feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Maria-Pia text


Gå till senaste inlägget#1  Maria-Pia text David M
2004-08-20 01:52:57

http://www.etc.se/radikala/templates/template…

Fastnade mest för:

"Eller, som det står i Valerie Solanas lysande ”Scum Manifest”: ”Alla kvinnor har skit i sig, mer eller mindre, men det härrör från en livslång samvaro med män.” "

Ytterliggare en som älskar SCUM.

"min åsikt är att män som inte ställer sig upp och öppet tar del i ansvaret för att stoppa sina medmäns våld mot kvinnor är medansvariga."

Vad säger man? Jag anser hon är medansvarig för alla företagsskandaler och vanvården på våra äldredomshem...för inte har hon öppet tagit sin del av ansvaret för att stoppa det...

#2  David M Henrik E
2004-08-20 08:34:47

Som jag sa i en tidigare tråd, så finner jag detta högst skrämmande, men inte direkt förvånade med tanke på manshatet som sprids igenom media och politikerna. Feminsterna blir allt mer aggresivare då de hetsar upp varandra emot männen.

Det syns i form av flera forskare har påpekat att många mansmisshandel av kvinnor har skett som en följd av de s.k Girl Power temat, och nyligen så gick en kille ut och påstog att han hade blivit våldtagen , och de sa "Nu ska du få känna hur det är." och de våldtog honom analt. En uppenbar hämnd aktion och följd av all hets emot män, om det nu var sant.

Feminismen har alltså totalt spårat ut, och det värsta är att ingen makthavare verka sätta ner foten och försöka på ett stopp på eländet.

#3  Mmm Alvunger
2004-08-20 09:46:23

Jag tror jag håller på att förändras i min åsiktsgrund vad gäller feministiska makthavares (jag kommer inte kalla det språkrör eller talesperson) taktik. Jag har alltid sett det som att de måste skrika för att höras och någon måste göra skitjobbet.

Jag får tänka lite mer på det här.

Men under tiden - hon tar upp lite andra frågor i texten. Nu tror ju inte jag ett skit på att det finns fungerande scumbags, dvs om inte kvinnor vill riskera att trasa sönder sitt eget underliv (hur ta ut skiten utan att trasa sönder fingret?!?). Men vi låtsas att det går, att det finns fungerande scumbags.

Hur många anser att det inte är en bra lösning? (och ja, jag vet att fler vapen i vår värld inte är önskvärt.) Men vi låtsas också nu att de kvinnor som använder detta gör det "korrekt", dvs de använder det inte emot män som de raggat upp för att jävlas, utan de har sin scumbag i sig och känner sig trygga i vetskapen att om någon tvingar sig in så får de betala med sin kuk. Äntligen ett vattentätt försvar för kvinnor. Är det inte positivt?

#4  Vapen... Jon B
2004-08-20 10:09:52

...löser alla problem. Om alla använder dem korrekt.

#5  Hmm... Robert
2004-08-20 10:35:32

Är det ingen som har tänkt på vilka konsekvenser detta kan få för kvinnan? Tror ni inte att det finns en överhängande risk för att en våldtäktsman som får sin lem massakerad dräper kvinnan i en rent vansinne? Smärta är visserligen paralyserande, men smärta kan också ge upphov till stark adrenalinpumpande aggression. Risken för att kvinnan får sin hämnd, men till priset av att en krossad skalle eller avvriden nacke är väl ganska stor eller? Som vapen räknat tycker jag att scumbag verkar vara urdumt. Varför inte lära kvinnor att använda en gammal hederlig kniv istället om man nu är inne på den linjen?

#6  Låter som en sämre lösning Billy
2004-08-20 10:50:07

"Äntligen ett vattentätt försvar för kvinnor. Är det inte positivt?"

Ursäkta men vad sjutton skulle "scumbags" vara bra för. Den måste ju gå att ta ut och allt en våldtäktsman behöver göra är isåfal sticka in någonting annat i kvinnan eller hur? För övrigt genomförs våldtäkter utan penetration också eller hur?

#7  ... Robert
2004-08-20 10:54:32

Tänkte bara säga att det är ju typiskt att just en kvinna skulle gå och uppfinna ett sånt här vapen; ett vapen som inte syns och därmed inte kan avskräcka, och som heller inte helt oskadliggör förövaren, men som om möjligt bara gör förövaren mer aggressiv. Wow.

Däremot så skulle det hela kunna fungera och även bli etiskt om det fanns någon form av innbyggd varningsmekanism i vapnet. Ett vapen som inte kan avskräcka är ju väldigt idiotiskt faktiskt.

#8  Hmm... JoeHill
2004-08-20 11:01:57

..det finns ju fler hå en ett... Skall kvinnor då gå runt med multipla scumbags för att känna sig riktigt säkra?

#9   Kalle
2004-08-20 11:02:07

Vi får väl bara hoppas att hon inte glömmer att ta ut den, den dagen hon träffar någon hon VILL ha sex med. Det finns ju folk som glömmer livsavgörande uppgifter i kritiska ögonblick...

#10  Hmmmm... MrG
2004-08-20 11:28:38

Jag tycker det är bra, men nu går det ju att våldta en kvinna i fler kroppsöppningar. Ska kvinnor ha en scumbag i munnen, en i musen och en röven för att känna sig säkra? Det tycker inte jag - Dela ut någon form av direktlarm som går till polisen istället?

MrG

#11  Scumbag är ett dåligt skämt Billy
2004-08-20 11:35:51

Vill du ha ett avskräckande vapen skall du uppfinna något som ger elchocker vid beröring och gömma på kvinnans kropp. Då har hon iaf bättre chans än 50-50 att oskadliggöra förövaren ÄVEN om förövaren känner till vapnet. Scumbags låter bara idiotiskt!

#12   Olof Öberg
2004-08-20 11:52:22

Finns flera patent på dylika tingestar.

De kan ha allt ifrån rakblad och hullingar till giftnålar. Dessa är monterade i en tub som man för upp i slidan.

Undrar hur bekvämt det kan vara att överhuvudtaget gå omkring med detta dock.

#13  Genomidiotiskt! Billy
2004-08-20 11:57:22

Kvinnan måste kunna få ut den, alltså måste mannen kunna få ut den också. Evenytuellt kan mannen föra upp en dildo tills det smäller och dra ut tingesten... sinnessjuk, opraktisk och ickefungerande ide, tokfeministpåhitt alltså.

#14  Syftet.. JoeHill
2004-08-20 12:09:16

...är nog att få den presumtive våldtäktsmannen att känna osäkerhet. "Har hon en sån där grej i fittan eller inte, jag kanske skall gå hem och titta på TV istället för att gömma mig i buskarna". Och det har jag inget emot.

Men jag skulle aldrig vilja att min flickvän eller syster gick runt med en dylik tingest när de var ensamma ute på kvällen. Risken för malfunktion är antagligen astronomisk i jämförelse med risken för våldtäkt.

Jag skulle ej heller vilja äga det företag som säljer dessa. Stämningar på miljonbelopp lär komma in då de ej fungerat som de ska.

Skaffa skunksprej istället.

#15  Föga... Robban
2004-08-20 13:24:35

...vettigt som vapen betraktat, även om man bortser från de uppenbara opraktiska aspekterna, och riskerna.
Som flera redan påpekat, är avskräckningseffekten noll i och med att det inte syns om hon har en sån där tingest. Dessutom: Om en våldtäkt redan har kommit så långt som till penetration så är ju skadan på sätt och vis redan gjord, eller? Då handlar det ju om vedergällning, något som ju är emotionellt tilfredsställande, men i övrigt nog inte löser något.

För övrigt tycker jag det låter som en skröna.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?