kunden är som vilken raggande kille som helst med undantag att kvinnan inte kan ta emot något utan att gå med på sex. Alla argument mot prostitution utgår från olaglig prostution. Det är när det försigår på samhällets skuggsida kvinnorna kan behandlas illa och det förekommer trafficking och annat jävelskap.

Det bästa sättet att motverka prostitution är att ta bort EFTERFRÅGAN dvs att lära männen hur de skaffar sex gratis?!! Kunde de alla det skulle de flesta inte betala för horor även om det var lagligt eller hur? Det är bara för tjejer/kvinnor att sluta sprida skitsnack och acceptera sanningen. Nämligen att attraktion inte styrs av tjejer utan av killar, eftersom attraktion inte är en valmöjlighet.

#12  ett litet inlägg i en lång radda UppåtEmma
2004-09-22 09:04:53

"Skulle männen hellre betala för sex från fula kvinnor än få det gratis av vackrare kvinnor tror du?"

I flera intervjuer med torskar kommer detta upp. Den ekonomiska uppgörelsen skyddar dem från att blanda in känslor och att ta ansvar för kvinnans känslor. Och därför väljer de att köpa sexet istället för att ...jobba för det eller hur man nu ska uttrycka det.

Du verkar ha en skev bild av hur "Horan" respektive "Torsken" ser ut och är. Torskar kommer i alla skepnader och former, fattiga, rika, fula, snygga, sociala, socialt handikappade osv osv. Det samma gäller prostituerade.

#13  UppåtEmma Billy
2004-09-22 10:52:25

Trevligt att du är med i diskussionen då ditt inlägg uppmuntrar till intressanta tankar. Först måste jag dock påpeka att intervjuer med torskar inte säger något om majoriteten av torskarna. De flesta torskar låter sig inte intervjuas och de flesta torskar hos finare prostituerade (på dyra sexklubbar och liknande) är män med hög social ställning som aldrig låter sig intervjuas eller ens erkänner att de är torskar. I "en horas dagbok" kan man läsa om hur kvinnan känt igen politiker, sportstjärnor etc...

En orsak för att anlita prostituerade som du inte tar upp är deras diskretion. Kändisar och viktiga män kan ha sex med horor för att slippa de saker som vanligen följer på sex. En hora kan inte gråta ut i media för att mannen inte ville något "mera" skulle hon bryta diskretionen och avslöja någon av hennes kunder skulle hon tappa kunder och kastas ut på gatan. Sålunda kan killar anlita prostituerade när de bara vill ha sex för att slippa denna typ av tjafs http://punkten.se/musik/artikel.phtml?id=6861

I övrigt är torskars argument kanske effektiva i TV men inte desto mindre rejält svaga. Det finns nämligen ingen orsak för en man att ta mer ansvar för kvinnors känslor bara för att han INTE betalar för sex. Många män har sex med kvinnor och dumpar dem efteråt på löpande band om de KAN. Detta är grundläggande i manligt psyke, ju mer poppis du är som sexpartner bland kvinnor (utan att det beror på känsisskap) ju mindre ansvar för deras känslor tar du. Det "ansvar" som torskarna påskiner de skulle ha utan ekonomisk transaktion existerar sålunda inte, orsaken att de känner ansvar för kvinnornas känslor är sålunda att de är ovana att jobba för enbart sex.

Sålunda vet männen ENBART hur de skall skaffa en tjej för relation. De har ingen aning om hur de raggar upp tjejer enbart som ett led i sin sexualitet. Egentligen är det hela enkelt, skapa attraktion så vill tjejen ha sex med dig (sker inom 5 minuter från att man träffats) men även om du skapar attraktionen tvingar attraktionen inte tjejen till sex. Sålunda finns ingen orsak att män tar ansvar för att de till följd av attraktionen mannen skapat HAR sex eftersom sexet i sig är tjejens val.

Det enda problem som då återstår för männen är det faktum att de kvinnor som männen skapat attraktion till enbart i syfte att ha sex med dem känner sig utnyttjade och riskerar att hämnas på alla möjliga sätt varav ett är att anmäla mannen för våldtäkt. Något som inte spelar någon roll för kvinnan eftersom de då redan haft sex och mannen redan sårat henne OM hon till fäljd av attraktionen fått djupare känslor.

Detta är troligen den sanna orsaken att män skulle behöva ta ansvar för kvinnors känslor. Det faktum att kvinnor kan hämnas genom att sprida ut rykten, anmäla för våldtäkt eller bara vända mannens bekanta mot honom som hämnd för att hon ville mer än honom. Detta är också det ansvar och den risk torskar slipper. De blir inte utmålade som skurkar för att de fixar en tjej i säng utan andra avsikter än att ha sex med henne.

Sanningen är ju den att kvinnor faktiskt avskyr att killar enbart vill ha sex med dem. Om en kille skapar attraktion till en tjej och sedan berättar att han bara vill ha sex med henne och inte se henne efteråt är den tjejens reaktion väldigt förutsägbar oavsett om HON var ute efter ett förhållande eller inte eller hur?

#14   UppåtEmma
2004-09-22 13:31:27

Euhm, dina bastusamtal säger inte heller något om majoriteten av killar. Så skål kålsupen!

Jepp, jag vet precis hur tjejer reagerar: Woho! gratis billig sex utan ansträngning. jag måste ha tur-trosorna på mig! yauza!

Och hur ofta händer det tror du att man får ett sånt erbjudande? typ när man har ägglossning OCH är nyklippt samtidigt!

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?