feminetik.se feminetik.se

Just nu 19 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

EvaEmma Andersson om FI


Gå till senaste inlägget#1  EvaEmma Andersson om FI BonzoBill
2005-09-28 19:49:06

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

#2  Sv: EvaEmma Andersson om FI billie
2005-09-28 21:22:43

Det här är en bra text av henne

"Fi känns däremot jävligt ocoola, inte bara för att partiet består av en samling maktkåta gnällspikar. Fi vill ta över kvinnornas fria vilja och köra över oss totalt, med argumentet att de är precis som vi och därför vet allra bäst om hur vi vill ha det.
Deras ideologi är en av vår tids mest överskattade, i klass med all religion och veganismen, och den kvinna som vågar sig på att kritisera får genast höra att hon är vilseledd och förtryckt, vilket leder till ett slags obehagligt grupptryck av samma karaktär som det kring alkoholkonsumtionen på högstadiet. (Jag föll aldrig för det. Har faktiskt aldrig druckit en droppe alkohol.)
De skrämmer mig, nazi-feministerna. Trots att de som sagt är härligt underhållande på sitt sätt.
En gång såg jag till exempel ett av deras möten på nyheterna, och då stod alla nazi-feministerna upp och sjöng "åh tjejer, vi måste höja våra röster för att höras". Då skrattade jag faktiskt skitlänge.
Men om de tillåts att höja sina röster ännu mera nu, och bli en lika stark och självgod grupp som Cosmopolitan-tjejerna, övergår det lilla roliga i ren skräck, och då pallar jag inte att skratta längre.
Jag vill inte bli tvingad till att hysa passande åsikter."

Är det här samma Anderson som i programmet Sommar sa att Jesus är som en manipulerande sektledare?

#3  Sv: EvaEmma Andersson om FI Fosfolipid
2005-09-28 21:55:16

Ohhh, du liksom kallade feminister för nazister men ändå inte. Fyndigt, that is. Inspirerad agitation kittlar så härligt mellan skulderbladen. Dock: vad tvingar ett kvinnoparti att ha en åsikt om djurskydd? Ska man nödvändigtvis vara sån kan man ställa sig en del frågor om de andra partierna också. När ska moderaterna bestämma sig för om de ska våga kriminalisera månadsinkomster under trettitusen? Har centern alls någon åsikt om ekonomi utanför västerbotten? Vad är det med miljöpartiet och att inte klara av att leka med andra? (Seriöst: de skulle avskaffa Finnkampen om de kunde.) Kan det vara så att partierna, i synnerhet de somändå inte har en chans att komma till makten, inte behöver Tycka något om allt?

#4  BonzoBill elu
2005-09-28 23:13:16

Trollstav Trådar som börjar med denna typ av Nazi-liknelser är sällan en bra grund för fruktfulla diskussioner. Du BB, ska inte göra denna typ av nazi-insinuationer, det är inte OK. Trådstarten är bara för att provocera.

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?