feminetik.se feminetik.se

Just nu 23 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Sluta diskutera, gör något!


Gå till senaste inlägget#1  Sluta diskutera, gör något! Mojji
2004-09-09 14:07:25

Är det inte dags att vi alla som tröttnat på porr och halvnäcka brudar verkligen hittar en lösning så vi kan få bort kvinnoförnedringen från vår vardag?
Jag brukade titta på MTV och ZTV för musikens skull, men numera är det bara videos som anspelar på sex och porr. I varenda video ser man silkontuttiga brudar som ser ut som om de är jättekåta och vill ha kuk överallt.
I en vanlig tv-reklam på 5:an eller 3:an kan man få se hur de marknadsför en Trance-cd med två tjejer (som inte verkar äldre än 15-16 år). De står och åmar sig med kåt blick emot allt möjligt. På cd:n's omslag ser man hur de slickar varandras tungor. Vad F-N har detta med musik att göra?? Jag blir så trött!!

#2   MrCheese
2004-09-09 14:35:37

"De står och åmar sig med kåt blick emot allt möjligt. På cd:n's omslag ser man hur de slickar varandras tungor. Vad F-N har detta med musik att göra?? Jag blir så trött!!"

Har du varit på en tranceklubb nån gång?

#3  Gör något? Billy
2004-09-09 14:50:55

Du verkar tydligen inte veta mycket om musik, Vad är det för konstig MTV eller ZTV du har tittat på egentligen? Annars anser jag att MTV och ZTV gällande vissa musikstilar har handlat om SEX från allra första början. Så har det varit sedan 80-talet. Michael Jackson handlade om sex, Prince handlade om sex, Samantha Fox handlade om sex och MADONNA skall vi inte tala om.

Den enda skillnaden är att idag klär sig artisterna annorlunda. Kort sagt visas mer naken hud. Orsaken är enkel, utseendefixeringen hos BÅDE killar och tjejer är större idag. Det är dock ingen skillnad i vad det hela handlar om, det har ALLTID handlat om sex. Det handlar om att göra artister sexuellt åtrådda av publiken, unga tjejer kåta på robbie williams, five och BSB, unga killar kåta på Britney Spears och Jessica Simpson.

Hur många feminister klagade på 90-talet när Peter Andre visade sina bröstmuskler i TV stup i kvarten? Svar: NOLL! Hur många feminister klagar på att det är en massa nästan nakna killar i Christina Aguileras video Dirrty? Svar: NOLL Tvärtom skulle ju Aguilera vara nån sorts feminist som vågade skita i andra och göra sin egen "thang" Ni ser det ni VILL se därför ser ni inte alla halvnakna killar som finns överallt i samma musikbranch.

Det är inte branchen som är sexistisk den är bara mer naken, DE däremot som klagar på att det enbart är halvnäcka brudar i musikvideos är sexistiska eftersom de behandlar nakna inoljade mansöverkroppar som en självklarhet men inte bikinibrudar. Sålunda har de själva blivit vad de kämpar mot dsv sexister.

#4  Självmål Billy
2004-09-09 14:53:30

"I varenda video ser man silkontuttiga brudar som ser ut som om de är jättekåta och vill ha kuk överallt."

Lustigt

Jag har alltid trott att det inte går att se på en tjej om hon vill ha kuk. Är det inte det argument som framförs i våldtäktsrättegångar? Att man inte kan utgå från att tjejen vill ha kuk för att hon beter sig sexuellt utmanande?

#5  Varför titta då? JoeHill
2004-09-09 14:57:06

Lyssna på radio istället. Samma musik och du slipper alla kåta brudar. Dessutom kan du sälja TVn och slipper TV-licensen.

För pengarna du tjänar kan du åka på resor och träffa nya människor.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?