feminetik.se feminetik.se

Just nu 21 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Intressant "chatt" med feminister


Gå till senaste inlägget#1  Intressant "chatt" med feminister MrG
2004-06-17 21:04:10

http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,…

Aftonbladets läsare fick chatta med "Konspirationen"

Valda bitar:

"säger: vad vill ni säga till dagens unga tjejer som vill vika ut sig?

Konspirationen säger: ingenting. Det är inte den viktiga frågan. Vi skyller inte patriarkatet på andra kvinnor. Däremot har vi en hel del att säga till männen som tjänar pengar på det"

MrG Kommentar - Intressant, tjejer har alltså inte något ansvar i att de viker ut sig. Det måste vara en ny teori i feministlägret.

****

"muddytrousers säger: Har ni några praktiska tips på hur man kan gå tillväga för att förändra det man tycker behöver förändrars? Hur "konspirerar" ni?

Konspirationen säger: Vi konspirerar med fantasi, intelligens och humor. Pilkastning och kastrering av gurkor är några exempel. Vi rekommenderaar alla att infiltrera en väl vald del av patriarkatet"

MrG Kommentar - Jag tänkte skriva att man måste vara utvecklingsstörd för att uppskatta sådana skämt är roliga men det vore att nedvärdera handikappade.

***

"mikael säger: vad kan jag som man göra för att hjälpa till? (jag köper inte porrtidningar)

Konspirationen säger: Det är ju en bra början. Läs feminstisk litteratur, finns hur mycket somhelst, och övertyga din omgivning om patriarkatets snara död. Konspirationen tycker om dig"

MrG Kommentar - Underförstått läser du inte feministisk literatur tycker konspirationen inte om dig - Välkommen till Folkrepubliken Kina, Kommunismens motsvarighet till Disneyland!

***

"Konspirationen säger: Tack så mycket för era frågor. Glöm inte att konspirera"

MrG Kommentar - Nä det ska jag inte, har redan köpt tolv kilo gurkor som jag genast skall "kastrera" - Förvisso är hur man kastrerar en grönsak för mig ett mysterium - Men svaret kanske finns att söka i den ovan nämnda feministlitteraturen.

MrG-urk

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?