feminetik.se feminetik.se

Just nu 16 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Vuxen - eller vad trodde ni?


Gå till senaste inlägget#1  Vuxen - eller vad trodde ni? TantMarcus2
2005-10-06 03:13:52

Vad tänkte ni när ni var små om att bli vuxen? Typ hur trodde ni det skulle bli när ni var små om vad det skulle bli när ni blev vuxna?

Svår fråga för mig. Måste tänka igenom länge. Men jag minns iaf att jag tänkte på jobb. Vad skulle jag jobba med? Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra när jag började jobba. Det vet jag inte än...

Annars så tänkte jag mycket på lumpen. Såg det som att jag skulle hamna i fängelse ett år. Det blev ungefär som jag tänkt mig. Intressant att jag sedan jag var mycket ung hela tiden tänkte mig det här och såg det som att jag måste igenom det.

Sex såg jag också framför mig. Visste att det ingår i vuxenheten. Tänkte att det var äckligt. Typ att det hade med dom läskiga regionerna av kroppen att göra och att jag skulle göra något med en flicka DÄR var... äcklande (det är det inte nu, måste jag säga). Tjejbaciller, ni vet, och kombinera det med kiss-och-bajs-regionen så förstår ni att jag var svimfärdig.

Vi (kvinnor och män) har förmodligen haft olika tankar om vuxenhet när vi varit små. Har svårt att tro att flickor gått och funderat på lumpen, t.ex. Det här är ett intressant ämne. Klockan är 3 och jag ber att få återkomma en annan dag, men jag tror ni har intressanta synpunkter. Våra föreställningar om att vara vuxen (kvinna eller man) när vi var små (flicka eller pojke) var ämnet.

#2  Sv: Vuxen - eller vad trodde ni? android
2005-10-06 10:07:17

Min föreställning om att bli vuxen innehöll bl.a. moderskap. Eftersom min mamma var min närmaste vuxna förebild och hon var just mamma, så ingick det i min föreställning att det blir jag också när jag blir vuxen.

Nu när jag är vuxen är det inte alls lika självklart.

Sex fanns också med som en obegriplig del i vuxenskapet. Jag antar att jag bearbetade det där konstiga sexet genom att Barbie-och-Ken-lekarna alltid avslutades med att de knullade. Det gick till så att Ken låg ovanpå Barbie och studsade upp och ner en stund. Jag fattade inte riktigt vitsen med det, bara att det var något som vuxna gjorde.

Nu när jag är vuxen går inte sexet till riktigt så... :)

Jobb var något väldigt abstrakt för mig över huvud taget. Lumpen visste jag inte ens att det fanns när jag var liten men det kanske beror på att varken min mamma eller pappa gjorde lumpen...

#3  Sv: Vuxen - eller vad trodde ni? Norna
2005-10-06 10:15:00

Hinner inte skriva något långt inlägg om hur jag tänkte när jag var liten, men däremot så ville min lillasyster bli gammal gubbe när hon var liten, för det tyckte hon verkade så mysigt, och tyckte att hon passade bra som... :)

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?