feminetik.se feminetik.se

Just nu 24 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Vanliga män som våldtar???


Gå till senaste inlägget#1  Vanliga män som våldtar??? Billy
2004-08-12 15:25:48

Om denna 37-åring är ytterligare en av de VANLIGA SVENSKA männen som får skulden för allting kvinnor utsätts för hur kommer det sig då att han blir UTVISAD?

Hade han inte dömts till utvisning hade massmediernas CENSUR säkerställt att feminister kunde utgå från WENNSTAMS fantasier om att vanliga svenska män är benägna till detta.

Svenska "Vanliga" män våldtar inte sina flickvänner 100 gånger!!!!!

Våldtäktsmannen är en vanlig svensk man vad? Skitsnack! Inte när det rör sig om de VÅLDsamma VÅLDtäkterna.

#2  länken Billy
2004-08-12 15:26:23

Metro

http://www.metro.se/content/acrobat/skane/SEM…

#3  Hmmmm... MrG
2004-08-14 13:30:49

Billy, vad insinuerar du - Att det bara är utländska män som våldtar?

Sedan finns det otal exempel på hur "Svenska" män våldtar kvinnor - Jag känner själv en kvinna som blivit våldtagen av sitt ex. Hur många gånger vet jag inte, men mer än en...

Våldtäktsmannen är i allra högsta grad en Svensk man. Invandrare är överrepresenterade i Våldtäkter i förhållande till storlek i populationen. >Ja, visst är det så. Man räknar med att 40% av våldtäkterna begås av "invandrare".

Det lämnar 60% till oss andra, snälla Svenska killar. Som våldtar tjejerna på ett snällt, trevligt och hänsynsfullt sätt.

Att bli våldtagen är alltid att bli just Våldtagen. Sedan om det är hot om våld, med våld eller för att man är utslagen spelar ingen roll enligt den nya sexualbrottslagen.

MrG

#4  Sociala faktorer Math
2004-08-14 13:38:00

Väldigt få invandrare våldtar. Vädldigt få svenskar våldtar. Vill man göra våldtäktsmannen (vilket kanse inte Billy vill göra) till representant för den vanlige invandraren hamnar man i samma liga som feminster som vill föra våldtäktsmannen till representant för den vanlige mannnen.

Att invandrare är överrepresenterade som våldtäktsmän är väldigt naturligt ur ett socialt (många har flytt från krig och andra moraliskt raserade samhällen) och socioekonomiskt perspektiv (segregering, diskriminering, ekonomisk underklass vilket leder till droger och annan kriminalitet.

Men nu genaraliserade jag. Vilka generaliseringar gör oss lyckligare och vilka sänker?

#5  Math Billy
2004-08-14 14:12:37

"Att invandrare är överrepresenterade som våldtäktsmän är väldigt naturligt ur ett socialt (många har flytt från krig och andra moraliskt raserade samhällen)"

De allra flesta har INTE flytt från krig, vad är orsaken att deras samhällen är "Moraliskt raserade" om inte det sätt de lever på?

"och socioekonomiskt perspektiv (segregering, diskriminering, ekonomisk underklass vilket leder till droger och annan kriminalitet."

Segregeringen anser jag vara en av de största orsakerna men denna går ju åt bägge håll. Många av dessa invandrare kommer till Sverige från länder med tvingande seder (man kan dödas om man inte förljer sederna) så kommer de hit till Sverige och fortsätter att följa dessa seder TROTS att de här är 100% fria. De har ingen orsak att tvinga kvinnor att bära Burka och bevara familjens heder men ändå VÄLJER de att göra detta. Och många ser ner på svenskarna och tycker de är moraliskt förkastliga. De bor här i Sverige men vill absolut inte att deras barn blir som svenska barn - vad förväntar du dig händer när barnen växer upp under dessa former?

Det finns bara en lösning på invandrarproblemet, den svenska kulturen måste in i invandrarhemmen. De svenska beslutfattarna måste ha högre betydelse än de äldre männen från hemlandet. Svenska vanor, regler, seder, språket etc måste komma först. Invandrarnas barn måste tillåtas växa upp i en kultur som är lika fri som deras svenska skolkamrater. Endast då försvinner utanförskapet.

Och enligt många invandrare är det detta utanförskap som ökar andelen brott. Avsaknaden av språklig och kulturell tillhörighet. Bo i Sverige men ha noll gemensamt med de svenska grannarna och allt gemensamt med den familj i hemlandet som avrättas om de beter sig som nämnda svenska grannar.

Feministernas dubbelmoral i detta är ett skämt! När svenska barn kallar tjejer "Hora" hamnar de i upplösningstillstånd men när en turkisk fader kallar sin dotter för "hora" eftersom hon har ett förhållande med en svensk man ja, då reagerar de inte ens eftersom det skulle vara rasistiskt att förneka hans minoritetskulturs rätt att nedvärdera kvinnor som inte vet sin plats.

Sedan skyller de på patriarkatet när dessa kulturlla hederfaktorer tar sig uttryck i våldshandlingar, det är så man kan bli trött för mindre.

#6  Hedersbegreppet är inte utländskt Math
2004-08-14 14:40:09

Anledningen till att vi förknippar hedersbegrepet med invandrare är att familjen i Sverige har förlorat sitt grepp i mångt och mycket. Ännu lever hedersbegrepp kvar i många svenska familjer men det tar sig inte sådan uttryck som i de mest extrema invandrarfamiljerna.

Ur min synvinkel är det absurt att förknippa hedersbegreppet med "patriarkatet".

Jag känner massor av invandrare som inte lever i de klansamhällen vissa försöker få det till. Det är viktigt att man inte drar alla över en kam. Gör inte avvikarna till norm. Se till individen. Individen är större än sin kollektiva identitet. Det är den kampen vi bör föra.

Att diskutera kollektiva identiteter är alltid på gränsen. Feminister klarar inte av att göra det på ett okej sätt.

I slutändan borde det inte gälla att diskussionen förs utan att den förs på ett anständigt sätt.

#7  Math Billy
2004-08-14 16:02:23

"Anledningen till att vi förknippar hedersbegrepet med invandrare är..."

- JAG förknippar inte heder med invandrare utan med vissa främmande kulturer. Jag är övertygad om att en svenskfödd kille med svenska föräldrar som adopteras dit som mycket ung skulle ha exakt samma åsikter och vara i lika hög grad benägen till våldhandlingar mot kvinnor baserade på heder när han växer upp.

"Jag känner massor av invandrare som inte lever i de klansamhällen vissa försöker få det till."

- Och av den orsaken riktar jag heller inte kritiken mot invandrare utan mot dem som växer upp i främmande kulturer oavsett om det är i Svenska förorter eller i Turkiska bergstrakter.

"Att diskutera kollektiva identiteter är alltid på gränsen"

Leijonborg gjorde rätt när han sade att man måste ställa krav på invandrarna, orsakerna var dock felaktigt vinklade. Det handlar inte om att man skall VILJA sparka ut en enda människa. Det handlar om att man skall VILJA att inte en enda människa lever i Sverige utan att kunskap om hur det är att leva i Sverige som Svensk. Som det är nu oldar man fördomar och rasism - mot svenskar.

Svenskar som tycker muslimska invandrare är kvinnoförtryckare ses som rasister men ingen nämner ett ord om rasism när en muslim säger att svenska kvinnor beter sig och klär sig som horor. Då skall det plötsligt vara könsmaktsordningen man skyller på och delvis de SVENSKA männens skuld.

#8  mer tomas
2004-09-05 12:34:26

http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082…

#9   MickeR
2004-09-06 07:37:19

Det hette ju tidigare så populärt från feministkretsar att "skulden ska läggas på det kön.." Kanske dags att uppdatera det till "skulden ska läggas på den kultur.." för att åtminstone få skuldbeläggandet mer exakt.

#10  MickeR Billy Bob Thorton
2004-09-06 13:23:39

Nej då skyller kvinnorna bara på den universiella mans-machokulturen de anser finnas över hela världen. Fokus skall läggas på den religösa tillhörighet som bär skulden däremot kan ge oanande resultat, tyvärr är detta förbjudet att säga trots att alla vet vilka som flyger in plan i byggnader, bombar restauranger, spränger passagerartåg, mördar skolbarn de tagit gisslan, tvingar kvinnor att bära skynken som skyler kroppen, tvingar 14 år gamla flickor till giftermål och spränger ambassader världen över - det är liksom ingen hemlighet vilka det är som står för dessa handlingar (Ni som läste vet särkerligen i 90% av fallen även vilka länder dessa handlingar rört sig om)

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?