feminetik.se feminetik.se

Just nu 1 besökare varav 0 feminetister och 0 jäif:are

Forum

Om jättekukar


Gå till senaste inlägget#1  Om jättekukar Alvunger
2005-08-20 21:42:29

Okej, detta blir ett ganska intimt inlägg med detaljer och sådär, som om någon är lite känslig emot sådant så avråder jag ifrån läsning. Det kan också bli lite lätt ytligt, det är jag medveten om.

Fick nyligen ett mess på en sån här trevlig chattsajt som finns i Sverige. Det var ifrån en man och löd ungefär:

"Jag har 29*19 mellan benen" och sen valfritt förslag kring hur jag då skulle glädjas över de här måtten.

Jag utgår ifrån att han inte menade själva avståndet mellan höger och vänster ben, utan istället talar om sin kuk helt enkelt.

Nu vill jag inte svamla iväg i att "storleken har inte betydelse" osv, ej heller döma kvinnor och män med andra åsikter än jag, jag skriver bara vad jag spontant tycker.

Såhär: jag upplever det som att idealet om de där jättemonstruösa slagtränskukarna upprätthålls av män själva. Jag vet att det finns många kvinnor som säkert kan uttrycka sig i ordalag om att kukar inte får vara "för små" eller hur det nu är. Men jag har faktiskt aldrig stött på de här fullständiga utläggningarna om jättekukar förutom när det är män som har dem.

Det spelar ingen egentlig roll om mannen i exemplet verkligen uppbär dessa mått, han fann iallafall uppenbarligen att dessa mått skulle vara någon form av tilldragande faktor. Jag reagerade med det motsatta (vilket jag iofs hade gjort ändå, på intet sätt har jag ställt mig tillgänglig för sexuella förslag, jag har till o med en disclaimer om att jag polisanmäler för sexuella trakasserier om det går för långt). De där måtten han målar upp är ju att likna med en medelstor sprayflaska. Och jag vill INTE uttala mig om alla kvinnor och män, men jag inbillar mig att där är vi inne på gränserna för vad som är fysiskt möjligt.

Smaken är som baken, det finns säkert personer som tycker att 29*19 är drömscenariot, men som sagt rent spontant så är min gissning att det är ganska få och att de flesta av oss skulle lite vänligt säga att hörrudu, håll den där minst en meter ifrån mig.

Det är inte första gången jag fått mått tillsända till mig, flera ggr har jag sett män skriva ut dem på sina presentationssidor på alla möjliga såkallade dejtingsajter och när de är utskrivna så är de alltid uppe i de där måtten och sniffar, runt 30*20 någonstans.

Jag kan ju förvisso förstå att eftersom det är ganska ovanliga mått så kanske en del män och kvinnor dras till det just eftersom det är lite exotiskt. Men personligen tycker jag att det mest låter som "Hej, jag heter Arne, så HÄR ont kommer det göra i dig om vi har sex."

Varför skryter då vissa män om jättekukar, oavsett om de verkligen har dem eller inte? (Dvs mannen i mitt exempel kan mycket väl ha hittat på det såklart.) Jag säger inte att en skall skämmas över att ha sådana mått, en kan ju inte hjälpa hur en är skapad, men jag försöker förstå vissa mäns fascination över dessa jättekukar. För jag tror nämligen inte att kvinnor är så väldans fascinerade av det. Snarare rädda att få ont.

Men men, det är bara en gissning. Vad tror ni?

#2  Sv: Om jättekukar Michea
2005-08-20 21:56:00

*ryser* Har en väl varit med om ett maratonkn*ll med en mastodontutrustad typ så ryggar en tillbaka för sådana påståenden.

Men egentligen, kolla på porren. Där handlar det om "take it, bitch" och en ständig balansgång på gränsen till ren smärta, gråtblandade stön, det ska stretchas och pressas. Och så hela tiden föreställningen om att det verkligen är superskönt och underbart för tjejen i fråga att få en jättek*k hårt i rumpan eller nerkörd i halsen så att hon nästan kräks. Klart att många anammar den synen.

________

Disclaimer: Jo, det finns tjejer som gillar knytnävar i underlivet, deepthroating och yadayada...

#3  Sv: Om jättekukar Alvunger
2005-08-20 21:58:36

Ja, jag är lite inne på de tankarna också. Föreställningen om att för att sex skall bli riktigt bra så skall kvinnan faktiskt få lite ont av det. En kvinna skall någonstans inte ha rent lustfyllt sex, lite ont skall det göra att vara syndfull. Har varit med män som sett nöjda ut när jag påtalat att de nog får lugna sig eftersom det gör ont.

"Jasså GÖR det? *glatt flin* Gör det ONT när jag stöter i så HÄR hårt? Tror du att det gör JÄTTEont om vi gör det BAKIFRÅN kanske??"

Men men, inte alla män disclaimer osv.

#4  Sv: Om jättekukar Alvunger
2005-08-20 22:01:21

Hmm o så vill jag ha en disclaimer till. Jag menar inte att män som är väldigt välutrustade per automatik kommer göra alla de ligger med illa. Jag har träffat män som lider av sin storlek och skäms över den och inte vågar ha sex med kvinnor för de vill inte skrämma dem. Jag vill inte lägga sten på er börda. Självfallet är det jag skriver nu inte en naturlag, självfallet finns många som finner njutning oavsett storlek.

#5  Alvunger Michea
2005-08-20 22:04:08

Mhm, har varit med om det också. Även dagen efter, om en är lite mörbultad "down there"...

"Hahaha, jag gav dig visst en riktig genomkörare va?" (*supernöjt flin*)

Usch. Vilka puckon en har nedlåtit sig till att vara med.

#6  Sv: Om jättekukar Michea
2005-08-20 22:11:09

(skriver under på alvungers disclaimer #4)

#7  #1 Alvunger feather
2005-08-20 22:17:25

Unga killar får från porrfilmer en bild av "normalkuken" som i realiteten är oversized. Alla med genomsnittlig storlek (dvs de flesta) framstår alltså som småvuxna.
Så när det sedan snackas om stora kukar i insändarsidor ody, så plussar de helt enkelt på lite mer på det de tror är normal size (nämligen oversize-exemplaren i porrfilmerna) och plötsligt är vi uppe i tämligen groteska dimensioner.
Jag menar - 30*20 - ska det vara 30 längd, 20 omkrets eller...? Puhlease... Om någon faktiskt har den sizen kan man inte annat än beklaga - jag tror de flesta kvinnor skulle ha lite svårt för det.
Själv skulle jag finna mig tvingad att fly fältet - det där är absolut beyond min smärtgräns!

Men vad är det för lågpannade nobrainers som öppnar med att presentera ett kukmått...? Ett snudd på mytologiskt kukmått dessutom...? Sanslöst.

#8  Sv: Om jättekukar elu
2005-08-20 22:26:32

Men det är ju också ett av de vanligaste komplexen för unga män att funera på kukens storlek och om den duger. Se bara på att alla frågorna som skickas in till sexrådgivare.

Det blir så lätt att man tror att "ju större desto bättre".

#9  #3 Alvunger #5 Michea feather
2005-08-20 22:29:45

Jag har snarare tolkat det där fenomenet som size-relaterat.
Om det gör ont för mig så tänker killen att "Hurra, då är jag garanterat inte för LITEN iallafall" - så min smärta blir ju som en egoboost för killen om han är orolig över sin size.

Men jösses, det där som Alvunger beskrev... fan vad sné jag skulle bli...
- Men vad tror DU, skulle det göra ont om jag slog av ditt näsben...? Så HÄR hårt...?

#10  elu Alvunger
2005-08-20 22:33:03

Ja, absolut, det är fullt förståeligt. Samtidigt tycks kvinnor vara rädda för om de är trånga nog eller om de kanske har blivit lite "slappa", vilket i sammanhanget blir lite lätt paradoxalt.

Men iallafall, även om en tror att "ju större desto bättre" så tycker jag det är konstigt att det måste gå upp i sådana väldiga mått. Det måste ju finnas kvinnor som genomgår förlossningar för att föda barn i den ungefärliga storleken. (Visserligen för tidigt födda barn då, men ändå.)

En skojar liksom inte bort ca 30*20....

#11  #8 elu feather
2005-08-20 22:34:15

Ungefär som unga tjejer som tror att "ju större bröst desto bättre"...
Hur sorgligt som helst.

Det finns massor med killar som gillar småbröstade och det finns massor med storleksmässigt passande partners för alla kukstorlekar. Kvinnor har ju OCKSÅ olika storlekar.

#12  #10 Alvunger feather
2005-08-20 22:36:42

Paradoxalt var ordet.
Alla kvinnor ska vara så trånga som möjligt och alla män ska vara så stora som möjligt - om båda idealen skulle uppfyllas så skulle ju sex bli outhärdligt för alla parter...

#13  feather Alvunger
2005-08-20 22:37:37

Men allvarligt... det här med "för liten"... Varifrån kommer det? Har många män fått höra av sina partners att den är "för liten"? För liten för vad liksom? Jag menar en stor del utav kvinnors fysiska njutning utgår dessutom ifrån klitoris, och där är det inte ens nödvändigt att ha en kuk över huvud taget. O den berömda G-punkten sitter ju bara ett par cm innanför vaginas öppning så visst, handlar det om penisar som är så korta så de inte ens når G-punkten så kan jag kanske hålla med om att det börjar bli tal om att den är "för liten" (för att nå G-punkten.) Men i övrigt herregud, betänker vi vaginan så sitter ju en tampong ofta på plats utan att ramla ut hehe och den är ju i klass med ett lillfinger.

Så jag fattar inte, varifrån kommer det, vadå för liten? Är det p-rullarnas fel? Tror män att kukar skall vara så stora för att det ens skall vara lönt?

#14  feather # 12 Alvunger
2005-08-20 22:41:39

Tell me about it... alltså för mig gick det så långt att jag började KNIPA när jag hade sex när jag var i femtonårsåldern. Jag inbillade mig att jag redan hade blivit "uttöjd" och att det därför inte var skönt för min pojkvän längre och jag vågade till och med fråga honom en gång... o då sa han att "ja du var ju trångare (sic) när du var oskuld...." O inget mer.

Så där låg jag o knep o kämpade och försökte spänna mina slidmuskler på något märkligt vänster för att det skulle bli tillräckligt "trångt" för honom. Sååå långt gick snacket om att en uttöjd tjej var fan inget att ha. Minns hur killarna skrattade åt att när de legat med grannfrun (ja alla låg med henne fast inte samtidigt) så var hon liksom helt slapp för att hon fött tre barn. "In med traktorn och vända" och liknande. Sånt fick jag höra under min tonår och jag köpte det - jag skulle vara trång.

#15  Sv: Om jättekukar Alvunger
2005-08-20 22:42:37

Men ÄH, nu skulle det ju inte handla om minifittor utan om jättekukar. Jag hoggar min egen tråd.

#16  Sv: Om jättekukar jenslandberg
2005-08-20 23:02:34

Är inte hela "jättekuk"-grejen bara den slutliga manifesteringen av att när det gäller sex är det bara killen som räknas?
Att p-rullar snednormerar både killars och tjejers kroppsuppfattningar är väl inte ens någonting som ifrågasätts längre.
Killar ska vara prestationsmaskiner, och då kan man inte ens lita på ens tjejs upplevelser (de räknas ju inte) utan får förlita sig på mer mätbara kvaliteter. Tex kukstorlek och samlagstid, antal ställningar... etc.

#17  Sv: Om jättekukar clintan
2005-08-20 23:03:35

jag badade näck mitt i natten i kalla Storsjön i Jämtland en gång för länge sedan med ett gäng tjejer efter en utekväll.

fick sedan höra att jag hade så liten snopp på omvägar..

kan det vara så att tjejer också är fascinerade av snoppars storlek respektive brist på storlek?

att få höra "är du inne?" när man är inne är väl inget som direkt stärker ens självförtroende

#18  clintan Alvunger
2005-08-20 23:06:54

Jo, det kan nog säkert vara så att även tjejer är fascinerade av det. Se på mig, jag startar en tråd om det.

Men jag är tveksam till just hur många tjejer som voltar av lycka när de träffar på en 30*20. Jag gissar också att de män som har ca 30*20 tycker att det är ett hinder snarare än "lucky me", ungefär som toktuttiga tjejer får leva med att ha väldigt ont i ryggen och förbannar sina bröst varje dag.

#19  Sv: Om jättekukar puff
2005-08-20 23:07:13

Den första tjejen jag hade sex med hade en gång tidigare sagt att ifall hon fick hem en kille som visade sig ha en utrustning som var under si och så många cm, skulle hon slänga ut han

Hon chasade ut mig efter ett tag, men det hade nog inte så mycket med min storlek att göra tror jag, utan mer med min oförmåga att använda den till något vettigt

#20  Sv: Om jättekukar clintan
2005-08-20 23:10:45

"Är inte hela "jättekuk"-grejen bara den slutliga manifesteringen av att när det gäller sex är det bara killen som räknas?"

På vilket sätt skulle det kännas skönare för killen om han hade en jättekuk? om män vore fullkomligt ointresserade av vad kvinnor tycker/känner skulle de väl inte bry sig överhuvudtaget

tycker hela "jättekuk"-grejen tyder på att många/alla män känner sig osäkra/har dåligt självförtroende

#21  jenslandberg Alvunger
2005-08-20 23:11:12

Mycket välformulerat. Snackade med vår eminenta moderator Nettan om just detta fenomen bara lite tidigare ikväll faktiskt, innan jag startade denna tråd.

Jag menar, okej att vilja skryta och framställa sig i fördelaktig dager, det är ju helt naturligt, särskilt på ett dejtingcommunity, men jag blir så förvånad när det som skryts om är något som åtminstone jag, och kanske ett gäng tjejer till, tycker är något ganska negativt.

#22  clintan Alvunger
2005-08-20 23:13:52

Jojo, visst, det kan mycket väl vara så att det handlar om dåligt självförtroende. Men jag förstår inte varför de inte skryter om någonstans runt kanske ptja vad skall vi säga, 16-17 cm isåfall (medel är nånstans runt 15.) Att ligga några centimeter över vad de flesta män gör, det trotsar iallafall inte kvinnors fysiska gränser. (Tror inte det är helt optimalt vad gäller analsex heller när vi snackar 30*20.) Rättning: vad jag gissar är kvinnors fysiska gränser.

#23  puff Michea
2005-08-20 23:14:02

Nämen... är det sant? *hoppar av skratt* Förlåt, men du skrev det så roligt. :-)

Ärligt talat, det tyder på rätt stor sexuell osäkerhet att sätta upp sådana gränser... vilken konstig människa.

#24  Alvunger clintan
2005-08-20 23:24:19

Ok, män är idioter, so what

#25  Sv: Om jättekukar elu
2005-08-20 23:34:03

"Så jag fattar inte, varifrån kommer det, vadå för liten? Är det p-rullarnas fel?"

Ja, samt grabbsnack i tidig ålder, sexnoveller, tidningar etc. Dessutom finns det ju en hel del tjejer uttryckt sig klart negativt om små kukar på bloggar etc. En av mina fd flickvänner hävdade bestämt att hälften av alla svenska män hade för små kukar.


Tror män att kukar skall vara så stora för att det ens skall vara lönt?

Ja, det är nog rätt vanligt.

#26  Sv: Om jättekukar puff
2005-08-20 23:37:17

michea, jo det är den hemska sanningen. då kände jag mig deppig i flera dagar efter mitt misslyckande och fick kalla kårar varje gång jag kände lukten av en parfym som påmindes om henne. men nu en massa år senare kan jag nästan också skratta åt eländet.

jag minns att hon nån gång pratade om olika sätt att bedöma en killes storlek utifrån hans storlek på näsan,händerna och fötterna, och så brukade hon ha sex med en kille i bekantskapskretsen som sades vara rätt välhängd. så jag uppfattade det som att det inte handlade så mycket om osäkerhet som om personlig smak.

jajustja.. hon sa sig vara feminist också.. vem vet, hon kanske hänger på feminetik nuförtiden =)

#27  puff Michea
2005-08-20 23:43:51

Hoppas du har kommit över det, sånt där är inget att fästa sig vid... feminist, you say? Hm, det där kanske var hennes (klumpiga) sätt att bryta mot sin könsroll, det är ju lite "sex and the city" över det hela. Jaja, en kan bara spekulera. :)

Visst kan folk ha olika smak och preferenser, och det är ju som det ska vara, men jag har svårt för människor som ständigt basunerar ut vad de gillar/inte gillar och huruvida andra människor uppfyller kraven eller ej.

Nu är jag helt OT, sorry Alvis.

#28  Sv: Om jättekukar clintan
2005-08-20 23:53:57

en grundläggande anledning till att män har så dålig koll:

en observation jag gjort är att mödrar väldigt ofta säger åt barn som leker vilda lekar att gå ut och leka. barn som har svårt att leka lugna lekar under långa tider kommer då att tillbringa mer tid ute med andra barn som också blivit utmotade av samma anledning.

kvinnor verkar också ha svårt/orka att hitta på lekar/aktiviteter som pojkar verkligen tycker är intressanta. det leder också till att pojkar blir mer hänvisade till att tillbringa mer tid ute utan handledning/styrning av vuxna.

pojkar får klara sig bäst de kan då varken män eller kvinnor bryr sig om dem. detta pågår just nu i Sverige

(jag har själv sett hur pojkar kan förvandlas från överaktiva vildjur till kreativa intelligenta varelser, OM DE FÅR RÄTT STIMULANS.)

#29  Sv: Alvunger (#13) Linus
2005-08-20 23:56:49

Alvunger skriver: "Så jag fattar inte, varifrån kommer det, vadå för liten? Är det p-rullarnas fel? Tror män att kukar skall vara så stora för att det ens skall vara lönt?"

Tanken är nog snarare att, allt annat lika, så är en större penis bättre än en mindre (inom vissa gränser). Många män har nog högre ambitioner än att det bara "skall vara lönt", t ex att det inte ska vara mycket sämre för tjejen än det var för henne med andra sexpartners.

#30  Sv: Om jättekukar Gondul
2005-08-21 00:01:59

Tja, jag har nog en annan uppfattning, Alvunger. Jag har en kompis med en jättekuk och han är medveten om att om han stoppar in hela i en tjej så är det ambulans nästa. Och han brukar berätta rätt tidigt hur stor den är så att tjejerna kan dra om dom tycker det är för mycket man sas. Han är trött på att se tjejer blir bleka och rusar ut ur lägenhete med skräck i blicken. Jag kan avslöja att han siktar in sig på damer som fött många barn om som inte är så tajta längre sas, bara dom klarar grovleken så är han nöjd, han vet u att han aldrig kommer att kunna stoppa in hela... Dom här två grupperna kanske söker varandra, vad vet jag? Så fort en kvinna är stor nedtill och en man likaså så blir ju urvalet mindre. Tror jag...

Det jag slås av när jag läst första inlägget här är att det jag stött på är att män alltid diksuterar längden medans kvinnorna pratar om grovleken. Undrar vad det beror på... Som en tjej sa, va fan ska man med en 30 cm sparris till när G-punkten sitter 10 cm in bara??? Ett finger i normal storlek räcker för att stimulera den punkten ju.

Som dildosäljare har jag upptäckt att yngre tjejer föredrar minimodellerna. Och tom knipkulor tycker dom "är för stora för att kunna stoppas upp." Och dom är 2 cm i diameter. Jag som fött vaginalt fattade inte först, men tydligen är det stort i en del unga tjejers ögon. Det är ju nte större än en normal kuk så då undrar man ju, alla mina kunder under 25 är väl inte oskulder? Hmmm...

Nä, killar har nog missat vad tjejer vill ha i kukväg.

#31  Sjuk syn paa mannen utlandssvensken
2005-08-21 00:11:42

Alvunger:
"Men personligen tycker jag att det mest låter som "Hej, jag heter Arne, så HÄR ont kommer det göra i dig om vi har sex.""

Michea:
"Men egentligen, kolla på porren. Där handlar det om "take it, bitch" och en ständig balansgång på gränsen till ren smärta, gråtblandade stön, det ska stretchas och pressas. Och så hela tiden föreställningen om att det verkligen är superskönt och underbart för tjejen i fråga att få en jättek*k hårt i rumpan eller nerkörd i halsen så att hon nästan kräks. Klart att många anammar den synen."

feather:
"Om det gör ont för mig så tänker killen att "Hurra, då är jag garanterat inte för LITEN iallafall" - så min smärta blir ju som en egoboost för killen om han är orolig över sin size."

Jag skulle tro att det handlar om "tillgaang och efterfraaga", hade inte maennens stora organ vaeckt naagon intresse hos naagra kvinnor, saa hade antagligen inte dessa annonser foerekommit.

Daeremot saa tycker jag att de "analyser" som ni kommer med aer direkt fraanstoetande daa de demonsterar saadana otroliga foerdomar om maen. Aer feminism en ideologi baserad paa foerdomar om maen?

#32  utlandssvensken Michea
2005-08-21 00:13:38

Vilka fördomar om män? Jag tycker snarare vi diskuterar var mäns fördomar om penisstorlek kommer ifrån.

#33  Sv: Om jättekukar Roger
2005-08-21 00:16:38

En snabbt fråga bara, i kontaktannonser på Internets KK sidor mm, på de få annonserna som tjejer lagt in så står det nästan alltid att småkukade inte ska göra sig besvär. Hur kan det komma sig när det är så opopulärt?

#34  Sv: Om jättekukar The Carolinch
2005-08-21 00:21:32

jag associerar också en stor kuk med smärta snarare än med manlighet. ligger det inte någon dold homoerotik i fixeringen vid stora kukar? det känns som att män behöver dem mer för att hävda sig inbördes än för att imponera på kvinnor.

#35  Sv: Om jättekukar clintan
2005-08-21 00:28:10

Alvungers poäng är så vitt jag förstår att det finns män som har dålig koll på vad kvinnor vill ha. Och att detta på någotvis har med könsmaktsordningen att göra.

(Är det bara jag som råkat ut för kvinnor som sliter förhuden fram och tillbaka som om de försöker dra loss den?)

#36  Sv: Om jättekukar elu
2005-08-21 00:29:25

"dold homoerotik i fixeringen vid stora kukar"

Dold?? Inte sett Tom of Finlands "anatomiska och realistiska" teckningar

#37  Sv: Om jättekukar Gondul
2005-08-21 00:29:27

Okej, okej, okej! Jag skall berätta! *fan åsså*

Jag har tjuvlyssnat..... Tydligen är intresseet för stora kukar inte helt noll bland MOGNA KVINNOR(läs över 40). Om det sedan beror på att dom hade behövt göra mer knipövningar eller vad vet jag inte, men många säger att dom vill ha en STOOOOR man i sig. Jag som inte är SÅ stor flicka ännu fattar inte, känner mej rätt utanför.... *aj*

Men det är kanske något att skryta över, "Jag har har haft en stor!" eller???

Jag har inte stött på detta hos en enda under 40! Är det någon sorts 40 årskkris hos kvinnor??? Hmmm....

#38  clintan Gondul
2005-08-21 00:32:46

Nä, det tror jag inte. Jag får höra många mäns förtroende om vad kvinnor gör/inte gör med män. En liten lektion kanske?

Många av oss skulle ha mycket att vinna på att få lite visning av vår partner, tror jag. ;-)

#39  Exempel ang mitt inlägg 33 Roger
2005-08-21 00:34:07

Tittade igenom c:a 15 inlägg på en kvinna söker man annonser på en sexförmedlings sida.

välutrustade hungriga killar/män
att ni har utrustning som klarar
ett stort plus om du är välutrustad.
söker grovkukad man
Så ni med stora kukar tveka inte hör av er!!!
Jag söker väldigt stora kukar för skönt sex.

#40  The Carolinch clintan
2005-08-21 00:37:07

"det känns som att män behöver dem mer för att hävda sig inbördes än för att imponera på kvinnor"

så de skryter om sina kukar för kvinnor för att hävda sig inbördes.

män duschar tillsammans, i skolan, i lumpen, i idrott,

Hur bra skulle det funka att sitta och skryta för polarna om sin stora kuk..skulle de bry sig. näe.

#41  #31 utlandssvensken feather
2005-08-21 00:37:49

Mina "fördomar" i just den här frågan baserar sig på beteenden hos de män jag kommit i kontakt med, när de själva dessutom har uttalat oro över sin storlek (HELT i onödan...). Jag är fullt medveten om att det finns gott om män som inte oroar sig över storleken - de exkluderas ur min analys iom att jag preciserar mig med exempelvis "...OM han är orolig över sin size".
Exakt vilka fördomar anser du att jag gjort mig skyldig till?
Eller Alvunger och Michea?
Missade du fullständigt Alvungers och Micheas disclaimers? Jag tycker det är ganska väl understruket att ALLA män inte inkluderas bara för att de är män?

#42  clintan Michea
2005-08-21 00:39:47

Kanske... för att hävda sig inför sig själva?

*spånar*

#43  Roger Gondul
2005-08-21 00:42:26

Det kanske är en av dom tjejerna jag skrev om i #37 ?

#44  #37 Gondul feather
2005-08-21 00:48:30

Kan bara hålla med.
(...*aj*...)
:-D

Jag misstänker att kvinnor 40+ kanske efterfrågar större modeller för att de behöver det efter diverse barnsbörder. Förr om åren var det ju inte så viktigt med att sy ihop kvinnorna mer än livsräddande - idag pratas det ju mycket om att återställa originalsizen efter förlossningen - just för makarnas sexliv.

Jag har också en teori för varför somliga kvinnor verkar vara rent ut sagt överjävliga med att omsorgsfullt och uttalat understryka vilka som håller måttet och inte - social inkompetens där med. Varför viss aväljer att vara elaka och utdömande mot andra ser jag bara som ett hos dem liggande behov att ge igen mot omvärlden för något verklig eller inbillad oförrätt.
Den kvinnliga modellen verkar vara att döma ut småkukade.
Den manliga modellen verkar vara mer spridd över att döma ut allt äldre än lammkött, allt plattare än Jordan, allt vidare än en oskuld osv.
Det finns alltså individer av båda könen som anser sig ha något att vinna på att vara elak mot folk. Dessa individer är inte representativa för hela sitt kön.

#45  #39 Roger feather
2005-08-21 00:49:57

Kolla in gay-annonserna också.

#46  #45 feather Roger
2005-08-21 00:52:05

Varför?

#47  #45 feather Roger
2005-08-21 00:59:17

Kollade c:a 8 inlägg man söker man, det var några som skröt om att dom hade stor men ingen som krävde det av den dom sökte. Fast jag fattar fortfarande inte relevansen.

#48  clintan feather
2005-08-21 01:00:48

#24 Alvunger sa inget som helst nedvärderande om mäns intelligens.

#28 Flickor lämnas vind för våg i precis lika stor utsträckning som pojkar. Både flickor och pojkar kan förvandlas till kreativa, intelligenta varelser om de får rätt stimulans.

#35 Var kopplar Alvunger ihop kukstorlekshysterin med könsmaktsordningen?
Och nej, det är inte bara du som har råkat ut för sexpartners som sliter och vrider på kroppsdelar som om de försökte ta loss dem.

#40 Ingen man som suttit och skrutit för mig om sin stora kuk har sett mig stanna kvar, så det funkar iaf inte på mig, inte heller på mina vänner - vi reser oss och går hellre än lyssna på smörjan.
Och hänvisningar till kukstorlekar och kukmätningar som liknelser för andra prestationer är mer vanligt förekommande bland män, om män, ibland inför kvinnor, men inte alltid.
Konceptet verkar vara passande och lättbegripligt för jämförelser öht, så länge det är mäns kapacitet som jämförs förstås. Ingen säger iaf att jag försöker bevisa att min kuk är längst när jag antar en utmaning. Eller köper en cool bil.

#49  Michea clintan
2005-08-21 01:03:34

"för att hävda sig inför sig själva?"

att peppa sig själv har väl alla behov av ibland.

men nu handlar det om att skryta inför vilt främmande kvinnor på internet.

jag tror det handlar om en vilja att imponera helt enkelt, i bland funkar det med jättekuk, ibland inte.

#50  #47 Roger feather
2005-08-21 01:07:18

Känns väl relevant?
Det borde ju absolut inte vara någon hype på stora kukar när det handlar om analsex?
Kolla fler.
(Jag kan inte med den här datorn.)

#51  feather clintan
2005-08-21 01:09:07

"Var kopplar Alvunger ihop kukstorlekshysterin med könsmaktsordningen?" vad gör då denna tråd på en feministisk sajt?

"Alvunger sa inget som helst nedvärderande om mäns intelligens."

" jag blir så förvånad när det som skryts om är något som åtminstone jag, och kanske ett gäng tjejer till, tycker är något ganska negativt."

"Flickor lämnas vind för våg i precis lika stor utsträckning som pojkar." det är inte sant.

#52  clintan feather
2005-08-21 01:21:31

Men herregud... Jag trodde det här var en diskussion om olika erfarenheter ur det mänskliga sexuella samspelet?
Får feminister inte diskutera sådant?

Jag lämnades iaf vind för våg lika mycket som min bror.
Jag vet ett antal döttrar som är lämnade vind för våg precis som jag vet ett antal söner som är det - tragiskt och sorgligt och inte särskilt könsbundet.

#53  Sv: Om jättekukar MickeC
2005-08-21 02:05:10

Ok, Dags för lite hajk! ;)
Ta ett a4, ni har det säkert vid eran dator. Rulla runt det så att långsida möter långsida. Där har ni den.=) 20x30, Så enorma kukar finns inte ens i porrfilmer. Den här grabben du chattade med Alvunger hade nog rymt ifrån en cirkus.

Kukfixering är fånigt, och är snarare ett tecken på dåligt självförtroende och en dålig förståelse på hur kvinnor är skapta där nere.

Kanske handlar det inte ens om njutning utan bara en slags fetish som de går igång på, ungefär som vissa män gillar enorma bröst.

#54  MickeC Michea
2005-08-21 02:21:53

*provar med ett pappersark* Stämmer det verkligen? Merde! Nu blev jag ännu räddare. :p

#55  Sv: Om jättekukar hansi
2005-08-21 02:28:21

Det enda jag kan tänka på är att _om_ nu snubben verkligen hade en jättedase av otroliga proportioner, hur kul är han då att knulla med? Jag kan tänka mig två scenarier:

1) Kuken kräver alltför stora mängder blod för att få till en erektion att hjärnan får för lite. Hence, en snubbe som är skittrist eftersom han är på väg att svimma.

2) Kuken får _för lite_ blod, så erektionen blir lite sådär. Roligt? Pja, roligt "haha", men knappast på nåt annat sätt. Att tvingas staga upp den verkar inte helsexigt.

Dock skulle den säkerligen se kul ut i helikoptern. ;)

(Och nej, min mening är inte att håna män med stora penisar, lika lite som det är att håna män med små. Meningen är att håna snubbar med för mycket fantasi. :P )

#56  #53 MickeC feather
2005-08-21 02:32:51

Just.

#57  Sv: Om jättekukar wintermute
2005-08-21 03:47:24

*rullar ett A4-ark*
Haha, skulle vilja se den gossen i ett par spandex-brallor, eller i badbyxor. Måste se rätt bisarrt ut...

En tanke om de där tjejerna som nämns ovan, de som letade efter enorma saker alltså: kan inte det hela vara någon slags statusgrej? Att kunna sitta och skryta för gänget sedan "Alltså den senaste killen som jag tjongade på hade en sån hääääär stor", lite som en del killar tycker om att snacka vitt brett om alla storbystade tjejer som de uppenbarligen har krupit till kojs med.

#58  Sv: Om jättekukar Fredagsmike
2005-08-21 04:49:37

Så hela tråden handlar lite grann om att man inte ska gråta krokodiltårar för att man sitter där med en prinskorv i handen? Istället för en bratwurst menar jag...
Jäss!!

Eller som min kompis Anders sa: Den är inte stor, men det sitter på norra europas snabbaste röv!

#59  Sv: Om jättekukar utlandssvensken
2005-08-21 09:11:47

Michea 32: [CITAT] Vilka fördomar om män? Jag tycker snarare vi diskuterar var mäns fördomar om penisstorlek kommer ifrån. [SLUT CITAT]

Inte alls, du demonstrerar enbart dina egna foerdomar om maen. Utgaangspunkten foer debatten aer annonser daer storleken naemns, och ur detta saa kommer analyserna om maennen. Under hela mitt liv (jag aer medelaalders) saa har duschat med pojkar och maen (skolan, militaera, idrottsutoevning, arbete, etc.), och jag kan enbart konstatera att detta inte aer naagot som maen fokuserar paa. Kanske det aer en feministisk analys som igen har slagit fel?

feather 41: [CITAT] Mina "fördomar" i just den här frågan baserar sig på beteenden hos de män jag kommit i kontakt med, när de själva dessutom har uttalat oro över sin storlek (HELT i onödan...). Jag är fullt medveten om att det finns gott om män som inte oroar sig över storleken - de exkluderas ur min analys iom att jag preciserar mig med exempelvis "...OM han är orolig över sin size".
Exakt vilka fördomar anser du att jag gjort mig skyldig till?
Eller Alvunger och Michea?
Missade du fullständigt Alvungers och Micheas disclaimers? Jag tycker det är ganska väl understruket att ALLA män inte inkluderas bara för att de är män? [SLUT CITAT]

En disclaimer som saeger det "det finns maen", goer ju dessa maen till undantag - eller hur?

Det som goer debatten saa maerklig aer ju att kvinnorna i traaden haevdar att en stor penis goer ont. Samtidigt saa ser vi ju att de med stora organ annonser just detta faktum, och att kvinnor aeven annonserar att de soeker stora manliga organ. Saken aer klar, maen med stora organ soeker kvinnor som vill ha stora manliga organ, och kvinnor som vill ha stora manliga organ soeker maen med stora organ.

Tillgaang och efterfraaga, kaka soeker maka, dom tycks loesa detta till staar belaatenhet foer varandra - och haer rullar debatten paa daer feministerna haevdar baade det ena och det andra om maennen som annonsera om stora organ.

Kanske ni istaellet borde tolka annonserna som att maennen aer mycket ansvarsfulla daa soeker just de kvinnor som vill ha de stora organen?

Jag tycker att ni goer en hoena av en fjaeder, om ens naagon fjaeder existerar i detta fall?

#60  fredagsmike The Carolinch
2005-08-21 10:34:04

*lol*

#61  Sv: Om jättekukar metamorfos
2005-08-21 10:34:45

Äh, han hade såklart mätt den från ovansida till undersida. ;)

#62  Sv: Om jättekukar Karra
2005-08-21 10:36:52

Jag tror att både kvinnor och män som är "kukfixerade" främst ser kuken som en symbol för manligheten. En karl med en liten kuk är ingen riktig karl, vem fan vill knulla med (eller vara) en sån? (OBS disclaimer, det gäller inte alla, bla bla) Jag tycker det hänger ihop mycket med den knäppa och kukfixerade synen på sex som finns: En man ska kunna ge en kvinna orgasm enbart genom att penetrera. Om hon måste hjälpa till under tiden är han en undermålig älskare. Han ska inte komma för fort utan kunna hålla på i hundra år vilket, om han är en riktig karl, kommer att ge kvinnan en orgasm i kvarten.
Jag tycker f ö det är mycket med den manliga reproduktionen som tycks vara så konstigt sammankopplat med manlighet. Min man till exempel får massor med spam om hur han ska kunna öka sin spermavolym för att kunna imponera på/behålla sin flickvän. Öh? Mycket sperma=manlighet? Jag fattar inte.

Apropå stora kukar och smärta och njutning så säger porrskådisen Asia Carrera: " I personally hate big dicks, and I won't work with anyone 8 or more inches if I can help it. Most of the girls in our business agree, when shooting a long sex scene or more than one scene in a day, smaller is definitely better! You can reach my G-spot just fine with your finger, so anything else is redundant!"

#63  Sv: Om jättekukar The Carolinch
2005-08-21 10:46:08

en annan teori är ju att det är sprunget ur gammal hederlig prestationsångest. det är ju ganska svårt annars att kvantifiera sina prestationer i sängen (hur bra slickar jag/knullar jag/ smeker jag, etc) det är kanske lättare att hantera osäkerheten kring detta (...och kan hon ha fejkat?) genom att koncentrera sig på konkreta, mätbara faktorer (no pun intended) som just kukstorlek.

sedan är det ju trist att vår kultur är så kukfixerad när det gäller sexuella aktiviteter. det finns fler sätt för en kille att göra sin partner lycklig på. (varför hör man aldrig killar nojja om sin tunga elller oralsexteknik?)

det märker man så tydligt i alla frågespalter också när det är frågor om sviktande stånd och dyl. istället för att uppmuntra dem till att låta kuken vila en stund och hitta på något annat skoj mellan lakanen, så kommer det en radda tips om hur man får upp erektionen igen. det tycker jag är lite trist.

#64  The Carolinch utlandssvensken
2005-08-21 11:03:18

[quote] (varför hör man aldrig killar nojja om sin tunga elller oralsexteknik?) [end quote]

Menar du med detta att "killar nojjar" om sin penis? Eller, vad aer det du igentligen menar med detta?

#65  Sv: utlandssvensken The Carolinch
2005-08-21 11:06:40

ja, det är ganska vanligt att män nojjar om sin kukstorlek. hurså?

#66  Sv: Om jättekukar elv
2005-08-21 11:53:53

Alltså, jag får ju känslan av att problemen mycket ligger i

a) att folk har dåligt begrepp om sin egen anatomi:

"att få höra "är du inne?" när man är inne är väl inget som direkt stärker ens självförtroende"

Jag har frågat en kille detta en gång. Skälet var att jag fortfarande hade så fruktansvärt dålig koll på hur saker och ting "skulle kännas" att jag tänkte att det var bäst att fråga (med "skulle kännas" menar jag då, hur det egentligen känns när den väl är inne). Jag var jäkligt oerfaren på den tiden, jag hade helt enkelt inget begrepp om hur mitt underliv egentligen fungerade och hur sex egentligen känns.

b) att folk har dåligt begrepp om det andra könets anatomi.

Dock; jag har ett förslag på lösning.
När jag hade sexualkunskap på högstadiet delades klassen in i en tjejgrupp och en killgrupp. Innan hade alla fått lägga anonyma frågor riktade till valfritt kön i en hemlig liten låda. Nu träffades man i grupp, besvarade frågorna, och sen presenterades svaren (under mycket fnittrande när flickorna svarade, mer manlig pinsam distans när pojkarna svarade) för hela klassen.

Mitt förslag är helt enkelt att man obligatoriskt måste göra om den här övningen ungefär vart femte år under resten av livet. För man kommer ju alldeles säkert på nya frågor.

#67  The Carolinch utlandssvensken
2005-08-21 11:56:11

Som man saa kaenner jag inte alls igen mig, saa jag faar vael tacka foer den informationen.

Jag har under ganska saa maanga aar arbetat i mycket manliga miljoer, och jag kan foer mitt liv inte tillstaa att du har raett.

BTW, vad baserar du din information paa?

#68  utlandssvensken Sveggo
2005-08-21 12:07:04

Skönt för dej att du aldrig nojjat över storleken, själv har jag gjort det, många gånger.

Och det är ju inte direkt det naturliga samtalsämnet män emellan, speciellt inte när man kommit över typ 20-årsåldern...

De som skriver sex-spalter säger att kuk-storleken är den vanligaste frågan, och den näst vanligaste är tydligen vilken den vanligaste frågan är ;-)

#69  Sveggo utlandssvensken
2005-08-21 14:13:27

[CITAT] Och det är ju inte direkt det naturliga samtalsämnet män emellan, speciellt inte när man kommit över typ 20-årsåldern... [SLUT CITAT]

Naer smaagrabbarna boerjar att inse att man kan goera mer aen att bara pinka med den, saa finns det saekert en och annan fundering. Men det handlar ju inte om att finna glaedje oever att tillfoga naagon kvinna naagon smaerta bla bla bla bla, uten enbart att "naagonting haender" daa smaapojkar haaller paa att bli vuxna.

#70  Till Alvunger fredriktomte
2005-08-21 15:49:17

Hmm. Vart börja? Jo, vad var killens syfte med det han skrev? Kanske är han väldigt ung, väldigt socialt inkompetent (därför han hänger på nätet?) och därför ljuger om sin storlek (att han verkligen har de där måtten är YTTERST osannolikt) utan att inse att en sådan enorm sak nog inte är särskilt trevligt för någon inblandad. Eller så var han ute efter att få fantisera ihop med dig. Och då spelar det ju ingen roll om man håller sig till verkligheten eller inte. Han kanske helt enkelt *SJÄLV* tänder på välutrustade män (nej, inte på ett homosexuellt sätt, titta på all porrfilm, kunderna är mestadels män, ändå är snoppstorleken tydligen det viktigaste attributet hos en manlig porrskådis), och hoppades på att du var likadan.

Vilket gör att vi kommer till kvinnorna. JO, det finns gott om kvinnor som tänder på jättestora män. Både i verkligheten och i fantasin (förmodligen ännu fler i fantasin). Du kanske inte är en av dem. Du kanske inte känner någon som är sådan (alternativt de är inte så bekväma att berätta sina intimaste fantasier och önskemål för dig). Men de finns definitivt. Och *så* ovanliga är de inte (har stött på ett par själv). Sedan finns det även de tjejer som tänder på lite smärta i samband med sexet. Eventuellt har killarna du pratar om träffat många sådana damer och därför lärt sig att det är ett tecken på bra sex om tjejen blir lite öm? Återigen skulle jag vilja påpeka att jag inte tror dessa kvinnor är *så* ovanliga (har stött på ett par själv).

Sedan har vi det här med mäns storlek i största allmänhet. Även om de flesta kvinnor förmodligen inte önskar sig storlekar av de måtten du tog som exempel så spelar ändå storleken roll (sedan exakt vad som är lagom varierar ju självklart från kvinna till kvinna, men jag skulle gissa på att de flesta kvinnor åtminstone gillar när killar är grövre än genomsnittet). Och detta diskuteras, stöts och blöts, vilket gör att många killar säkert (ibland kraftigt) överskattar storlekens betydelse för den genomsnittliga kvinnan. Ett problem som inte direkt hjälps av att många kvinnor när tillfrågade pliktskydligt svarar att storleken inte har någon betydelse, vilket ju av de flesta normalsmarta män genomskådas för den politiskt korrekta lögn det är. Vilket i sin tur spinner igång paranoian hos de småvuxna männen ännu mer, för varför ljuga om det inte är så att sanningen är så hemsk att den inte går att uttala (dvs att storlek är heeelt avgörande)?

Slutligen tycker jag att det är ett intressant (men tråkigt) fenomen att när mäns nojor inför vad de måste prestera för att attrahera någon av motsatt kön diskuteras så kommer ganska ofta förklaringen "män får sina prestationsångest genom att lyssna till andra män, kvinnor ställer inga sådana krav" upp som en populär förklaringsmodell. Inte för att det inte kan ligga någonting i detta. Men viljan (från kvinnligt håll) till dessa förklaringar står inte i riktigt i proportion till hur det verkligen förhåller sig (särskilt om man betänker hur ogärna förklaringen, åtminstone i feministiska sammanhang, nyttjas för förklara kvinnors nojor inför vad de måste prestera). Jag misstänker att det är ett uttryck för de gamla uppfattningarna om att "riktiga" karlar minsann skall ta till vara på sig själva (och inte ha en massa nojor) samt att kvinnor är goda varelser som bara ser till varje individs djupa inre och självklart inte ställer några som helst krav på yttre attribut (yeah right!).

#71  The carolinch #63 och karra #62 MK77
2005-08-21 16:03:03

Tror också på teorin om prestationsångest. Uppdelning stor/liten, där stor är det samma som bra i sängen och liten dålig, förenklar ju rätt mycket. Håller också med Karra om att stora kukar är symboler för manlighet. Jag har vid flera tillfällen när en tjej berättat att hon träffat en kille hört frågan "har han stor kuk" ställas. Ofta verkar den ställas automatiskt, en fråga som hör till helt enkelt. För vad har egentligen någon för intresse av att känna till storleken på kompisens killes kuk?

Jag har alltid sagt att det stämmer att storleken inte har betydelse, det som är viktigt är hur den "används". Det har bemötts med fnysningar om klyschor och att jag säger så bara för att det är vad killarna vill höra. Under en diskussion med en väldigt storleksfixerad kompis frågade jag henne vad som menades med en "för liten kuk" Jag sa att jag faktiskt aldrig haft nån som jag uppfattat som liten. Jag hade noterat att vissa var större än genomsnittet (vilket inte haft någon större betydelse för hur bra sex det var) men någon så mycket mindre att den klassas som för liten hade jag aldrig haft. Hon hade inget svar på det...

#72  Sv: Om jättekukar Karra
2005-08-21 16:44:52

Men herregud, det är klart att det finns tjejer som tänder på både stora kukar och smärta. Men nu handlar det inte om det, utan om att det finns en uppfattning om att det inte är ett riktigt knull om inte tjejen går bredbent efteråt.
Att det finns killar som trots uppmaningen "sluta, det gör ont" tror att de är rätt ute och fortsätter är fan i mig skrämmande. Oavsett vad deras tidigare flickvänner velat kan man väl för tusan kräva av dem att respektera när den tjej de för ögonblicket har sex med ber dem ta det lugnt för att det gör ont.

#73  Sv: Om jättekukar Karra
2005-08-21 16:50:07

För övrigt håller jag med Alvunger om att det finns en manlig fixering vid stora snoppar. Inom porren är det ju fasen det som är grejen i varannan film/site: Små tjejer som blir knullade av bautakukar.
Nu har ju inte alla manliga porrskådisar bautakukar, men väldigt ofta anges detta som "säljargument".

#74  utlandssvensken Michea
2005-08-21 17:33:52

Så du menar att det är en fördom att många män är fixerade vid/har komplex för sin penisstorlek. Okej, jag ber så hemskt mycket om ursäkt - eftersom DU inte känner igen dig i detta, så är det naturligtvis alla andra som har fel.

I fortsättningen ska jag kanske kalla dig Normen.

#75  Sv: fredriktomte The Carolinch
2005-08-21 17:43:50

men det är ju inte så att kvinnor aldrig har några synpunkter/åsikter om mäns organ. jag måste säga att jag kan haka upp mig på andra saker rent visuellt, tex konstiga proportioner på den (typ ganska grov i övrigt, men pyttelitet ollon), lite väl tilltagen mängd förhud (opraktiskt vid oralsex), en märklig grisskär nyans på hela paketet...

så återigen: hur kommer det sig att allt fokus läggs på storleken, och då främst på längden?

(fan, ju mer man funderar, desto mer mystiskt blir allting... *s*)

#76  Till Karra fredriktomte
2005-08-21 19:37:38

Om vi pratar om en uppfattning som innebär att tjejen skall gå bredbent efteråt för att det skall räknas som ett "riktigt knull" så är det väl i allra högsta grad relevant att samtidigt diskutera kring hur många tjejer det är som uppskattar den sortens sex. Visst är detta sannolikt inte någon majoritet av kvinnorna eller ens en stor minoritet. Men jag tror inte heller att det är en majoritet, eller ens någon stor minoritet av männen som är av den uppfattningen du beskriver.

Och om vi pratar om de män som skulle fortsätta att ha sex med en kvinna som ber dem sluta för att det gör så ont så handlar det nog om en mycket liten minoritet. Våldtäktsmän kallas de i mer vardagligt tal. Och jag har svårt att se vad dessa har att göra med det mer allmänna problemet kring storleksnoja (med tillhörande prestationsångest) hos män.

#77  Till Carolinch fredriktomte
2005-08-21 19:48:56

Det är klart att det finns betydligt fler synpunkter än bara storleken. Allt från andra attribut på snoppen, till andra utseendemässiga egenskaper till personlighetsmönster och beteenden. Storleken är förmodligen för de allra flesta tjejer bara en av väldigt många faktorer. Handlar det om mer än sex, dvs kärlek, vänskap och förhållanden, är den förmodligen en ganska oviktig faktor dessutom. Många män fäster förmodligen orimligt mycket vikt vid storleken (liskom många kvinnor spenderar orimligt mycket tid till att diskutera "erövringars" och pojkvänners storlek i förhållande till hur viktigt det *egentligen* är för dem). Precis som många kvinnor fäster orimligt mycket vikt vid sina bröst eller sitt utseende. Men en sak som skiljer storleken på snoppen (precis som på brösten) från många andra attribut är att vad som uppfattas som bra ändå är någorlunda gemensamt för de flesta kvinnor (och män angående bröst). Medan de exempel du tar upp förmodligen är väldigt individuella för just dig, dvs åsikterna om detta varierar säkert starkt från kvinna till kvinna, så är storleksfrågan ändå en fråga där de flesta svarar någotsånär likadant. Om inte: större är bättre, så åtminstone: mindre (dvs under genomsnittet) är sämre. *Disclaimer*: Nej, alla kvinnor tycker inte så, men det är ändå en ganska så vanlig åsikt.

Alltså är det inte konstigt att det bildas mer noja kring detta än kring t.ex. utseendet på förhuden eller oproportioneliga ollon.

Därtill tror jag också, som någon påpekat, att storleken på penisen i mångas ögon (både män och kvinnor, knappast bara män) kopplas ihop med mannens manlighet på ett sätt som förmodligen saknar motstycke hos något utseendemässigt attributs koppling till kvinnlighet (hos kvinnor). Vilket driver på effekten av storleksnojan ytterligare.

#78  Sv: Om jättekukar memma
2005-08-21 20:06:23

Snälla, snälla sluta skriv om dom här jättepenisarna. Jag mår illa av det. Det är inte så här jag vill se på sexlivet som ju kan vara det finaste vi har om det bygger på en intim relation. Varför har allt sex bara blivit prestation och könsorgan?

#79  #63 The Carolinch Freddan
2005-08-21 20:29:08

Håller helt med dig. Dock är min egen, mycket begränsade erfarenhet, att kvinnor i väldigt stor utsträckning, mycket större än vad man tycks tror om man läser artiklar, är intresserade av själva samlaget. Att det inte "räcker" med allt roligt man kan göra runt omkring. Men, som sagt, jag har ju inte direkt något statiskt säkerställt underlag. Och jag ber om ursäkt för mina många bisatser...

#80  #67 utlandssvensken feather
2005-08-21 21:40:56

Mina pojkvänner har mangrant haft någon variant av storleksfixering, antingen nojja över litenhet eller skryt över storhet - något som de givetvis inte vädrade för andra män.

Om du kallar en snubbes bil för "kukförlängare" så förstår ALLA vad du menar - det innebär ju att det är ett vedertaget begrepp inom mansidealet att eftersträva större könsorgan.

Och "storleken" är den vanligaste frågan till sexspalter.

Och vid någon manligt dominerad diskussion någonstans var samtliga män närvarande hyfsat övertygade om att alla män någon gång i livet hade tagit fram en linjal och mätt storleken.

Och i många mansdominerade sammanhang jag har befunnit mig i har uttalanden som "somliga försöker bevisa att de har lite större kuk än oss andra" eller "somliga har kukkomplex" används för att lite nedsättande beskriva överdriven prestationsiver hos män.
osv osv

Min samlade erfarenhet tyder alltså på att många män intresserar sig för storleken, (och inte så sällan yttrar det sig som nojjor och oro över den egna) samt att hela befolkningen (kvinnor och män) har en förförståelse för att kukstorlekar och erektioner (eller brist på sådan) kan användas för att gradera prestationer eller status. Även kvinnor är inbegripna i detta. Hur många gånger har inte jag hört "det är stake i henne" när jag har visat tåga?

Menar du verkligen att du inte alls känner igen något av det här?

#81  Till Memma fredriktomte
2005-08-21 21:46:16

Du behöver ju inte läsa i tråden om du inte tycker om ämnet. Det är väl ett lättare sätt att lösa ditt illamående än att alla andra ska avhålla sig att skriva för att du finner ämnet avsmakligt?

#82  Sv: Om jättekukar charlie
2005-08-21 21:49:42

precis. det handlar om symbolism och metaforer, inte nödvändigtvis om faktiskt sex. penis är och har länge ("alltid"?) varit en stark symbol för en hel massa saker.

#83  Till Feather fredriktomte
2005-08-21 21:49:52

Du pratar om att många män intresserar sig för storleken. Håller du inte med om att det även är många kvinnor som intresserade sig för storleken? Om kvinnor var fullständigt likgiltiga inför mäns storlek så tror jag aldrig att det skulle utvecklats till en noja till att börja med.

#84  Jag tror... -NN
2005-08-22 06:35:32

...att det helt enkelt är så simpelt att snoppar är manlighetssymboler. En stor snopp blir sålunda en symbol för mycket manlighet. En stor snopp= supermanlig med andra ord. En manlig man med liten snopp anses mindre manlig. Och en omanlig man med stor snopp anses ändå manlig.

Vem som upprätthåller det här idealet? Hm, precis som mycket i vårt samhälle när det gäller sex, könsroller och ideal, upprätthålls det nog av båda könen. Direkt och indirekt.

Något som slagit mig dock är att just de homosexuella vänner jag har, verkar ha en otrolig fascination och beundran för stora snoppar. Snoppar gestaltas som GIGANTISKA. Ju större desto bättre! (Aj aj aj, ännu mer, säger jag, med tanke på vart de ska...) En vän till mig (man och bög) pratar ganska ofta om andra mäns "paket". Han bedömer alltså deras "paket" genom byxorna och uttalar sig negativt eller positivt om detta, något som alltid förundrat mig något. Dels för att jag tycker det verkar omöjligt att faktiskt bedöma någons penisstorlek utanpå ett par jeans och dels för att jag faktiskt inte är intresserad i att bedöma deras paket...

#85  Sv: Om jättekukar Karra
2005-08-22 08:08:42

Fredriktomte, jag tycker att du ska läsa om de första inläggen i den här tråden. Jag tycker du har missat poängen.

#86  Sv: Om jättekukar Karra
2005-08-22 08:10:46

Till exempel kan du ju läsa #3 och #5, och så kan du ju leta rätt på alla miljoner disclaimers som tar upp just alla tjejer som gillar stora och killar som inte vill göra tjejer illa.

#87  Lite kopplingar till religion wintermute
2005-08-22 10:02:48

Kom att tänka på en del saker som jag läst om förekomsten av s.k. ithyfalliska gudar i många religioner, dvs. gudar som vanligtvis avbildas med erektion. Frej ur det nordiska panteonet är ett utmärkt exempel http://img158.exs.cx/img158/4347/frej2om.jpg

Såvitt jag förstår så har denna typ av gudar varit ganska vanliga i de flesta delar av världen och därtill så har falliska symboler överhuvudtaget använts i många religiösa sammanhang. Efter lite letande så hittade jag en allmänt hållen artikel om just falliska inslag i religion http://kspark.kaist.ac.kr/Old%20Testament/Pha…

#88  Sv: Om jättekukar SophieG
2005-08-22 10:22:42

Alvunger skrev (för länge sedan):
"Jag har träffat män som lider av sin storlek och skäms över den och inte vågar ha sex med kvinnor för de vill inte skrämma dem."

Du råkar inte ha kvar deras telefonnummer. ;-)


Allvarligt. Det här är mycket kulturellt tror jag. I väst är män ofta stora, och jag känner många tjejer, (mig själv inkluderat) som inte tänder så mycket (rent fysiskt) på en kort, klen kille. Iaf inte i jämförelse med en lång, bredaxlad. Snoppstorlek är kanske en förlängning av detta, vad vet jag, ett behov av storhet i allmänhet runt om en. (För min del handlar det kanske även om att jag är kort själv). Jag tycker nog att storlek har en viss beydelse för hur mycket jag njuter av sex (även om det är långt ifrån det viktigaste).

Min japanska väninna däremot, förstår inte alls det här. Hon finner västerländska män klumpiga, ograciösa i sina rörelser och därmed (i allmänhet) helt ointressanta sexuellt. För henne är det i princip bara österländska män som gäller.
Hon har sagt själv, och jag har hört det från annat, mer vetenskapligt håll (inga länkar tyvärr), att japanska män i allmänhet har mindre snoppar än västerlänningar. Men hennes helhetsbild (och vad jag förstår från henne, många andra österländska kvinnor) gör att storlek (i allmänhet) för henne inte alls är av samma värde som det råkar vara för mig, med mina kulturella ramar.

#89  Sv: Om jättekukar Kycklingen
2005-08-22 12:55:08

Jag kan skriva på att oversized inte är kul att ha. Jag vet,nu kommer lite intimdetaljer.Flera gånger har jag skämts över att ha en nästan bautastor k*k, men istället harj ag blivit bättre med fingrar och mun. Sen hoppas att jag inte gör nån illa är väl min största prio så det går rätt långsamt innan själva penetrationen. Vanliga kådisar blir alldes för trånga och då kör jag med Okeido eller vad de nu heter.Så hästpenisar är överskattat.

Har nu en flickvän,vi har inte haft sex ännu och jag hoppas på att när dagen kommer att allt går bra.

#90  Till Karra fredriktomte
2005-08-22 14:03:56

Efter att ha läst #3 och #5 så skulle jag fortfarande vilja påstå att det för diskussionen är väldigt intressant om det finns kvinnor som är av samma uppfattning eller om det bara är ett manligt påfund. Jag skulle vilja hävda att denna uppfattning finns hos både män och kvinnor.

Om du tror att mitt inlägg bara handlar om att det faktiskt finns män som är stora som inte gillar att göra illa tjejer samt att det även finns kvinnor som gillar stora så är det du som missar poängen i det jag skriver.

Jag diskuterar sambanden, inte enbart huruvida det finns vissa av en kategori och andra av en annan kategori.

#91  Sv: Om jättekukar tillfrisknande
2005-08-22 14:44:43

Rent biologiskt är det så att människohanen har en ovanligt stor penis bland däggdjurshanar. Den är speciell också i det att den inte har någon stödjande struktur i form av brosk eller ben, utan upprätthålls vid erektion enbart av svällkroppar, mao är den flexibel.
Evolutionärt kan man ur detta alltså konstatera att det funnits en preferens för män med stora penisar. Stor penis är alltså en "sexual trait", dvs ett sexuellt lockbete.
Kanske inte så konstigt då att det finns en hel del kvinnor och män som tycker storleken är viktig.
På samma sätt som många tycker stora bröst eller en stor rumpa är viktigt (andra "sexual traits").
Främst lockbetet är dock vår hjärna och det vi kan göra med den. Allt enligt Geoffrey Miller.

OT: Jag och min hustru fick för oss en gång att vi skulle skaffa en dildo. Hon ville ha en så stor som möjligt så vi beställde den största som fanns (utan att kontrollera måttangivelsen alltför noga). Gissa om vi blev besvikna när vi fick ett paket med en dildo i häststorlek! Den var helt klart över 30*20. Totalt oanvändbar för annat än svåra masochister! :-(

#92  Sv: Om jättekukar Pigge
2005-08-22 15:36:12

Jag undrar om det inte finns något lite sorgligt under ytan i den här tråden. Män tror att storleken är viktig för att de tror att kvinnor tycker att det är viktigt. Kvinnor tror att män är fixerade vid stora bröst och jämför sig med varandra i en aldrig slutande ringdans.

Om problemet handlar om kommunikation mellan kön är det en helt annorlunda frågeställning än om bröststorlek och falloscentrism (heter det så?) är en förlängning av könsmaktsordningen.

Efter att ha läst tråden verkar det mest vara ett pinsamt missförstånd?

#93  Pigge Kalle
2005-08-22 15:55:24

"Om problemet handlade om kommunikation mellan kön..."

Min fru förstår mig inte... ;-) ;-)

#94  En ingenjör tänker till... Robert
2005-08-23 11:05:57

Hur vanligt är det med en penis som är 29 cm lång och 19 cm i omkrets?

Går den verkligen att få fjong på?

Som enfaldig ingenjör så kan jag inte ungå att göra en liten enkel beräkning. Omkretsen på 19 cm motsvarar en diameter på 6 cm (eller en radie på 3 cm). Alltså ungefär lika grov som en falukorv!

Med en längd på 29 cm så ger detta att volymen på penisen då är cirka 820 kubikcentimeter. Alltså ungefär 0,8 liter.

Nu vet jag ju inte hur stor individens penis är i slakt tillstånd, men jag vet ju att min egen lilla penis är väldigt mycket mindre i slakt tillstånd än i erigerat. En penis består till största del av svällkroppar. Dessa sväller upp genom att blod pumpas in i dem och penisen reser sig ungefär som en ballong när blodet strömmar in i svällkropparna. I erigerat tillstånd så består säker mer än hälften av volymen av just blod.

Det innebär att det skulle krävas omkring en halvliter blod för att få fjong på den jättepenis som hänvisas till i #1. Det är i storleksordning samma mängd blod som normalt lämnas av blodgivare vid ordinarie blodgivning. Många av dem som lämnar blod blir trötta och ibland lite svimfärdiga. De brukar därför få vila ut en halvtimme innan de får resa sig och gå hem.

Samma sak borde därför hända mannen med jättepenisen när (om) han får stånd! Vad händer i kroppen om plötsligt en halv liter blod skall pumpas in i penisen? Var kommer det blodet ifrån? Hur högt blodtryck måste man ha för att verkligen få fjong på en sådan falukorv?

#95  Sv: Om jättekukar PerEdman
2005-08-23 11:12:44

Detta är ett exempel på sjukligt ideal.

#96  fredriktomte mfl Alvunger
2005-08-23 11:16:08

Jag har tänkt på det här med hur kvinnor haussar upp penisstorleken och det ni säger stämmer nog rätt bra. Det vill säga självklart står inte män allena för den till synes vitt spridda uppfattningen "ju större desto bättre".

Säkert kan kvinnors snack om små penisar sätta osäkerhet i vilken man som helst. Nu när jag rannsakar mig själv och tänker efter så har jag absolut hört/varit delaktig i diskussioner om hur den och den var så liten så det inte var lönt etc.

Jag har dock fortfarande fördomen att när det gäller att haussa megamaxisuperduper, så är män i majoritet vad gäller att upprätthålla den myten. Jag tror helt enkelt att de flesta kvinnor inser att 30*20 är en total omöjlighet, och faktiskt ganska skrämmande, medan män fortfarande tänker sig att "ja men en jättejättekuk måste ju vara attraktivt". Eller iofs... jag är rätt sugen på att ta en titt på den där karlns 30*20, bara för att se om det verkligen existerar, och om han dimper i golvet av att försöka få till blodtillförseln, som Robert skriver om ovan.

#97  Sv: Om jättekukar PerEdman
2005-08-23 19:58:31

Av rent vetenskapligt intresse... eller i intresset att beskåda ett sexobjekt?

#98  Kom allihopa vi ska gå på Zoo... Pigge
2005-08-23 20:08:05

Det kanske inte är 30*20 utan 20*30 och då blir det ännu mer intressant för de som är intresserade av mänskliga avvikelser...

Är ni säkra på att det verkligen är längd och omkrets som avses? det skulle lika gärna kunna vara hatt- och skostorlek!

#99  Män har problem norrifra
2005-08-23 20:22:39

Stackars män. Ju mer det diskuteras om storlek desto mera problem. Så därför alla e-brev från det amerikanska stora landet i väster om att köpa både piller och mekaniska grejer som förstorar och förlänger. Från olika synvinklar enär de ej vet om jag är man eller kvinna eller bara en människa. Stackars de män och kvinnor som till slut bara kan fokusera och se det småtta genom allsköns förstoringsglas och skvaller.

#100  Sv: Om jättekukar mansgrisen
2005-08-23 20:54:24

Alvunger, du bryter mot regel #4.

#101  mangrisen wintermute
2005-08-23 21:50:46

Menar du att det här ämnet inte skulle ha någon som helst koppling till könsroller?

#102  Sv: Om jättekukar macramatic
2005-08-24 13:37:46

De finns de som gillar att åka i stooora cadillacs, andra i små snabba ferraris. En del ser en stor charm i en liten Fiat 500. Men de har sannerligen inte samma smak som den som gillar att pösa i en stor mullrande cheva. Många trivs i volvo med sin medelmåttighet men stora säkerhet. Andra sliter häcken av sig för att njuta en liten stund i en muskulös Lamborghini.
Själv älskar jag Jaguar. Den kombinerar skönhet med prestanda. Visst, den har sina fläckar men ååååh, vilken stil...

#103  Stigmatisk.. Foretagarsvinet
2005-08-24 14:07:21

..för män, absolut. Jag håller helt med trådskaparen här. Män och kukstorlekar är nåt som många män är helt besatta av.

En engelsk kvinnlig författare som jag glömt namnet, hävdade att porrfilm är mycket mer traumatiserande för unga män än för kvinnor. Kan ligga nåt i det - där får dom itutat att en riktig man har stor kuk, knullar i timtal, får alltid tjejen att få orgasm, kan spruta floder (av någon obegriplig anledning i ansiktet på kvinnan), har medfött slät pung och avrundar alltid med lite analsex.

Det finns ingenstans som det ljugs så mycket om sin kukstorlek som på forum och liknande - där har alla 29cm osv, så detta är uppenbarligen viktigt för unga män. Själv har jag självklart mätt min - säg den kille som inte har - och jag blev en aning besviken. Detta var säkert 15-20 år sedan (kanske är dags igen för att se om den växt?:) Men nu skiter jag i hur stor eller liten den är eftersom jag vet att jag är världens bästa älskare ändå:-)

#104  Hehe.... Har du ont i dag...? Du går lite bredbent.... DonQuijote
2005-08-24 16:07:52

Så brukar mina kompisar säga till mig efter att vi har gjort en riktigt lång cykeltur tilsammans.
Alla sådana idrottsliga prestationer lämnar märken på något vis.
Om man ägnar sig åt ansträngande fysiska aktiviteter så brukar smärtan efteråt kunna vara en bitterljuv påminnelse om det underbara man varit med om.

Men givetvis skall man inte behöva hålla på med något som gör ont, om man inte själv vill.

Jag undrar om mina kompisar som flinar åt min smärta gör det för att jag är mindra värd på något vis...?

#105  Sv: Om jättekukar Sibilla
2005-08-24 16:38:42

Åter igen kan vi konstatera att pornografin ger oss en sjuk synvinkel på saker och ting

*suckar*

#106  #96 JaAEinteFarlig
2005-08-24 16:52:51

"Eller iofs... jag är rätt sugen på att ta en titt på den där karlns 30*20, bara för att se om det verkligen existerar,"

Aha , Sk JÄTTE penisavund.. aka Freud

+ lite väl svårt att släppa fantasin.

#107  #57 Kalle
2005-08-25 15:56:41

"Haha, skulle vilja se den gossen i ett par spandex-brallor, eller i badbyxor. Måste se rätt bisarrt ut..."

*Fundering* Undrar hur reaktionen i samhället skulle bli om vi plötsligt skulle få ett mode där män till det yttersta skulle framhäva sina pendlande delar...?

#108  Kalle #107 android
2005-08-25 16:01:39

Det är en intressant fundering tycker jag. Om modet började föreskriva att män helst skulle gå med gylfen halvöppen för att man skulle få en liten skymt av vad som fanns bakom. Om vadderade kalsonger blev storsäljare. Om penisoperationer blev lika vanliga som bröstoperationer. Om kuktafsande blev lika vanligt som tutt-tafsande.

#109  #108 android MartinK
2005-08-25 16:14:40

Tycker det låter bra, tänk att kunna gå på krogen och ragga och det enda man behöver göra är att ta på sig sin push-up ph, knäppa upp gylfen lite extra och sedan vänta.. Eller om man bara vill ha lite uppmärksamhet när man går på stan, eller av sin flickvän.. Bara att dra ned gylfen lite. Det bästa är ju att man dessutom sedan kan gå omkring och tycka att kvinnor är äckel som stirrar på en när man bara klär sig som man vill, för det var ju inte uppmärksamhet man egentligen var ute efter! Fast nu börjar jag kanske bli lite väl OT och dessutom sarkastisk på gränsen till det otrevliga.

#110  Sv: Om jättekukar jonb
2005-08-25 16:28:01

En sån förskjutning av fokus kunde ju ha det goda med sig att knaprandet av ryssfemmor blev mindre intressant.

#111  Foretagarsvinet olaberg
2005-08-25 17:17:18

Ja, det där om att unga killar är porrfilmens första offer, det är jag helt övertygad om. Och de unga kvinnorna blir offer i andra ändan, när en så stor del av deras partnerutbud har fått knasiga beteenden och förväntningar.

Blä.

#112  Sv: Om jättekukar olaberg
2005-08-25 17:18:22

"i andra vändan"
"i andra vändan"
"i andra VÄNDAN"

fast... det blev ju lite rätt också, när jag tänker på det.

#113  Sv: Om jättekukar Kalle
2005-08-25 17:25:21

Olaberg #112:
Hur man än vänder sig... ;-) ;-)

MartinK #109:
Jo, det var väl ungefär så jag funderade, men jag kunde aldrig ha formulerat det lika bra som du. :-) :-)

#114  Sv: Om jättekukar memma
2005-08-25 20:02:28

Egentligen tycker jag att det här är ett ganska uttjatat ämne och det kanske vore en idé att försöka komma underfund med de bakomliggande mekanismerna som gör att en man med stor penis
får ökad respekt med sig bland andra män. Ganska konstigt det hela. Jag har aldrig pratat med någon kompis som tyckt att en jättegrej är den ultima höjdaren. Så varför odlas den här myten bland män? Dessvärre tror jag inte att företeelsen är ny. Den är väl urgammal. Dags att bryta företställningen om jättepenisens förträfflighet. Kanske en "Kinsey"-rapport med hundratals intervjuade kvinnor skulle ge en mer balanserad syn. Jag hävdar inte att alla kvinnor ogillar jättepenisar men jag tror att det är MYCKET ovanligt med "makropenofili"

#115  Sv: Om jättekukar elu
2005-08-25 22:42:57

"Kanske en "Kinsey"-rapport med hundratals intervjuade kvinnor skulle ge en mer balanserad syn"

Vet inte det , det är ju mest en symbol för manligthet, ju mer stake desto mer man

#116  Sv: Om jättekukar trasa
2005-08-30 19:53:56

MartinK skrev:

"Det bästa är ju att man dessutom sedan kan gå omkring och tycka att kvinnor är äckel som stirrar på en när man bara klär sig som man vill, för det var ju inte uppmärksamhet man egentligen var ute efter!"

*gapskratt*

#117  #83 fredriktomte feather
2005-08-30 22:42:23

Du skrev:
"Du pratar om att många män intresserar sig för storleken. Håller du inte med om att det även är många kvinnor som intresserade sig för storleken? Om kvinnor var fullständigt likgiltiga inför mäns storlek så tror jag aldrig att det skulle utvecklats till en noja till att börja med."

Allt jag kan garantera är att jag själv var fullständigt likgiltig, och aldrig ens funderade på storleken, eller diskuterade det med tjejkompisar, förrän mina pojkvänner lärde mig att det tydligen var en viktig "issue". Så i mitt liv var det iaf killarna som introducerade storleken som ett problem.

Jag håller med företagarsvinet i #103 angående hur porrfilm mest traumatiserar unga män... samt olaberg i #111 om hur det till syvende och sidst även traumatiserar unga tjejer.

#118  Sv: Om jättekukar Patty
2017-10-25 20:59:47

[Detta meddelande har blivit raderat på grund av att författaren inte följde feminetik.se:s regler.]

Du måste bli medlem för att få skriva i forumet.

Användarnamn:

Lösenord:

Kom ihåg mig


Vill du bli medlem?
Glömt lösenordet?
Problem med inloggning?