feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Välkommen till den verkliga världen!


Gå till senaste inlägget#1  Välkommen till den verkliga världen! Billy
2004-08-19 16:49:39

"Det har oftast handlat om män med lite mer framåtanda, lite mer öppna, lite mer utåt, lite mer kontaktvänliga. Ja, det är naturligtvis synd om de som vill ha sex men som är lite blyga, men jag kan inte se att jag har något ansvar att gå och leta rätt på blyga killar bara för att de sällan får sex, när jag inte TÄNDER på att stå och snacka med någon som inte är utåtriktad, party, öppen, självsäker, smart, rolig och har en sjujäkla utstrålning."

Vari ligger då kritiken mot att män vill att kvinnor är på ett visst sätt? Jag vill att kvinnor skall vara snygga, smala, sexiga, trevliga, ha fina former, bröst storlek större hellre fasta än hängiga, snygg häck, de skall vara klädda på ett visst sätt de skall ha håret i vissa frisyrer, de skall vara rakade både under armarna och mellan benen, Ja, det är naturligtvis synd om de som vill ha sex men som är lite fula och manliga men jag kan inte se att jag har något ansvar för att leta rätt på fulare, okvinnliga tjejer bara för att de känner sig missgynnade.

När jag läser tidningar och ser på reklamer föredrar jag skitsnygga tjejer gärna med stora bröst. Om de är korkade gör ingenting då de bara finns där för att titta på. Jag kan inte se att jag skulle ha något ansvar att titta på fulare utvikstjejer (som L Skugge) bara för att få de tjejer som inte är lika snygga, smala, vältränade etc att må bättre med sig själva. Jag har personligen träffat kanse 10-20 utvikstjejer i verkliga livet och de var verkligen lika snygga i verkligheten som i tidningen. Det är givetvis synd om de tjejer som inte har lika gudabenådat snygga kroppar men som sagt, jag TÄNDER inte på de tjejerna.

Jag vill också påpeka att det för mig är lika obehagligt och onaturligt att ändra på min "lite blyga, snälla utstrålning" som det är för er tjejer att bli lika snygga som Janna Svensson i Slitz men liksom jag uppenbarligen inte har stort val i frågan så har inte ni det heller, Jag jobbar som bäst på att bli lika ytlig och utåtriktad som partykillarna i min omgivning, sålunda är det bara för er att jobba på att bli lika snygga som Natascha Peire så möts vi på diskot och alla blir nöjda. Välkommen till den jämställda verkligheten!

#2  Billy Michael Lundahl
2004-08-19 19:17:57

Om det nu hade varit så att din "önskelista" om hur en kvinna skall vara för att du skall finna henne vara attraktiv hade begränsats till just dig... om det hade varit så att ingen hade snackat skit om kvinnor som inte uppfyller deras önskelistor... om det hade varit så att önskelistorna hade begränsats till den privata sfären... och om det hade varit så att din önskelista enbart hade påverkat din attraktion för kvinnan och inte någon annan av dina bedömningar av henne (så som intellekt, arbetsförmåga, utveckligenspotential och så vidare)... då hade det givetvis inte funnits någonting att klaga på.

Men så är inte fallet... och det vet du.

Felet består inte av att du dina önskningar och preferenser existerar... utan att du använder dig av dem för att nedvärdera kvinnor som inte förtjänar att bli det på områden som inte har med attraktion att göra.

/Micke

#3  Michael Lundahl Billy
2004-08-19 19:44:09

Du begrep inte poängen alltså?...

FINE då förenklar jag: Varför skall tjejer ha rätt att nedvärdera vem jag är när jag själv inte har samma rätt? Eftersom jag kämpar med att motsvara tjejidealen så har jag inte den minsta sympati för kvinnor som kämpar för att slippa motsvara kvinnoidelaet! Tvärtom jag anser detta vara fullkomligt rättvist!

"om det hade varit så att din önskelista enbart hade påverkat din attraktion för kvinnan och inte någon annan av dina bedömningar av henne (så som intellekt, arbetsförmåga, utveckligenspotential och så vidare)... då hade det givetvis inte funnits någonting att klaga på."

Vad menar du nu? Jag har aldrig påstått att snygga tjejer är dummare. Tvärtom, sådana fördomar bekämpar jag. Jag har nämligen kommit fram till att de fula feta och oattraktiva kvinnorna inte har en enda ursäkt. De är varken trevligare eller smartare överlag än de snygga tjejerna. En silikonbimbo är varken smartare eller dummare än en mindre attraktiv estetbrud.

Denna slutsats drar jag på samma grunder som tjejer vanligen bedömer killar.

"Felet består inte av att du dina önskningar och preferenser existerar... utan att du använder dig av dem för att nedvärdera kvinnor som inte förtjänar att bli det på områden som inte har med attraktion att göra"

Exempelvis???

#4  Den verkliga världen = Billys värld? Magda
2004-08-19 21:55:30

Börjar undra nu faktiskt.


"Vari ligger då kritiken mot att män vill att kvinnor är på ett visst sätt? Jag vill att kvinnor skall vara snygga, smala, sexiga, trevliga, ha fina former, bröst storlek större hellre fasta än hängiga, snygg häck, de skall vara klädda på ett visst sätt de skall ha håret i vissa frisyrer, de skall vara rakade både under armarna och mellan benen, Ja, det är naturligtvis synd om de som vill ha sex men som är lite fula och manliga men jag kan inte se att jag har något ansvar för att leta rätt på fulare, okvinnliga tjejer bara för att de känner sig missgynnade."

Nej. Har någon sagt det? Självklart drar man sig till de personer man finner attraktiva. Men du däremot klagar ju på tjejer som enligt dig dras till fel killar. Är deras orsaker annorlunda än dina eller?

Sen förstår jag inte varför du radar upp vad du finner attraktivt. Och verkligen inte hur du kan säga att alla män tänder på samma sak. Och de kvinnor som det är synd om enligt dig kanske uppfattas som snygg av någon annan?

Du är noga med att tala om vilka kvinnor du inte tänder på, även om det egentligen saknar betydelse samtidigt som du är vansinning och säger att kvinnor inte tänder på en viss typ av män och att det är helt fel.. Var är logiken i det?

Och det är inte det minsta synd om mig för att jag inte har en lika "gudabenådat snygg kropp" som en utvikningsbrud. Bryr mig inte det minsta faktiskt.

#5  Magda Billy
2004-08-19 23:10:34

Den del av inlägget som är i citationstecken är skriven av alvunger, resterande text är ett direkts var på denna. Klarnar det nu?

#6  Jag vet Magda
2004-08-19 23:17:55

Och eftersom du tar hennes argument och vänder på det så måste jag ju anta att du tycker att tjejer ska gå till män de inte tänder på. Varför bemöter du inte det hon säger i stället? Ingen säger att du inte får tända på vem du vill. Den enda som kommer med såna åsikter är ju du själv.

Och jag skulle vilja höra vad du svarar på Alvungers uttalande. Tycker du att det är något fel i det hon säger?

#7  Dum fråga Magda
2004-08-19 23:19:12

Det tycker du ju uppenbarligen. Frågar i stället vad det är som är så fel?

#8  Och ännu en gång Magda
2004-08-19 23:47:47

Plockar du ut saker ur sitt sammnhang. Var det där det enda du uppfattade av Josefins inlägg? Kan ju bara säga att hon uttrycker precis vad jag tycker och tänker i frågan. Att du bara är förmögen att ta till dig fyra meningar som du kan förvränga så att det visar att du är Billy den allvetande får stå för dig.

#9  Magda nej du har fel 100% fel Billy
2004-08-20 00:36:53

"Och eftersom du tar hennes argument och vänder på det så måste jag ju anta att du tycker att tjejer ska gå till män de inte tänder på."

Nej jag tycker däremot att tjejer skall sluta klaga på att killar har motsvarande krav på tjejer oavsett vilka kraven är. Jag är trött på gnället om anorexia och silikonboobs. Jag är trött på gnället om utviksbrudar, jag är trött på gnället om sexiga kläder, jag är trött på gnället om rakning under armarna... det enda man fått höra under de närmaste åren är hur jobbigt kvinnor har det, guess what? Killar har det inte lätt heller. Och ni tjejer har det inte alltid svårare. Go figure!

#10  Billy Michael Lundahl
2004-08-20 00:50:01

Du skriver ett rörigt inlägg utan en klar poäng (också kallat svammel) och sedan skyller du på mig att jag inte är tankeläsare när jag inte lyckas dekryptera vad det är du menar? Oh well...

"Varför skall tjejer ha rätt att nedvärdera vem jag är..."

Det har de inte. Vem har sagt att de har det?

"... när jag själv inte har samma rätt? Eftersom jag kämpar med att motsvara tjejidealen..."

Vem har bett dig göra det? Vem har tvingat dig att göra det? Vem står med pistolen mot ditt huvud och tvingar dig? Visst, om du "kämpar" för att nå vissa ideal, då får väl det stå för dig. Men tro för f-n inte att det gör dig berättigad till fribiljetter att uppföra dig svinaktigt.

"...så har jag inte den minsta sympati för kvinnor som kämpar för att slippa motsvara kvinnoidelaet!"

Du lider, därför har du ingen sympati för andra som kämpar för att inte lida....

Logiken är minst sagt haltande. Om du har valt att göra något med dig som du inte trivs med då är det i högsta grad ditt helt egna problem och inget som någon annan har ett ansvar för. Varför skall andra behöva ta emot skit från dig bara för att de inte gör samma dåliuga val som du?

"Tvärtom jag anser detta vara fullkomligt rättvist!"

Din syn på "rättvisa" ter sig minst sagt märklig...

/Micke

#11  Micke Billy
2004-08-20 02:03:55

Tjejer som har krav på min sociala kompetens får finna sig i att jag har krav på deras utseende och kropp vad är så svårt att begripa med detta?

Jag tränar på vad du kallar "social kompetens" för mig är det bara ett finare sätt att säga snacka omkull tjejer på rygg. Sålunda får tjejerna vackert träna på att motsvara mina krav och ideal också - synnerligen rättvist.

Jag anpassar mig till de ideal tjejer vill killars skall motsvara. Tjejerna får vackert motsvara killidealen, när jag är bättre på att smörsnacka och tjejerna är lika snygga som Natascha Peire så möts vi på diskot och alla blir nöjda. Välkommen till verkligheten!

Jämställdheten kan man dumpa i papperskorgen eftersom den inte är viktigare än att tjejer knullar icke-jämställda män så ofta de får chansen både i Sverige och utomlands.

#12  Billy Michael Lundahl
2004-08-20 02:56:34

"Sålunda får tjejerna vackert träna på att motsvara mina krav och ideal också..."

...under förutsättning att de *vill* ha dig ja och anser att det är värt ansträngingen. :) I så fall är det deras val. Men eftersom det är högst frivilligt att vilja bekanta sig med dig så ser jag inte vad allt detta tjafsande om att de måste anpassa sig efter dina ideal för att få vara med dig så underar jag vad det har för relevans för diskussionen? Eftersom detta handlar om en sfär runtom dig så ser jag ingen som helst relevans att ha uppe detta för allmän diskussion. Sköt du ditt... jag skiter i vad du gör därför att världen cirklar ändå inte runt dig.

/Micke

#13  Du tolkar mina texter... Billy
2004-08-20 10:44:56

...som fan tolkar bibeln

Det finns redan massor av tjejer som gör den ansträngningen och tycker det är värt denna. Det är de tjejer som är snyggare, friskare mer vältränade och mindre feta än de flesta. Dessa tjejer motarbetas av feminister ständigt eftersom feministerna själva anser att de skall få ha alla tänkbara krav på mannen medans mannen skall får ha inga krav på kvinnan. De kvinnor som feminister avskyr mest av allt är de kvinnor som tillfredställer de flesta mäns öbskemål på hur de ser ut och beter sig, det säger en hel del.

#14  Billy Michael Lundahl
2004-08-20 12:43:01

"Du tolkar mina texter som fan tolkar bibeln"

Översättning: Buuhuhuhu! Jag är såååå missförstådd!

Martyrskap är vanligt i de värsta avarterna av feminism också. Vem vet... du kanske är en radikalfeminist i garderoben? :)

Om du inte vill att dina inlägg skall feltolkas: börja skriv sammanhängade och tydligt. Dina texter lider av att man måste vara du för att veta vad du menar. Utan att ha dina tankegångar i huvudet är dina texter osammanhängande, svammliga, svulstiga och utan klara poänger för andra än dig själv.

---

Sakfrågan:

Du sparkar på öppna dörrar. Det finns ingen, absolut ingen, som har påstått att det inte står dig fritt att välja partner efter specifika kriterier. Det finns ingen som har tvingat dig att välja partners som inte motsvarar det du vill se i en partner. Var har du fått det tjafset ifrån?

/Micke

#15  Micke Billy
2004-08-20 13:29:40

Du har redan fått utförliga svar i tråden "Vilken punkt i detta stämmer inte generellt?" där borde du hitta svaren på de flesta av dina frågor. Tanken är inte att mina texter skall förstås klart och tydligt utan att man tänker efter ur ett manligt perspektiv. Ofta utgår jag från ett visst sammanhang enbart för att låta motparten avslöja sig själv. Detta är nödvändigt eftersom motparten aldrig skulle avslöja sig själv med vilja. En stor del av mitt motsånd mot både feminism och jämställdhet enligt likhetsprinciper bygger på den dubbelmoral jag ämnar påvisa i mina inlägg. Jag är ingen martyr eftersom det inte är synd om mig. Däremot är feministerna hycklare eftersom de säger sig vara emot de mekanismer i samhället vilka är orsaken att jag (och DU) hamnat i den låga statusposition som uppstått och måste ändra OSS själva efter vad kvinnorna vill för att ändra på detta. Faktum är nämligen att det enda fel jag gjorde var att lyssna på tjejerna när de framförde sitt hyckleri. Nu vet jag bättre och kan påvisa detta men givetvis är det i tjejernas eget intresse att detta inte kommer upp till ytan. Det faktum att det är de killar som lyssnar på tjejer som blir minst populära bland tjejer vill de ju givetvis inte bemöta. Lika lite som de vill bemöta att de killar som är mest jämställda är de som tjejerna kommer att sukta minst efter i framtiden - av samma orsaker!

#16  Billy Michael Lundahl
2004-08-20 20:57:07

Fel Billy... du vill inte att man tänker ur manligt perspektiv... utan ur *ditt* perspektiv.

"Jag är ingen martyr eftersom det inte är synd om mig."

Hela din argumentation går ut på att visa att det är så synd om dig (och andra killar) för att feminister är sådana elaka, lögnaktiga hycklare som döljer Sanningen(tm) om hur de ställer krav på oss samtidigt som de duckar krav själva... om inte det är martyrskap och offermenatlitet så vet jag inte vad som är. Det är samma skitsnack som tokfeminnisterna som försvarar kvinnornas offerroll kör med.

/Micke

#17  Hmmmm... MrG
2004-08-20 22:13:44

Vad är din defenition på en tokfeminist Michael?

MrG

#18  Micke L Billy
2004-08-20 22:24:18

"Det faktum att det är de killar som lyssnar på tjejer som blir minst populära bland tjejer vill de ju givetvis inte bemöta. Lika lite som de vill bemöta att de killar som är mest jämställda är de som tjejerna kommer att sukta minst efter i framtiden - av samma orsaker!"

- Självklart vill inte feministerna bemöta dessa saker Micke det är det de har sådana som dig till.

- Jag har inte snackat ett jiddra dugg om den skit du vräker ut, dra något gammalt över dig om du tror det. Jag har varit på samma nivå hela tiden nämligen där de enda strukturer som visar manlig överordning är de som feminister och jämställda kvinnor själva gladeligen skapar och upprätthåller - för att sedan bryta vid behov och leka offer. Den ENDA orsaken att det skulle vara synd om mig (och andra killar) är de vansinniga jämställdhetsideer feminister dagligen vräker ur sig, motiverade att uppnå en jämställdhet de själv inte klarar av.

#19  Micke Billy
2004-08-21 02:29:06

Sluta nu överdriva och omtolka varenda sak jag skriver. Ingen annan debattör hinner ju ens se vad som står skrivit innan detta försvunnit i en mur av meningslösa ord-dueller. Håll dig till vanliga svar och lägg ner besserwisserattityden.

Vill du framföra påståenden om vad jag skriver får du skriva "de verkar som" "det ser ut som" etc så att dina omtolkningar inte misstas för att vara mina riktiga budskap.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?