feminetik.se feminetik.se

Just nu 23 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Förlåt Nettan!


Gå till senaste inlägget#1  Förlåt Nettan! Kalle
2004-09-16 14:08:43

Ja, jag har skrivit några inlägg i "Tycka". Jag vet att jag gjort fel. Ibland när jag kommer till slutet på en lång tråd så tänker jag inte på vilket forum det är. Det är ren glömska och klantighet från min sida, inte respektlöshet. Jag ska sluta med detta.

(Visserligen tycker jag att om det uppenbarligen är något som är fel, eller som har förbisetts, i diskussionen så borde man kortfattat få påpeka detta även som ickefeminist. Men det är era regler och det kan inte jag göra något åt.)

#2  Kalle Nettan
2004-09-16 14:16:24

Jag kan förstå det, jag är själv ibland osäker på vilket forum jag är i. Men skillnaden är att jag har rätt att vara i alla forumen. Och jag måste dra gränsen någonstans och det är - anser jag - bäst att dra alla inlägg över samma kam. Risken finns att det bli för godtyckligt annars och att vissa känner att en del skribenter är favoriserade eftersom deras inlägg får stå kvar men inte andras osv. Jag tycker att regeln är bra.

Men om du vill påpeka saker eller göra en inflikning så är det bara att göra som jag förklarade. Dina åsikter och infallsvinklar är ju lika intressanta som någon annans. Och för de som vill är det ju bara att fortsätta diskussionen i JÄIF sedan.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?