feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Tre vågor av social feministisk påverkan


Gå till senaste inlägget#1  Tre vågor av social feministisk påverkan Billy
2004-07-30 12:42:53

Den situation som råder i Sverige idag är att vi påverkas socialt av feminismen.

Det är därför det är så många separationer och skilsmässor i landet. Kvinnorna skaffar barn med män som inte har en tanke på att ta hand om ungarna. Sedan börjar kvinnorna leta efter en snäll "försörjande" kille som kan behandla dem efter den jämställdhet feministerna lär ut. Och eftersom ytterst få killar är i närheten att motsvara det feministiska mansidealet så får vi ett ytterst förutsägbart resultat.

Allt fler ensamma mödrar, allt fler singelkillar i högre ålder, och allt fler ensamhushåll. Vilket var den första vågens feminism vi drabbades av socialt

Nu är vi på den andra vågens feminism socialt dvs Kvinnorna vill ofta inte skaffa barn alls förrän de först har karriär och pengar... Amerikanska kvinnor har dock upptäckt att när de väl är nöjda med sin karriär är de inte sällan för gamla för att kunna föda barn överhuvudtaget.

Om några år ser vi sedan den tredje vågens feminism, dvs den som uppmuntar kvinnor att först skaffa karriär & pengar. Sedan skaffa barn med tuffingar (oberoende val) och uppfostra barnen själva. Frånvaron av riktig pappa borde de flesta kunna lista ut vad det innebär i framtiden men glöm inte att detta resultat är eexakt vad feministerna vill, nämligen uppluckrande av mannens könsroll medans de stärker kvinnans genom att medvetet låta henne ta över större delen av mannens roll med ursäkten att denna inte skulle vara "manlig" utan könet en social konstrukation.

För vad dessa feminister vill är krossa familjen.

Detta så de inte är beroende av män utan kan välja och vraka. Och vilka män tror du de jämställda kvinnorna kommer att välja? Jo jag kan garantera dig att de oftast kommer att välja de virila, starka, uthålliga tuffingarna. Faktum är att t.o.m. engagerade feminister erkänner att de väljer dessa mer frekvent som sexpartner idag. De skyller på att de inte vill såra de "snälla" killarna men vem tror de att de lurar?

Feministerna säger ofta att de vill att männen skall ta ansvar för barnens uppfostran, inte desto mindre är det ytterst vanligt att feminister påtalar hur många manliga pedofiler som finns och hur detta skulle vara ett manligt beteende. Många kvinnor vill i hemlighet ha allt inflytande över barnuppfostran. Varför då klaga på att män lägger ner för lite tid på denna samtidigt som de ständigt påtalar hur barnen måste skyddas från männen? Jo naturligtvis är det så att de insett att ju fler män som stannar hemma från sina höglönejobb ju fler höglönejobb finns som kvinnor kan ta över.

Hur många kvinnor är inte ensamma mödrar i Sverige idag och TRIVS med detta? (med undantag för den ekonomiska situationen därav kravet på lön för barnafödande) Hur många kvinnor föder mer än ett barn i Sverige idag? Undrar ni fortfaranade om det är jämställdhet som är feminismens mål?

#2  Ajaj.. Fesoj
2004-08-04 21:45:21

Ingen tvekan om att det är total världsdominans på g.

#3   Thomas
2004-08-05 10:00:59

Mycket bra analys.Jag tror att p.g.a detta kommer vi gå in i en ekonomisk tillbakagång och välfärden kommer att urholkas.

#4  Billy Alex
2004-08-05 10:41:27

Får jag fråga när och hur du kom till insikt att det var såhär? Jag har för mig att du har en fru eller flickvän, är det från henne du har luskat ut det här? Vet hon om dina teorier öht?
Förlåt om jag är oförskämd, jag är bara nyfiken.

#5  Alex Billy
2004-08-05 12:47:05

Jag har ingen aning exakt när jag kom till insikt till detta. Jag har fått information lite varstans under lång tid men det svåra har varit att ta reda på hur bitarna passar ihop och förstå sammanhanget.

För övrigt bekräftade Maggan (S)Winberg min tredjevågsteori igår med sig insändare i expressen. Se själv:

http://www.expressen.se/index.jsp?a=165989

"Barn är så viktiga att somliga gärna vill dela glädje och bekymmer med någon annan vuxen. Men jag känner allt fler heterosexuella kvinnor, med eller utan barn, som aktivt väljer singellivet. Det är enklast så…"

- Ja det är enklast så för då behver man inte längre trygga män utan kan "dunka strulputtar vad sig gitter"

#6  Nu är det att vara strulig Pelle
2004-08-05 15:49:52

genetisk betingad i mycket hög grad. Den kvinna som gör barn med en våldsam man får gärna söner som är våldsamma.

ett allvarligt förbisett problem när det gäller problematiken som feminister kallar "mäns våld mot kvinnor" är söners våld mot deras mammor. Jag skulle tro att merparten av allt våld som utöves av män mot kvinnor utöves av sönerna mot deras mammor. Det är extremt vanligt.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?