feminetik.se feminetik.se

Just nu 15 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Angående "nyfiken fråga".


Gå till senaste inlägget#1  Angående "nyfiken fråga". Fredrik L
2004-07-10 21:59:28

Läser inte så ofta på feminetik forum förutom JÄIF. Men det händer. Läste tråden "nyfiken fråga" och roades en anning.

Har väl inte så mkt att tillägga. Mest bara bla bla bla blö blö.

Men Jag känner för att berätta en rolig historia. Min far har fem bröder(syskonskara på 12 personer, jämstält var det här! ;-). Fyra av hans bröder och en man till kom till en systers piano som skulle flyttas. 6 män allt som allt alltså. De som bodde i lägenheten hade inte orkat flytta pianot själv. Pappa kom iaf först på plats och sa "det här tar jag och bär ut själv". :))) En legendarisk kommentar i släkten. Ryggskott fick han, men han är onekligen stark som fan, 53 år gammal som han är :))) Minns när jag var liten och han bar ner tvättmaskinen själv i källaren :) Mamma orkade inte ens rubba den.

Så summa av min i mitt tycke hjärtvärmande historia är att visa arbetsuppgifter i hemmet kan bara ett kön genonföra såvida inte kvinnan är ngn slags hypertränad atlet. Pappa har tex inte tränat ngt i hela sitt liv.

PS
Min farfars far är också känd i övre norrland för sin styrka. Under en dryckesstund i en lada i början av 1900-talet så fick två män i sig lite för mkt sprit och började vifta med knivar. Farfars far tog de i var sin nacke och bar med raka armar ut de från ladan. En annan legendarisk historia.
DS

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?