feminetik.se feminetik.se

Just nu 15 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Intressant läsning:


Gå till senaste inlägget#1  Intressant läsning: Robert
2004-06-20 12:06:14

Den här texten tycker jag verkar ge en bra beskrivning av sexköp:

http://www.rfsu.se/templates/template_178.asp…

Jag tror faktiskt att det stämmer in väldigt bra. Själv har jag visserligen inte köpt sex (inte än i alla fall), men jag kan verkligen känna igen beskrivningen av den mentalt frånvarande pappan och den villkorade kärleken ifrån mamman. Så min bedömning är att artikeln träffar mitt i prick.

Man blir ledsen när man tänker på vilka villfarelser som främst feminister sprider angående prostitution, och hur illa de stämmer överrens med beskrivningar av den här typen. Det är tragiskt att man målar verkligheten i politiska färger istället för att lyssna på de som är inblandade. (okej, det är inte feminismens avsikt och det finns visst bra feminister bla bla bla... men lite gnäll över feminismen kan väl knappast skada?)

#2  :) Matti
2004-06-20 12:52:46

Väldigt bra.

#3  Ny mark Mats L
2004-06-20 13:53:59

Intressant!

#4  Hmmm... MrG
2004-06-20 14:03:22

Det är skandal att man kriminaliserar endast männen! Båda eller ingen.

MrG

#5  Ingen ! Matti
2004-06-20 14:17:05

Det är skandal att det kriminaliseras överhuvudtaget!

#6  Robert Fredrik L
2004-06-20 21:19:31

Intressant läsning. Tack för länken. Själv tycker jag rådande lagstiftning är felaktig. Bättre då att kriminalisera båda eller ingen. Tror att det är bäst att inte kriminalisera ngn, trots att jag tycker prostitution är ngt som jag vill ha så lite som möjligt av i vårt samhälle.

#7  Fredrik L: Robert
2004-06-21 00:04:20

Jo, precis, även om man inte tycker att prostitution är någonting bra så betyder inte det att man ska kriminalisera det. Att gå runt och kriminalisera allt som är dåligt är vansinne. Tänk om vi skulle kriminalisera alla som fick cancer? Eller om vi skulle kriminalisera de som bryter ett ben eller får en smittsam sjukdom? Alla vet att cancer och smittsamma sjukdommar är någonting dåligt som man vill undvika. Men på vilket sätt hjälps den drabbade personen av att bli satt i fängelse?

Att kriminalisera fysisk ohälsa var faktiskt någonting som gjordes före medeltiden. Bara friska människor fick komma in i templet i Judea, och det rådde ett allmänt förakt mot människor som bar på sjukdommar. Feministerna hyser samma förakt mot människor som har personlighetsstörningar.

Tror feministerna att dessa torskar och prostituerade bett om att bli uppfostrade av en kall moder, och en frånvarande pappa vilket lett till ett sargat känsloliv? Tror feministerna att dessa människors obefintliga självkänsla och själsliga plågor blir bättre bara för att de instiftar en lag som förbjuder dem? Ska feministerna ha lagar mot känslor? Vi förbjuder bara människor att må dåligt så är det kirrat? Dessa människor har hittat en sak som gör att de kan känna sig älskade för en liten stund, precis som alla andra, och vad är feministernas lösning? Har feministerna kommit på någon fantastisk terapi som hjälper dessa människor? Har feministerna ens brytt sig om vad dessa människor har för problem? Nä, feministernas lösning är att förbjuda det enda som verkar fungera som smärtstillande för både prostituerade och torskar, bara för att prostitution inte stämmer överrens med feministernas könsmaktsordningskarta.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?