feminetik.se feminetik.se

Just nu 21 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Feminetik måste förändras


Gå till senaste inlägget#1  Feminetik måste förändras DavidM
2006-07-13 12:05:59

Ja, det tycker jag. Sidan som sådan är kanon men det finns aspekter jag faktiskt inte står ut med.

Dels den godtyckliga modereringen som i stort drabbar alla som har humor/känsliga argument mot feminismen eller som kallar någon helt rättfärdigt för dum för att personen inte ha tänkt efter. Ok, det kan jag stå ut med även om jag inte förstår den. Men feminetiks (o)vana med att ta bort startade trådar bara för att de inte gillar dem eller förstår poängen med dem är bara för mycket.

Jag kan ta några exempel.

Igår startade jag tråden "Hjärngympa" med en länk till BBC science hemsida där man bland annat kan testa sitt "brain sex", samma test som programmet "könets bekännelser" grundas på. Detta togs bort.

Ett annat exempel är tråden där jag undrade var Alvunger tagit vägen. Den tråden togs bort bara för att jag sade att jag ansåg att genuskunskap inte borde ses som vetenskap/kunskapsmerit. Detta får man alltså inte enligt feminetik tycka.

Ett exempel på radering av inlägg är mitt svar på Karras inlägg i min Hakelius tråd. Jag frågade helt sonika om hon kunde läsa med ironisk ton eftersom jag ansåg hon inte förstått krönikans poäng. Detta får man heller inte säga för godtyckliga modererare på feminetik.

Jag tar den här debatten öppet för att jag vill det ska komma fram att det är så det fungerar.

Troligen kommer också detta slå tillbaka på mig som person men det får jag ta. Jag tänker inte ställa mig i berömkören som bara tjusar om så bra feminetik och dess moderatorer är. Som jag ser det är ni falska. Och det står jag för.

Mvh
David

#2   Sjodin
2006-07-13 12:30:55

Trollstav Åsikter om webplatsen tas i forumet "om webplatsen", vilket för övrigt står mkt klart uttryckt i regelverket.

Tråden stängs.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?