feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Dagens FEGA tjejer


Gå till senaste inlägget#1  Dagens FEGA tjejer Billy
2004-08-15 14:16:53

FEGA och YNKLIGA tjejer ville ta hämnd men vågar inte ge sig på de riktiga gärningsmännen. Dessa fega krakar kommer då på en i deras tycke höjdare till idé. JAG VET säger den ena, vi måste ju inte ge oss på de verkliga förövarna, vi kan ju ta en POTENTIELL förövare. Jättebra idé tyckte de andra fega tjejerna som inte alls var roande av att ge sig på riktiga våldsverkare. De hade ju också läst i Eva Lundgrens avhandlingar hur de VANLIGA MÄNNEN var de riktiga förövarna. Sålunda letade de rätt på den vanligaste kille de kunde hitta och tog på honom hämnd på vad de Macho-Idioter de själva vanligen umgås med utsätter tjejer för ibladn då de är vana att få som de vill med tjejer.

STARKA kvinnor var det vad feminismen skulle skapa? Ho ho ho ho ho!!! dagens svenska kvinnor är fegare svagare och ynkligare än någonsin! NU jämrar skall vi ägna oss åt kollektiv skuld!!! ALLA J-vla radikalfeminister, opinionsbildare, popvänster, Linda Skugge, Åsa Mattson, ROKS, S-kvinnorna, Adi, Genusfeminister, Genusvetare, Eva Lundgren, ETC-s kribenter, Media-Censorer Manshatare och Katarina Wennstam...

Nu gratulerar vi män feminister till att genom sitt offentliga manshat själva vara kollektivt skyldiga till att killar blir våldtagna.

"Kristian är en liten och spenslig kille och säger själv att han väl inte är någon Casanova. Tjejerna flockas runt de stora, tuffa killarna och till Kristian kommer de när de behöver någon att prata med."

NÄMEN TITTA! En till kille med de åsikterna... vad oväntat.

" Varför det hände just honom, har Kristian grubblat mycket över. Kanske fick någon av tjejerna för sig att han var en våldtäktsman.
- Men det enda jag har gjort är att jag en gång gick emellan och hjälpte en tjej som höll på att bli våldtagen.
Kanske var förövarna ute efter hämnd mot vilken kille som helst.
- Och vem tar man i så fall? frågar Kristian retoriskt. Mig eller den välpumpade killen som kommer ut från gymmet?"

Ja vem dagens s.k. STARKA kvinnor tar de vet vi nu. Fega ynkliga wannabees med kvoteringsmani!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0… 13,00.html

#2  Billy Alvunger
2004-08-15 15:53:32

Du är obehaglig nu. Ditt hat skrämmer mig. Ta några veckors paus från feminetik.se, det är mitt råd.

Vad gäller fega krakar, så är kvinnor som våldtar män precis lika fega och ynkliga krakar som män som våldtar kvinnor. Det här var ett fruktansvärt dåd och skall så behandlas. Men vad du gör är istället att tillskriva kvinnliga förrövare en politisk agenda, och inte vilken som helst, en feministisk dessutom. Manliga förrövare är A: invandrare B psykiskt sjuka i Billys värld. Det här handlar om kvinnliga sexförbrytare som precis som manliga sexförbrytare får en maktkick av att förnedra och kränka andra människor sexuellt.


Jag vill inte klumpas ihop med de där kvinnorna, lika lite som du vill bli ihopklumpad med män som våldtar kvinnor. Det där är inte "dagens starka kvinnor". Lika lite som våldtäktsmännen är "dagens jämställda män". Det där är individer med grovt stora problem som saknar all form av respekt för män och manlig sexualitet.

#3  Alvunger Billy
2004-08-15 16:21:03

"Men de våldtog mig analt. Och en av tjejerna sa: "Nu ska du få känna hur det är."

Undrar hur många killar som någonsin våldtagit en tjej för att låta henne "känna hur det är" Att denna handling var en indirekt föjd av manshatet mediafeminister spyr ut råder det knappast ingen tvekan om. Nej detta var ingen politisk handling, det var en hämndaktion i "könskriget" Du kan ju själv kolla upp om det var en feminist som myntade benämningen "könen i krig" eller inte. Vill du prata om feminister? OK kommentera dessa feminister då?

"Bandet spelar färdigt och nästa akt kommer fram. Det visar sig vara ett 10-tal cheerleaders med svarta och röda kläder och svarta pom-poms (tror jag det heter). Ett flertal av tjejerna är orakade under armarna och stereotypen kunde inte vara tydligare - nu ska här skanderas ramsor med ordentliga slagord! Det blir dock värre än jag kunnat ana, så till den grad att vi bestämmer oss för att gå därifrån, men inte förrän vi har lyssnat och antecknat några textrader. Den jublande publiken som består av både killar och tjejer bjuds på utrop som:

´´Slå först, slå hårt bara slå här - ögon, strupe, kuk & knä!´´

´´[sätt in valfri ej helfeministisk persongrupp]...hacka ner dem och blanda med spenat - du får proteinrik mat!´´

´´Död åt kuken fittan e fin. Du som står i vägen vi ska skicka dig på färden´´

Samtliga citat från feministfest på Upplands nation i Uppsala"

"Det här handlar om kvinnliga sexförbrytare som precis som manliga sexförbrytare får en maktkick av att förnedra och kränka andra människor sexuellt."

På samma sätt handlar feminism till större delen om kvinnor som Margareta Winberg och Gudrun Schyman. Kvinnor med manliga hjärnor som får en maktkick av att förnedra och kränka män verbalt och i skrift.

"Det där är individer med grovt stora problem som saknar all form av respekt för män och manlig sexualitet."

Och du menar alltså att feminister respekterar manlig sexualitet? Så tusan heller att de gör, isåfall skulle de inte ifrågasätta mäns rätt att glo på tjejer som en del av den manliga sexualiteten. Feminister respekterar inte alls den manliga sexualiteten, det enda de gör är tjatar om hur den underordnar kvinnan, knappast ett tecken på respekt att tala på det sättet. Den manliga sexualiteten i form av Nake-Janne har vi ocskå sätt hur mycket den respekteras - nej förlöjligas är rätt ord.

"Ditt hat skrämmer mig"

Det är inte jag som tillhör en ideologi vars cheerleaders står och skanderar "död åt fittan" ... Tjejers förmåga att se manliga ogärningar som kollektiva strukturer och kvinnors ogärningar som "enstaka sjuka individer" skrämmer mig tusan så mycket värre.

Vad var poängen med din artikel på Sourze? Skall vi prata om Hat tycker du?

"Och sedan skulle jag slaktat Ralle. Jag skulle krossat hans äckliga leende. Jag skulle stuckit kniven i honom igen och igen och igen. Jag skulle dödat svinet och sedan dansat på hans sargade kropp. Jag skakar av ilska medan jag skriver. Hugg, hugg, dö din jävel, dö!"

Jag vill att fler kvinnor och framförallt feminister skall inse sina egna fel och att de måste ändra inställningen om de vill att våldshandlingarna skall minska. Vad vill DU då? Jo slakta sjuka män med kniv....

och du skall tala med mig om onehagligt hat... Skämtar du med mig?

#4  Billy Magda K
2004-08-15 16:44:05

Jag måste hålla med Josefine. Du börjar bli obehaglig nu faktiskt.

"Vad vill DU då? Jo slakta sjuka män med kniv...." Om du nu läst artikeln borde du veta att det inte handlar om vilken "sjuk man" som helst utan om mannen som våldtagit henne. Är det konstigt att hon känner hat då tycker du? Men det är ju alltid lätt att plocka ut saker ur sitt sammanhang så att det verkar vara nåt helt annat än vad det är eller hur?

#5  Magda K Billy
2004-08-15 17:38:39

Om jag läst artikeln? Menar du att du tror att jag INTE läst artikeln? Jo jag har läst hela artikeln. Vad du inte vet är vad vissa kvinnors generella inställning (som jag uppfattar den) ställt till för mig. Jag har nämligen inte skrivit någon artikel på Sourze om vad jag var med om när jag var 19 år eller så, eller på grund av vilka. Det ändrar inte mina skäl att tycka som jag gör eller vad jag varit med om.

Det som är obehagligt är att feminister envisas med att skapa personliga konflikter hela tiden. Jag utpekade ingen här för att ha det minsta gemensamt med våldtäktskvinnorna annat än att de sannolikt är feminister. Och jag blir inte kvinnoföraktare för att jag tror att det troligaste alternativet är att dessa var radikalfeminister som ville hämnas på de vanliga män feminister i stora kampanjer utmålar till de verkliga förövarna.

Skriver man att man är trött på att "Tjejerna flockas runt de stora, tuffa killarna och till de vanliga killarna kommer de när de behöver någon att prata med" vad får man för svar då?

Jo, du är bara bitter och så gör tjejerna inte alls. Lustigt då att våldtagne Kristian skriver ordagrant samma sak i tidningen, tror feminister att jag känner kristian? Tror feminister att alla Kristian är bittra kvinnohatare för att de påpekar att kvinnor föredrar machokillar? Vad är poängen med kollektiv förnekelse?

Jag känner inte hat till personer, jag kan möjligen känna hat när vissa personer begår vissa handlingar och detta har jag också orsak till. Men ingen tvingar folk begå dessa handlingar, det är fritt att låta bli att begå dem.

Om jag råkat illa ut pga kvinnlig dubbelmoral är det då så konstigt om jag inte tycker om de handlingar denna dubbelmoral tar uttryck i? Är det bara våldtagna kvinnor som får känna hat eller? Man kan undra... Om DU som kvinna inte begår dessa handlingar då är det bra men att dessutom påstå att andra tjejer vanligen inte gör det blir rena skämtet för en person som levat och sett dessa beteendemönster i över 25 år.

Kom inte och tala med mig om obehagligt hat som om vissa handlingar och personer per default hade större rätt att vara förbannade än andra. Sluta för tusan att ta allting så personligt. Jag hatar INTE kvinnor rent allmänt, jag hatar däremot VISSA urtypiskt kvinnliga beteenden, men de är ju ändå bara sociala konstruktioner enligt feminister så vad bryr det er? Jag hatar inte kvinnor, bara kvinnors beteende och kvinnosamhället! Känns orden igen?

De kvinnor som inte har de beteenden som påpekas och kritiseras har jag inget emot alls. Ni kvinnor får leka av er på grekland bäst tusan ni vill bara ni inte har andra krav på hur grekerna skall behandla er som ni har på svenskar när ni kommer hem.

Sluta ta allting på ett så personligt plan, och sluta anklaga mig för saker hela tiden. kritisera gärna mina teser och teorier men skippa alla anklagelser om mig personligen, mitt påstådda hat och min påstådda bitterhet är inte intressant och oftast heller inte sant.

Jag har inte anklagat EN ENDA kvinna här att vara manshatare eller rabiat radikalfeminist. Om mina texter råkar bli lite elaka, so what? Det är fortfarande inte personer utan handlingar jag avskyr.

#6  Tillägg Billy
2004-08-15 17:46:20

Och nu blev det förståss bara diskussion om mitt påstådda obehagliga hat igen, hur vore det om vi skippade personliga påhopp och någon kommenterade texterna i den andra texten istället?

Är Kristian också bara bitter kvinnohatare som tycker att tjejerna föredrar de tuffa killarna eller?

Anser feministerna här på sidan att radikala cheerleaders inte är feminister egentligen?

Är detta inte manshat? "Död åt kuken fittan e fin. Du som står i vägen vi ska skicka dig på färden"

"Kanske var förövarna ute efter hämnd mot vilken kille som helst.
- Och vem tar man i så fall? frågar Kristian retoriskt. Mig eller den välpumpade killen som kommer ut från gymmet?"

Ja är man feg så är valet själklart.

#7  Alvunger, Billy. Fredrik L
2004-08-15 19:44:07

Alvunger:
Du säger att Billys hat skrämmer dig. Det förvånar mig. I dina studier av feminism så måste du ju ha stött på oerhört mkt hat(tex SCUM, SKAM, etc, etc). Så lite hat från Billy borde itne få dig att lyfta på ögonbrynen typ. Sen är det en annan fråga, om du vill ha hat här på feminetik, JÄIF. Jag vill inte ha det förstås.

Billy:
Jag ger dig samma råd som Alvunger. Ta en paus från JÄIF ett tag. GÅ ut i solen, flörta med några söta flickor, ät en glass, låt vinden smeka din kropp osv, osv, etc, etc. Livet kan faktiskt vara ganska underbart ibland.

#8  Fredrik L Billy
2004-08-15 22:41:20

Kan det säkert men inte för närvarande.

#9  tralala JoeHill
2004-08-16 10:25:48

...ja de e tuffa tider...

Det jag reagerar på är:

1. "Experternas" kommentarer till artickeln. Snacka om föringande av ett allvarligt brott. Om det varit omvänt (med en tjej som offer) hade det varit mediastorm om "Experten" sagt: "Kan knappast räknas som våldtäkt".

2. Det rimligaste jag kan se är att Billys scerario i inlägg 1 stämmer.

3. Vi går mot jämställdhet. Men ingen utopisk jämställdhet, bara en unken variant där varje manlig drogmissbrukare, uteliggare psykfall har en kvinnlig motsvarighet.

4. JoeHill har skaffat skunksprej.

#10  Jag konstaterar bara Billy
2004-08-16 10:49:35

Att feminister letar orskaker att inte svara på inlägg med obehagliga sanningar som de försöker slå ifrån sig.

1) Förövarna var sannolikt feministiskt lagda. Gärningen är helt i linje med vad Radical Cheerleaders skanderar "Fuck You You´re a Man" ...Ja det var just det de gjorde.

2) Hade feminister varit ärliga och berättat vilken typ av män som begår de flesta överfall på kvinnor istället för envisas med att en VANLIG MAN är den sanna förövaren så hade Kristian sluppit detta.

3) "säger själv att han väl inte är någon Casanova. Tjejerna flockas runt de stora, tuffa killarna och till Kristian kommer de när de behöver någon att prata med" - Och JAG väntar bara på att feministerna skall säga att han bara är bitter eftersom han tycker att tjejer föredrar tuffa killar.

4) Undrar hur många killar som någonsin våldtagit en tjej för att låta henne "känna hur det är. Få höra om detta motiv gällande killar nu tjejer. Varför gör en kvinna detta? Skulle en man göra detta?

5) Död åt kuken fittan e fin. Du som står i vägen vi ska skicka dig på färden - Jag antar att Kristian stod i vägen då. Denna typ av hatpropaganda skapar våld. Det är inte oskyldigt skoj att skapa hat med cheerleading. Det är alltid någn som tar dyngan på allvar.

6) Experterna förringade ett allvarligt brott. När Olga fick en GURKA innanför trosorna på big-brother lät det helt annorlunda från feminister och media. Dagens stämning har skapat ett klimat där tjejer är i överorning och killar i underordning. Vad som är ok mot killar är det inte mot tjejer och skillnaden är pinsamt tydlig.

#11  Billy m fl: Jag reagerade också Karra
2004-08-17 17:44:25

på psykologen (eller vad han nu var) som sa att det Kristian utsatts för inte var våldtäkt, vilket jävla bullshit. Om 5 killar väljer att våldta mig med flaska, krycka eller penis spelar ingen roll, det är våldtäkt i vilket fall. Samma regler ska såklart gälla även när kvinnor utsätter män.

Jag tycker också illa om radikal/extremfeminister för de är oerhört onyanserade och inte det minsta konstruktiva. Precis som kvinnohatare, rasister mm är de bara ute efter att rikta ovilja mot någon grupp i samhället tror jag, de vill inte förbättra något öht, de har inget ärligt uppsåt.

Så. Bra. Men nu måste jag få invända för jag vet inte vilken gång i ordningen mot Billys hejdundrande inkonsekvens. Dessa kvinnor utförde denna handling för att feministerna predikar manshat, för att en grupp radikalfeminister sjungit död åt kuken och för att en våldtagen kvinna skriver om hur hon vill hämnas på sin förövare. Alltså är feminister kollektivt skyldiga till Kristians våldtäkt, även de som aldrig nånsin förespråkat våld mot män och som absolut inte är manshatare. Jaha? Men varför är isåfall inte alla karlar kollektivt skyldiga till våldtäkt på kvinnor?
Idag anser rätt många att det i vissa fall inte riktigt är våldtäkt när en man våldtar en kvinna som är klädd på ett visst sätt, har en viss promillehalt i blodet, har haft X antal karlar innan våldtäkten etc. Varför föder inte denna inställning våldtäktsmän, om radikalfeministernas inställning föder våldtäktskvinnor?
Vidare tar du upp motivet till våldtäkt, att kvinnorna våldtog Kristian för att "visa hur det är", och att killar som våldtar kvinnor aldrig skulle ha just den orsaken. Jag vet inte varför män våldtar (antar att visst kvinnohat och "nu ska jag sätta henne på plats" spelar in), och jag vet inte riktigt var du försöker komma. Skulle män ha ädlare motiv till våldtäkt menar du?

Jag tar starkt avstånd från de dessa kvinnor gjorde, och jag vänder mig starkt emot att jag i egenskap av feminist skulle vara medskyldig till Kristians våldtäkt. Du använder dig av precis samma retorik du kritiserar feminister för. Men grejen är väl att du tycker att det är OK att uttrycka sig så, bara man tycker som du.

#12  Och för att förtydliga Karra
2004-08-17 17:53:36

jag anser inte att alla män är kollektivt skyldiga till våldtäkt.

#13  Karra Billy
2004-08-17 19:01:08

Jag anser att män genom att göra ingenting INTE är kollektivt ansvariga för våldtäkter. Jag har också poänterat skillnaden mellan att förklara och ursäkta våldtäkt, inget jag har sagt har någonsin ursäktat våldtäkt. Sålunda är min ståndpunkt i denna fråga klar, killar kan inte orsaka våldtäkter genom att göra ingenting.

Här handlar det om att jag anser att feminister genom att framföra ren hatpropaganda och skapa ett klimat där endast kvinnors olycka räknas bidragit till en våldtäkt som dessutom är hämnaktion och därigenom ett hat-brott. Det är alltså inte genom att göra ingenting radikala feminister har bidragit till detta utan att genom att framföra hat-budskap till andra människor upprepade gånger.

Sålunda är det inget fel med min "hejdundrande inkonsekvens" den här gången. Om jag skrev kvinnohatsartiklar vars budskap var att slå och våldta kvinnor då skulle det vara en helt annan sak. För att inte tala om att stå med pom-poms och ropa hatramsor i tid och otid i syfte att "bättra på självförtroendet" eller att lära ut stridskonst till killar så att de snabbast möjliga kan få ner en kvinna på marken under kontroll så de kan våldta henne. Om jag eller andra killar gjorde dessa saker med samma motivering feminister har för sitt manshat ja då var det en annan sak.

Och visst tusan är det så att det är våldtäkt oavsett vad som används för penetrering. Vid BB händelsen förekom dock ingen penetrering alls så ROKS var helt hutlösa i det fallet. Här är det solklar gruppvåldtäkt.

"Skulle män ha ädlare motiv till våldtäkt menar du?"

Sluta! Ädla motiv till våldtäkt finns inte men motivet till denna händelse bevisar att det dessutom var ett hat-brott där förövarens kön och sexuella läggning spelade in. Detta gör brottet allvarligare även om bägge förteelserna är lika vidriga.

"Idag anser rätt många att det i vissa fall inte riktigt är våldtäkt när en man våldtar en kvinna som är klädd på ett visst sätt, har en viss promillehalt i blodet, har haft X antal karlar innan våldtäkten etc."

Våldtäkt är det i vilket fall som helst om sexet sker meddels tvång, enda orsaken att fråga om sexuella vanor och klädsel är försök att bedöma om det från början var fråga om frivilligt sex eller meddels tvång. Problemet är att om domstolen inte kan bevisa att brott ägt rum måste de frikänna förövaren även om det verkligen varit fråga om våldtäkt. Utan vittnen går det inte, inte så länge kvinnor inte är 100% ärliga. Frågan är om det bästa inte är att införa lögndetektor i domstolarna gällande våldtäkter och vårdnadstvister vilka nästan alltid gäller ord mot ord.

"och jag vänder mig starkt emot att jag i egenskap av feminist skulle vara medskyldig till Kristians våldtäkt"

Jag tror inte du stämmer in på någon av de grupper som kom med i mitt lilla kontrollerade utbrott. I alla fall har jag inte sett dig tjöta om hur våldtäktsmannen är en vanlig svensk kille. Däremot var det förhastat att påtala Katarina Wennstam eftersom jag inte tror hon hade gjort sina åsikter offentliga förra sommaren. Den som verkligen skanderat att våldtäktsmannen är en vanlig svensk man är Eva Lundgren och hennes privata fanclub ROKS. Och de som verkligen uppmanat till våldshandlingar mot män är Radical Cheerleaders.

"Du använder dig av precis samma retorik du kritiserar feminister för. Men grejen är väl att du tycker att det är OK att uttrycka sig så, bara man tycker som du"

Nej de feminister som inte varit aktiva i denna spärreld av manshat och kommentarer vars enda mål varit att misskreditera män behöver inte oroa sig. Det är inte de passiva utan e AKTIVA som bidrar till sådant här.

#14   johan karlsson
2004-08-18 01:08:14

fyfan va du skriver mycket skit Billy. Jag tycker du ska gå till läkaren och fråga om du kan få kastrera dig så du mår bättre.

#15  johan karlsson Billy
2004-08-18 01:51:01

Nej, EN kastrerad man i avsaknad av manlighet här på forumet räcker. Man vill ju inte hota vissa andras självklara position som eunuck.

#16  ..kommer ut ur våldtäktsgarderoben! Jaha en till som
2004-08-19 18:25:19

http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,…

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?